The Coca-Cola Championship 2004/05

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hammers Fan, Jul 13, 2004.

  1. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    לא משדרים את המשחק היום.
    דפוקים הספורט 5 האלה...
     
  2. spurs Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    4,215
    Likes Received:
    0
    איפסוויץ יוצאים לכריסמס במקום 1 מובילים 2:1 הם ניצחו וויגאן הובליו בהתחלה אבל הםפ הפכו את התוצאה .
    הולך להיות כריסמס מעניין בליגה הזאת
     
  3. spurs Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    4,215
    Likes Received:
    0
    שפילד יונייטד קנתה חלוץ בלירה שטרלינג לא יאומן
     
  4. Dja Ettien Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
  5. BOSS Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    חלוץ סיני בן 34 שנחשב לכוכב בליגה הסינית. הם קנו אותו בגלל שיש להם שיתוף פעולה עם המועדון שלו (זכות ראשונים). בשביל הסיני זה הגשמת חלום לשחק באנגליה.
     
    Last edited: Dec 22, 2004
  6. ג'רמיין דפו Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    1,458
    Likes Received:
    0
    הסתיים 2-3 לווסטהאם על הפורסט המסכנים. אתרינגטון וטדי הובילו את הפטישים ל 0-2 פורסט חזרה עם צמד של דייויד גונסון אך המילה האחרונה הייתה של הגאון טדי שכבש את השני שלו בדקה ה 82 .תרנגול פטיש.
     
  7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    מה יהיה עם פורסט? קודם וונסדיי, חסר לי שהם הבאים בתור.
     
  8. spurs Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    4,215
    Likes Received:
    0
    לסטר שלפני העונה חשבו שהיא תעלה מפסידה למילרס שמקום האחרון
    מוזר המילרס מנצחים רק גדולות :לידס ולסטר
     
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    הניצחון של ברייטון מכניס את פורסט לצרות גדולות יותר.
    אגב, עברתי על הסגל של פורסט, ומה ראיתי? ג'ון לוקיץ', שוער לידס האגדי. WTF? הוא עדיין משחק!?!?
     
  10. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    כואב לראות קבוצה עם כל כך הרבה פוטנציאל כמו פורסט יורדת ליגה, כששמעתי היום את השידור מייד עלתה בי האסוסיאציה לעונת הירידה שלנו מהפרימיירשיפ- אנדי ריד, מייקל דאוסון, ניל האריס ובמיוחד דייויד ג'ונסון הם שחקנים איכותיים לצ'מפיונשיפ בדיוק כפי שג'ו קול, דפו, קאנוטה ודי קאניו היו לפרימיירשיפ בזמנו.

    מצד שני רואים קבוצות שמהוות סכנה בקרבתן לפרימיירשיפ כמו ברייטון ופלימות' מעליה בטבלה...פשוט לתפוס את הראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx.

    לגבינו, אחלה נצחון היום, הבוקסינג דיי עושה לנו טוב כמו תמיד. נצחון נוסף מחרתיים על רות'רהאם בחוץ וחזרנו לתמונת העלייה האוטומטית. אבל כמו שאני מכיר אותנו, לא נחזור מהמילמור עם שלוש נקודות, במיוחד לא לאחר הנצחון המעודד של המילרס נגד לסטר היום.
     
  11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    מייקל דוסון - נשגב בעיניי איך עוד לא קפצו עליו. מתאים לסוטון כמו כפפה, וואלה - לא הייתי מתנגד לראות אותו בטוטנהאם. הבנתי שיש לו משחק ראש מצויין.
    אנדי ריד - ידוע - הבן אדם וירטואוז.
    על ניל האריס ודייויד ג'ונסון לא שמעתי, אשמח אם תרחיב עליהם ערן. בכל אופן - אם יש אדם להאשים זה ג'ו קיניר המיושן. שנה רעה עוברת על פורסט, אני מקווה שייצאו מזה בשלום, אחרת גם רובין הוד לא יוכל להציל אותם.
     
  12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    אני לא ממש מודע ליכולות האימון של ג'ו קינייר, אבל כנראה שהן לא גבוהות במיוחד אם הוא מצליח לקרב סגל כל-כך כשרוני לדיוויז'ן 2.

    בכל אופן גיא דייויד ג'ונסון הוא בן 28, חלוץ נבחרת ג'מייקה, שנחשב לחלוץ מצוין, כוחני ומהיר. פורסט קנו אותו בזמנו מאיפסוויץ' תמורת 3 מיליון פאונד, והוא נחשב לכוכב הבלתי-מעורער של התקפת הקבוצה.

    ניל האריס לעומת זאת הוא חלוץ צ'מפיונשיפ קלאסי בן 27, שהגיע לפני פחות משבוע לסיטי גראונד ממילוול, לאחר שלא מצא את מקומו ברוטציה של דניס וייז. אני זוכר שכשראיתי את מילוול בגביע התרשמתי מאיזה גולם גמלוני הוא (בדומה לרוב חלוצי הצ'מפיונשיפ), הוא ממש לא השחקן שיושיע את הפורסט האומללים.
     
  13. superleeds Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    861
    Likes Received:
    154
    סונדרלנד:לידס-2-3 ללידס

    ניצחון מתוק ללידס בפני קהל ענק של מעל 43000 צופים! שציפו לגדולות מהקבוצה המארחת שהיו במקום השלישי בטבלה.

    הוא מה שאמרתי שלידס מסוגלת להתגבר על כל קבוצה בליגה הזאת רק עד כה לא שומרים על עקביות-נחכה לשאר המשחקים בלו"ז הצפוף בימים הקרובים.
     
    Last edited: Dec 27, 2004
  14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    כל הכבוד ללידס.
    ועדיין לא הבנתי איך זה שג'ון לוקיץ' עדיין משחק.
     
  15. ג'רמיין דפו Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    1,458
    Likes Received:
    0
    מדובר בגון לוקיץ ילד בן 19 מהנוער של פורסט....ושאלה להאמרס פאן מי כבש לכם צמד ?.....לא אעזוב אותך עד שהוא יעלה אתכם ליגה. למרות רפקה...