@Roma לא יודע בקשר לשלב הבא. הבית מאוד הסתבך עם ניצחון החוץ של פאוק בטנריפה. חולון עם ניצחון ענק שלא האמנתי שתעשה ועושה צעד גדול לעבר סיכוי לעלייה. חייבים ניצחון בית על ונציה לדעתי. נס ציונה עושה את העבודה במשחק חוץ מכריע. כיף לראות קבוצות ישראליות עם אופי.
נס ציונה בשלב הבא בבית קשה עם לבסקי סופיה ובלקן הבוגלריות ואלבה פארבר ההונגרית. ב12/12 פותחת את מסע המשחקים נגד לבסקי סופיה בחוץ.
טוב לראות שירושלים, חולון וגם נס ציונה מצליחות באירופה. כל קבוצה ברמה שלה, אבל לנצח זה לנצח. שימשיכו ככה.
יש בזה משהו אבל בבית הזה יש לך 3 קבוצות שיכולות לעלות ביחד עם נס ציונה, בבית הקודם פארדוביס לא באמת הייתה ברמה. בלקן אגב עברה במוקדמות את דן בוס שהביסה את נס ציונה (דן בוס בכל זאת עלתה לבתים בגלל ההפרש הכי טוב מבין המודחות).
מהתגובות של @ייא אפשר לחשוב שחולון מקום 9 בליגת ווינר סל עם שני ניצחונות בלבד ובמאזן 2-5 שלילי באירופה. אני חושב שהוא לקח את שיטת הנאחס צעד אחד קדימה, חולון עם תקציב לא גבוהה במיוחד עושה עונה נפלאה.
רול פצוע בגבו ובספק למשחק הערב. שיהיה, גם ככה נקבל בראש. אני מקווה שהשחקנים לפחות יתאבדו על הפרקט, אבל מעריך שגם זה לא יקרה.
41-36 בהפסקה למכבי. סוף סוף רואים משהו מהקבוצה. קודם כל הגנה ולחימה אדירה, הקהל דוחף אותם גם מצוין. פנרבחצ'ה קבוצת פיינל פור וזו תהיה משימה לא פשוטה לנצח אותה, אבל לחימה כזאת לא ראיתי כבר הרבה שבועות. נראה מה יהיה אחרי ההפסקה.
אני די אוכל תכובע עד עכשיו ושמח מזה. מצד שני, היתי מעדיף לשמור את המזל שיש לנו לגביע או לפלייאוף כי זה התקזז בסוף. הליגה פה מאד מאד חלשה ולכן אנחנו בצמרת. באירופה נפלנו על בית מאד מאד קל לעומת מגדל ואפילו לעומת אשתקד. ברור שלא האמנתי שנהיה 5-2 באירופה ואנחנו בדרך לשלב הבא כנראה שזה נהדר. בשלב הזה של העונה אירופה יותר חשובה לי מהליגה לגמרי. מוכן להקריב 4 הפסדי ליגה ולעלות לחצי הגביע - זה המש הכי חשוב לי עד עכשיו , הכל מכוון לסוף דצ' מבחינתי.
סוף רבע שלישי, 55-53 לטורקים שנהנים גם מהשיפוט. זה לא קריטי, אבל ברגעים מאד מכריעים פתאום יש עבירה לא ספורטיבית או משהו כזה. בסה"כ בשביל מצב הקבוצה מכבי משחקת בסדר גמור.
האחוזים הגרועים של מכבי מהשלוש נמשכים עוד ממשחקי האימון, ביורוליג קשה לנצח עם אחוזים כאלו מהטווח הזה.