צ'לסי 2018/19

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by golding, Aug 10, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SaSa Member

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    666
    Likes Received:
    199
    Gender:
    Male
    טעות שלי, משום מה חשבתי שחידש חוזה בעונה שעברה.
     
    oranfu likes this.
  2. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,627
    Likes Received:
    26,868
    Gender:
    Male


     
    Last edited: Dec 14, 2018
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,929
    Likes Received:
    18,517
    חושב שחסרה לצ'לסי איכות בהתקפה, זה ממש לא עניין של התאמה בין הזאר לסארי. תסתכלו מי משחק סביבו: מוראטה/ג'ירו, וויליאן, פדרו.
    הוא בפער עצום השחקן מספר 1 בהתקפה שלהם, אני ממשיך לטעון שתנו להזאר לשחק בקבוצה שיש בה שחקני התקפה ברמה קרובה לשלו והוא יהיה מפחיד. היכולות האישיות שלו הן הכי גבוהות באנגליה.
    לגבי סארי וקאנטה זה כבר דיון אחר, קאנטה לא מתאים לתפקיד הזה שנותנים לו ושום שער נגד סיטי לא ישכנע אותי אחרת.
    צריך לשחק איפה שהוא הכי טוב כי שם הוא הכי טוב באנגליה. סארי נעול על שיטה אחת? אז הבעיה במאמן.
    קאנטה בינוני במקסימום בהתקפה. אי אפשר שאתה תוקף והימני שלך חייב כל פעם לעצור ולחפש מסירות, אמרתי פעם שזה מזכיר לי את דירק קאוט שהגביל לנו מאוד את ההתקפה אבל הוא לפחות ידע לשים את הרגל ולכבוש שערים ווינרים וגם להעביר קרוסים ברמה טובה.
     
    oranfu likes this.
  4. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    רוב אוהדי צ'לסי ששרים שירים עם המילה yids הם פשוט אידיוטים וערסים בריטים שלא מבינים את המשמעות של הדבר. הם חושבים שזה שאוהדי טוטנהאם קוראים לעצמם כך הופך את זה ללגיטימי, רובם לא אנטישמים ושונאי יהודים, למרות שיש חלק קטן שהוא כן, כמו בכל מקום. אני באמת לא חושב שהקהל של צ'לסי גזעני כמו שהתקשורת מוציאה אותו כזה. אולי אני טועה אבל אני ממש לא הרגשתי את זה בביקורים שלי בברידג' ובברים בפולהאם רואד.
     
  5. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,872
    Likes Received:
    8,038
    Gender:
    Male
    נו, מה מצפים מאנשים שאשכרה שמים כסף וזמן כדי לראות את צ’לסי משחקת בויני/וידי/ויצ’י במשחק הכי חסר פואנטה ביקום. צריך להיות קצת אידיוט.
     
  6. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,627
    Likes Received:
    26,868
    Gender:
    Male
    זוכר שהיה פה דיון חם בקיץ וכתבו לי מה אני מבין
     
  7. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,244
    Likes Received:
    7,224
    עשה לצ׳לסי טובה שהוא לא בחר בהם.
     
  8. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,779
    Likes Received:
    14,894
    Gender:
    Male
    קושר גם אלינו ועשינו בשכל שלא התפתנו. מצד שני ויתרנו על טוריירה והעדפנו עליו את אמרה ג'אן, אז אולי אנחנו לא כאלה גאונים.
     
  9. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    לא רואה אותנו עושים טופ 4 עם הקבוצה הזאת. חיזוק בינואר יכול להציל אותנו, אבל גם אז זה יהיה מאוד גבולי.
    הדרדרנו מאוד, הכדורגל של סארי שבלוני, איטי ופשוט משעמם. להשאיר את ז'ירו על הספסל במשחק כזה מראה על חוסר מושג מוחלט מצידו. לתת להזאר לפרפר בין מורגן ומגוויר + 4 שחקני קישור בכל פעם שבאים לסייע, ניטרל לגמרי כל אלמנט של איום במשחק שלנו. וויליאן בעונה פשוט מזעזעת. לא תרם דבר במשך כל העונה, איבד את כל הביטחון ומשחק כמו אפס. איזו טעות שלא מכרנו אותו בקיץ, הנהלה של ליצנים... זו'רג'יניו לא מצליח לשחזר את ההתלהבות של ההתחלה ואנחנו נתקעים עם שחקן מאוד בינוני שלא מספק ערך מוסף לא בהגנה, לא בהתקפה ואפילו לא בהנעת הכדור. משחק כמו תייר.

