Super Bowl LIX

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Nigel Winterburn, Sep 7, 2006.

  1. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,698
    Likes Received:
    3,675
  2. shlomydavid מנהלים

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    14,921
    Likes Received:
    498
  3. shlomydavid מנהלים

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    14,921
    Likes Received:
    498
  4. shlomydavid מנהלים

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    14,921
    Likes Received:
    498
  5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145








    הtanking לא נפסק, גם כשהמאזן הוא 2-4.

    וכן, אני יודע שמרסל היה חלש עד כה השנה ושיש לו הרבה off the field issues, אבל בחיאת...
     
  6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625
    מה בחיאת מה בחיאת? איך הוא בדיוק תורם לתכניות של בפאלו לטווח הקצר או הארוך? אתה אשכרה עונה לעצמך ועדיין בוכה. הבן אדם שיחק בקושי שליש מהסנאפס שלכם העונה, underperformed כשהוא כן שיחק, מרחק בדיקת סמים/נהיגה בשכרות מלפספס עונה שלמה וכל זה בזמן שהוא יושב על חוזה של שחקן הגנה טופ 10 בליגה למרות שהאימפקט שלו לא מתקרב לאחד. קבוצות שבונות לעתיד ורוצות להגיע לאנשהו לא יכולות או צריכות להחזיק דבר כזה בספרים שלהם.

    אני מציע שתתחיל להתכונן כבר מעכשיו לטרייד על קורדי גלן בשבועות הקרובים (סיאטל חמים עליו) כי במחזורים שהוא היה פצוע ניסיתם במקומו את דיון דוקינס שנראה פגז והפך גם אותו ל-expandable מבחינת מקדרמוט והצוות החדש. בניגוד לדאריוס עליו אני מאמין שתקבלו תמורה גבוהה שהיא יותר מרק לספוג את החוזה שלו (בחירת סיבוב 3 ומעלה, תלוי כמה שניידר יהיה נואש). אם תמצאו קונה לשיידי אז גם עליו. בחלומות הבלהות שלי אפילו נותנים את ג'רי יוז לבליצ'ק, אבל אני לא רוצה להרחיק יותר מדי לכת עכשיו. הלוואי שכל אירגון במצבכם היה מתנהל בצורה דומה, אולי היינו מקבלים ליגה נורמלית עם יותר מ4.5 קבוצות מתפקדות.
     
    sandro and Nigel Winterburn like this.
  7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    לטווח הארוך ברור שכנראה כדאי לקבל בחירות דראפט ולהשתחרר מהחוזים של כל השמות שהזכרת לעיל. אבל כרגע, כשאנחנו לכאורה מועמדים להגיע לפלייאוף? תשאיר את כל השחקנים החשובים שלך עד סוף העונה ובאביב תחפש טריידים עליהם (גם עבור תמורה נמוכה יותר).

    מילא דאריוס שלא ממש תרם בינתיים העונה, אבל קורדי הוא אחד משחקני המפתח בקבוצה כיום. לעשות לו טרייד באמצע העונה יהיה הרמת דגל לבן על תקוות הפלייאוף.
     
  8. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,698
    Likes Received:
    3,675
  9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625
    מה ייתן לך פלייאוף העונה? מה זה נתן למיאמי שהגיעו אליו בטעות לפני שנה? עם כל הכבוד אתם לא מסוג הקבוצות האלה כמו הג'איינטס 07 או בולטימור 12 שרק צריכות להיכנס ואז הכל יכול לקרות. שנינו הרי יודעים שהסיכוי שלכם לנצח בינואר בקנזס/פיטסבורג/ניו אינגלנד שואף למינוס. "פלייאוף" זו מטרה של בינוניים ומיידופים שרק מנסים להרוויח זמן עם כל מיני קבלות פיקטיביות סטייל ג'ון פוקס ומייק מקארתי. אתה צריך לשמוח שהמאמן החדש שלך לא חושב שכמה לאקי ברייקס ברבע האחרון והשתחלות לא מייצגת לפלייאוף בגלל צחנה כללית של הקונפרנס היא המטרה ושהוא חושב בגדול יותר ומסתכל על התמונה הרחבה. בקיץ אף אחד לא מבטיח לך שתמצא איזו קבוצה נואשת כמו ג'קסונוויל שהשתכרה מהשתן של עצמה ופתיחת העונה המוצלחה שלה וחושבת שהיא אשכרה מסוגלת להגיע לאנשהו. ואם אני לא טועה קראתי שניסיתם למצוא לדאריוס טרייד כל האוף סיזן ואף קבוצה לא הסכימה לגעת בחוזה המגוחך שלו.

    אין ספק שיהיה מבאס להיפרד מתותח על כמו קורדי אבל דוקינס כאמור נראה לא רע בכלל במקומו ואם הדרופ אוף יהיה מינימלי (ואולי תוך שנה-שנתיים אפילו בכלל לא) ועל הדרך תוכלו להשיג בחירת דראפט גבוהה אז זה נו בריינר.
     
