יובנטוס 2016/17 :: מכוונים גבוה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ADP, Jul 16, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    מקבלים הצעה כזאת ועונה אחרי זה כובשים יותר שערים ומשיגים יותר נקודות זה מראה שהם יודעים לעשות עסקים.
     
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    קלאס.
     
    Dayatso and Gianzola like this.
  3. תומר1989 Member

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    2,187
    Likes Received:
    944
    Gender:
    Male
    בתור אוהד מילאן , עם כמה שאני מאושר. בכל זאת יש צביטה קטנה בלב לא לראות את בונו לובש יותר לבן שחור ומחליף צ'פחות עם קייליני ובופון אחרי עוד תיקול
     
    Dayatso likes this.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
  5. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    רומא ב - 2009/10 אני חושב היו מרחק איבוד נקודות מטופש אחד מאליפות. ועדיין לא רומא ולא נאפולי הם קבוצות בקאליבר שיכולות לאיים על יובנטוס. הן יכולות להיות בזמן הנכון ובמקום הנכון כדי לקחת אליפות ספורדית אם כל הגדולות יהיו במצב לא יציב, אבל זה לא קרה באיטליה בשנים האחרונות.
    אני לא טוען שהניהול שם גרוע. מילאן פשוט כמועדון זה קאליבר אחר לגמרי.
     
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    אוקי, אחרי הדברים של מריו, אלבס ובונוצ'י OUT זו ההחלטה הכי טובה שראיתי ממועדון כדורגל. כולם יכולים לקשקש על "מועדון מעל הכל", יובה היא היחידה שמיישמת את זה בצורה המקצוענית ביותר. כל הכבוד.
     
  7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    5,105
    Likes Received:
    183
    “I want to intervene to silence the rumours of an ugly atmosphere inside the Juve locker room,” Mandzukic was quoted as telling Serbian reporter Darko Meznovic.

    “It was simply Bonucci and Dani Alves to have created this chaos and, fortunately, with their sales everything will become calm again.

    “They were the ones who had a row during the Final and it’s simply because they have diametrically opposed personalities. Leo and Dani would argue all the time and, on the day of the Final, we simply watched another of their many dramas.

    “As soon as we got into the locker room, everyone had treated this like a normal game with just three points up for grabs, or at least that’s how it seemed. So we expected Dani Alves to do his usual routine of putting on the Radio Party Groove music in the locker room while we were getting changed.

    “This time, though, he didn’t stop there. He went over the top, playing Samba Do Janeiro at full volume as if he wanted to break our eardrums and then started dancing like there was no tomorrow.

    “I thought he was being stupid, but ignored him and went to my locker. Leo didn’t, as for him the Champions League was an obsession.

    “He went up to Dani and said he’d break his legs in three seconds if he didn’t turn off that music. Obviously, a row erupted and it just kept going, until Dani Alves said that if he lost the Final, he’d still have three Champions League trophies in his locker, whereas Bonucci had none.

    “At that point, everyone turned around scandalised. I’ve won the Champions League, but I’d never dare say something like that. We shouldn’t even have thought about the eventuality of defeat.

    “Then Leo grabbed Dani by the throat and, as he was about to punch him, Max (Allegri) divided them and took a decision of a real leader: he said he didn’t care who started it, but at the end of the game they’d both get kicked out.

    “It was the wisest decision ever made. Now, the group is calm and united again, without the annoying bragging of Leo and the usual Brazilian pain in the neck of Dani Alves, who would never let us just get changed and focus.”
     
  8. תומר1989 Member

    Joined:
    Nov 27, 2015
    Messages:
    2,187
    Likes Received:
    944
    Gender:
    Male
    מצאו זמן לריב. מחצית של גמר ליגת האלופות בתוצאה מאוזנת.

    דני אלבס דמות כל כך דוחה. מסביר גם את הניסיונות שלו לאחר מכן להתגרות במועדון והאוהדים עם האמירות שלו.
     
    Dayatso and Don Joan Roman like this.
  9. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    בקיצור אלבס הוא אדיוט, והעפתם את בונוצ'י למילאן בגלל שהוא מקצוען שלא יכול לסבול אדיוטים. good job.
     
    אלעד, Dayatso, uri and 3 others like this.
  10. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,291
    Likes Received:
    7,214
    יכול להיות שכבר הפכתי לסנגור ציבורי של לאו אחרי המעבר למילאן אבל ממה שמריו מתאר התגובה שלו לגמרי מובנת גם אם היא באה בעיתוי גרוע. לשבור לו את הרגליים זה מה שכל אדם היה רוצה לעשות, לבונוצ'י פשוט לא היה את האיפוק והשליטה העצמית.

    עסקה טובה לכל הצדדים. יובנטוס לגמרי נמצאת במעמד שמאפשר לה לוותר על תפוח רקוב (טוב ככל שיהיה) ומילאן צריכה שחקנים כמו בונוצ'י כדי להגיע (לחזור) למעמד כזה.

    כשנזכה בכזאת כמות תארים גם אני ארצה שנטפל ככה במקרים כאלה.
     
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    שחקן שלא מסוגל לסבול אידיוטים במחצית גמר ליגת האלופות הוא ההפך המדויק ביותר למקצוען.
     
    Bianconeri and Don Joan Roman like this.
  12. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    אם אלבס מרשה לעצמו לעשות דברים כאלה בגמר ליגת האלופות, כנראה שאלגרי לא יודע להחזיק חדר הלבשה. בונוצ'י הבין שאם הוא לא יעשה משהו אז אף אחד לא יעשה. זה שאלבס בחר להמשיך להתגרות בו אח"כ מראה עד כמה הוא אפס. איך מועדון כמו יובה מחזיק בכלל בשחקן כזה? זו אשמת המועדון, ומעל כולם אלגרי.

    לדעתי, כשאתה מוותר על דמויות כמו בונוצ'י אתה הופך את הדרך שלך למטה להרבה יותר קצרה. נחיה ונראה.
     
    VAR likes this.
  13. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,291
    Likes Received:
    7,214
    בדיוק מה שבאתי לכתוב. אין מצב שדני אלבס התנהג ככה בפעם הראשונה. היו צריכים להיפטר ממנו הרבה קודם.

    במקום בופון הייתי יורק לו בפנים, אבל כנראה שבין היתר בגלל זה אני לא בופון. ההודעה שהוא פרסם אחרי המעבר זה מבחינתי כתב הגנה לבונוצ'י.
     
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    זה כל העניין. הם לא.

    ליצור תגרה בחדר הלבשה בגלל אמירה (חמודי נעלב?) במשחק הכי חשוב ever זה אדרנלין שלילי והסחת דעת לכל הקבוצה שמנסה להתכונן למחצית של החיים שלהם. זה הרבה יותר גרוע ממוסיקה שהייתה שם גם לפני כן. מקצוען היה מפסיק את המריבה באותו רגע עם "אני רוצה שנדבר על מה שאמרת עכשיו אחרי המשחק" ואז שובר לו את הפרצוף אם זה באמת מתבקש.
     
  15. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    ועם מי יובה נשארה עכשיו? עם חבורת פחדנים שלא אמרה מילה בזמן שחבר שלהם לקבוצה ירק להם בפנים.
     
Thread Status:
Not open for further replies.