ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אורי:
    א׳. חחח. אוקיי, הם יכולים לסרב למכור לנו כי אנחנו יריבה ישירה.
    עכשיו אפשר לדבר על העולם האמיתי ולא על הדיון של ליברפול?
    ב׳. אם לא נציע יותר ו/או כמוהן אז הדיון לגמרי תאורטי. ההנחה שסביבה אנחנו מנהלים את הדיון הזה היא שהשחקן מעדיף לבוא אלינו ואנחנו מוכנים לשלם. אם ההנחות האלה לא מתקיימות אז מן הסתם לא יקרה כלום.
    אם סוטון מודיעים לשחקן שהם קיבלו 70 מ׳ מסיטי, ואנחנו באים שעה אח׳׳כ עם 75 מ׳, הם ידחו אותנו?

    נכון, הם יכולים לבקש אותו מחיר מסיטי ומצ׳לסי, ואז אנחנו חוזרים לבידינג וור ולהנחה הראשונה שלי. אם אנחנו לא מסוגלים לכל הפחות להשוות את ההצעה של מועדונים אחרים ברור שלא תהיה עסקה.
     
  2. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,783
    Likes Received:
    2,698
    כן, אולי הם ידחו אותה. למה לא? שוב - הכל תלוי בכמה הם באמת לא רוצים למכור לנו עם ההיסטוריה איתם ועם מה שקרה עם השחקן הקיץ, אבל אני רואה אותם מסכימים להצעה מצ׳לסי ומסיטי ומסרבים להצעה שלנו. זה לא כזה מופרך. הרי לא יהיה מדובר בהפרשים של עשרות מיליונים.

    יומיים לסוף החלון מגיעות שלוש הצעות מאוד מאוד דומות. אתה לא רואה אותם מסרבים לנו ומקבלים את היתר? מה ואן דייק עושה במצב כזה?

    דיברו עלינו ועל ההתנצלות הרבה, אם סוטון מוכרת אותו לנו אחרי כל הרעש שהם עושים הם אלה שיוצאים מגוחכים. אני חושב שהם יעשו מאמצים אדירים בשביל שזה לא יקרה.
     
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    דווקא אני מסכים עם אורי. זה בכלל לא כזה מופרך לחשוב שסוטון כקטע של פרנציפ יעדיפו למכור למישהי אחרת גם בפחות כסף.

    בכל מקרה, אני מהמר על בסיס תחושה ולא שום דבר אחר שאתם תציעו סכומים נמוכים משמעותית מהשאר ותישארו עם לוברן ו-2 ביצים ביד.
     
  4. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אל תשאל אותי מה ואן דייק עושה במצב כזה. אני במקומו הייתי הולך לסיטי שלשום.
    הדיון הוא מנקודת הנחה שואן דייק מעדיף לבוא אלינו ושאנחנו מוכנים לכל הפחות להשוות כל הצעה. אם שתי ההנחות האלה לא מתקיימות אז כל הדיון שאנחנו מנהלים פה מחודש יוני הוא עקר.

    אני באמת לא חושב שלסאות'המפטון משנה מאיפה נכנס הצ'ק, יכול להיות שהם ממש כועסים עלינו ויכול להיות שזה הכל הצגה בשביל האוהדים שלהם. יש מי שטען שהם רצו שהשחקן יגיש בקשת העברה כדי שזה יוציא אותו באור רע מול הקהל. מזכיר למישהו את טורס?

    פרינציפ? אתם מכירים הרבה אנשי עסקים שבשביל פרינציפ יוותרו על כמה מליונים? לא נראה לי. זה דווקא כן יוציא אותם קטנוניים כי בשביל עקרון מטופש הם פוגעים בראש ובראשונה בעצמם. בסופו של דבר אם הם יצליחו להכניס אותנו, את צ'לסי ואת סיטי למלחמת הצעות, הם כבר מרוויחים מהסיפור הזה.

    אני יותר מודאג מהתרחיש שבו אנחנו לא באמת נהיה מוכנים להשוות את סיטי וצ'לסי, בהחלט.

    אגב: מי שקרא את הבקשה של ואן דייק במלואה כנראה לא יכל לפספס את הרמז העבה-מאוד לכיווננו. לא נראה לי שהוא התכוון לצ'לסי פה.
    "I would like Southampton to consider the interest in me from top clubs should it still exist."
     
    Last edited: Aug 8, 2017
    oranfu likes this.
  5. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,715
    Likes Received:
    3,678
    ואתה חושב שלליברפול כן? הוא כתב top clubs.
     
    oranfu likes this.
  6. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    שמתי את הבית שלי שמישהו יכתוב את זה (ציפיתי האמת שקיי יעשה את זה, אבל הוא בטח הלך לישון).
     
    oranfu, owen11111, אלעד and 3 others like this.
  7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    דיי ברור שהוא יהיה בארסנל עד סוף החלון.

