אינטר 2016/17 :: צ'יינהטאון פינת אינדונזיה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by EO11, Jul 16, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    דה פריי נראה לי בלם שלם יותר ממוריו. הבעיה שהוא מאוד שביר עם היסטוריית פציעות "לא עלינו".

    מנולאס זרק לנו בשבוע שעבר שני תארים פוטנציאלים לפח כמעט בכוחות עצמו, אבל אם יורשה לי להמר, הוא ישאר ברומא, מהסיבה שזו לא תצליח לשמור על רודיגר. אין סיכוי לאבד את שניהם. גם אם מונצ'י יתעקש על רודריגו קאיו.
     
    Last edited: Mar 24, 2017
  2. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,649
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    http://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2017/04/08/primera/1491633480_726557_1491633538_noticia_normal.Xxx

    כריסטיאן ויירי מדבר על עזיבתו של רונאלדו. כריסטיאן ויירי ידע ימים גדולים באינטר, לפחות ברמה האישית. הוא זכה בתואר מלך השערים בסרייהA ב-2002/03 עם 24 שערים ב-23 משחקים, וזו הייתה הקבוצה בה בילה בפרק הארוך ביותר בקריירה שלו. שיתוף הפעולה שלו עם רונאלדו, למרות שבקושי והסתדר - גרם לאוהדים להצית את הדימיון. החלוץ התראיין אתמול ל-'סקיי ספורט' האנגלי וסיפר על עזיבתו של רונאלדו - "בכל משחק היו מגיעים לסאן-סירו 70-80 אלף איש כדי לראות אותנו יחד ולתמוך באינטר. איכזבנו את האוהדים אבל הם לא ויתרו ותמיד הגיע", סיפר. ויירי שמע על הרצון של רונאלדו לעזוב ו'בובו' ניסה לטרפד את המעבר כששוחח עם הנשיא - "שיתוף הפעולה שלי עם רונאלדו היה הטוב ביותר בקריירה שלי, למרות שבגלל פציעות לא שיחקנו יחד לדעתי יותר מ-20 או 30 משחקים. אבל היריבות פחדו מאיתנו. אמרתי לו 'מורה, אל תמכור את רונאלדו! אתה רוצה למכור את מלך המונדיאל?'. אחר-כך היחסים שלי עם הנשיא התדרדרו".
     
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,453
    Likes Received:
    7,358


    אחד האהובים עליי ביותר ונכס אמיתי. שחקן שלא משנה באיזו עמדה תשים אותו, תמיד יתן את הטוב ביותר שיש לו ומאז שהתאושש מתקופת דה בור הוא גם אחד הטובים ביותר בקבוצה לדעתי. שמח שהאריכו לו חוזה, אין לי ספק בכלל שדמאברוסיו זה מסוג השחקנים שיכולים לקחת אותנו לכיוון הנכון, בניגוד לכל מיני אחרים שצריכים לעוף על טיל.
     
    SerieA and uri like this.
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    ויירי התראיין בתוכנית ששמה סיניורי די קאלצ'ו. תוכנית באיטלקית שמשודרת בערוץ איטלקי שנמצא בבעלות של קונצרן שבשליטה של אוסטרלי. לא ב"סקיי ספורט האנגלי".
     
  5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    אני מת על דנילו, לא בגלל הכדורגל, אלא בגלל האישיות והגישה שלו.
    שחקן שבא לשחק, לא רב עם אף אחד, לא מתעמת עם שחקני יריבה, לא עושה פרצופים ותמיד בא לתת עבודה. הוא עדיין צריך להיות יותר דומיננטי ומדוייק יותר בהתקפה, והוא בדרך הנכונה. מאז שפיולי הגיע ד'אמברוסיו נמצא במגמת עליה.
     
  6. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8,049
    Likes Received:
    2,781
    Gender:
    Male
    ד'אמברוזיו אכן אחד השחקנים האהובים עליי בקבוצה ואני שמח על הארכת החוזה.

    Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
     
  7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    האם אתה לא חושב שיהיה נכון ומאוזן יותר להביא קשר טכני יותר ובעיקר מנהל משחק מובהק יותר בין מאריו לגאילארדיני שכבר יש גם את קונדוגביה.

    זה דיון מעניין מעבר לדרישות של אינטר עצמה, קרי, האם היום קשר דינאמי/אתלטי > קשר טכני. האידיאל הוא כמובן גם וגם, אבל אני חייב להגיד שכצופה מהצד אני נהנה לראות העונה שחקנים כמו מאריו, ניינגולאן וכו׳ משחקים גם בשליש הקדמי במגרש. התחושה היא ששחקן שמוגדר כ״יצירתי״ כבר לא שווה דבר, ועם השנים זה הפך להיות איזה סוג של תירוץ עבור שחקנים שנעלמים ברוב המשחק ושלא ״שורפים״ מספיק קילומטראז׳ במגרש.
     
