מילאן 2017/18 :: נולדים מחדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Alta Tensione, Jul 7, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    התגובות פה לגבי מונטלה מוגזמות לגמרי. טובים ממנו טעו ויטעו, לא חושבים על פיטורים במחזור 6, גם לא בשביל אנצ׳לוטי (שגם לדעתי הוא לא יהיה מינוי מושלם בלשון המעטה).
     
    טל. likes this.
  2. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,607
    Likes Received:
    26,861
    Gender:
    Male
    החזרת אנצ'לוטי צעד שהיה מתאים אם ברלו היה עדיין הבעלים. יש רוח חדשה במועדון גם מבחינת פרופיל הרכש.
    גם בדרך כלל כל הקדנציות ב' אחרי מספר שנים מהקדנציה א' לא ממש אותו דבר ונגמרות פחות טוב.
    מילאן גם יותר רחוקה היום מהתמודדות או זכיה על ליגת האלופות מאשר בעידן אנצ'לוטי והרי שמבחינת תחרות על סקודטו הוא לא היה להיט גדול מדי גם בשיאו.
     
  3. yonmu Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    10,396
    Likes Received:
    2,655
    אף אחד עוד לא פיטר את מונטלה, אבל זאת לא העונה הראשונה שלו במועדון. הוא במילאן כבר יותר משנה. הערב היה המשחק השישי שלו העונה במסגרת הליגה האירופית, בנוסף לשש משחקי ליגה, כשמי שמדבר על פיטורים מדבר על זה רק בהנחה שהוא יפשל מול רומא ואינטר. זה עונה שלמה פלוס 14 משחקים רשמיים לתוך העונה השנייה שלו. זמן הוא קיבל.
    האם הוא כל כך אנדראצ'יבר? מבחינת תוצאות, בינתיים, לא. גם הפסדים מול רומא ואינטר יכולים להתקבל. הבעיה היא ההתנהלות שלו, ובינתיים הוא לא הוביל אותנו לשום מקום. מיכא נתן לקבוצה אופי, מונטלה שנה שעברה גיבש שיטה כלשהי, והעונה נראה שהוא לא מתמודד עם הרכש והלחץ. אם זה ימשיך להראות ככה מול רומא ואינטר זה בהחלט בעייתי ברמה של פיטורים.

    הדיבורים על אנצ'לוטי כמאמן שעבר זמנו לא ברורים לי. בעונה שעברה הוא הביא אליפות, הודח בגביע מול דורטמונד בחצי הגמר במשחק צמוד ובליגת האלופות ברבע הגמר מול ריאל מדריד בשערוריית שיפוט. זה לא קדנציה כושלת. גם את הקדנציות הקודמות שלו (ריאל, פסז' וצ'לסי) קשה מאוד להגדיר ככשלונות ברורים.
    הבעיה של אנצ'לוטי במילאן לא היתה במה שהוא עשה עם הסגל, אלא פשוט בסגל שהוא קיבל, כשהציפיות לא היו מגובות בהשקעות. בפרויקט הנוכחי, עם פאסונה ומיראבלי שבהחלט נותנים עבודה מרשימה - אני לא חושב שזאת תהיה הבעיה.
    אני לא אומר שהוא לא עשה טעויות ולא היו תארים שהוא איבד בצורה לא ראויה, אבל בסך הכל - הוא נראה לי אופציה מעולה.
     
    eran.m likes this.
  4. yonmu Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    10,396
    Likes Received:
    2,655
    ביחס למשחק הערב -
    עוד ניסיון של מונטלה להמציא את הגלגל, עוד כישלון מוחלט בזה, עוד ניצחון ששייך נטו לשחקנים העדיפים.
    צל"ש לקוטרונה וסילבה, טר"ש לבונוצ'י (שער שלישי על חשבונו העונה?) ורומניולי.
     
  5. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,607
    Likes Received:
    26,861
    Gender:
    Male
    האליפות עונה שעברה הייתה סטייל אליפויות בפריז.
    כל מאמן סביר היה מביא אליפות לבאיירן במצב הסגל שפפ השאיר ובהתחשב ברמת היריבות שהיו בגרמניה, בפער העצום של באיירן מהם שזה היה מצב נתון ולא מצב שאנצ'לוטי גרם לו.

    בפרויקט של מילאן הובאו כמה צעירים, עוד מהתקופה של ברלו הם התחילו לעלות והוא לא הולך לקדם אותם כי אין לו מושג איך לעבוד איתם.
    תן לו סגל של בינלאומיים סופר מנוסים עם גיל ממוצע 30.

    באמת יש כל כך הרבה מאמנים יותר מעניים, שיש להם רעיונות טובים שיכולים להתקדם.
    אנצ'לוטי באמת נראה סוג של פנסיונר חביב.
     
