אני חושב שייקח קצת זמן להבין איזו תצוגת פוטבול ענקית ראינו הערב (או הבוקר אצליכם). ומה שאני אוהב בפוטבול של הצ׳יפס זה שהכל כל כך פשוט ויפה לצפייה. ראינו היום פלייקולינג מושלם שהוצא לפועל בצורה מושלמת. כל הזריקות טאצ׳דאון של סמית׳ היו מהלכי פוטבול נהדרים מההתחלה ועד הסוף. והגנתית כרגיל קנזס סיטי תמיד מראים אופי. ג׳סטין יוסטון מפלצת. להוסיף הכל לעובדה שאלה הפטריוטס, בבית, בריידי ובליצ׳ק והאלופה המכהנת וכל הבולשיט הזה - לבוא ולתת להם 42 בראש זה סטייטמנט. לא יספיק לכלום השנה והפטריוטס עדיין יכולים לסיים 1-18, אבל עדיין מרגש בטירוף. אין על המשחק הזה ותודה לאל שהוא חזר. כמובן שאריק ברי פצע את האכילס כי אי אפשר בלי שיישבר הלב. עד מתי כוסאמק. עוד 3 נקודות: *אלכס סמית׳ כנראה אף פעם לא יהיה מספיק טוב לזכות בסופרבול (למרות שעם אינסוף נבואות השקר של אליאור לא הייתי פוסל) אבל הוא נתן תצוגת תכלית היום. בחרו לו מחליף בבחירה העשירית אוברול והוא יצטרך לשחק עם הלחץ הזה כל העונה, אבל אם לשפוט לפי היום - אולי זה היה מהלך מבריק כי זה הוציא ממנו את הטוב ביותר. העבודה שלו עם העיניים בטאצ׳דאון הראשון, הזריקה להאנט ובכללי קור הרוח מול הגנת ביל בליצ׳ק בפוקסבורו - מרשים. ואל תתנו לאליאור או לנביאי שקר אחרים להגיד לכם אחרת. *האקים האנט נתן את הופעת הבכורה הכי מדהימה שאני זוכר ממישהו אי פעם. אפילו יותר מקאם ניוטון. יש לו ידיים נהדרות, העובדה שהוא פימבל על המהלך הראשון בקריירה שלו רק מעצימה את ההופעה הלא נורמלית שהוא נתן. לחזור ככה ולתת תצוגה כזאת על הראש של בליצ׳ק... קרדיט גם לאנדי ריד שפשוט החזיר אותו למשחק במקום לשים אותו ב-doghouse. בכללי קרדיט לריד על ערב נהדר של פוטבול. *אני פשוט אגיד את זה ואני יודע שהסקילה תגיע בקרוב - אבל טום בריידי נראה לא טוב. בשבוע הבא הסיינטס הולכים לסבול כי הוא יגיע כועס אבל עדיין.
מסכים עם רוב הנקודות חוץ מההשתפכות הרגילה על אלכס סמית' אחרי תצוגה טובה, כאילו לא היינו בסרט הזה לפני שנה ושנתיים ושלוש וארבע רק כדי לראות אותו חוזר לסורו עם כל הצ'קדאונס האומללים והזריקות ל-4 יארד שלא מובילות לכלום חוץ מפאנט'ס. הבעיה האמיתית איתו היא לא הזרוע החלשה אלא חוסר הנכונות לנסות מסירות עומק. פייטון מאנינג עם הזרוע הכי חלשה בהיסטוריה של הליגה תפר 50+ TD's והפגזות ברווזים מתים לדימאריוס תומאס ואריק דקר כי הוא ידע לקרוא ולקחת את מה שההגנות נותנות לו. אלכס סמית' לא הוכיח לאורך כל הקריירה שלו שהוא מוכן לעשות את זה ולכן אני לא אאמין ביצור הזה עד שאני לא אראה אותו מחבר 3-4 תצוגות כאלה. בגלל שאני יודע שהסיכויים שזה יקרה שואפים למינוס אני בכלל לא מפנטז אלא חי את הרגע. אנדי ריד בית ספר לאימון פוטבול בע"מ בעוד תצוגת אימון לפנתיאון ואני שמח שהזכרת את העובדה שהוא לא סיפסל את האנט אחרי הפאמבל שלו כי 100% מהמאמנים האחרים בליגה היו עושים את זה כולל בליצ'ק. זו אחת התופעות היותר מטומטמות בעיניי בליגה שמלאה בתופעות