ליגת האלופות: רומא וריאל בחצי אחרי דרמות ענק. ליברפול ובאיירן גם יהיו שם

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Raulito, Apr 3, 2018.

  1. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,407
    Likes Received:
    2,370
    Gender:
    Male
    אם המשחק הראשון של יובה-ריאל היה במדריד, והניצחון 3-0 היה במדריד, והיום יובה היו מארחים את הגומלין אצלהם בבית - אחרי התצוגה אתמול: הייתי אומר שליובה יש סיכויי טוב למהפך.
    כי ריאל היו עולים עם פחד ומאידך יובה היו עולים כמו סוסים. הם היו דורסים את כר הדשא.


    הבעיה היא שריאל היא זו שמארחת היום את הגומלין.
    אז אי אפשר לדעת מה יקרה.

    בגלל זה אני תמיד אומר: אירוח גומלין זה יתרון עצום. ולמען האמת גם לא הוגן.

    בכל מקרה,
    יובה חייבים לעלות הלילה עם אטמי אוזניים מוטבעים להם בתוך המוח. לא לשמוע כלום לא להתייחס לכלום לדמיין כאילו הגומלין לא במדריד.

    מהפתיחה יובה חייבים להסתער להחדיר פחד ללב של שחקני ריאל. בכלל לא משנה אם יכבשו גול מהיר או לא. גם אם גול ראשון יבקיעו בדקה 60 יש להם מספיק זמן. מה שחשוב זה לבוא לגומלין ולהוכיח לשחקנים של ריאל שהם הולכים לזיין אותם.
     
  2. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    מתי ראית את ריאל משחקים עם פחד?
     
  3. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,407
    Likes Received:
    2,370
    Gender:
    Male
    לא יודע מתי פעם אחרונה ראיתי את ריאל עם פחד.
    אבל אני יודע מתי פעם אחרונה ראיתי את ברצלונה ללא פחד.
     
  4. Doritoz FCBJ - RMCF

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    278
    Gender:
    Male
    אתמול
     
  5. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    מה הקשר בין רונאלדו למשחק אתמול?

    Sent from my SM-J710F using Tapatalk
     
    oFiRzZz likes this.
  6. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,779
    Likes Received:
    14,894
    Gender:
    Male
    ברשותך אני מעביר את זה לפה. שמע אני לא אוהב את התירוץ הזה של "השחקנים זלזלו". כי לדעתי זה מגמד את ההישג האדיר של רומא. קודם כל גם אם הם שיחקו בחצי כח צריך לדעת לנצל את זה, ולא כל אחת יכולה, בטח מול בארסה. דבר שני, זה לא שאיך שהמשחק נפתח רומא שמה 3 גולים תוך דקה ובארסה לא ידעה מאיפה זה בא לה. ה-3 גולים נמתחו לאורך כל המשחק. כבר אחרי הגול הראשון, שהיה ממש בדקות הראשונות, בארסה היתה צריכה להבין שהמשחק פתוח ולהתאפס על עצמה, בטח ובטח שאחרי הגול השני. עכשיו או שהיא לא הבינה את זה, ואז זה מעיד על בעיה מנטלית עמוקה, או שהיא כן הבינה את זה אבל לא הצליחה להחזיר לעצמה את השליטה. לא יודע איזה משתי האופציות נכונות, אבל כל אחת מהן מעידה על זה שבארסה לא מספיק טובה בשביל להיות בחצי גמר. לזה תוסיף שגם במשחק הראשון רומא עמדה יפה מאד נגד בארסה,דקות רבות היתה טובה ממנה, והתוצאה היתה משקרת לאללה(כמובן גם בסיוע של השופט). ולוורדה בדיוק כמו אמרי ובדיוק כמו אנריקה הוא לא מאמן מספיק טוב לרמות האלה. ובוא נגיד את האמת, גם האליפות בספרד היא די בחאווה, מכיוון שגם ריאל וגם אתלטיקו התחילו את העונה חרבנה ונתנו לבארסה פור רציני במאבק על האליפות.
     
  7. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,407
    Likes Received:
    2,370
    Gender:
    Male
    איך שברצלונה נראו אתמול - כל קבוצת צמרת איטלקית היתה מנצחת אותה. מנאפולי ועד המילאנזיות.
    אולי לא היו מנצחים אותה על האפס + דופקים להם שלוש + עולים שלב (ואכן כל המחמאות שבעולם מגיעות לרומא על כך).
    אולי רק היו מנצחים ניצחון קטן או משהו כזה... אבל עדיין, היו מנצחים.

    שמע שחקני בארסה לא הופיעו למשחק הזה.
    לא הופיעו.
    חשבו הכל כבר בכיס הקטן שלהם. וואלאק בחיים לא ראיתי דבר כזה. שאננות שגובלת בביזויי של האוהדים ושל החולצה שהם לובשים. באו לגומלין חוץ וחשבו שבאו לטייל. הם דמיינו לעצמם שהכל כבר חתום ונעול. וואלה יופי.
    זה לא רק ביזויי של האוהדים האמת... זה גם ביזויי של המקצוע שלך. אני גם כתבתי את זה בהודעה אחרת. באת למשחק חוץ ברבע גמר ליגת האלופות, מה אתה חושב שבאת לטייל בחוף הים?!?!
    עם איזו גישה הם עלו לכר הדשא... אתה ראית פעם בחיים שלך דבר כזה?
     
