לא. אבל בוא לא נספר לו. כי הוא כלב רע והוא יכול לאכול אותנו. ולאמסטף אין רשימה של "דברים שהוא לא יאכל".
גם לי אין כזה דבר,דלעת אפויה גבינה מילאנזית מסריחה בשם "גורגונזולה",משהו מוכן להסתכל? לא לטעום ולא להריח רק ביקשתי להסתכל ועל גלידה בטעם במבה?מה אתם אומרים? אגב בקשר לאמסטף אני יביא את הפיליפיני שטיפל בסבא שלי,"a little soy sauce to the fillet dog!"
הכי מגעיל זה חומוס בחיים אני לא מתקרב עוד דברים שאני לא נוגע: תפוחי אדמה (חוץ מצ'יפס), שמן זית, זיתים, חמוצים, חרדל, בשר בקר, כבד, שועית, חצילים, סוכריות גומי, מסטיקים, בצל, גבינות צרפתיות, בירה לבנה (קוקטיילים וכאלה סבבה אבל בירה גועל נפש).. ויש עוד... אבל לא נפרט... חח ואללה מצטער על החפירה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אז מה אתה כן אוכל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx נו ופולדש חשב שאני מוזר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
תכלס, אחי, מה אתה כן אוכל?! וואי! כמו אח שלי שפעם התלונן שלצ'יפס יש יותר מדי טעם של תפוח אדמה... לא רוצה לקלקל לך, אבל צ'יפס עשוי מתפוח אדמה.
אני שונאא תפוח אדמה שאוכלים ככה או מבושל כזה.. אבל צ'יפס אני אוכל חופשי.. ואני שונא קישואים ואפונה וכל הירקות המגעילים האלה..
וואלה זה ממש מגעילללל אני לא מסוגלל לבלוע את זהה... והמאכל הכי אהוב זה שניצללל עם כרוב אדום פשוט מעדן..!!
צודקקקקקקקקקקקק כרובבבבבבבבבבב זהההההההההההה בסטטטט אנייייי הכייייי אוהבבבב כרובבבבבבבב חמוץץץץץץץץץץ גרמניההההההההה סטייללללללללללללללללללללללללל. אני לאחרונה אשכרה מכור לכרוב כבוש יכול לבלוע את זה בכמויות, בעיקר עם נקניקיות קנקרס והרים של חרדל וקטשופ, איפה יונתן להקים אחוות ייקים?
עוד כמה דברים שום אלכוהול, פשוט לא מצליח להכניס טיפה לפה, כוס שמפניה ב31\12 זה השיא שלי. בנוסף לדגים גם כל דבר אחר שבא מהים, פעם אהבתי דגים אדומים קטנים כאלה אבל גם אותם נטשתי. הכי טעים זה כל מיני קבבים בלאפות במסעדות קטנות כאלה סטייל מושון בלוד, מעדן, בכלל אני אוהב אוכל מזרחי יותר, חומוס, פלאפל, הרבה הרבה על האש כמובן. ובכלל בשר צלוי שולט. גם פיצות בורגרים וכאלה, אני הולך למות מעודף כולסטרול אני יודע, למרות שאני באיזה מינוס 10 קילו לעומת הגובה שלי. בעע כרוב זה מגעיל, תפוח אדמה טעים מאוד אבל סה"כ אני לא מת על זה. הרוסים בטח יודעים על מה אני מדבר, מישהו פה טעם סלט אוליבייה?
באראבוניות. אלו הקטנים, באים ממעמקי הים, והם יותר טעימים מהגדולים.( שאפשר להשיג היום בכל היפר ). 2 דקות טיגון, קצת מיץ לימון, וזה רץ כמו פיסטוקים. עם בירה מהחבית זה מעדן.גם עם אוזו זה טוב. גם שרימפס זה טעים, אבל קאלאמארי זה כמו גומי.