ליברפול 2018/19

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,893
    Likes Received:
    20,969
    לאציו רצו את גרויץ' כמחליף של SMS? איפה? מתי? למה לא מכרנו? כי אם הוא אפילו חצי ממנו אז מדובר פה על איזה 30 מיליון בשקט...

    אני ראיתי את גרויץ' בנוער אצלנו, ראיתי אותו במשחקי הכנה וראיתי אותו גם (קצת) בהשאלה. הוא לא לרמה שלנו. הוא איטי, מסורבל ותכלס חסר אחריות. אני לא שולל אותו כשחקן אבל אני לא חושב שנצטער אם נמכור אותו.
    סחב קבוצה לאליפות? הוא סחב אותם או שהוא שיחק שם? אני שואל, אני לא יודע. אגב, מרקוביץ' היה סופרסטאר בליגה הזאת, בשביל שנקבל פרופורציה.
    כל מה שטוב ללאציו וטורינו טוב לנו? הם חולים שם על לוקאס, שחקן שלא הייתי נותן לו לשחק בקבוצת נשים שלנו.

    ג'ונס עוד לא קיבל כלום. הם גם לא אותו תפקיד וסגנון אבל נגיד. ג'ונס, אם יקבל משהו העונה, יהיה פירורים של פירורים. הוא בן 17, אתה חושב שזה יעשה לגרויץ' טוב אם יקבל את פירורי הדקות האלה בגיל 22?
    אני גם מעריך שג'ונס יעשה קריירה טובה יותר מגרויץ'. אתה מתלהב פה מגרויץ' (משום מה) בזמן שכל המערכת במועדון כנראה מחזיקה מג'ונס הרבה יותר. ג'ונס, כמו טרנט וכמו ברוסטר, סומן מגיל צעיר מאוד במועדון כפוטנציאל גדול מאוד. הוא מתאמן עם הבוגרים כמעט מאז שקלופ הגיע למועדון.

    גם לגבי טרנט, אני לא יודע על סמך מה אתה קובע שגרויץ' יותר מוכן. טרנט שיחק מהרגע הראשון כאילו הוא מוכן (מנטאלית) לבוגרים. איפה גרויץ' ואיפה זה.

    שיילך לשחק בהליכה בליגה האיטלקית איפה שכל הצבים שלנו מרשימים.

    איך אפשר לראות את אלברטו ולחשוב שהוא מסוגל להתמודד (ברמה טובה) בליגה האנגלית אני לא יודע. הוא טכני, הוא חכם, אבל פשוט לא מספיק בשביל לפצות על החסרונות הפיזיים שלו.
    היה השני הכי טוב אחרי לוקאס פרז? העלוב הזה של ארסנל? תשמע, מרשים. גם אספס כאמור שחקן מצוין בליגה הספרדית. השחקן הכי מביך שראיתי במדים שלנו.
    מחליף לפירמינו? השחקן הכי פיזי בקבוצה? אתה בכלל ראית את אלברטו משחק שאתה אומר דברים כאלה?

    על סוסו חבל לי, אבל הוא סיים חוזה והבין שהוא לא יצליח לפרוץ אצלנו. הוא כנראה עשה החלטה נכונה ולמרות שאני מחזיק ממנו, אני בספק אם הוא מתאים לנו גם היום.
     
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,928
    Likes Received:
    18,517
    טוב ממש נהנתי היום.
    יש סיכוי שהבדיחה לא על חשבוננו מחר?
     
  3. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,622
    Likes Received:
    26,867
    Gender:
    Male
    חושב שבקרוב כבר תרצו שמוריניו גם ינצח מדי פעם. כמו שקרה לי עם הינשוף.
     
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,928
    Likes Received:
    18,517
    יש מצב, כשכמעט היה 4-1 לברייטון חשבתי על זה.
    גם הפנדל בסיום טוב, נותן אשלייה של 'כמעט תיקו'.
     
    oranfu likes this.
  5. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,893
    Likes Received:
    20,969
    קלאסי שנפספס מחר.
     
  6. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    ...
     
