מחזור שני בליגת האלופות: טוטנהאם מול בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Raulito, Oct 1, 2018.

  1. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,888
    Likes Received:
    6,842
    וגם על המשחק הזה אי אפשר להגיד ששמר על שער ריק משחק שלם.
     
    oranfu likes this.
  2. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,888
    Likes Received:
    6,842
    רק לפני שבועיים הם שמו אותו 3 פעמים בשער של רומא, לא צריך לחגוג על כל משחק שלא כובשים.
    באותה מידה כל הקורות והמשקופים אתמול יכלו להתבטא ב3-1 בסופו של דבר.
     
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,772
    Likes Received:
    3,838
    חוץ מהדוגמאות הקיצוניות של הבארסות של פפ, מתי קבוצה שהרשימה באוקטובר לקחה את הגביע?
    לא חורצים גורלות באוקטובר
     
  4. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,858
    Likes Received:
    1,907
    למרות התיקו במינכן שהיא תוצאה מצוינת היינו שווים ניצחון,פשוט קבוצה שמהנה לצפייה עדיין השם אייאקס לא כבה לחלוטין וכנראה טאדיץ יודע למה הוא חתם באייאקס הוא בהחלט קצת אוסיף זוהר לסמל שלנו מחדש
     
  5. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,669
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    גם ריאל מדריד של אנצ'לוטי הייתה מעולה כבר בתחילת דרכה בעונת הדסימה, בליגה לא עמדנו במשימה מול בארסה ואתלטיקו אבל בצ'מפיונס כבשנו שישייה מול גלטסראיי בחוץ ובבית קשה יחסית גם עם יובה, גם אם לא יובה של אלגרי - ריאל סיימה עם 16 נק' והיה ברור שהקבוצה הזו בדרך הנכונה.

    לגבי משחקי אתמול, כמה הערות:
    - גם החמישייה של רומא די מטרידה אותי, לנו לא הייתה התפוצצות כזו השנה, גם לא עם בייל על הדשא וכשבנזמה פתח עם כמה גולים, אמנם במשחק נגד רומא בברנבאו יכולנו לכבוש חמישייה ועדיין, הם השיגו תוצאה גבוהה אתמול, סחטיין.
    - לדעתי אחד מהמשחקים הכי טובים של אייקס בעשור האחרון, אייקס של פעם הייתה נשברת אחרי שער היתרון היפה של הומלס(רובן גם יודע למסור מעולה כשהוא רוצה). לא חשבתי שהיא תיתן פייט כזה נפלא במשחק חוץ קשה שכזה. בקבוצה כמו באיירן, 3 משחקים בלי ניצחון זה המון עבור קובאץ'.
    - ולנסיה יכולה להיות מאוכזבת מהתיקו באולד-טראפורד, היא פגשה קבוצה שלילית שלאף-אחד שם אין חשק לשחק כדורגל, הייתה חסרה לולנסיה קצת יותר תעוזה. אני חושב שקראתי איזה נתון לפיו אף קבוצה לא עלתה לשלב הבא בליגת האלופות כשפתחה עם נקודה מתוך 6. מה שכן, המחזור הבא יהיה מרתק מאוד עבור ולנסיה כששתי הגדולות יתחרו זו בזו, ו-ולנסיה תוכל לעלות ל-4 נקודות. עוד בבית הזה: בראבו דיבאלה!
    - מהפך ענק של מנצ'סטר סיטי, במחזור שעבר הם קילקלו לחבר טוב כמה מאות שקלים בווינר. דויד סילבה היה צריך את השער הזה.
     
  6. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,669
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    http://beta.ems.ladbiblegroup.com/s3/content/808x455/65b888655bb30026952f548db4a41f7e.Xxx

    יש משחקים נפלאים הערב, אבל קצת פיקנטריה: המשחק בין פ.ס.וו איינדהובן לאינטר לא אמור לקבל את הכותרות, לא כשיש הערב גם נאפולי מול ליברפול וגם המשחק השני בבית של שתיהן(ההולנדים והאיטלקים) - טוטנהאם מול בארסה. אבל מי שיהיה הערב במעין סערת רגשות הוא רונאלדו נאזאריו. ביומיים האחרונים שתי הקבוצות מנהלות 'קרב' על ליבו של החלוץ ותוהות במי הוא יתמוך. שתיהן העלו סרטוני וידאו בטוויטר עם מיטב הרגעים של הפנומן אצלן, והגיבו זו לזו. רונאלדו עצמו היה פוליטקלי קורקט - "וואו, יש לי זכרונות נהדרים משתי הקבוצות, שיהיה בהצלחה!". עם אינטר זכה בגביע אופ"א ב-1998 וכבש 59 שערים ב-99 משחקים, וגם באיינדהובן הפגיז עם 35 שערים ב-36 משחקים בעונת הבכורה שלו, לפני שעזב לברצלונה.
     
