ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    אין פה שום סילופים, יש סיבה מובהקת למה כל מי שאינו אוהד ליברפול לא מבין מה אנחנו עפים ממנו.
    הנדרסון היה אפור, היה שחקן מכני וכנראה שגם ישאר כזה. אני לא אומר שאין לו הבנת משחק אבל כקשר אחורי הוא טוב בדברים הפשוטים כמו להתמקד בלבלום התקפות ולא בלשחרר לחץ, לנתב את המסירות למקומות הנכונים ולעשות את התנועה הנכונה כדי להתפנות.

    אני לא צריך לקבל את התמיכה של אף אחד פה ולהביא ציטוטים נבחרים של אנשים שחושבים כמוני, זה שכולכם ביחד דאגתם לרדת על לוקאס באיזשהו ריטואל שבועי לא אומר שאתם צודקים.

    לוקאס עשה טעויות, היה שחקן חלש, אבל אני חושב שמ - 2011 הוא כן היה נראה כמו שחקן כדורגל, לא מוכשר אבל בטח לא כמו מישהו שאין לו מושג מה הוא עושה על המגרש.
    וחד משמעית הוא טיפל בכדור טוב יותר מהנדרסון, אני לא יודע להגיד אם היה טוב ממנו בתפקיד הזה כי את הנדרסון ראינו בתקופה הכי טובה של הקבוצה עם מאנה, פירמינו, לאלנה וקוטיניו בשיאם ואת לוקח בדמדומי העונה.

    לתלות על לוקאס פאול פה ושם (כמה כבר הפסדנו משחקים בגללו בעונה בחייאת?), מסירה לא טובה לשוער (מול לסטר), אלה לא הדברים שגמרו לנו עונות וגם סאדיו מאנה אהובנו הביא לאיבוד נקודות מטופש עם איזו נגיעת יד ברחבה בדקה ה - 90. גם הוא בסופו של דבר לא גרם לזה שסיימנו בלי תואר.

    אין לי בעיה עם השנאה אליו, אני גם לא מת עליו, יש לי בעיה עם ההקצנה המיותרת והמחשבה שבגללו אנחנו לא לוקחים תארים.
    יונייטד לקחה. תארים עם פלייני וצ׳לסי עם אובי מיקל, בארסה עם מאתייה ויש עוד אלף דוגמאות של שחקני פח שלא הפריעו לקבוצות שלהם לקחת אליפות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/17
    owen11111 אוהב/ת את זה.
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    13,838
    לייקים שהתקבלו:
    7,993
    אני מתחיל להתעצבן, כי זה בדיוק לא מהות הדיון - מי אוהב את לוקאס או לא אוהב את לוקאס. ואז אתה בא וכותב "אין לי בעיה עם השנאה אליו"... וואלה מה אני אגיד לך, אתה מוזמן ללכת לחפש עם מי לדון עם גניבות הדעת האלה.

    אף אחד פה לא שונא אותו, מדובר בבחור חיובי שתמיד ניסה לתת את הכל. מה ששנאנו זה את הנוכחות שלו על המגרש.

    ועזוב, הפסקה האחרונה הזאת זה בכלל לפנתיאון. שחקני פח שלא הפריעו לקבוצה שלהם לקחת אליפות? אתה נותן את זה כדוגמת נגד למה בדיוק?!?! מישהו פה טען שבגלל לוקאס לא לקחנו אליפויות? תצטט לי מישהו אחד שכתב כזה דבר. קדימה, אני מחכה.

    ומי שחושב שזה מקרי לגמרי שכשהנדו שיחק היינו בתקופה טובה וכשיצא מההרכב היינו בתקופה מחורבנת - מוזמן לחפור אחורה בדיון. נשפכו פה לא מעט דפים על כמה החסרון שלו השפיע עלינו. לא מדובר בקשר אחורי וורלד קלאס אבל להשוות אותו ללוקאס?! דיי נו בחייאת רבאק.