    Last edited: Apr 11, 2018
    oFiRzZz likes this.
  8. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,004
    Likes Received:
    4,649
    לדעתי אתה עושה מזה יותר ממה שזה.
    קבוצה לא הגיעה מוכננה, ספגה גול מוקדם, המשיכה לזלזל, קיבלה עוד גול, הלחץ עבר מרומא להבקיע 3 גולים אל בארסה לא לספוג כאשר היא במומנטום שלילי, בארסה לא קבוצה כזו טובה העונה קיבלה את הגול שהיא לא הייתה צריכה לקבל.
    בארסה קבוצה עדיפה על רומא והמשחק אתמול היה סנסציה, אבל בארסה בסגל הנוכחי היא לא משהו מיוחד לעניות דעתי.

    לגבי ואלוורדה, הוא הסיבה היחידה שאנשים התפעלו מבארסה העונה. הוא לקח את מה שקיבל ומיקסם את זה.
     
    Last edited: Apr 11, 2018
  9. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,779
    Likes Received:
    14,894
    Gender:
    Male
    אני גם אני חושב שבארסה עדיפה באוברול על רומא, אבל נוק אאוט זה מפעל שונה לגמרי מליגה, עם חוקיות משלו. להגיד לך שיובה בהכרח יותר טובה מטוטנהאם? לא. להגיד לך שיובה של שנה שעברה היתה בהכרח יותר טובה מבארסה של ה-MSN? בטח ובטח שלא. כך גם ליברפול וסיטי. בנוק אאוט, להבדיל מליגה, המרכיב המנטלי גובר על המקצועי והטקטי. זאת הסיבה שאחד כמו אנצ'לוטי למשל היה אשף בנוק אאוט אבל כשלון בליגות.
    כמו שאמרתי, לבארסה היה מספיק זמן לחזור למשחק אתמול, לדעתי יש שם משהו שהוא רקוב מנטלית. גם אם ה"סחורה" שולוורדה קיבל בקיץ היא לא משהו, היא לא נופלת מה"סחורה" שדי פרנצ'סקו קיבל, בטח כשעל המגרש יש ליונל מסי. לפי הדיווחים אינסייטה אמר במחצית לאחד השחקנים שאם בארסה תמשיך ככה היא תלך הביתה. זה רק מראה לך על הפאניקה שהשחקנים היו שרויים בה, ואז זה עוד היה 0:1. אז יכול להיות שולוורדה הוא מאמן טוב שמבין בטקטיקות ומה שזה לא יהיה, אבל הוא לא מספיק מנהיג בשביל לאסוף את השחקנים במחצית ולהרים אותם.
     
  10. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,004
    Likes Received:
    4,649
    זה כבר משהו אחר וזה יכול להיות, אבל עם כל הכבוד לואלורדה יש שם שחקנים מקצוענים מהרמה הגבוהה ביותר והם צריכים להתבייש בעצמם שהם הגיעו למשחק ככה.
    לא יודע אם בארסה "רקובה" מנטלית, אבל כן יש הדרדרות הדרגתית של הסגל ושל המנהיגות בקבוצה.
     
    טל. likes this.
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,779
    Likes Received:
    14,894
    Gender:
    Male
    אין ספק שגם לשחקנים יש פה חלק גדול
     
  12. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    https://78.media.tumblr.com/8dacb3404cc817dfd0b8e4c7356b3426/tumblr_n3e2k5OyMM1r6nfl3o1_400.Xxx

    בארסה לא טובה, אין לה הגנה, מסי לא מגיע למשחקים גדולים, סגל של אפסים, יכולים להסתדר בלי מאמן והשיא - אליפות בחוואה כי נתנו לה פור.

    מדהים איזה אפקט יש למפלה אחת (בעונה כולה) על מנת לגנוב דעת ברמה הכי מביכה שיש.
     
  13. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,779
    Likes Received:
    14,894
    Gender:
    Male
    לקרוא לזה "מפלגה אחת בעונה כולה" זאת התממות. לא מדובר בהפסד מביך לג'ירונה במחזור 17. מדובר במשחק על עונה שלמה. נו בחייך לקחתם 5 אליפויות אירופה, אני צריך להסביר לך מה זה נוק אאוט?
     
  14. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    אין קשר בין הדברים. ברור שההדחה אתמול מאוד כואבת, אבל היא לא מייצגת בשום אופן את ברצלונה של העונה הנוכחית (לפחות בעבור מי שדואג לצפות בה באופן קבוע) ולכן זה מעצים את הסנסציה עוד יותר כי הפעם האחרונה שראינו את בארסה מתפרקת הייתה בפאקינג אוגוסט.
     
    Bianconeri likes this.
  15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,637
    Likes Received:
    3,748
    כשריאל פירקו אותנו לפני שבוע - כולם פה היללו את הליגה הספרדית, קברו את האיטלקית ועוד טענו כמה הספרדית חזקה,השליטה באירופה, התחרותיות ועל איך בארסה השנה פשוט נהדרת ואחרי משחק אחד הכל מתהפך. וואו. די.