ליברפול 2018/19

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 22, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,917
    Likes Received:
    18,509
    נראה לי כמות השערים באימונים שלנו קטנה משמעותית...רק שלא יפגע בביטחון של ההתקפה :)
     
    Coutinho10 and cheddar like this.
  3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,506
    Likes Received:
    7,858
    מסתמן שיש נכונות של קלופ למכור גם את קאריוס וגם את מיניולה, מעולה. גראברה עשוי להיות מס' 2 אם זה קורה, הייתי אומר שזה סיכון אבל אני לחלוטין מעדיף את הלא נודע על כל אחד מהשניים האלה.
     
    oranfu likes this.
  4. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    ניקוי אורוות רציני אם כן, סוף סוף לא מתפשרים על שחקנים חלשים גם בספסל. יא אללה אשכרה זה מה שקורה אצלנו, בפאקינג ליברפול. היינו כחולמים.
     
  5. Scouser Member

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    5,084
    Likes Received:
    4,650
    בשביל ניקוי אורוות רציני צריך גם אשכרה למכור. מזכיר לך שלזאר פאקינג מרקוביץ' עוד חלק מהקבוצה.
     
    Scouser Tommy likes this.
  6. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    לא באמת הייתי רוצה ללכת עם שני ילדים בני 19 ו-0 ניסיון אם אליסון נפצע לכמה חודשים. ברור שלקאריוס אין פה עתיד אבל אפשר וצריך להיפרד ממנו בהדרגה. לא יפריע לאף אחד אם הוא יהיה פה שוער שני ויקבל דקות בגביעים. גם לו אישית לא יזיק לדעתי לרדת למחתרת לעונה ולנסות לבנות את הביטחון שלו מחדש.
    זה נשמע לי שיותר מאשר ששני השוערים הצעירים הרשימו את קלופ, פשוט כולם הופתעו שלברקוזן רוצה את קאריוס כשוער ראשון ולא רוצים שיפספס את ההזדמנות הזאת. עוד פעם מריח כמו מקרה שאני מנסים להיות קצת מועדון חברים עם השחקנים גם כשזה מתנגש עם האינטרסים של הקבוצה.
    גם מיניולה עדיף כמובן כשוער שני אבל הוא את שלו עשה כאן והגיע הזמן שיתקדם למקום אחר.
     
  7. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,601
    Likes Received:
    26,858
    Gender:
    Male
    אם מיניולה מסכים להשאר הוא בסדר גמור לשוער שני.
     
  8. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    גם אני חושב אבל ממה שקראתי הוא לא מסכים. הוא כרגע שוקל מס' הצעות ולא אמור לחזור להתאמן עם הקבוצה.
    השאלה היא לאן יעבור בסוף ובכמה.
     
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,917
    Likes Received:
    18,509
    אתה לא מרגיש בנוח עם השוער הצעיר אבל עם קאריוס אתה כן מרגיש בנוח?
    לא מפריע לאף אחד שיקבל דקות בגביעים?
    לי מפריע. אני רוצה את קאריוס בחוץ כבר שנה וחצי.
    מיניולה אחלה שוער שני, אני בעד. לדעתי הוא לא ירצה כי הוא כבר התמרמר עוד לפני חצי שנה (איך אפשר שלא כשאתה רואה מי לפניך בהרכב).
    למכור את שניהם ולהביא שוער שני בבוסמן, או להשאיר את מיניולה.
    קאריוס צריך ללכת, מצידי בחינם. בהצלחה בלברקוזן.
     
    oranfu, Cup of Tea and Scouser Tommy like this.
  10. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    בדרך כלל אני תמיד אעדיף את האופציה של ללכת עם שחקן צעיר לא ברור מאשר להמשיך עם האופציה הגרועה של השחקן הבוגר בכוח, אבל יש מקרים שזה כבר לא רציונלי. שני שוערים בני 19 עם 0 דקות בכדורגל בוגרים מול שוער עם כמה עונות בבונדסליגה וריצה לגמר ליגת האלופות, ברור לי עם מה אני הולך. אם הייתי מציע ב26.5.18 ב21:45 לאנשים כאן שבעונה הבאה אליסון שוער ראשון וקאריוס שוער שני כולם היו לוקחים.
    לא יודע מה היסטוריית הפציעות של אליסון אבל בכל מקרה לא הייתי רוצה לקחת את הצ'אנס הזה.
     