מטומטמות. כאילו מה בדיוק אתם עושים או מנסים להשיג בזה? הבן אדם לא יודע שהוא פישל ולא ישים לב יותר בפעמים הבאות גם אם לא תספסלו אותו לחודשיים הקרובים? חייבים להתנהג כמו בשנות ה-70 עם כל סדרות החינוך ההזויות האלה במחיר של לפגוע בקבוצה עם העלאת שחקנים פחות מוכשרים? עיצובי המהלכים והמערכים + הפלייקולינג זה OLD NEWS וכבר נמאס לדבר על זה כל הזמן, לבן אדם יש את המוח ההתקפי מס' 1 בליגה וכל העיתונאים ואנשי התקשורת שרק מגחכים על ניהול השעון שלו ולא מעניקים לו את הקרדיט והכבוד שמגיע לו הם פגים שלא צריך לקחת ברצינות. בקשר לפאטס ובריידי לא הייתי אובר ריאקטינג יותר מדי. גרונק אמנם נראה קצת חלוד והתיאום עם קוקס והרסיברים החדשים היה רחוק מלהיות אופטימלי אבל הם לא הפסידו את המשחק הלילה בגלל ההתקפה או בריידי (27 נק' ב-3 רבעים מול הגנה שעל הנייר נחשבת למעל הממוצע זה מכובד. מה שדפק אותם קשות היה פעמיים turnover on downs) אלא בגלל ריפיון הגנתי הזוי ולא מוסבר שלא נראה בעידן בליצ'ק עם BLOWN COVERAGES אול אובר דה פילד, לקיחת זוויות גרועות במשחק הריצה ואפס פאס ראש. השביעייה הקדמית אכן חשודה עם ליינבקרים איטיים וקבוצות שיוכלו לנצל את זה במרכז המגרש (בהנחה שיש להן את המוח ההתקפי + הכלים. שילוב שלא בדיוק שכיח בליגה) יוכלו לעשות להם בעיות אבל גם כאן אני מאמין שזה משהו שרק יילך וישתפר ככל שהעונה תתקדם על ידי אימון ועבודה על התיאום בין לא מעט שחקנים חדשים. הם עדיין פייבוריטים כבדים לסופרבול והתחרות ב-AFC עדיין לא קיימת עד להודעה חדשה. לא אחרי משחק בשבוע הראשון של ספטמבר. אני צריך לראות קצת יותר מזה.
אנדי ריד זה הגרג פופוביץ׳ של ה-NFL. עם כל הכבוד לשחקנים הטובים שכן יש לו, כמעט ואין לו super talents של ממש ברוסטר. לא אוהב להרוס את האווירה אחרי משחק כזה, אבל הפציעה של אריק ברי עושה זאת לבדה. בספק רק אם זו לא פציעה גומרת עונה.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx שינוי בתכניות: קנזס סיטי הדהימה את ניו אינגלנד עם ניצחון גדול במשחק הפתיחה. תקציר המשחק
אגב אני לא מסכים שבריידי לא היה נראה טוב. הוא היה בסדר גמור עד שהחבר'ה מצד ימין של קו ההתקפה שלו התחילו לפשל קצת. חוץ מזה, לצ'יפס יש הגנה טובה+ וסופר מאורגנת וכפי שכתבו פה, לא קל לעשות את מה שעשו מולם בשלושת הרבעים הראשונים. מה שכן, גרונק אתמול נראה כמו בן 70 ומלבד קוקס אף אחד לא הצליח לעשות איזה משהו יוצא דופן. אני מאמין שנראה תצוגה משכנעת בהרבה בשבוע הבא, במיוחד מצד ההתקפה. בגזרת הצ'יפס - אידאלית, ככה בא לי שהקבוצה שלי תיראה. גם אם זה אומר שהסופר בול לעולם לא תהיה מטרה ממשית (אם כי לדעתי יש להם סיכוי, גם עם אלכס סמית'). קבוצה שיודעת לעשות קצת מהכל, מסודרת, head coach יצירתי ששולף מהלכים מתוחכמים תוך כדי משחק וסומך על השחקנים המוכשרים שלו. כיף, בקיצור. כיף שכנראה לא אחווה בשנים הקרובות, אם בכלל. בראשון טריק כהן יפמבל וג'ון פוקס יחזיר אותו רק בשבוע החמישי.