    אני שם את הבית של קיי על זה.
     
  8. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    2,496
    Gender:
    Male
    אני באמת חושב שזה אפשרי, כן.
    מאחורי הקלעים אין לי מושג מה הולך, אבל על פני השטח אני חושב שאנחנו כרגע המועדון השנוא ביותר על סאות'המפטון ומי יכול להאשים אותם? אני באמת חושב שמבחינת PR והייחס של האוהדים, סאות'המפטון יעדיפו למכור אותו למנצ'סטר סיטי או לארסנל מאשר אלינו. קשה לי להאמין שלסוגיית המחיר יהיה כאן משקל. האם נהיה מוכנים להציע מיליון פאונד יותר מאשר קבוצה אחרת? ייתכן, אבל אני לא חושב שמיליון פאונד יתנו לסאות'המפטון שהם מחפשים.


    הנושא כאן באמת מסובך בצורה יוצאת דופן:
    - ואן דייק לא מוכן להשאר בסאות'המפטון.
    - סאות'המפטון לא מוכנה למכור את ואן דייק, ואם תמכור אותו זה יהיה לכל קבוצה מלבד ליברפול.
    - ואן דייק רוצה לעבור רק לליברפול.
    - מנצ'סטר סיטי גם רוצה את השחקן, אבל יודעת שהשחקן מעדיף לעבור למקום אחר.

    צריך להביא כאן מומחה בתורת המשחקים כדי להבין האם יש אסטרטגיה השולטת ומה הפיתרון האידאלי לכלל המשתתפים.
     
    Last edited: Aug 8, 2017
    oranfu and Liverpool-Forever like this.
  9. Coutinho10 Member

    Joined:
    Jul 16, 2015
    Messages:
    2,656
    Likes Received:
    846
    Gender:
    Male
    להציע הצעה overpriced מובהקת (את ה 75 מיליון שהם מבקשים ויודעים שלא יקבלו). אבל אני לא חושב שאנחנו רוצים אותו מספיק בשביל זה.
     
    oranfu likes this.
  10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8,853
    Likes Received:
    6,105
    @owen11111,

    האם יש איזושהי אסמכתא לכך שואן דייק מעוניין לעבור *רק* לליברפול?
     
  11. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    2,496
    Gender:
    Male
    אני לא חושב שקיימת אסמכתא כזו. אלך אפילו יותר רחוק; ספק אם העיתונות *באמת* יודעת איפה ואן דייק לשחק.
    במקרה הזה אני מתבסס לחלוטין על השמועות שאני קורא בעיתונים, האם זה מקור ששווה להתבסס עליו? כנראה שלא, אבל אין לי אינדקציה טובה יותר.

    אגב, אני כן בדעה שאם תעמוד בפני ואן דייק האופצייה: לשחק בוודאות בצ'לסי או במנצ'סטר סיטי, או להתעקש לעבור לליברפול אבל לקחת סיכון בו הוא מוצא את עצמו בסאות'המפטון בסוף החלון -> הוא יקח את האופציה הראשונה.
     
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8,853
    Likes Received:
    6,105
    אם כך, הנושא לא באמת מסובך בצורה יוצאת דופן ואתם צריכים לקוות - במידה ולסאות'המפטון אכן יש התנגדות לעסקים עם ליברפול, מה שלא ידוע לאף אחד מאיתנו - שלצ'לסי ולסיטי אין עניין ממשי בואן דייק.
     
  13. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,783
    Likes Received:
    2,698
    אני לא חושב שאי פעם היה כזה פער בין מה שתקשורת אחת מפרסמת למה שהתקשורת במדינה אחרת מפרסמת כמו עכשיו בסוגיית קוטיניו.

    באנגליה כמעט כלום למעט דיווח שברצלונה מוכנה לשים 120 מיליון ולהפוך אותו לשני הכי יקר בעולם.

    בספרד? העסקה כבר בשלבים סופיים. קוטיניו כבר הודיע לקלופ, התנאים סוכמו, המחיר סוכם, והיום נציגים של ברצלונה נחתו באנגליה כדי לארוז הכל.

    מה יהיה?
     
  14. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,918
    Likes Received:
    26,941
    Gender:
    Male
    לא יודע איפה האמת, אבל:
    קודם כל ברסה בכל מקרה צריכה להרגיע אוהדים מודאגים אז הם מפעילים את ספורט קטלוני.
    שנית כל לא מן הנמנע שההנהלה באמת מוכנה למכור אותו הקיץ וקלופ לא וזה גם מתבטא בדיווחים. קלופ מנסה לשכנע את ההנהלה לעמוד בפרץ.
     
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,170
    Likes Received:
    18,651
    ממש סבל החלון הזה.
    הכי גרוע שאני זוכר.
     
    Coutinho10 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.