    Last edited: Aug 20, 2018
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,928
    Likes Received:
    18,517
    Scouser Tommy, oranfu and golding like this.
  8. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,716
    Likes Received:
    980
    מצוין! אז מקווה שמיניולה ישאר באמת (למרות שהוא מקושר גם).
     
  9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,506
    Likes Received:
    7,858
    די מפתיע האמת. ברור שאין לו עתיד במועדון אבל חשבתי שיישאר העונה פשוט כי עוד יותר קשה לי לראות את מיניולה נשאר. מעניין מי יהיה השוער השני כי אני עדיין חושב שגם הוא יימכר.
     
    Mellow29 likes this.
  10. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    באמת די הזוי. אני מקווה שאנחנו לא הולכים עם ילד בן 19 כגיבוי לאליסון, ואני גם תוהה אם לא יכלנו למצוא קבוצה יותר נורמלית (בגרמניה?) מפאקינג בשיקטאש לשנתיים. כאילו, אני מבין שהוא די חירבן לעצמו את המוניטין במחצית הזו בקייב, אבל גם אנחנו מאמינים שמה שהוא שווה זה בשיקטאש?
     
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,928
    Likes Received:
    18,517
    מאיפה לך שהוא שווה בשיקטאש? מי השוער שם? אני לא יודע מה רמת הליגה הטורקית אבל היא לא כזאת נמוכה שאני יכול לחשוב שקאריוס בוודאות יצליח שם.

    ההסכם זה 2.5 מ' פאונד עבור ההשאלה ואם ישחק מספיק משחקים (לא מצוין כמה) ובשיקטאש תעפיל לאירופה אז זה יושלם ל10 מ' העברה מלאה.
     
  12. LFC-Gerrard1 Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,236
    Likes Received:
    1,745
    חד משמעית כן.

    במחשבה שנייה, אפילו קבוצה ברמה הזו לא חשבתי שימצאו לו.
     
    oranfu likes this.
  13. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    נראה שיש שם סעיף שמחייב רכישה אחרי מס׳ הופעות מסוים, מה שהופך את הסיפור לטיפה יותר הגיוני. אם זו הייתה עסקת השאלה כדי לשקם את הערך שלו, הרבה יותר הגיוני היה לעשות את זה למקום כמו גרמניה, זו הנקודה שלי.

    הטיעון שהוא לא ברמה של ליגה טורקית זה טיעון ברמה של הטיעונים שהנדרסון הקשר הכי חלש בליגה ושללאלנה אין מקום בפרמיירליג.
    אבל הוא לא מעניין יותר.

    מקווה שמניולה ישאר.
     
  14. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    5,094
    Likes Received:
    4,658
    השוער של בשיקטאש עונה שעברה היה פאברי שעבר לפולהאם. לא יודע מי עכשיו. והליגה הטורקית משמשת פח זבל של הגדולות באנגליה כבר שנים, אין מישהו שהם לא יקחו מהן.

    חבל שלא הצלחנו להיפטר ממנו, אבל אין באמת קבוצה שפויה שתרצה עליו בעלות קבועה אחרי העונה האחרונה.

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
     
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,928
    Likes Received:
    18,517
    מאיפה לך מה הרמה של הליגה הטורקית? אני לא יודע מה הרמה שם ולכן לא יודע אם הוא מתאים לבשיקטאש או לא.
    השוער חלש להחריד, אתה רוצה להמשיך לחשוב שהוא לא רע, תהנה. יכול להיות שזה מספיק לבשיקטאש ויכול להיות שלא. אני יודע דבר אחד, הוא לא מתאים לליברפול, לא בשום צורה שהיא. הוא ג-ר-ו-ע. נקודה.
    להסתכל על הודעה שלי מהבכורה שלו, כבר אז קלטתי שאכלנו אותה.

    העסקה מעולה, כל עסקה שמרחיקה אותו מהמועדון מבורכת.
    בשנתיים האלה אנחנו כבר נביא שוער 2 אם מיניולה יילך באיזשהיא נקודת זמן ואז לקאריוס לא יהיה לאן לחזור גם אם בשיקטאש לא יקנו אותו.

    לפי הדיווחים מיניולה אמור להישאר, לפחות עד ינואר.
     
Thread Status:
Not open for further replies.