אגב הגרף הזה של טייריק היל מעניין: https://pbs.twimg.com/media/DJLY1UcVAAA0HS-.Xxx:large הוא מפלצת. ומה שמדהים זה שהוא סופר ייחודי. בינתיים הורסטיליות שלו משרתת אותו, מעניין אם זה יהיה המצב גם בהמשך. כששחקן צעיר הוא jack of all trades זה סבבה, השאלה היא אם הוא יממש את התקרה המאוד גבוהה שלו במצב כזה.
שלום לכולם... feels good to be home baby היתה לי פגרה קשה ומדכאת ברמה שהוציאה לי חשק להיכנס לESPN ולהתעדכן בנעשה בליגה, אבל ההופעה של הצ׳יפס הערב הכניסה לי אוויר למפרשים. מה הכי הכניס לי אוויר למפרשים? המהלך הזה Can't-Miss Play: Kansas City Chiefs wide receiver Tyreek Hill burns defender for 75-yard TD, drops peace sign - NFL Videos קורנר של 13 מיליון דולר לעונה... אני עדיין חושב שהפטריוטס ייקחו סופרבול עם 18-1 או 17-2, ושהצ׳יפס לא יאיימו ברגעי האמת, אבל זה היה יפהפה. הצדעתם פה ובצדק לניהול המשחק של ריד, ולהחלטה שלו להמשיך ללכת על האנט למרות הפאמבל שלו, אבל מה עם הילד עצמו? איזה כוח מנטלי צריך כדי להתאושש ככה מפאמבל במהלך הראשון בקריירה שלך לעיני כל המדינה? יש מצב שזו הבכורה הכי מרשימה שזכורה לי מאז שאני עוקב אחרי הענף. היה הרבה הייפ סביבו בעולם הפנטזי, ועכשיו הבנתי מדוע. היו ריצות כוח דרך האמצע כולל יארדים אחרי מגע, ריצות מהירות לצד, תפיסות ברמה של רסיבר, כל מה שאפשר לבקש מראנינג באק ועוד. ובסוף כל האווירה השמחה הזו נזכרתי שגם הבילס הולכים לשחק השנה /:
שני הסנט שלי אתמול: - קודם כל אחלה Opener סידרו לנו השנה. אחד הטובים שזכורים לי בשנים האחרונות. - הפציעה של בארי שברה לי את הלב. במיוחד שאני מרגיש אחראי לכך כתוצאה מהבחירה שלי בו כשחקן ההגנה של העונה 5 שעות קודם לכן. - השפריצו פה מספיק על ריד, אני רק רוצה להוסיף כמה מילים על הGame plan של KC.טרוויס פאקינג קלאסי , הTE כנראה הטוב בליגה, היו בערך 2 טרגטס כל המשחק. 95 אחוז מהסנפים הוא שימש כחוסם במשחק המסירה והזריקה, כפיתיון להגנה או בOption בכל מיני Screens גאוניים/הזויים להשגת דאון ראשון (הוא אפילו קיבל סנאפ כווילד קאט למען השם). הסיבה לכך היא דיי פשוטה - ריד יודע שהפאטס אוהבים לשים דאבל על השחקן המוביל של הקבוצה ולהוציא לו את הכדור מהיידים. במקום לעשות מה ש90 אחוז מהמאמנים בליגה עושים שזה להמשיך לטרגט את הסופר סטאר כל סנאפ שני ולהתפלל שהוא יצליח להביס שמירה כפולה ומשולשת, הוא פשוט הריץ מהלכים שקאלסי הוא במקרה הטוב מטרה מספר 3 או 4 או עוד בלוקר לסמית' והרג את הפאטס עם הRB's והרסיברים מספר 2 ו3 שקיבלו מאצ' אפים נוחים וSingle coverage. זה אולי נשמע מובן מאליו, אבל מעטים מאוד המקרים שזה קורה בפועל. בדרך כלל פשוט מריצים את אותו Gameplan ואז הולכים ומקשקשים לתקשורת ש-We just need to execute better. - לאלכס סמית' היה משחק טוב, אבל בואו לא נסחף. קו ההתקפה של הצ'יפס