הפועל באר שבע 2017/18 - אלופים בפעם החמישית והשלישית ברצף!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by hbs7, Jul 1, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,124
    Likes Received:
    8,473
    אוהדים שפויים שלנו, לא הטיפשים שמנסים לשחק אותה עבריינים, שמעו את הריאיון שלו היום וזה קצת הרגיע את הרוחות, יחסית, הוא דיבר לעניין ובצורה מתורבתת. נשמע שפוי . רק אני עדיין לא מבין מה הם באמת רוצים. הם מזגזגים בין העניין הכספי, המקצועי, החוזי, פתאום הכל מפריע? תמוה מאוד.

    לגבי איינבינדר, אבהיר שוב, מרוצה ממנו מאוד. בדיוק מה שראינו, מה שחשבנו, זה מה שקיבלנו. לא יותר, והכי חשוב לא פחות.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  2. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,996
    Likes Received:
    14,908
    Gender:
    Male
    לא מתלהב מאינבינדר עכשיו כמו שלא התלהבתי מהרכישה שלו בקיץ, אבל הוא גם לא הבעיה של הפועל באר שבע.
     
    Last edited: Jan 26, 2018
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,646
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    אף-אחד לא אמר שאייבינדר הוא הבעיה והוא גם השחקן האחרון שיהיה שבע בקבוצה הזו, הוא אמנם זכה בתארים במכבי אבל זה משהו אחר, זה פחות 'טרי' אצלו וגם אין לו טאבו בהרכב. אני ראיתי את אייבינדר קצת יותר דומיננטי בבית"ר ומעבר לכך בניגוד למקרה בוזגלו למשל שחלק מתגעגעים אליו או שבתקשורת נוהגים לצייץ את שמו אחרי עוד משחק נפל של קוואנקה או חולשה מהאגפים - הרי בוזגלו לא רלוונטי בשום צורה כי הוא סבל מפציעה קשה. במקרה של אייבינדר אפשר לומר שנעשה כאן שיקול ובבאר-שבע חשבו ש - אייבינדר>הובאן.

    אני גם לא מצליח להבין על איזו התעללות נפשית מדובר לגבי מיכאל אוחנה, רק קראתי כמה שטויות על החוזים שהוא לא קיבל העתק מהם או משהו כזה. אין לנו מאגר סטט' נורמלי בכדורגל הישראלי אבל אני משוכנע שהוא מהבולטים ברשימת הדקות ובמקום לתת בראש בתקופה הזו כשהקבוצה כן זקוקה לו ואין לבכר הרבה אופציות לזגזג(עד שבא ממן, ואולי משום שממן הגיע הוא נלחץ) - הוא מתעסק בקקה. אגב, ברור לכם וגם לבכר מן הסתם - לממן יהיו הרבה פחות שטחים מאשר בהפועל חיפה.
     
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,124
    Likes Received:
    8,473
    דור אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה. כולם כאן בפורום ידעו עוד בקיץ שאיינבינדר לעומת הובאן זה ללכת אחורה, אני משוכנע שגם במועדון ידעו את זה בצורה ברורה ופה נכנס השיקול של לפנות זר לעמדת החלוץ והקשר הקיצוני. כולם ידעו שהובאן זה 4 רמות מאל איינבינדר, כולנו גם רשמנו על זה גם בפורום בקיץ, פשוט איינבינדר היה הכי טוב שאפשר ברמת הזמינות בקיץ וזה מה שהביאו. אין לי ספק שאיינבינדר עמד בציפיות.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  5. yedidel Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    7,668
    Likes Received:
    3,927
    ממן זה כמו אייבינדר.
    לא שחקן ברמה שהיינו רוצים להביא, מצד שני הכי טוב שיש לשוק הישראלי להציע.
     
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,124
    Likes Received:
    8,473
    שנה שעברה העמדנו את אחת האלופות החזקות והמרשימות שראתה מדינת ישראל, הקבוצה הזאת, ושנה שעברה בכלל, תילך איתנו לקבר וכנראה גם שלנו העונה הזאת מהווה צניחה גדולה מדי בפרק של כמה חודשים כי שנה שעברה היינו בפיק מטורף וגבוה בקנה מידה ישראלי, לא רק בקנה מידה של באר שבע. הצניחה היא גדולה וצריך להבין שאליפויות אפשר לקחת גם עם שחקנים כמו ממן ואיינבינדר בהרכב. הם מספיק טובים, הם אמורים להיות השחקנים המשלימים לזרים ברמה גבוהה ואולי לישראלי אחד או שניים שמתישהו ירימו את עצמם לרמה גבוהה יותר, כרגע פרט לאצילי ואוחנה (שלשניהם אני לא רואה עתיד רחוק כלשהו אצלנו) אני לא רואה שום ישראלי שצפוי להיות ברמה של מליקסון או בן חיים החלוץ ובטח לא קרוב לזהבי. אין ישראלים כרגע וצריך להסתפק במה שיש.
     
