נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,948
    לייקים שהתקבלו:
    14,906
    מין:
    זכר
    ה"נעלם כליל" היה מנר או ספיץ'. לא התכוונתי שהם הלכו לשחק במס אשדוד.

    ואליאס,אמנם הפרמייר ליג זאת לא הליגה האהובה עליך בדיוק, אבל רמת הידע שלך היא לא כמו של האוהד הממוצע. יותר כמו של הסקאוט הממוצע. לך תעשה סקר רחוב אקראי בכל מדינה אפשרית באירופה, ואם אתה עצלן אז פה בתל אביב, ותראה שאף אחד לא מכיר אותם
     
  2. אצטדיון למכבי Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/15
    הודעות:
    1,240
    לייקים שהתקבלו:
    408
    מין:
    זכר
    80 אחוז מהשחקנים הישראלים לא מקצוענים, מחפשים רק בחורות ובילויים. לא מעט כשרונות הלכו פה לפח ולא בגלל הזרים, בגלל שהתלמיד לא ממושמע. חייו של הכדורגלן הישראלי לא אומללים והוא מרוויח שכר יפה מאוד. גם בליגה השניה מרוויחים בסדר גמור.
    המערכת דפוקה? בסדר גמור, אין לי ויכוח איתך על זה, אבל בלא מעט מדינות נוספות המערכת דפוקה.
    יוסי בניון מקצוען, הוא לא היה בליין בצעירותו ולא רדף אחרי דוגמניות ויצא לברים. תן לי שחקנים בארץ שהשקיעו כמוהו או חצי ממנו. כנ"ל בן חיים הבלם וערן זהבי. אבל הם מיעוט זניח.
    מטילים רפש בשחקן הישראלי? כנראה שמגיע לו.

    ישנאו אותנו אם נהיה טובים בכדורגל? לא נמאס לך לפלוט שטויות?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/4/17
    oranfu אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,125
    לייקים שהתקבלו:
    6,566
    א. כשאתה אומר 80% מעניין 80% ממה? ראית איזה אחוז מאלה שמשחקים כדורגל הופכים להיות כדורגלנים בשתי הליגות העליונות? אתה מכיר שחקני כדורגל מעבר למה שאתה רואה ב״אנחנו במפה״? איך התזה שלך לגבי התלמיד העצלן מסתדרת עם זה שכשאלי דסה, טל בן חיים וטאלב טאווטחה המושמצים הגיעו למסגרת רצינית ופתאום עובדים ברצינות, מעלים מסת שריר, ושמים לב לתזונה? לדעתך זה גם היה קורה להם בהפועל עכו ומכבי ת״א בתקופת ״אבי נמני המלך״?

    ב. בכל העולם כדורגלנים הם עם בליין. חסר דוגמאות לכוכבי על שהם בליינים? דווקא הכדורגלן הישראלי הממוצע מתחתן מוקדם ונהיה אבא מוקדם(ערן לוי למשל תופעה מאוד לא שכיחה מהבחינה הזו...) וזה לגמרי מאזן אותו וכל אחד יודע שברוב המקרים שינוי הסטטוס וההפיכה להורה משנה לגמרי את אורח החיים וסדר העדיפויות.

    ג. יוסי בניון ילד חרא. תמיד היה ילד חרא ותמיד ישאר ילד חרא גם אם הוא עשה ים של כסף והשתמש ביועצי תקשורת שילמדו אותו לדבר. ילד חרא עם מבנה גוף שלא השתנה יותר מידי מגיל 17 שאם לא ברור לך שמה שעשה את ההבדל זה הכשרון על שלו אז אני כבר באמת מבולבל ולא מבין את כושר השיפוט שלך. עם הכשרון של שרן ייני והאישיות של יוסי בניון היית מקבל במקרה הטוב חאלד חליילה. אבל בעצם מה זה חשוב הכשרון? או האם בניון יודע איך נראה חדר כושר או איך הוא מתנהג- העיקר שהוא לא בילה והוא עם מירית מגיל 15.

    ד. באילו מדינות המערכת דפוקה? במדינות ששנים על גבי שנים נוער מחונך על ספורט והדאגה הכי גדולה שלו בחיים זה אם יגישו לו לארוחת בוקר גבינה 9% או גבינה 5%? או במדינה כמו ברזיל שילדים לומדים לשחק כדורגל יחפים ברחובות ועל חוף הים?

    ה. ציטטתי מישהו ששמעתי וכמובן שזו היתה הערה די צינית. תסתכל על ההכללות שלך. אתה באמת מהיוזרים היותר חיים בסרט, מנותקים מהמציאות וחסרי מושג כאן בשביל להגיד על מישהו אחר שהוא מדבר שטויות.

