הישראליות באירופה - עונת 2018/19

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, May 21, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sarek Member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    980
    Likes Received:
    848
    http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/60573.Xxx http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/59329.Xxx
    הפועל חיפה, שהעפילה באופן אוטומטי לסיבוב המוק' השני לאחר שזכתה בגביע המדינה, תפגוש את פ.ה. הפנרפיורדור, שסיימה במקום השלישי באיסלנד. המשחק הראשון יתקיים בישראל, ב-26 ביולי, ואילו הגומלין יתקיים באיסלנד, ב-2 באוגוסט.

    פ.ה. הפנרפיורדור ניצחה 3-0 (בסיכום) את להאחטי, שסיימה במקום הרביעי בפינלנד, במסגרת סיבוב המוק' הראשון.
     
    alexshw likes this.
  2. Mahranlala Member

    Joined:
    Dec 7, 2017
    Messages:
    2,011
    Likes Received:
    791
    Gender:
    Male
    מצב הדירוג נכון לעכשיו - ישראל השיגה נקודת דירוג אחד מסיבוב המשחקים הזה, תיאורטית בלבד היה אפשר יותר אבל כמו שביתר נראת טוב שלא עלתה, כמו שהיה אפשר יותר מכבי יכלו להיות מודחים.
    כל המדינות היריבות - השיגו אפילו יותר מאיתנו, למעט בלארוס - שרק 2 קבוצות שלה שיחקו, ואזרביג'אן שהשיגה יותר - שבתוצאות מביכות נשארה רק עם קראבח.
    (18. קפריסין - 19.55 3/4, 19 - פולין 18.125 4/4)
    20. סרביה - 18.00 4/4 (1.750)
    21. שבדיה - 17.900 4/4 (1.125)
    22. אזרביג'אן - 17.750 1/4 (1.125)
    23. בלארוס - 17.375 4/4 (0.500)
    24. ישראל - 17.000 3/4 (1.000)
    25. סקוטלנד - 16.750 (1.375) 4/4
    26.קזחסטן - 16.625 (1.625) 3/4
    (27. נורבגיה -15.825, 28. בולגריה - 15.00)

    עכשיו לתחום הפנטזיות,
    זה הדירוג שכולל רק 3 עונות אחורה+העונה, יש להזכיר שיוון ושוויץ עדיין לא שיחקו בכלל, אבל מצד שני הניקוד שלהם מתחלק ב5.
    כמו שאמרתי - עונה טובה תאפשר לנו להמשיך לפנטז על זה, אבל רק לפנטז
    15 Greece 5.400 5.800 5.100 0.000 0.000 16.300 0
    16 Cyprus 3.000 5.500 7.000 0.750 0.000 16.250 0
    17 Switzerland 5.300 4.300 6.500 0.000 0.000 16.100 0
    18 Israel 2.250 6.750 5.625 1.000 0.000 15.625 0
     
  3. Mahranlala Member

    Joined:
    Dec 7, 2017
    Messages:
    2,011
    Likes Received:
    791
    Gender:
    Male
    בסיבוב השלישי - כן
    בסיבוב הרביעי - צריכה הדחות של 2 קבוצות מדורגות בסיבוב הבא (+אם שטורם גראץ בליגת האלופות עוברת את איאקס אז 3)
     
    גלץ likes this.
  4. Mahranlala Member

    Joined:
    Dec 7, 2017
    Messages:
    2,011
    Likes Received:
    791
    Gender:
    Male
    התקציב בעונת 10/11 היה הכי גבוה בתולדות המועדון, לדעתי גם הוא היה מנופח.
    טוענים ש40 נעלמו.
    צריך לצרף לזה גם את ההכנסות ב09/10 - הקבוצה הגיעה ל1/32 של ליגה אירופאית וקיבלה כסף גם על הישגים, וכמובן מכירות מנויים וכרטיסים, הדאבל, ואת עונת 11/12 שגם בה הגענו לשלב הבתים של האירופאית וגם בה מכרנו הרבה מנויים וכרטיסים.

    רק כשהוא ילך מביתר יגלו איזה הרס הוא עשה לטווח הארוך, על אף ההגעות לאירופה והצמרת אחרי הרבה שנים,
    שהוא יצא מהפועל היה צריך פיזית לנקות את המתחם מזבל, לצבוע אותו מחדש, להכניס ציוד כמו כדורים,בגדים, ציוד בסיסי לקיום מתחם וכד'- הכל הוא לוקח.
     