    עם כל אי השפיות שלנו פה בחלון ההעברות (שכנראה עולה על אי שפיותך שלך בנושא) - פה ניצחת בענק. אני מרגיש בנאדם נורמלי ורציונלי שוב!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/17
    oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    אחי, אתה מוזמן ללכת עמוד אחורה ולקרוא את ההודעה של אורן שנפתח, איך לא, במשפט ״אני בטוח שאני הכי שונא פה את לוקאס מבין כולם.״ אז אל תבלבל לי את המוח על זה שאף אחד לא שונא אותו ואז להגיד שאני מסלף מידע.

    זה שאתה הופך את הדעה שלי להזויה בכוח זה לא אומר שאתה צודק.
    לגבי הפסקה האחרונה על האליפויות וזה, לא כתבתי אותה כדי לענות לאלה ״שהאשימו אותו״ באי התארים, כתבתי אותה כדי להראות כמה הפגיעה שלו הייתה מקומית ושולית וכמה זה לא באמת השפיע, בטח לא יותר מהטעויות של שחקני ההגנה ששיחקו עונה שלמה בהרכב.

    תמשיך לצעוק אי שפיות אי שפיות, הטענה שלך שווה לתחת כשמשתמשים פה עושים לייק מהזדהות עם התגובות שלי, כנראה שאני לא כזה הזוי אם אנשים מזדהים עם התגובות ההזויות שלי. או שכולם בעצם לא שפויים.
     
    oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    13,838
    לייקים שהתקבלו:
    7,993
    אז עכשיו אנחנו בתחרות לייקים... בזה אני בטוח מפסיד.

    שורה תחתונה בלי כל השטיקים שמסביב (למרות שאני מודה שאני נהנה מזה קצת) - אתה מעדיף את לוקאס על הנדרסון בתור קשר אחורי? אתה חושב שהוא מנהל משחק טוב יותר? זאת הדעה ההזויה בעיניי. אם אתה רוצה, אני אעשה סקר כזה בטוויטר ונראה כמה מאנשי העולם מסכימים איתי וכמה איתך.

    אה, וחשבתי שזה ברור שכולם לא שפויים. אני מכיר באי שפיותי שלי, רק רציתי שתכיר גם אתה בשלך...

    עריכה:
    בואנה הסתכלתי אחורה, קיבלת כולה לייק אחד על תגובה אחת ועוד לייק אחד על עוד תגובה. בזה אתה מתפאר?
    ועל הדרך ראיתי שאתה עשית לייק (זאת אומרת, לפי הניתוח שלך, שאתה מזדהה!!) לתגובה של אורי8 שנפתחה בפסקה:
    "האמת היא שאין כאן ציניות, אלא שמחה טהורה (אצלי לפחות) על שחקן שלא יכולתי לראות יותר לובש אדום עונה אחרי עונה. לוקאס באמת 'עזר' לי לכעוס על המערכת הזו שמחזיקה שחקן שמזיק לה מבחינה מקצועית גרידא. לא קונה את החרטוטים על החשיבות שלו בחדר ההלבשה פשוט כי לאף אחד אין מושג מה הולך שם. אין לי מושג איך הוא עזר או לא עזר לקוטיניו להרגיש בבית, זה פשוט לא רלוונטי. אני כן נוטה להאמין ששחקן הוא בדיחה על כר הדשא לא יכול להיתפס בחדר ההלבשה כאיזה אליל גדול או אחד ש'באים אליו'.. ליגה לאומית זה אולי הגזמה ,אבל אני חושב שלוקאס שחקן שמתאים לרמתו לליגה הישראלית, וגם פה הוא לדעתי לא היה מצליח לבלוט."

    אז הנדרסון שחקן לליגה ב' לדעתך אני מבין?
     