היה מצויין, ההגנה של הפאטס איומה, Play design היה אלוהי, כמעט תמיד המטרה מספר אחת שלו הייתה פנוייה לחלוטין, ובלי לבדוק אני בטוח שכמות היארדים לאחר התפיסה הייתה היסטרית אתמול. מזכיר לי מאוד משחקים של קאזינס בעונה שעברה שהוא נתן 400 יארד של פשוט לשבת בפאקט 5 שניות ולבחור לאיזה שחקן חופשי לחלוטין הוא רוצה למסור. QB בינוני בNFL צריך לספק כאלה מספרים בהתקפה כזאת. - יוסטון היה מפלצתי אתמול. - בריידי וכל הצד ההתקפי של הפאטס היו חלשים להחריד בסטנדרטים שלהם, אבל חשוב לזכור כמה דברים: ריד תמיד ממרר לבריידי את החיים, החיסרון של אדלמן בשלב כזה של העונה הוא עצום, גרונק נוטרל לחלוטין על ידי הצ'יפס והPlay calling של מקדניליאס לפרקים היה תמוהה. - מצד שני, אם 27 נקודות מול הצ'יפס זה נחשב למשחק לא טוב, תארו לכם מה יקרה שההתקפה תתחבר וההגנות שמולן ישחקו יהיו חלשות יותר. כמו שציינו כאן לפני, הם עדיין פיבוריטים ברורים לסופרבול.
זוכרים את העונה של הצ׳יפס? זמן להיפרד ממנה לשלום The Kansas City Chiefs confirmed Eric Berry is out for the season with a ruptured Achilles tendon
חדשות מדכאות בטירוף. הוא היה השחקן מס' 1 על המגרש אתמול (שזו משימה קשה במיוחד שחושבים על התצוגות של האנט, יוסטון, היל ו..אלצ'קו). הרבה מאוד זמן לא ראיתי סייפטי שמצליח לנטרל את גרונק ב1 על 1 ללא עזרה ולמרות שלא מעט מזה נבע בגלל החלודה של גרונק עצמו זו עדיין הייתה תצוגה אדירה. הוא גם זה שעשה את התאקל ב-4th down בדרייב השני של הפאטס אחרי הפאמבל של האנט כשהייתה באוויר תחושה של בלואאוט. נקודת האור היחידה היא שלפחות הוא הצליח לקבל את הכסף שהגיע לו באוף סיזן האחרון. פציעות אכילס הם הקשות ביותר לשחקני פוטבול ואני מקווה מאוד שהוא יצליח לחזור לעצמו בעונה הבאה כי הוא באמת זן נדיר, על ומחוץ למגרש. ללא ספק. ראיתי אותו מפגיז בסניור בול לפני הדראפט אבל לא חשבתי שהוא מסוגל להיות complete back כמו שראינו ממנו אתמול. אני חושב שאפילו קנזס לא בנו על זה ותיכננו לשלב אותו במינון נמוך לאורך העונה אבל הפציעה של ספנסר וור טרפה את הקלפים. הוא הראנינג בק שנבחר במקום הגבוה ביותר על ידי ריד מאז שהוא בליגה ואחרי המשחק הוא אפילו השווה אותו לבראיין ווסטברוק מבחינת חכמת המשחק וה-vision. בקשר לתקרה של טייריק היל, זה פחות תלוי בו ויותר ב-QB המגעיל שלו. אנדי מעצב מלא מהלכים כדי לסדר לו נגיעות ומסירות קלילות כדי לנצל את ה- WORLD CLASS SPEED אבל מה שהופך אותו לכל כך קטלני ומיוחד זו העובדה שמספיקה חצי טעות במשחק של סייפטי/קורנר כדי לקבל TD קליל של 50+ יארד. מספיק שהוא יפתח יתרון של חצי צעד וזה גיים אובר. ץאין דיפנסיב בק אחד בליגה שמסוגל להתקרב לסגור עליו . השאלה היא רק אם אלכס סמית' מזהה את זה ומוכן ללכת לעומק או לא. מול הפאטס הוא הראה שכן. מול הסטילרז בפלייאוף לא: https://media.giphy.com/media/3ov9jEfsEajqsi7DRC/giphy.Xxx נתפלל לטוב. נ.ב Tyreek Hill vs. Usain Bolt