  5. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    בשביל לסיים במקום ה-18 (כמו בעונה האחרונה) צריכים לתת עונה ממש טובה. ההפרש בינינו לקפריסין ניתן לסגירה. אבל זה לא תלוי רק בנו, אלא גם במה שאר הקבוצות מהליגות הנ"ל יעשו. אם פולין תמשיך במגמה של השנתיים האחרונות ותשלח לא יותר מקבוצה אחת לבתים. אנחנו צריכים לשלוח לפחות 2/4 ולהביא כמה תוצאות טובות בשלב הבתים.
    היתרון הגדול במקום ה-18, ברגע שמחזיקת הצ'מפיונס/האירופית מקבלת מקום לשלב הבתים גם דרך הליגה. אז מחזיקת הגביע המקומי של הליגה ה-18 מקודמת בסיבוב במוקדמות כמו גם האלופה.
     
  6. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    די כבר, אפשר לבקש מהם שיוותרו בפעם הבאה על ההשתתפות באירופה? אל תייצגו אותנו. את הקבוצה הזו היה אפשר וצריך לעבור למרות הכל, בטח עם התוצאה מהמשחק הראשון. אבל ברצינות, ברור שהמשחק של בית"ר אתמול הוא המראה שלה.
    אני לא זוכר הכנה ביזיונית כזו של קבוצה לאירופה חוץ ממקרה הפועל שמכרה את דמארי ומינתה מאמן חסר ניסיון, אני לא זוכר פער גדול כזה בין קבוצה ממקום שלישי לבין מה שיהיה אחר-כך. זו עונת הישרדות, עונה שאף-אחד לא רוצה שתתחיל ואוטוטו עידן ורד הולך.
    הקהל של בית"ר הצליח למחות בצורה משמעותית - 800 אוהדים במשחק באירופה זה סימן קריאה. ומצד שני במועדון אחר זה לא היה קורה, ואלה שפרצו למגרש הם אידיוטים. הטעות היא המחשבה שיש כאלה שעומדים בתור לרכוש את בית"ר. אף-אחד לא רוצה לגעת בה, בדיוק כמו הפועל ת"א. ועוד מיליון במצטבר לא יפגעו בטביב. הוא את הכסף שלו עשה ממזמן, וגם בהפועל בצ'מפיונס. עצוב מה שקורה שם.

    לגבי מכבי, התחושה היא שעטר קצת קופח בעונה שעברה ע"י ג'ורדי קרויף בהתחשב ביכולת של האחרים. אבל אין לי ספק שהוא לא ישמור על יציבות.
     
  7. גלץ Member

    Joined:
    Jul 8, 2017
    Messages:
    5,312
    Likes Received:
    1,074
    Gender:
    Male
    בני יהודה צריכה לייצג אותנו כל שנה ביחד עם מכבי תל אביב ובאר שבע. קבוצה מרגשת.
    הם הדיחו את טרנצ'ין, קבוצה שחוץ משנה שעברה לא ירדה מטופ 4 בסלובקיה וזכתה ב3 אליפויות רצופות, וכמובן סתמו את הפה לזניט שאמרו עליהם דברים מזלזלים לפני המפגש.
     
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    לא נמאס לך לכתוב פה דברים חסרי ביסוס ומושג?
     
    Last edited: Jul 20, 2018
    Gianzola likes this.
  9. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    בוא תכתוב מהן הטעויות שלי, ואת המונח 'חסר מושג' תמחוק מהלקסיקון כי אני לא פניתי אלייך ככה לעולם. אולי אלה דברים שלא נעים לך לקרוא, יש מצב, קצת שמחה לאיד ויריבות ספורטיבית לא הזיקה לאף אחד.
    לא רואה שיש בתור אנשים לרכוש את בית"ר ירושלים וככה זה לא היה גם לפני טביב, אלא אם כן אתה מדבר על גומא אגייאר ואלה שעשו עליכם סיבוב, השמן והנמוך שהראו אותם בחדשות הספורט רצים באימון, שכחתי את שמם.
    הרקורד של בית"ר באירופה ידוע לכל. גם עם אבוקסיס ואוחנה ושות' הם ספגו שישייה מבנפיקה. בעונה שעברה רביעייה מקבוצה ששכחתי את שמה.
    אם המחאה אתמול הייתה מסתפקת בשיא שלילי למשחק באירופה, הייתי אומר שיש לזה אפקט גדול. הפריצה למגרש היא טמטום, כל העולם רואה.
     
  10. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,603
    Likes Received:
    26,860
    Gender:
    Male
    יש פה רק 2 קבוצות שיכולות להתחרות באירופה. אחרי ששחר ישחרר ממכבי חיפה אולי יהיו 3.
     