    אלעד, oranfu, golding ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  5. Coutinho10 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/7/15
    הודעות:
    2,656
    לייקים שהתקבלו:
    846
    מין:
    זכר
    תחרות לייקים זו לא הכוונה אלא להראות שאם הייתי ככ תלוש מהמציאות אואן לא היה מזדהה עם התגובה שלי וסקאוזר לא היה כותב את מה שהוא כתב.

    לגבי הלייק לאורי8 ?

    הסכמתי יותר עם השורות שנכתבו על הטיפול שלו בקוטיניו ועל העובדה ששחקן ברמתו לא צריך להיות אליל וסמל במועדון.

    אבל רגע, למה לא הצגת את המשך ההודעה ? שהוא מאחל הצלחה ללוקאס ? שהוא לא אשם בהערכה של הקהל או המאמנים אליו ?

    גם עכשיו אני מסכים עם רוב מה שכתב ומזדהה.

    ושוב אחי אפשר להמשיך ככה עד מחר, בעיני לוקאס הרבה יותר נעים לעין עם הכדור מאשר הנדרסון.
    לא אמרתי שהוא טוב יותר מהנדרסון, אמרתי שבתור קשר אחורי הוא עשה עבודה יותר טובה, (אדגיש שוב כדי שלא תתפוס אותי במילה כמו שאתה אוהב) בסוף עונה שעברה, בעיני, הוא לא עשה בעיות בהגנה והתפנה לקבל כדורים, ניווט את המשחק יפה מאוד והמשחק איתו זרם מאוד.

    אני אסכם כי נראה לי שאתה לגמרי חושב שאני תומך נלהב של לוקאס. אז לא, אני לא רוצה אותו פה בדיוק כמוכם וכמו מלו שדיבר בעדו, הוא לא שחקן שמשפר את הקבוצה (וגם היום יש כאלה שראויים אפילו פחות ממנו להיות בקבוצה, כמו קלאבן למשל.), כמו שכל אוהד בארסה לא רצה את מאתייה, או יונייטד את פלאייני. זה הכל.
    הוא עשה דברים דבילים ועם זאת גם תרם בכמה פעמים, במיוחד הסוף שלו פה היה מתוק בעיני עם יכולת מצוינת.
    התמזל מזלו להגיע לפה, הוא כנראה היה אישיות שהמנג׳רים אוהבים ושרד פה בזכות זה, אבל בסופו של יום זה שחקן שלא היה צריך להישאר יותר מדי כמו אחרים שעברו פה והלכו מהר (צ׳רלי אדם, דאונינג). אני לא יודע מה הוא היה בחדר ההלבשה וזה גם לא רלוונטי, אי אפשר להעריך אותו על משהו שאנחנו לא יודעים אם עשה.
    בקיצור, מגיע לו ללכת עם טיפת כבוד, הוא לא הטיפוס שילכלך על המועדון אחרי שילך, הוא בכל זאת ניסה גם אם היה למל״מ ולפעמים מזיק וזה הכל.
     
  6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,506
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    פשוט גניבת דעת אחת גדולה כל הדיון הזה, אין לי מה להגיד. קוטיניו10, ההודעות שלך צריכות להופיע במילון ליד ההגדרה של טיעון איש קש. אתה מייצר טיעונים עבור אנשים אחרים שהם מעולם לא העלו בכלל ואז עונה עליהם, זה מביך לגמרי.

    אישית אני ראיתי את התגובה הזאת שלך אליי -
    והחלטתי לא להמשיך איתך את הדיון הזה בכלל. זאת אפילו לא סתם הקצנה מכוונת כדי להעביר נקודה, פשוט אין לזה שום קשר למציאות. כל הכבוד לתומר על הסבלנות והאיפוק, מבחינתי זה לא שווה את הזמן.