    Last edited: Jan 26, 2018
  7. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    סולומון יותר מוכשר מאצילי ואוחנה
     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,124
    Likes Received:
    8,473
    התכוונתי לכאלה שאני רואה עתיד בליגה שלנו. סולומון לא ישאר תקוע בליגה הזאת. אצילי לדעתי בטוח שכן, אוחנה כנראה.

    Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  9. gilad16 Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    2,631
    Likes Received:
    973
    אני מאוכזב ממנו בלי קשר להחמצות שחלקן מבליטות בעיה טכנית.
    היכולת הטכנית שלו גם הובילה למצב הבקעה של אלון תורג'מן אחרי ששוב לא הצליח לעצור כדור היטב.
    האכזבה הזו לא קשורה למשחקים האחרונים, גם לא למשחק הרע שלו בטדי, למרות שבאחד מהם זה צעק,
    היא עוד מתחילת העונה שהבעיה שלו לשחק מהר תחת לחץ, או לעצור כדור טוב אפילו תחת פחות לחץ, פוגעת בנו.

    להוציא אולי כמה דקות אחרי הגול הראשון לא היה שום שלב שאמרתי בינגו! נק' אור! רק קיוויתי שיהיה בסדר וזה לא לרוב.
    האכזבה שלי היא לא אישית ממנו, הוא רוצה ומנסה ופשוט יש דברים שהוא לא טוב בהם,
    לא הכרתי אותו טוב לפני שחתם אצלנו ולא ראיתי אותו כמעט משחק,
    היו אנשים, פה ובמקומות אחרים, שהזהירו שהוא "לא ברמה" ואמרתי להם בואו נראה ונתן לו צ'אנס.
    אחרי שראיתי כמה משחקים התאכזבתי, התאכזבתי מכך ששחקן ישראלי בכיר בשיא הקריירה שלו כ"כ לוקה טכנית.

    לא מתווכח עם דעתך, זה הציפיות שלך מאחרים,
    אבל אמרת שאתה לא יודע על מה אנחנו (המבקרים) מדברים,
    אז אני לא יודע על מה אחרים מדברים אבל על זה אני מדבר.
     
  10. gilad16 Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    2,631
    Likes Received:
    973
    העבודה שלו היא גם להניע את הכדור, הוא לא הגיע על תפקיד הגרזן (שהוא לא) שיוסיף תנועה חכמה לעומק.
    והיכולת הטכנית שלו לא מאפשרת לו להניע כדור תחת לחץ. ופוגעת ביכולת שלו להניע כדור גם שלא תחת לחץ.

    ואני מסכים שזו הייתה האופציה הכי טובה שאפשר היה להביא, אני לפחות לא מכיר אופציה יותר טובה והגיונית שהייתה.
     
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    @סיונרה בגלל זה רשמתי מה שרשמתי לדרוריקו. מיכאל בא ממשפחה טובה והוא קיבל חינוך טוב. תעשו בחוכמה אם בניגוד לבוזגלו, תבואו לקראת השחקן ותנסו לשמור עליו בכל הכוח.
     
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,124
    Likes Received:
    8,473
    מסכים שמשחקן בעמדה שלו צריך לצפות ליותר מבחינת הנעת הכדור, אבל- אני לפחות לא מופתע כי שוב, מי שראה אותו לפני כן ידע מהר מאוד לראות שאין לו יכולת טכנית שמאפשרת הנעת כדור ברמה גבוהה. הוא לא על תקן גרזן, כי גרזן זה אוגו שכמעט תמיד איינבינדר איתו בהרכב.

    אני לא ציפיתי מאיינבינדר הנעת כדור ברמה של הובאן או ראדי, כי אין לו ולא היה לו מעולם, כן ציפיתי ללחימה עזרה בעבודת הקישור האחורי ועזרה התקפית כמה שאפשר ומבחינתי זה מה שקיבלתי. ברור מאוד שאין לו יכולות של הנעת כדור נקייה ואיכותית, לא היה לו את זה מעולם.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  13. Melikson24 Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    5,334
    Likes Received:
    2,721
    Gender:
    Male
    משפחה טובה או לא, בינתיים הקריירה שלו נראית זהה בדיוק לשל בוזגלו, מינוס עונת הפריצה בסכנין.
    תבואו לקראת השחקן? זה מה שעושים איתו מהיום הראשון. נותנים לו המון הנחות. הוא (או יותר נכון, "המקורבים") הם אלו שיוזמים את כל הפיצוצים.
     
  14. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    המשפחה לא מעידה על האדם עצמו, אוחנה עושה רושם של בחור בעייתי, גם אם אבא שלו נשמע כמו אדם מהשורה ולא כמו אבא של כדורגלן.
     
  15. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,010
    Likes Received:
    4,649
    קצת הגזמתם עם הביקורות על הנעת הכדור של אייבינדר. בכל זאת הפס שלו מצויין לטווח בינוני ארוך, ואצל סוזה ודראפיץ' הוא היה משמעותי בנושא הזה.
    זה שהוא לא טכני ברמה גבוהה זה משהו אחר.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.