    גלץ likes this.
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    - קצת שמחה לאיד לא הזיקה לאף אחד אלא אם כן מדובר בהפועל. כשבאו אנשים ודיברו כאן נגד כבירי, בלי שום שמחה לאיד או משהו דומה, אתה יצאת על החיים שלהם. אז נאה דורש נאה מקיים גבר.
    - ואתה כן לא כל כך יודע על מה אתה מדבר. בחצי מההודעות שלך אתה רושם דברים בביטחון עצמי מופרז אבל אפס ביסוס, וזה משהו שלא ראיתי אצל אף אחד אחר כאן. אלי טביב קיבל הצעה של 8 מיליון דולר ותשלום משכורות יוני - יולי מאיש עסקים אמריקאי בשם אנדרו שארפ, שהוא מיליארדר בקנה מידה ישראלי והיה מאוד מעוניין לרכוש את המועדון. טביב הפיל את העסקה וממשיך להפיל כל דבר שעשוי להציל את בית"ר.
    - הרקורד של בית"ר מזעזע, אבל חייב לציין שמי שראה את הסיטואציה שבית"ר מגיעה אל המשחק אתמול לא הופתע שהקבוצה הודחה. ממתי בית"ר יכולה להצליח במשחק בלי קהל?
     
    robertocarlos.m likes this.
  12. Sarek Member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    980
    Likes Received:
    848
    ביום שני יתקיימו מספר הגרלות הנוגעות לקבוצות הישראליות, ננסה לעשות קצר סדר ביריבות האפשריות:

    https://i.imgur.com/D5RPOR9.Xxx
    ליגת האלופות - עונת 2018/19

    הגרלת סיבוב המוקדמות השלישי - מסלול אלופות

    תאריך ושעת ההגרלה: יום שני, 23 ביולי 2018, 13:00.
    שידור: האתר הרשמי של אופ"א.
    תאריך המשחקים: 7/8 באוגוסט, 14 באוגוסט.
    הסבר כללי:
    לא יתבצע צמצום לפני ההגרלה, 6 הקבוצות בעלות הדירוג הגבוה יותר ייכללו בקבוצת ה"מדורגות" ואילו 6 הקבוצות בעלות הדירוג הנמוך ביותר ייכללו בקבוצת ה"לא מדורגות" - 12 הקבוצות מורכבות מעשר המנצחות בסיבוב המוק' השני + זלצבורג וא.א.ק. אתונה, שמצטרפות בסיבוב הנוכחי. הואיל וההגרלה מתקיימת לפני שיחלו משחקי סיבוב המוק' השני, היא תיקח בחשבון את הדירוג של הקבוצה הבכירה בכל מפגש. במקרה של באר-שבע, היא מגיעה למפגש נגד דינמו זאגרב כיריבה הנחותה מבחינת הדירוג ולא תהיה מדורגת בהגרלת הסיבוב השלישי. הקבוצה שתוגרל ראשון תארח את המשחק הראשון בבית.
    הסיבובים הבאים: המנצחת תעפיל לשלב הפלייאוף של ליגת האלופות, ואילו המפסידה תמשיך לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית - מסלול אלופות.

    יריבות אפשריות של הפועל באר-שבע / דינמו זאגרב:

    https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/59340.Xxx
    לא מדורגת
    (אם תעבור את דינמו זאגרב)

    קבוצות מדורגות:
    https://i.imgur.com/pSaRAIq.Xxx


    https://i.imgur.com/QpSxQG3.Xxx
    הליגה האירופית - עונת 2018/19
    הגרלת סיבוב המוקדמות השלישי - מסלול אלופות

    תאריך ושעת ההגרלה: יום שני, 23 ביולי 2018, 13:45.
    שידור: האתר הרשמי של אופ"א.
    תאריך המשחקים: 9 באוגוסט, 16 באוגוסט.
    הסבר כללי: 20 קבוצות תשתתפנה בהגרלה - 10 שתעפלנה מסיבוב המוק' השני של הליגה האירופית (מסלול אלופות) (+קורק סיטי האירית שקיבלה כרטיס חופשי לסיבוב הנוכחי) ו-10 שתגענה מסיבוב המוק' השני של ליגת האלופות (הקבוצה הרלוונטית להפועל ב"ש או לדינמו זאגרב).
    הקבוצות שתגענה מסיבוב המוק' השני של ליגת האלופות תיחשבנה כקבוצות ה"מדורגות", בעוד אלו שהעפילו מסיבוב המוק' השני של הליגה האירופית תיחשבנה כ"לא מדורגות". המשמעות היא שהפועל באר-שבע תהיה מדורגת בהגרלה. ככל הנראה יתבצע צמצום לפני ההגרלה (כך שישארו חמש יריבות אופציונליות).
    הסיבובים הבאים: המנצחת תעפיל לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית (מסלול אלופות). המפסידה תודח מאירופה.