    עזוב שבינינו, גם אין לי על מה לדבר עם בנאדם שחושב שלוקאס טוב יותר עם הכדור מהנדרסון. יש פה משהו מקולקל, אתה לא מצליח לראות את הדברים בראייה אובייקטיבית והטיעונים שלך לא מחזיקים - אתה מדבר איתי על אוהדים נייטרלים שלא מחזיקים מהנדרסון כאילו זה מחזק את הטענה שלך שלוקאס > הנדרסון (לפחות עם הכדור. אני מפחד לשאול באופן כללי יותר), רוצה שנשאל אותם מה הם חושבים על לוקאס ועל מה שאמרת? אני מניח שאם הדעה שלהם רלוונטית להנדרסון היא גם רלוונטית ללוקאס? או שפחות, כי זה פחות מתיישב עם האג'נדה? אין לי בעיה להרים סקר, יש פה מספיק חבר'ה שמכירים את השחקנים טוב מאוד והם לא אוהדי ליברפול.

    איפה התרסיס כשצריך אותו? למיטב ידיעתי אחד האנשים פה שפחות מחזיקים מהנדרסון והתווכחתי איתו על זה הרבה בעבר. מעניין איפה הוא עומד בהשוואה הזאת לוקאס מול הנדרסון.

    זו רק דוגמא אחת לאיך כל טיעון כביכול אובייקטיבי שאתה מעלה מתפורר ברגע שבוחנים אותו באמת.

    וכשלוקחים בחשבון את גישת ה"המועדון לא יכול לטעות" שלך זה גם ברור מאיפה הכל נובע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/17
    אלעד, oranfu, k_700 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,615
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    תודה על כל השנים לוקאס היקרhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170718/976743aaab66fdbcb002cbb27f8887b9.Xxx

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
     
    Esomech ו-Ori8 אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,218
    לייקים שהתקבלו:
    7,221
    יש לו כתם על החולצה?

    די אני לא מעכל את זה.
    קשה לעיכול, חתיכת הישג עבורכם.
    לפתוח עונה בלי הדבר הזה בסגל.
    מברוק.
     
  9. Rushie Member

    הצטרף ב:
    ‏7/11/08
    הודעות:
    3,172
    לייקים שהתקבלו:
    2,592
    הרגשתי אשמה אמיתית שדיברתי פה בינואר על השמועות של מעבר שלו לגלטאסראיי ובסוף זה לא קרה. הפעם הצלחתי להתאפק עד הסוף.
    בשעה טובה ומוצלחת. זה שהוא אחלה בחור לא משנה את העובדה שאיחרנו ב7 או 8 שנים בערך עם המכירה הזאת וזה הולם באופן מושלם את ה(אין) הישגים שלנו בתקופה הזאת.
     
    Esomech ו-oranfu אוהבים את זה.
  10. Footballover Member

    הצטרף ב:
    ‏19/8/13
    הודעות:
    2,283
    לייקים שהתקבלו:
    1,461
    קצת אוף טופיק מהדיון הזה שהתפרס על שלושה עמודים על האגדה הזאת, אבל באמת שהם עשו את הסמל הזה אפילו יותר דומה לזה של המפלגה הנאצית...
     
    Gianzola אוהב/ת את זה.
  11. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    הדיון הזה באמת הפך לביזארי לגמרי. מצד אחד הגזמות פראיות בנוגע לשחקן ש״היה מעביר קריירה בלאס פלמאס או בולוניה״ (ברצינות?) ומצד שני השוואות להנדרסון, שחקן שכבר בגיל 25 הספיק להיות משמעותי יותר למועדון הזה מלוקאס, ואם יעביר פה עשור גם יזכה למעמד שונה לחלוטין בראיה היסטורית.

    מזל שהגיעו אלכס וקיי ועשו מה שלוקאס עושה הכי טוב - פאול טיפשי כדי להרגיע את המשחק.
     
  12. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,886
    לייקים שהתקבלו:
    20,967
    בתור חילוני מוחלט, הרשו לי לברך שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה.
     
