חזרת? אני מת על זה - חריף, טעים, וגם מאוד בריא ( מנקה את כל הג'יפה ממערכת העיכול ) , לפעמים אני אוכל ככה את השורש הלבן החריף , זה טעים גם לבד, בלי הסלק. שורש חזרת זה מהמשפחה של הג'ינסנג , והוואסאבי - חריף ובריא ( טעם זה כבר עניין סובייקטיבי )
כבד אווז- למרות שזה טעים, לא נוגע בזה. אחרי שראיתי מה עושים לאווז לפני שהכבד שלו על הצלחת. וגם בחיים אני לא יגע באוכל לא כשר!.
אני פשוט לא סובל זיתים, הריח שלהם משגע אותי, לא יכול להחזיק את זה. בקשר לכבד אווז, אף פעם לא טעמתי את זה, עד לפני חודש שהייתי באיזה בר מצווה של קרוב משפחה, הייתי בטוח זה בשר כזה טעים, פתאום אני רואה זה קר, רכרוכי כזה, ממש מגעיל. ושתבינו, הייתי בבר-מצווה, מכובד וזה, אני מחפש איפה אפשר לצאת שנייה לירוק את זה, נאלצתי לבלוע את זה איכשהוא כי היו לידי מלא אנשים :X
עוד כמה: 1. מרק רגל 2. אבוקדו 3. כל דבר בשרי שהוא לא תרנגול או פרה 4. גלידה מבורגראנץ' 5. כל דבר עם שומן
אתה אומר חזיר בגלל אמונה לא בגלל טעם, אני לא אוכל חזיר לא בגלל שאני מאמין או לא, אלא בגלל שטעמתי וזה לא טעים. אני שונא דג וכל מה קשור בדג, עוף אני אוכל רק בצורת שניצל ונקניקיות. ובכלל, בשר בשבילי רק פרה בבקשה.. לעולם לא אגע עוד בגלידה פרווה (הספיק פעם אחת).. גם אני לא מת על זיתים, ושונא שונא שונא כרוב (לא הירוק הרגיל, זה עם הדברים הלבנים שדומים לפרחים)..
בעיקר בגלל דעות קדומות לגבי העניין הזה, או שאתה אשכרה חושב שמישהו שם למעלה יוותר לך כי לא אכלת את זה?
אובפמי, לדבר שאתה שונא קוראים כרובית. ואני לא מבין מה הרעיון בלאכול אוכל לא כשר אבל בחזיר לא לגעת- אתם לא חושבים שזאת קצת צביעות מצדכם? מילא תגידו לא טעים (למרות שזה הדבר הכי טעים שיש בעולם, ועד שהפסקתי לאכול מטוגן אי שם בארה"ב הרחוקה אכלתי את זה כל בוקר), אבל בגלל שזה לא כשר? אפשר לחשוב שצ'יזבורגר זה כוס התה של הרב עובדיה... כנ"ל גם לגבי כבד אווז, זה שיש לובי חזק נגד העניין הזה לא הופך את שאר החיות לכאלו שבשרן נלקח מהן בעדינות לאחר שהן מתות בשיבה טובה.
עכשיו שאני חושב על זה, אתה יודע מה? אתה צודק, לא הסברתי את עצמי כמו שצריך, אני לא נוגע בכלל באוכל לא כשר.
מאכלים שלא אגע בהם לעולם: כל סוג של דג - לא נוגע בזה, דוחה אותי. קישואים. אבוקדו. קישקע (מצד אימי הפולנייה זה יושב על הצ'ולנט, גועל נפש) וכל איבר פנימי אחר. כרובית. אמנם השם די מעורר גועל, אבל מדובר באחת היציאות המשובחות ביותר של העדה התימנית.