  11. cheddar Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    7,712
    Likes Received:
    1,209
    אבל למה לבחור להתעלם מהמציאות, זה כן משפיע מה שקרה באותו יום
     
  12. Rushie Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    3,172
    Likes Received:
    2,592
    בגלל זה הוא לא יהיה שוער פותח כאן וטוב שכך. כשוער שני אני בסדר איתו.
    כשהשאלנו את סטארידג' ואוריגי בעונה שעברה מי היה המחליף של פירמינו? אף אחד.
    אפשר היה למצוא איזה שני חלוצים מהנוער ולהגיד שהם המחליפים, אבל כולנו היינו מעדיפים שסטארידג' או אוריגי היו נשארים למרות שגם לשניהם אין שום עתיד פה בדיוק כמו קאריוס. אותו הדבר מבחינתי. הוא שוער לא מספיק טוב אבל האמת היא שאהיה הרבה יותר רגוע כשהוא על הספסל מאשר אחד מהשניים הצעירים.
    אם מיניולה מחליט שהוא רוצה להיות מספר 2 כאן, או שאנחנו מתכוונים להביא שוער שני אחר אם גם מיניולה וגם קאריוס עוזבים- סיפור אחר.
     
  13. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    לרוב אני נוטה להסכים איתך והרבה פעמים האוהדים פה הם לגמרי חסרי רציונליות כשהם זורקים בהינף יד שעדיף שחקן נוער בן 18 על פני השעיר לעזאזל המבוגר התורן. לא צריך ללכת רחוק, גם עכשיו אנחנו שומעים את זה על שחקני פרמייר ליג לגיטימיים שנמצאים בשולי הסגל.

    הבעיה היא שנראה שקאריוס גמור במועדון הזה, בעיקר פסיכולוגית. אני לא חושב שהוא שוער פחות טוב ממניולה ואם אחד ראוי להיות שוער שני, אז גם השני מתאים... אבל אצל קאריוס יש מעבר לזה. הקהל עושה לו את המוות, הוא לא עוצר גם כדורים פשוטים, הופעות טובות בגביעים לא באמת ישקמו אותו כי תמיד בכך משחק היי-פרופיל הוא יהיה נושא השיחה. הקוף על הגב שלו כבד מדי. אני חושב שהוא יכול להיות שוער טוב עבור מועדון אחר, אבל לא אצלנו.
    אם הוא ומניולה הולכים אני מצפה שיגיע שוער מנוסה בזול לסיטואציות שבהן אליסון לא זמין. זה טירוף לבנות על גראברה, במיוחד בקיץ שמכרת את השוערים 2, 3 ו-4 שלך.
     
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,834
    Likes Received:
    7,988
    @Rushie
    אולי אם בפרי סיזן הוא לא היה כ"כ נוראי הייתי מסכים איתך, אבל זה ברור לכל שהבנאדם גמור אצלנו. בטח ובטח אחרי שהביאו שוער חדש על הראש שלו. אתה באמת חושב שהוא מסוגל להתעלות על עצמו ולתת הופעות טובות בגביעים כשבמשחקי הכנה חסרי חשיבות הוא משמיט כל מה שזז? אתה מדמיין לעצמך את הרחשים ביציע כשהוא יעשה טעות בגביע הליגה באנפילד? או את השירים שהולכים לשיר לו בכל מגרש חוץ?
    הוא לא בנוי להתמודד עם זה, אם לא מספיק מאמינים בשוערים הצעירים שיביאו איזה מישהו בהשאלה מצידי. קאריוס סיים אצלנו.
     
    Liverpool-Forever likes this.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,917
    Likes Received:
    18,509
    הבנאדם לא עוצר כדורים רכים של בארי ובלקבורן נו דיי באמת, באמת דיי.
    בואו בבקשה נעיף אותו מהמועדון.
    כמו שכתבתי באוקטובר 2016, אפשר לראות את זה בהיסטוריה שלי עם חיפוש 'קאריוס', הוא רע מאוד טכנית.
    כמו שכתבתי לפני חודש וכמו שכולנו רואים, הוא גמור מנטלית.
    מה עוד אפשר לעשות?
    דיי הוא אפס מוחלט. באמת. מספיק. מעדיף את גבארה כן למה לא? מה רע בגבארה? הוא עדיין לא חירב לי משחקים כולל המשחק הגדול ביותר בעונה. למה לא להעדיף צעיר שעוד לא עשה נזק על פני שחקן שעשה נזק מטורף?
    קאריוס חייב להיות משוחרר, אומר לכם בצורה הזאת אם הוא שוער שני אני עדיין בחרדות שמתישהוא אראה אותו העונה. לא רוצה לראות אותו. רוצה גבארה.

    בנימה רצינית, שכחתי מי הגיב לי שהנדרסון-פאביניו זה ציוות שלא נראה וזה סתם טרולינג. נדמה לי קוטיניו.
    אז קלופ שוב אומר שלא יהיו עוד רכישות ואני כבר מאמין לו בשלב הזה.
    אנחנו הולכים לראות המון הנדרסון-פאביניו, מקווה מאוד שזה יעבוד בניגוד להשגות שיש לי על הציוות הזה.
     
    oranfu likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.