    Ori8 אוהב/ת את זה.
  13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/11/11
    הודעות:
    14,234
    לייקים שהתקבלו:
    10,043
    מין:
    זכר
    נכון אומרים שמעריכים משהו באמת רק שמאבדים אותו?

    אז זה לא קשור לכאן.
     
    Liverpool-Forever, Gianzola ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,886
    לייקים שהתקבלו:
    20,967
    כן, אני רשמתי שאני כנראה הכי שונא את לוקאס בפורום הזה. אבל הבעיה שלי איתו היא מקצועית. אין לי שום דבר נגד הבחור בקטע אישי וגם רשמתי שאני מאחל לו בהצלחה, הוא עשה כמיטב יכולתו. את דאונינג שנאתי בקטע אישי כבר.
    אני באמת ובתמים חושב שלוקאס שחקן מזעזע וזה שאיכשהו פה ושם הוא הצליח (לעתים רחוקות) לסיים הופעה שהיא לא מחורבנת זה הישג.

    אני מסכים עם גיל, הפציעה ההיא נגד צ'לסי (כשקני היה המאמן) הרגה אותו כשחקן. הוא היה אז בכושר הכי טוב שלו בקריירה ונראה כמו שחקן יעיל\שימושי מאוד והרגשתי שהוא ממלא את תפקיד הקשר האחורי בצורה ממש טובה באותה תקופה.
    מאז הוא קטסטרופה, חד משמעית. גם במשקים הכי טובים שלו הוא היה עושה פתאום עבירה מטומטמת על ה-16 שאתה מתחרפן מה עובר לו בראש (הכי קופץ לראש משחק גביע הליגה העונה נגד טוטנהאם שהוא נתן משחק מצוין חוץ מאיבוד כדור בהגנה בדקה הראשונה ופנדל הזוי בדקה האחרונה).

    לא עלה לנו באליפויות אבל עלה לנו. גם בלי לחפש בציציות אני זוכר במעורפל שהוא עשה עבירה מטומטמת לגמרי בגביע בדקה ה120 שהובילה להדחה לפני 2 עונות (נדמה לי).

    להשוות גול באשמתו ליד ההיא של מאנה? חח נו בחייאת. מאנה היה אדיר העונה, אז היתה לו טעות. העניין הוא שאצל לוקאס הפאשלות האלה היו אירוע שבשגרה וכמה פעמים במשחק.

    בנוגע להשוואה להנדרסון - אני מבקר לא מעט את הנדרסון. גיל יודע כמה אני מבקר אותו בשיחות האישיות בינינו. אני לחלוטין מסכים עם הקטע הזה של הטיפול בכדור. אני חושב שלהנדרסון יש בעיה רצינית בטיפול בכדור תחת לחץ ואני חושב שהוא פחדן עם הכדור. יחד עם זאת איפה הוא ואיפה לוקאס נו באמת. לוקאס הוא ממש כלום של שחקן, גמור פיזית. הנדרסון עוד יכול לרוץ (הרבה פחות מבעבר), מסוגל לתת כדורים ארוכים מצוינים ומחלץ כדורים (לא מספיק). אני חושב שאנחנו חייבים להשתדרג עליו הקיץ (כנראה שגם קלופ חושב ככה עם הרצון העז להביא את קייטה) אבל הוא ב10 דרגות לפחות עדיף על לוקאס.

    אגב, בואו לא נתבלבל. הנדרסון קפטן כי רצו קפטן בריטי שיירש את ג'רארד והנדרסון היה במקום הנכון בזמן הנכון (בטח בזמן שלטונו של רודג'רס). הוא גם מקצוען אמיתי והוא מודל לחיקוי. הוא לא קיבל את התפקיד כי הוא היה הכי טוב מקצועית.
     
  15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏16/2/04
    הודעות:
    8,846
    לייקים שהתקבלו:
    1,737
    חבל, אחד השחקנים שהכי אהבתי לראות בליברפול.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Footballover, golding ו-אלעד אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.