חבל לי שגם מועדון כמו הפועל תל אביב מנסה שישחקו כמה שפחות. לא זוכר מתי שיחקנו מולם וצעקנו להם "ליגה א'" עם שריקות בוז בירידה למחצית. לדעתי לקהל שלהם מגיע יותר ואני באמת מאוכזב מרפואה שבכניסה לעונה הזאת חשבתי שהוא יהפוך אותם למרעננת של הליגה. לא רואה במה הם אמורים ליפול מהפועל חדרה נניח, שמשחקת כדורגל אחר לגמרי וגם משיגה תוצאות אחרות לגמרי. הבעיה שכותבים כאן מאוד מקובעים בדעה שלהם. הם חושבים שאם אני מבקר את הפועל תל אביב על הבזבוז זמן שלהם זה כדי לנסות להמעיט מהאכזבה מהיכולת של הקבוצה שלי וזה לא המצב. תקראו תחלק השני של ההודעה שלי ותראו כמה ביקורת העברתי על הקבוצה שלי וכתבתי שלמרות הניצחון יצאתי דווקא פסימי מהמשחק בנוגע למאבק אליפות. אני יכול לכתוב - א' התאכזבתי שמועדון כמו הפועל תל אביב עם קהל שנתן הצגה גדולה מציג גישה כזאת, והמתפרצות שיצאו אליהם לא יסתירו את זה מבחינתי. ב' בלי קשר להפועל תל אביב הקבוצה שלי איכזבה אותי אתמול.
ממתי הפועל ת״א היא שם נרדף לטוטאל פוטבול? למה נראה לך שמאמנים שהצליחו שם כשלו במקומות כמו בית״ר ונתניה? על זה שבהפועל כל עוד יש תוצאות- הדרך פחות מעניינת. Sent from my iPhone using Tapatalk
רוקביצה התקווה של מכבי חיפה? הוא חושך ומוגבל טכנית, לא עושה כלום ושום דבר. לא מתאים בשיט לסגנון שההולנדי ניסה להנחיל פה ולא הייתה ברורה לי ההתעקשות. כל מאמן נורמלי עולה עם עוואד בחוד, וסלליך וסומא בצדדים במקום ניקיטה וויסמן. אפילו מזרחי עדיף עליו. שחק עם הראשונים נגד ההגנה של בית"ר וננצח בוודאות.
עצוב לראות את המצב של רועי קהת שגם עכשיו לא נספר ואפילו לא נלקח בחשבון. מעניין מה יהיה עם מאמן חדש על הקווים
מחכה לסיום המשחק, אז קלינגר יספר בראיון כמה הקבוצה שקיבל לא מאומנת, לא יודעת להניע כדור, לא מתואמת ואיך רק הקינג שלנו ניר, הגאון, יכול להושיע כעת, אבל זה דברים שלוקחים זמן כמובן. *אם הוא ינצח הוא יגיד שזה עדיין לא הקבוצה שהוא רוצה לראות, כי הוא הרי מאמן של הטופ.
שוב, להאשים את הקבוצה עצמה זה לא נכון. אנחנו אלופים במשך 3 שנים וטרנר זה המגרש הכי ביתי בארץ, לבוא לשחק שם פתוח לרוב ייגמר בשישייה קלה כמו נתניה. הבעיה שלי היא עם השופטים שמשתפים איתם פעולה. עד מתי שופטים יגיעו לטרנר וישחקו אותה אבו עלי. בלתי נסבל.
ברור, מי שיבוא לשחק פתוח בטרנר יקבל שישייה. למה לא תשיעייה? קלה כמובן. יאללה תרגיעו קצת. קיבלתם אתמול פנדל הכי גבולי בעולם במצב של פיגור 1-0 (כם עאבד מפגר ועדיין לא בטוח בכלל שזה פנדל) כאילו אתם מכבי ואצילי זורק את עצמו ברחבה נגד איזה אשקלון והושפט מיד מצביע על הנקודה.
הפועל תל אביב מאבדת שני משחקים רצופים, בגלל שני שחקנים מטומטמים. ביום שיבינו בארץ שהפן המנטלי חשוב לא פחות מהטכני והפיזי, הכדורגל בארץ ישתפר פלאים. דובב גבאי, רץ במרכז המגרש לפניו שלושה שחקני חדרה פנויים לקבל כדור, אבל גבאי מעדיף לזיין את הכדור ולספוג עבירה. 99 אחוז מהמקרים האלה עוברים מתחת לראדר כי הם לא משפיעים בצורה ישירה על תוצאת המשחק, כמו האחוז הזה שעאבד וספורי נכנסו אליו. בקיצור, על כל ייני או בניון אחד שכזה (מנטלית), יש עשרה מתן חוזז.
טלקיסקי קצת נסחפת שזה פנדל כזה גבולי , אין מגע והכשלה יותר ברורה מזו ולא משנה איך השחקן המוכשל זורק את עצמו באמת או בכאילו . אף אחד לא מצפה לבוא לשחק בטרנר פתוח (כמו פ"ת) אבל גם הבזבוזי זמן המגעילים האלה מוגזמים . היה שם מצב שהיה פאול ליד קו החוץ ולספורי נזרקו שני כדורים אז אחד הוא בכאילו מעיף ובועט אותו על השלטי פרסומת וזה חוזר למגרש וזה נעשה פעמיים . אז די היו מקרים מגעילים יותר מקבוצות הפח של הליגה , וכן אני יודע שיש להפועל ת"א סגל של ליגה לאומית מחוזק.
משהו לא מסתדר לי בחיבור הזה- קלינגר - בית״ר לא יודע למה. מעניין איך זה ילך. Sent from my iPhone using Tapatalk
בפעם הראשונה העונה הרכב עם היגיון מסוים אבל עדיין לא איכותי מספיק כדי לנצח. בהתקפה ערן לוי ואולנארה נראה לי כמו שילוב שיתקשה לעבוד, שני שחקנים שרוצים את הכדור לרגל, תוסיפו לזה שיש את עידן ורד מאחוריהם ואין לי שמץ מי יהיה הערב ברחבה כדי לסיים, אולי בעיטות של לוי/אולנארה מרחוק, אולי גיחה של ורד לבפנים או שסילבסטר יעשה קאמבק מהספסל. בקישור קלטינס וקריאף זה אמצע חלש מדי, שני שחקנים מפוזרים שנמצאים בפורמה רעה, לא רואה אותם מתמודדים מול מאנג'ק-לביא-אזולאי מנגד, החיסרון של טיירה ואיינבינדר יורגש היטב היום. וההגנה כרגיל פחד אלוהים.