העיקר הייתי חם על מקפאדן. כאילו לא היה מספיק לראות את טייריק היל מפציץ. איזה שלשול של דראפט. בכל מקרה, יש דברים חשובים יותר. יום ראשון הגיע. https://media.tenor.com/images/9edb40f0a3a2189668c26dff06191d6a/tenor.Xxx עריכה: למה לעזאזל לא משדרים רדזון באחד מ-3243294 הערוצים של צ׳רלטון?! איזה עולם רע.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx זהו זה, שבעה חודשים של המתנה הסתיימו וה-NFL, ליגת הפוטבול הטובה בעולם, יצאה לדרך בשישי לפנות בוקר עם הניצחון המפתיע של הצ'יפס על הפטריוטס בפוקסבורו. והערב נגיע למנה העיקרית עם כמה מפגשים מרתקים. במוקד: גרין ביי מול סיאטל, דאלאס נגד הג'איינטס, אטלנטה אצל שיקגו, סינסינטי מול בולטימור וטנסי פוגשת את אוקלנד. ולקינוח, נקבל כמיטב המסורת בשבוע הפתיחה צמד משחקי מאנדיי נייט. להלן רשימת המשחקים המלאה לשבוע הראשון - תהנו ! משחקי יום ראשון (10.9): 20:00: בפאלו בילס - ניו יורק ג'טס 20:00: שיקגו ברס - אטלנטה פלקונס ; שידור ישיר ב-METV 20:00: סינסינטי בנגאלס - בולטימור רייבנס 20:00: קליבלנד בראונס - פיטסבורג סטילרס 20:00: דטרויט ליונס - אריזונה קרדינלס 20:00: יוסטון טקסאנס - ג'קסונוויל ג'אגוארס 20:00: טנסי טייטאנס - אוקלנד ריידרס 20:00: וושינגטון רדסקינס - פילדלפיה איגלס ; שידור ישיר ב-FOX 23:05: לוס אנג'לס ראמס - אינדיאנפוליס קולטס ; שידור ישיר ב-5 לייב 23:05: גרין ביי פאקרס - סיאטל סיהוקס ; שידור ישיר ב-FOX 23:25: סן פרנסיסקו פורטי ניינרס - קרוליינה פנתרס ; שידור ישיר ב-METV יום שני (11.9): 3:30 בלילה: דאלאס קאובויס - ניו יורק ג'איינטס ; שידור ישיר בספורט 5 ובערוץ FOX יום שלישי (12.9): 2:10 בלילה: מינסוטה ויקינגס - ניו אורלינס סיינטס ; שידור ישיר ב-FOX 5:20 בבוקר: דנבר ברונקוס - לוס אנג'לס צ'רג'רס ; שידור ישיר ב-FOX * המשחק בין מיאמי לטמפה ביי נדחה בגלל הוריקן אירמה והוא יתקיים במחזור ה-11, בו לשתי הקבוצות אמור היה להיות שבוע חופש. להתחיל הכי מהר, ולאט לאט להגביר - סיקור משחקי השבוע הראשון. * ערוץ FOX (אפיק 63 ביס, אין כרגע בהוט), ערוץ METV (אפיק 150 בהוט, 109 ביס).
מסתבר שצ'רלטון לא ישדרו בכלל NFL העונה. למנויי הוט גם אין את פוקס אז המצב באמת לא נראה מזהיר. אני נותן שבוע ניסיון לאייס סטרים ורד איט לפני שאני מוכר את אלעד לבדואים תמורת סיבסוד גיים פאס. נ.ב: פינת ה"מה" חוזרת בגדול + מעקב שבועי אחרי מעלליו של למאר ג'קסון - https://media.giphy.com/media/l1J9Qf51EYaSccdzO/giphy.Xxx https://media.giphy.com/media/3ohhwwY6mFhWNz7jIQ/giphy.Xxx
את הקטע הראשון ראיתי בטוויטר איך שקמתי, אבל נתתי לך את הבמה. צריך לחזור לשים את הקפה בצד בימי ראשון בבוקר. ג׳קסון - who is this nigga?! איזה נייטרו יש לו בתחת. DAMN. --