    יריבות אפשריות של הפועל באר-שבע / דינמו זאגרב:

    https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/59340.Xxx
    מדורגת
    (אם לא תעבור את דינמו זאגרב)

    קבוצות שאינן מדורגות:
    https://i.imgur.com/XMm7SoH.Xxx


    הגרלת סיבוב המוקדמות השלישי - מסלול ראשי

    תאריך ושעת ההגרלה: יום שני, 23 ביולי 2018, 15:00.
    שידור: האתר הרשמי של אופ"א.
    תאריך המשחקים: 9 באוגוסט, 16 באוגוסט.
    הסבר כללי: 52 קבוצות נוטלות חלק בהגרלת סיבוב המוק' השלישי (מסלול ראשי) - 13 קבוצות שהעפילו באופן אוטומטי + 37 המנצחות של סיבוב המוק' השני (כשבשלב זה עדיין לא ברור מי תנצח בכל אחד מהמשחקים) + 2 המפסידות ממסלול הליגה של סיבוב המוק' השני בליגת האלופות. יתבצע צמצום לפני ההגרלה, כך שישארו חמש או שש יריבות אופציונליות. ההגרלה תתבצע בשיטת המספרים, כך שלפניה כל קבוצה תקבל מספר וההגרלה תחול על כל המספרים הרלוונטיים. הואיל וההגרלה מתקיימת לפני שיחלו משחקי סיבוב המוק' השני, היא תיקח בחשבון את הדירוג של הקבוצה הבכירה בכל מפגש. במקרה של מכבי, היא מגיעה למפגש נגד ראדניצ'קי ניש כיריבה הבכירה מבחינת הדירוג ותהיה מדורגת בהגרלת הסיבוב השלישי. במקרה של הפועל חיפה, היא מגיעה כיריבה הנחותה מהמפגש נגד פ.ה. האיסלנדית, ולא תהיה מדורגת בהגרלת הסיבוב השלישי. הקבוצה שתוגרל ראשון תארח את המשחק הראשון בבית.
    הסיבובים הבאים: המנצחת תעפיל לשלב הפלייאוף של הליגה האירופית (מסלול ראשי). המפסידה תודח מאירופה.
    יריבות אפשריות של מכבי תל-אביב / ראדניצ'קי ניש:
    https://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/57477.Xxx
    מדורגת
    (אם תעבור את ראדניצ'קי ניש)

    קבוצות שאינן מדורגות:
    http://rotter.net/User_files/forum/5b550cb71405a27b.Xxx
    https://i.imgur.com/l6p7AqM.Xxx
    https://i.imgur.com/dXLVdML.Xxx


    יריבות אפשריות של הפועל חיפה / פ.ה. הפנרפיורדור:

    http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/140x140/60573.Xxx
    לא מדורגת
    (אם תעבור את פ.ה. הפנרפיורדור)


    קבוצות מדורגות:

    https://i.imgur.com/FyTfpov.Xxx

    https://i.imgur.com/xqowvzk.Xxx
    https://i.imgur.com/S9PSoG9.Xxx
     
    Last edited: Jul 23, 2018
    EuropeGuy and גלץ like this.
  13. Sarek Member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    980
    Likes Received:
    848
    וכעת התבצע כבר הצמצום למסלול האלופות של סיבוב המוק' השלישי בליגה האירופית (בהשתתפות הפועל באר-שבע):

    https://i.imgur.com/TXkub6h.Xxx ​

    המשחקים כאמור יהיו רלוונטיים אם באר-שבע תפסיד לדינמו זאגרב בסיבוב המוק' השני של ליגת האלופות.
     
    לירן likes this.
  14. גלץ Member

    Joined:
    Jul 8, 2017
    Messages:
    5,312
    Likes Received:
    1,074
    Gender:
    Male
    הכי נאחס אם יקבלו את ניקוסיה אם יודחו מול זאגרב
     
  15. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    וואו. בש אמורה לעבור את הכל פה חוץ מאפואל.

    עריכה: עכשיו הבנתי שזה היה אמור להיות ככה.
     
    Last edited: Jul 20, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.