    משחק מזעזע שאמור לגרום לנו להבין שאין לנו שום יתרון במירוץ לטופ 4, אם כבר להפך. מישהו מוכן להמר על כך שסארי יקבל את הזמן והתמיכה הדרושה אם לא יצליח להשתחל לטופ 4 או לקחת את הליגה האירופית? אני בספק גדול מאוד, גדול מאוד.
     
  10. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,627
    Likes Received:
    26,868
    Gender:
    Male
    בתכלס טורחים בקיץ. זה גם תלוי בהזדמנויות בשוק בינואר. ומצבכם לא נואש בקשר לטופ 4.
     
  11. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    לא נואש אבל ממש לא מזהיר בהתחשב בכך שהחצי השני של העונה שלנו קשה מאוד. משחקי חוץ מול כל הגדולות חוץ מטוטנהאם. חוץ מזה, ארסנל מרגישה לי יותר מאוזנת מאיתנו. יש יותר מדי ליקויים ובעיות בשיטה ובפרסונל אצלינו. אם צריך להמר, אני יודע מה הבחירה שלי.
     
  12. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    מסתכל על הזאר דקה 80, הכדור כל שניה נמסר אליו, עובר שחקן ועוד שחקן ועוד שחקן ומוסר, השחקן שמקבל את הכדור מתלבט ומוסר חזרה להזאר שעובר עוד 3 שחקנים ומוסר מסירה צפופה שאמורה לפתוח את ההגנה אבל הכדור נמסר אליו חזרה, ואחרי קצת לחץ הוא מאבד ומתנשף כאילו רץ מרתון הרגע.

    הרג את השחקן סארי, אפילו כוכבים ב NBA לא מקבלים את הכדור כ"כ הרבה בשביל לייצר נקודות.
     
  13. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אני חושב שהחסרון שלכם מול ארסנל זה לא באיכות של הסגל ולא באיזון שלו, אלא במחסור שלכם בקילר בהתקפה. אני חושב שעדיין הייתי לוקח את הסגל של צ׳לסי על פני זה של ארסנל, אבל בזמן שלהם יש שני קילרים כמו אובמיאנג ולקאזאט, אצלכם אין שחקן אחד שבשבילו לתת גול זה לא סיפור מהתחת. הזאר גאון אבל גם הוא נותן מעט מדי, ומסביבו שחקנים כמו זי׳רו, מוראטה, וויליאן ופדרו - בגדול אוסף של שחקנים שאתה מרגיש שהם מסוגלים לכבוש רק נגד הקבוצה שאתה אוהד, ויכולים בשקט להעביר גם חודשיים בלי שער.

    יש לכם שוער יותר טוב, הגנה יותר טובה וקישור יותר טוב מארסנל, אבל כל עוד ההתקפה שלהם פוגעת הם יכולים להגיע לטופ4 כי יש להם מספיק כוח אש כדי לנצח 25 משחקים בעונה.
     
    golding likes this.
  14. Footballover Member

    Joined:
    Aug 19, 2013
    Messages:
    2,283
    Likes Received:
    1,461
    יש מצב. האיזון שדיברתי עליו יותר קשור לשיטה וצורת משחק. אני לא יכול שלא לחשוב על זה כשאני רואה את התפקוד של קאנטה ואזפיליקווטה או אפילו הזאר היום. נראה שאנחנו עדיין לא יודעים מה אנחנו עושים, עם ובלי הכדור ובטח לא במשך 90 דקות. האם סקורר יכול לתקן את זה? לא בטוח, למרות שבטוח שזה היה עוזר.
     
  15. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,627
    Likes Received:
    26,868
    Gender:
    Male
    ולארסנל יש בעיות קשות בהגנה. בעניין הזה עוד לא רואים הבדל כמעט מונגר.
     
Thread Status:
Not open for further replies.