  6. yonmu Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    10,396
    Likes Received:
    2,655
    פאטו וקאקה לא קיבלו הזדמנויות אצל אנצ'לוטי? ג'ילארדינו?
    אולי אני לא זוכר טוב, אבל כמה שחקנים צעירים לא קיבלו הזדמנויות אצל אנצ'לוטי וכן הפכו לשחקנים גדולים אצל מאמן אחר?
     
  7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    מילא על משחק ההתקפה אני עוד יכול להבליג (בוריני לא בעמדה לא שלו וגם אחרים), אך ממש מדכא לראות את בונוצ'י ממשיך לעשות שטויות (לא שהחזקתי ממנו נסטה או קנאברו, פשוט בלם משלים מצויין כמו שציינו פה, בהחלט לא מנהיג). שריקות הבוז בסביבות הדקה ה-70 אמרו הכל - רייקה (פעם הם שיחקו בליגה האיטלקית, נראה מי מוצא בגוגל ראשון את התשובה) הפסיקה ללחוץ ולשחק ומילאן החליטה להעביר את הזמן עד הסיום, זה באמת הרגיז. אני מבין שיש משחק כל ראשון וחמישי וצריך להשתמש בהרבה שחקני סגל אך משחק ההגנה פשוט מדאיג.
     
  8. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,736
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    קובי רפואה כבר תופר חליפות
     
  9. עודד (אוהד הצלחות) Member

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    978
    Likes Received:
    133
    בונוצ'י גם ביובה היה מעיר לכולם וצועק להם. עכשיו הוא קפטן, אז עוד יותר. מעריך את זה המאמץ שלו להכניס רבאק, אבל עכשיו הוא אמור לשמש דוגמא אישית לשחקנים לידו, שאני יכול להניח שמתוסכלים מזה ששחקן שעושה כאלה שטויות צועק עליהם. מעדיף כבר שדונארומה יארגן את ההגנה כמו עונה שעברה.

    חייב להחמיא לבוריני שעשה עבודה טובה מאד עם שני בישולים יפים. כשמגיע מגיע.

    @cazzo אתה מדבר על הגנה והתקפה, אבל איפה הקישור? כל קבוצה מנטרלת אותו.
     
  10. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,607
    Likes Received:
    26,861
    Gender:
    Male
    קאקה בא למילאן אלוף עולם.
    גם ראשפורד אצל מוריניו משחק כל הזמן ומראה יכולת גבוהה עכשיו. ברור שלא כל שחקן שהוא אימן היה ותיק.
    אבל אני זוכר טוב מאוד איך אנצ'לוטי במילאן התבסס יתר על המידה על הותיקים. זה עזר לו בליגת האלופות ומנע ממנו סקודטו באיטליה.

    יש מאמנים שאין להם מושג בתחום הצעירים ואנצ'לוטי אחד מהם.
     
  11. yonmu Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    10,396
    Likes Received:
    2,655
    'אלוף עולם' זה תואר שלא אומר כלום. אני יכול להביא לך עוד כמה שחקנים שהיו אלופי עולם.
    קאקה הגיע מברזיל כילד בן 21 ותפס מקום בהרכב כי הוא הראה שזה מגיע לו.
    אני מחכה לשמוע על שחקנים צעירים שאנצ'לוטי לא נתן להם דקות והצליחו להפוך לשחקני טופ אצל מאמנים אחרים.
     
  12. Alta Tensione Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    2,220
    Likes Received:
    918
    גורקוף!11111

    אלכס תפסיק להיות דמגוג אתה מזהם את האשכול המקסים שלי.
     
  13. yonmu Member

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    10,396
    Likes Received:
    2,655
    איך חיכיתי לשם הזה.
    ברור שהיה מקום לשלב אותו יותר, אבל ברצינות? הוא עומד בקריטריון של 'הצליח להפוך לשחק טופ אצל מאמן אחר'?
    מאז שהא עזב אותנו היתה לו עונה טובה אחת, ובליגה קלה יותר.

    אנצ'לוטי יעבוד עם הסגל שיתנו לו. אם פאסונה ומיראבלי הביאו את סילבה וקסייה וקונטי - איתם הוא יעבוד. אם גליאני יביא לו את שבצ'נקו 2.0 ואמרסון וזמברוטה - אז הוא יעבוד איתם.
     
    Alta Tensione likes this.
  14. Alta Tensione Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    2,220
    Likes Received:
    918
    לפי מה שמלדיני אמר עליו בזמנו אפילו המעט שקיבל היה יותר ממה שהוא היה ראוי לו.
     
    Gianzola likes this.
  15. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,607
    Likes Received:
    26,861
    Gender:
    Male
    מה יצא מגורקוף?

    אתם רוצים לרדוף אחרי העבר תרדפו. סגל להתחרות על זכיה בליגת האלופות אין לו וזה הטיקט שלו. שלא לדבר על זה שלליגת האלופות עוד צריך להגיע.
    כנראה לא למדתם ממקרה קאפלו(והוא עוד היה מאמן רלוונטי באמת אז).
     
    VAR likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.