אין את הנבחרת הגרמנית בגלל שהם לא הסכימו למכור את הזכויות לשימוש בשם שלהם. בטח בעדכון הלא רשמי הבא כבר יוסיפו אותם. הקטע עם הקהל שמפוצץ אימונים קורה רק בארץ, ולכן לא נראה לי שיכניסיו אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אבל מחירי כרטיסים, הסעות לאוהדים, הקמת מועדוני מעריצים - כל זה אני מקווה שיכניסו במשחקים הבאים. אני מקווה גם שיכניסו אופציה לקנות קבוצה מליגה נמוכה שתיהיה קבוצת בת של הקבוצה שלך, שאתה יכול להעביר אליה שחקנים צעירים שיצברו נסיון, להעביר אליה שחקנים שלא מקבלים אישור עבודה וכו' נראה לי אחלה רעיון.
אם כבר מדברים על שיפורים למשחק,גם לי יש כמה:קודם כל,הייתי רוצה לראות משא ומתן בין ההנהלה אלייך לפני שאתה לוקח קבוצה.שיהיה לך הסכם עם הקבוצה למספר שנים,ושלא תמיד המשחק "יחדש" לך את החוזה,כך שיכול להיות שתהייה מובטל גם בלי שיפטרו אותך.עוד משהו נחמד זה אם אפשר היה לבקש העלאה במשכורת.
העלאה במשכורת, בכלל חיים פרטיים יכול להיות נחמד.. קטע משפריע לי ואני רוצה שיהיה במנג'ר הבא זה שאפשר להודיע על פרישה/התפטרות בסוף העונה, מעצבן שאני מתכנן עונה שלמה שבסוף העונה אני מתפטר מהם ושאני מתפטר כתובים לי שזה בא בהפתעה..
אני שונא שונא את המחשב שלי אררררררררררררררר ^&$%())($&$%$ 5 שעות אני יושב על העונה המזויינת שלי עם ברזיל 5 שעות והמשחק עושה לי AUTO SAVE אז רציתי לשמור על שמירה אחת כי האאוטו סייב יוצר הרבה עותקים, אז מחקתי את כל העותקים ולחצתי על לשמור וזה הוציא לי ארור באמצע ועכשיו חזרתי יום שלם אחורה!!!!!!!!!!! אני שונא את המשחק המפגר הזה!!!!!! מפברואר 2005 לתחילת אוקטובר 2004!!!! בלי ה6-0 על אורוגוואי בלי ה4-0 על צ'ילה!! ה3-0 על בוליביה!!! רבאקקקק אני שונא מתעב את היום בו אלוהים הוליד את הרעיון למשחק המטומטם הזה אררררררררררררררררררררררררררררררררר
שונא שזה קורה... תמיד שזה קורה אני כבר מתחיל משחק חדש מהיאוש.. לחזור על כל המשחקים עוד פעם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx לא נורא, רק פעם הבאה אל תמחק את העותקים האחרים לפני שאתה שומר.
גם בחו"ל זה קורה לא פחות מבארץ, בכלל צריך להתייחס יותר לקטע של המועדון ולא רק של הקבוצה. יש קובץ קטן שמתקן את הקטע עם נבחרת גרמניה ואוליבר קאן להורדה דרך האתר thedugout.net תלחצו כאן
אני בליגה הישראלית עם בית"ר ויש את הרכב המחזור ושחקן השבוע אז נגיד הרבה פעמיים זוכה שחקן שבכלל פצוע או לא שיחק נגיד עכשיו מליחי נבחר לשחקן השבוע והוא בכלל היה מושעה בגלל צהובים..מזה??
התחלתי ולא עבד, ואז התקנתי שוב וזה עובד.. תודה לעוזרים. לגבי הבאג - שחקן השבוע זה אחד מהשחקנים עם הרייטינג הממוצע הכי גבוה בליגה, לכן זה קורה לפעמים במשחק..