בית"ר ירושלים 2018/19 - מסיימים במקום ה-7. בניון מונה למנהל מקצועי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Abu George, Jul 16, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,318
    Likes Received:
    10,482
    זה כבר לא צחוק אם יפצע שוב פציעה דומה.
    יכול להישאר עם נכות או פגיעה בתפקוד להמשך החיים, עדיף לו שימשוך את החזרה וישתלב באופן הדרגתי. במכבי חיפה ראו מהרגע הראשון שמשהו לא בסדא בתנועה שלו והוא ניסה לקחת על עצמו יותר ממה שהגוף שלו יכל לתת. מקווה בשבילו שילמד מטעויות.
     
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    .
     
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,318
    Likes Received:
    10,482
    דודו גורש טוב יותר מאיתמר ניצן או שמדובר בטרייד שמעיד על פאניקה?
     
  4. Melikson24 Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    2,708
    Gender:
    Male
    בעיקר יותר מנוסה. לא יודע כמה הוא משרה שקט כי משחק הרגל שלו ממש גרוע.
    אתבאס על טרייד כזה בעיקר כי אני אוהב את האישיות של גורש והוא חשוב לחדר הלבשה. מקצועית.... אין הבדלים באמת.
     
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    בוא נגיד שיש לכם בעיות יותר גדולות בסגל מאשר להביא שוער שטיפה פחות בינוני מניצן.
     
    rivaldo likes this.
  6. Melikson24 Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    2,708
    Gender:
    Male
    שיימן זאת החתמה טובה, אם וכאשר.
     
  7. Noam77 Member

    Joined:
    Mar 25, 2017
    Messages:
    852
    Likes Received:
    516
    Gender:
    Male
    במקום הכלום שיש להם עכשיו?ברור.
    רק לא מובן לי למה הם לא הלכו על קורהוט כשהיה על המדף ודוידזאדה שכרגע נמצא על המדף.

    לפי התקשורת זה נראה כמו גורש+שיימן תמורת ניצן+סאבו/סילבסטרה
     
  8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    5,804
    דודו גורש זה בהחלט סתימת חור זמנית, לעונה אחת או שתיים.
     
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    גורש זה שדרוג על פני איתמר ניצן בוודאות, הוא מספיק טוב , עדיין, לכל קבוצה בליגה הזאת, גם למתמודדת על התואר. הבעיה זה הגיל שלו.. זה פיתרון לעונה אחת, גג שנתיים.
     
  10. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    נראה שהקזחי מוכן להשקיע.
     
    oFiRzZz likes this.
  11. oFiRzZz Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4,760
    Likes Received:
    1,859
    אז עכשיו ב"ש מחתימה שחקנים חופשיים בשביל לעשות עליהם טריידים באותו חלון.
    האמת, גאוני.
     
  12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    5,804
    מהלכי מנג׳ר.
     
    oFiRzZz, Jakur and קשר שמאלי like this.
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,785
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    אין מה להשתגע. מגן שמאלי,ועוד ימני לגיבוי. וזהו.
    לא יודע כמה גורש זה שדרוג על ניצן (אם כבר לנסות להחזיר את מרציאנו) ,בן שהר מיותר, וגם הקישור שלכם כבר עמוס.

    הרכש הכי טוב שתוכלו לעשות זה לפטר את לוזון.
     
  14. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,630
    Likes Received:
    3,523
    Gender:
    Male
    אני חייב לציין שהמגן של בית"ר, הצעיר, חלש מאוד, כרגע אני מתבלבל בין פלג לאור זהבי ואני עושה לאחד מהם עוול. גם אני מחר בלי כדורגל מקצועי כבר הרבה שנים, תעלו אותי ב-11 ואין מצב ששחקן התקפה עושה מולי 100% במצ'אפים. לא אגרסיבי, צעד ראשון די איטי, אולי חושש וחסר ביטחון. גם אם נזרק למים העמוקים.

    ולעניין שלנו: אני אוהב את השאפתנות של חוגג בהנחה שהוא לא כבירי כרגע אבל מאיפה יש לו ככה 2.5-3 מיליון יורו לנפנף בהם ולדרוש את מנור סולומון? הוא שחקן ענק אבל אני חושב שעדיף להשקיע את הכסף בצורה אחרת ולפזר אותו מה גם שלבית"ר יש שחקנים, בוזגלו, ורד ועוד. אם בן-שהר יגיע זה נפלא ובית"ר בהחלט חייבת שוער. שיימן מצד אחד מגן שקט וסולידי ומצד שני יש סימן שאלה שהעונה בהפועל חיפה היא פעם בקריירה. ושוב, החיזוק העיקרי שבית"ר יכולה וצריכה לעשות - עמדת המאמן.
    צריך לבדוק טוב את סילבסטרה ובעיקר את ואראן שבשנה שעברה היה יציב מתחילת העונה בניגוד לסילבסטרה שבעיקר בלט לתקופה בחצי השני, אבל קשים החיים בלי שכטר, אנשים לא מבינים עד כמה הוא היה חשוב וזה לא רק השערים או הבישולים וסחיטת הפנדלים שבהם הצטיין עד מרץ-אפריל.
     
  15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,318
    Likes Received:
    10,482
    אתה מתכוון לאור זהבי שהוא בכלל בלם עם רגל ימין ששיחק בעונה שעברה בהפועל ירושלים בליגה א' צפון, ורק כדי לחדד אני אציין שהם אפילו לא נכנסו לפלייאוף העליה. לזכותו של זהבי זה נראה שהוא מאוד משתדל ומנסה לקחת את הצ'אנס אבל הוא חלש וגם משחק בעמדה שלא מתאימה לו. אני לא יודע לאן נעלם דין אקפי שהוחתם בתחילת הקיץ כדי להיות המגן השמאלי המחליף כי איתו כנראה זה היה נראה פחות גרוע.
    ד"א, גם מתן פלג חלש מאוד ולו אין תירוצים, מגן טבעי שנראה רחוק מאוד אפילו מהרמה הלא גבוהה של ליגת העל.

    אני חושב שהסגל של בית"ר הרבה פחות טוב ומאוזן מהסגל של העונה שעברה, דבר אחד אי אפשר לקחת מטביב וזה שהוא יודע לבנות קבוצה טובה בתקציב לא גבוה. בעונה שעברה היה לנו סגל עמוק עם שני שחקנים טובים בכל עמדה ופרט לעמדת הבלם והשוער(קליימן וסירושטן) כולם גם היו איכותיים וראו את זה גם בתקופות של המון חיסורים שהעסק המשיך לרוץ ולתפקד. אם חוגג מתכוון להפקיד את הכסף שלו אצל אוחנה ולוזון כדי שיבנו קבוצה עדיף לו כבר לארגן מדורה ולזרוק את כל השטרות ללהבות. גם אם תתנו ללוזון עשרה שחקני רכש חדשים עד החזרה מהפגרה הוא לא יצליח להעמיד כאן קבוצה סבירה ומדובר בכישלון ידוע מראש, לדעתי חוגג יודע שהוא יפטר אותו במהלך העונה ורק דוחה את הקץ מתוך נחמדות או אולי אמונה נאיבית שהעסק יתחבר לתוצאות.
     
Thread Status:
Not open for further replies.