    Noam77 likes this.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,453
    Likes Received:
    7,358
    @אלעד

    אני חושב שאתה צודק בכמה דברים, אבל אני חושב שאין סיבה שדינמי ואתלטי לא יתחבר ביחד עם טכני. אני כן רואה מכל אחד בשלישייה שרשמתי, מין הסתם כשמאריו הוא הבולט ביותר, יכולות טכניות טובות. לא מדובר פה בשחקנים סטייל מדל או קונדוגביה שפעם בכמה משחקים עושים מהלך עם פן התקפי, גאילארדיני מאוד תורם להנעת הכדור ונותן את הפסים החכמים האלה שלא מורגשים כל כך אבל תורמים המון. גם פאביניו, שבעצמך אמרת שיש לו את האיכויות ליצור דברים מקדימה. הדינמיות שלהם תעזור למאריו להפוך לכוח ההתקפי שלנו בקישור, וביחד עם הדינמיות שלו יכולה להיות לנו עוצמה נהדרת.

    נחזור לשאלה, האם קשר סטייל וראטי לא יותר חשוב? בוודאות הוא לא פחות חשוב. השאלה כמה כאלה יש באירופה וכמה יש ברמה שאינטר מחפשת, יכול להיות שאני לא מכיר ואם אכיר אשנה את דעתי, אבל מעדיף את פאביניו שנראה לי כהחתמה יחסית
    בטוחה לעומת הימור.
     
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,453
    Likes Received:
    7,358
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,453
    Likes Received:
    7,358
    דיווחים באיטליה שלאחר התוצאות הרעות, איבוד הכרטיס לאלופות באופן סופי וגם ההסתבכות במירוץ לאירופאית, פיולי החליט לקחת אחריות והתפטר, אך הנהלת אינטר בראשות סטיבן ז'אנג הצעיר מנעה זאת ממנו ונראה שרוצים שהוא לפחות יסיים את העונה בכבוד. האמת? רק על צעד כזה, שאף מאמן פח שהיה כאן לא העז לקחת, מגיע לו.
     
  11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    מה שיפה במה שעשה פיולי, זה שהוא נותן לנו את האופציה לחפש מאמן בצורה גלויה וישירה כבר מעכשיו, במקום לחכות עם האצת התהליכים עד הקיץ כי זה לא נעים.
     
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,453
    Likes Received:
    7,358
    בורסת השמות כבר עובדת שעות נוספות וכרגע אלו המועמדים העיקריים - קונטה (לא יקרה, הלאה), סימאונה (עשוי לקרות אבל לא הייתי מפתח ציפיות), ספאלטי (הריאלי ביותר) וז'ארדים (קלוש). כולם שמות טובים ומכובדים בסופו של דבר ואני מקווה שההנהלה תעשה בחירה נכונה ומחושבת, בניגוד לקיץ שעבר שהיה תוהו ובוהו.

    בעניין אחר, לאחר הגול המדהים נגד קרוטונה, פטריק שייק שוב עולה לכותרות ודי מארציו מדווח היום שאינטר היא הפייבוריטית להחתים את השחקן ולהקדים במירוץ את יובה, נאפולי ועוד מספר קבוצות מגרמניה. אם אכן העסקה תצא לפועל, שייק ישאר בסמפדוריה גם בעונה הבאה ויעבור מעשית לאינטר רק בעונת 18/19. יש לציין שסמפדוריה מעוניינת להאריך את חוזהו של השחקן ולקבוע לו סעיף שחרור גבוה, בניגוד למה שקיים היום (25 מיליון יורו).

    חזרה של גבריאלה אוריאלי להנהלה נראית כעניין של זמן לפי התקשורת וזה עשוי לקרות בקיץ הקרוב, אך לא ברור לאיזה תפקיד.
     
    SerieA and Mamadu like this.
  13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    אני אשמח אם אינטר תתמקד בסימאונה, ואם זה לא אפשרי אז שיביאו את ספאלטי.
    לא רוצה עוד מאמן לא מכיר את הליגה האיטלקית, גם אם הוא מאמן טוב.
     
  14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,661
    Likes Received:
    3,775
    השאלה היא מה כוח המשיכה של אינטר לגנוב מאמנים כמו ספלאטי או סימאונה.
    אני מסכים ששניהם אופציות ריאליות במידה מסוימת,אבל גם הם לא בטוח בתווך היד שלכם.
    הגעת מונצ'י היא לחלוטין כזו שיכולה לגרום לספלאטי להישאר למרות ציטוטיו שיעזוב אם לא יזכה בתואר, ואני לא רואה את רומא מפטרת אותו.
    סימאונה צריך להחליט,אם התעייף מאתלטיקו - הרי שזו אופציה ריאלית עבורכם, אבל זה כבר תלוי בו
     
  15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    9,523
    Likes Received:
    1,876
    אני מאחל לסימאונה שיקח את הלאופות עם אתלטיקו השנה וירגיש סיפוק וגם מיצוי של החוויה שלו במדריד.
    לגבי ספאלטי, אני יצאתי מנקודת הנחה שהוא יעזוב את רומא בסוף העונה. אין לי מושג אם זה באמת יקרה.
     
Thread Status:
Not open for further replies.