  10. shlomydavid מנהלים

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    14,921
    Likes Received:
    498
    http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx


    המחזור השמיני ב-NFL, המסמל עבור חלק גדול מהקבוצות את נקודת האמצע של העונה, יימשך ביום ראשון (שימו לב - השעון משתנה, אז המשחקים ייערכו שעה לפני הזמן הרגיל).
    מתחילים בלונדון עם קליבלנד נטולת הניצחונות מול מינסוטה ולאחר מכן, בסדרה הראשונה, הבילס נגד אוקלנד, ניו אינגלנד מחכה לפיליפ ריוורס והצ'ארג'רס, ניו אורלינס הדוהרת מארחת את שיקגו, הפאלקונס יוצאים למשחק אצל הג'טס, פילי בבית מול סן פרנסיסקו וטמפה ביי מארחת את קרוליינה.
    בסדרה השנייה יהיו רק שני משחקים: סיאטל - יוסטון ו-וושינגטון - דאלאס.
    דטרויט מול פיטסבורג בסאנדיי נייט וקנזס סיטי מחכה לדנבר במשחק שיינעל את המחזור.
    שש קבוצות בחופש: גרין ביי, טנסי, הראמס, הג'איינטס, אריזונה וג'קסונוויל.
    להלן רשימת המשחקים המלאה לשבוע השמיני - תהנו !



    משחקי יום ראשון (29.10):

    15:30: קליבלנד בראונס (7:0) - מינסוטה ויקינגס (2:5) ; יערך באיצטדיון טוויקנהאם, לונדון ; שידור ישיר ב-FOX ו-METV
    19:00: בפאלו בילס (2:4) - אוקלנד ריידרס (4:3)
    19:00: סינסינטי בנגאלס (4:2) - אינדיאנפוליס קולטס (5:2)
    19:00: ניו אינגלנד פטריוטס (2:5) - לוס אנג'לס צ'רג'רס (4:3) ; שידור ישיר ב-METV
    19:00: ניו אורלינס סיינטס (2:4) - שיקגו ברס (4:3)
    19:00: ניו יורק ג'טס (4:3) - אטלנטה פלקונס (3:3)
    19:00: פילדלפיה איגלס (1:6) - סן פרנסיסקו פורטי ניינרס (6:0)
    19:00: טמפה ביי באקנירס (4:2) - קרוליינה פנתרס (3:4) ; שידור ישיר ב-FOX
    23:05: סיאטל סיהוקס (2:4) - יוסטון טקסאנס (3:3) ; שידור ישיר ב-METV
    23:05: וושינגטון רדסקינס (3:3) - דאלאס קאובויס (3:3) ; שידור ישיר ב-FOX


    יום שני (30.10):

    2:30 בלילה: דטרויט ליונס (3:3) - פיטסבורג סטילרס (2:5) ; שידור ישיר בספורט 5 ובערוץ FOX


    יום שלישי (31.10):

    3:30 בלילה: - דנבר ברונקוס (3:3) ; שידור ישיר ב-FOX


    מבחן אמצע: וושינגטון ודאלאס נפגשות במוקד המחזור השמיני.

    * ערוץ FOX (אפיק 63 ביס, אין כרגע בהוט), ערוץ METV (אפיק 150 בהוט, 109 ביס).
     
    Last edited: Oct 29, 2017
  11. Gary Cahill Member

    Joined:
    Jul 22, 2017
    Messages:
    499
    Likes Received:
    141
    Gender:
    Male
    איזה תענוג זה לראות את הוייקינגס... מקווה מאוד שאחרי הצ'וק של העונה שעברה נראה אותם גם בינואר
     
    Sprewell likes this.
  12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625
    זה לא היה ממש צ'וק כמו מכת פציעות מטורפת שהכתה. הם מרחק QB סביר מלהיות קונטנדרים אמיתיים ב-NFC נטול רודג'רס וקייל שאנהאן באטלנטה והחלומות שלהם על ינואר יקומו וייפלו על מצב הברכיים של בראדפורד/ברידג'ווטר כי עם קינאם אין סיכוי לכלום.
     
    sandro likes this.
  13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625
    דרייב של 6 דקות אנד קאוטנינג בפוקסבורו מול התקפה שאתה חייב לעשות טאצ׳דאון כמעט בכל פוזשן רק כדי לעמוד בקצב ומה אתה עושה ב-4th and 1 מה-30 יארד ליין? בועט פילד גול מ-51 יארד בגשם כמובן.

    רוצה לומר - פיליפ ריברס יא לוזר למה אי אפשר לנצח איתך.
     
    sandro likes this.
  14. sandro Member

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    674
    Likes Received:
    281
    שטיירוד עושה רודג'רס. איזה תנועה בפאקט, איזה מסירה מושלמת באנדזון. אורגזמה.
     
    אלעד and Sprewell like this.
  15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    8,016
    Likes Received:
    2,625
    מיי גאד טיירוד. לא ייאמן איזה דברים הוא מצליח לעשות עם החרא ההתקפי שמקיף אותו.