  7. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    זה לא היכולת מה שמפריע, אלא הסגל. פשוט אין ללופטגי מאיפה לחדש או לאלתר. אפשר לחשוב שאולי זה ייראה טוב יותר בהמשך, אני באמת לא רואה סיבה שזה יקרה. בנזמה לא יהפוך פתאום לשחקן גדול לא משנה כמה שגיא כהן יתעקש עליו, וכל עוד הוא משחק 90 דקות, אנחנו ב-10 שחקנים כמעט בכל משחק.
     
  8. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,669
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    לפני שתשמעו את זה מהכוכבים באולפן - קצת על המשחקים שאוטוטו מתחילים:

    אריאס עם הופעת בכורה בהרכב אתלטיקו מדריד הערב במשחק הביתי נגד ברוז'. רודרי שפתח בדרבי - מקבל מנוחה ולמאר מקבע את מעמדו המשתפר לאחרונה. מה עם גלסון? לא בסגל.

    https://e02-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2018/10/03/15385888544847_660x0.Xxx

    ואלוורדה חוזר למתכון שהצליח בעונה שעברה, ואולי בגלל רצף התוצאות הלא-טובות והמשחק הקשה בוומבלי - ארבעה קשרים. דמבלה מסופסל. גם וידאל, אולי במפתיע, וארתור מקבל את האשראי. נזכיר שאומטיטי לא משחק בגלל האדום נגד איינדהובן כך שלנגלט במקומו| בטוטנהאם, שני נעדרים משמעותיים - אריקסן בחוץ וגם ורטונחן לא משחק.

    אני בטוח שקרלו אנצ'לוטי לא יכול להירדם בלילות מליברפול, הזכרונות מאיסטנבול תמיד ילוו אותו למרות ששנתיים אחר-כך הגיע 'התיקון'. 56 גולים היו במשחקים של ליברפול בצ'מפיונס(ב-12 האחרונים), ממוצע של 4.75 שערים למשחק. נאפולי מנגד שמינית בטבלה הזו עם ממוצע של 3.75 שערים במשחקים שלה.

    בורוסיה דורטמונד ומונאקו, זוכרים את רבע הגמר מ-2016/17? אבל היום בדורטמונד נושמים לרווחה הרי אמבפה כבר לא שם. 3:2 למונאקו בגרמניה במשחק הראשון - אמבפה כבש צמד, ו-3:1 במשחק השני, גם בו הוא כבש.
     
  9. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    ניימאר בהצגה. בקטע טוב אבל.
     
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,235
    Likes Received:
    10,044
    Gender:
    Male
    הצגה חסרת משמעות כמעט כמו זו של דיבאלה אמש.
     
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,816
    Likes Received:
    14,994
    Gender:
    Male
    מבפה התבאס שניימאר וקבאני הבקיעו והוא לא, אז הם פשוט סידרו לו גול משלו. אין יותר ליגה צרפתית מזה.
     
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,163
    Likes Received:
    8,500
    איזה בירטוז הזוי של לוריס.

    Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
     
  13. DUGRI Member

    Joined:
    Apr 8, 2017
    Messages:
    434
    Likes Received:
    207
    Gender:
    Male
    מסי יוכל לשחק ברמות האלה עד גיל 40. הוא בכלל לא מתאמץ, זה פשוט מגוחך כמה שהוא מדוייק.
     
  14. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8,247
    Likes Received:
    2,882
    Gender:
    Male
    אני לא רואה את המשחק, אבל אני מבין שאליסון ב-GOD MODE היום?
     
  15. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,025
    Likes Received:
    4,650
    מחצית טובה מאוד של בארסה.
    אפילו שזה טוטנהאם בהרכב שני ומתנה בדקה הראשונה, עומדים יפה, לא מתאבדים ותוקפים כשצריך.
     
    oFiRzZz likes this.