    ו. הכדורגל כאן חרא, הכדורגלנים שווים לתחת, מכבי ת״א הפסידה עוד אליפות, לא יהיה לה אצטדיון כי בקצב הזה גם אצטדיון הסופרלנד יספיק(מת לדעת כמה קהל יגיע במשחק הבא...), מניח שלדעתך יש לפחות 20 ליגות באירופה עם כדורגל יותר מקצועני וטוב מכאן- חשבת על רילוקיישן?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  4. amn Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/04
    הודעות:
    2,307
    לייקים שהתקבלו:
    1,239
    קצת נתונים על השכר של הכדורגלנים בארץ:

    http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/8/size475x318/641398.Xxx

    (הנתונים מתוך מסמך שפרסמה ההתאחדות)
     
  5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    אתה מגזים עם השחקן הישראלי, השחקנים עצמם לא אשמים יותר מידי ברוב המקרים. הבעיה כאן נעוצה בסטנדרטים מלמעלה.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    הם חייבים לציין כמה מתוך המדרגה הנמוכה ביותר הם חיילים, אחרת נוצרת בעיה.
    עקרונית ממה שאני יודע שכר הכדורגלנים בארץ ביחס לליגות מקבילות ברמה הוא בסדר גמור.
     
  7. amn Member

    הצטרף ב:
    ‏28/5/04
    הודעות:
    2,307
    לייקים שהתקבלו:
    1,239
    גם כשאתה לוקח בחשבון שיש אחוז נכבד של חיילים, הרבה מהשחקנים (הרוב המוחלט) לא מרוויחים משכורת שמאפשרת להם לצאת לפנסיה בסיום הקריירה, רק שבניגוד לאדם הממוצע - הרבה מהם "זרקו" על הלימודים, ונמצאים בנקודת פתיחה נמוכה בהרבה מהמקבילה שלהם.

    שלא לדבר על זה שלצד העובדה שהם מתחתנים ומביאים ילדים מוקדם יותר, הם גם הרבה פעמים חיים אורח חיים ראוותני יותר עם הוצאות גדולות יותר מהאדם הממוצע בגילם.
     
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    שוב, מסתכל בהשוואה לכדורגלנים בעולם. זה לא מצב טוב, אבל גם לא יוצא דופן בתחום.

    זריקה על לימודים, חיים ראוותניים ונישואים מוקדמים אלה כבר שיקולים אישיים שבאחריותם.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  9. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,010
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    הם לא אשמים רוב הזמן אבל בגיל מסויים האחריות עוברת אליהם נטו, ואם זה לא מעניין אותם מה הם יכולים לעשות כדי לשפר את עצמם כדורגלנים, אז זה אשמתם.
    ליאור רפאלוב הוא דוגמא מעולה לשחקן שלא היה לו את ה״כלים״ או ה״אופי״(קרא לזה מה שתרצה) ובגיל מסויים לקח את עצמו בידיים והתחיל לעבוד. הוא הבין בעצמו שיש צורך בשינוי ויישם את זה.
     
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    הוא התחיל לעבוד באמת בבלגיה, שם כן ניתנו לו התנאים.
     
  11. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,010
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    הייתה לי הרגשה שתגיד את זה.

    http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/086/866.html

    "
     
    oranfu ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  12. Drama2 הסמל מעל הכל

    הצטרף ב:
    ‏7/2/16
    הודעות:
    5,497
    לייקים שהתקבלו:
    2,357
    מין:
    זכר
    לא צריך להיות יותר צדיק מהאפיפיור.
    לדוג' - דור אלו כן מבלה וכן יוצא, ועדיין הוא מקצוען ומשקיע בעצמו כ"כ הרבה שאני לא יודע אם יש שני לו בארץ. אולי רק דסה.
    אימונים, פיזיולוג, תזונאית קלינית, מעקבים אצל רופא, באמת יוצא דופן.

    זה עניין של מקצוענות, ואני זוכר על שחקן ישראלי ששיחק באנגליה וסיפר ששחקנים שותים בירה אחרי משחק או יוצאים לבלות. חלק מהמקצוענות זה לבוא יום אחרי משחק ליום חדש ודף חלק, בין אם כבשת שלושער ובין אם גרמת ל2 פנדלים.

    בנוגע לשכר טוב, שחקן ספסל-רוטציה בליגת העל מרוויח בערך 7-10 בסיס עם אופציה של 350שח לנקודה. כמה נשאר מזה נטו ? והרי בטח אין הפרשות לפנסיה, אין קרן השתלמות, וכו'.
    הם מיליונרים, עלאק, היו מרוויח יותר אם היו הולכים ללמוד סיעוד.
     
  13. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,645
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    אני לא חושב שהסכומים שעלו כאן לאוויר מדויקים, ומה עם שחקני ספסל בקבוצות יותר גדולות? הסכומים רק עולים. מותר להם לחיות ולצאת ולבלות ולשתות אלכוהול אבל לא צריך להיות חכם גדול כדי לדעת מהו הגבול. הדבר ששכחתם לציין - שחקני כדורגל עושים את מה שהם אוהבים, מה שמיליונים אחרים חלמו לעשות. כמה זמן לוקח אימון כפול בארץ - רוב היום פנוי. אני מוכן עכשיו לזרוק לפח את החולצה של הולמס-פלייס ולשחק גם בליגה א' בשביל 5000 שקל בחודש. אני לפחות כל פעם שאני עולה למגרש אפילו במדינת הכדורגל או עם חבר'ה בשכונה ובספורטק - אני בטירוף. האכזבה הקשה האמיתית במקצוע היא פציעות קשות לצורך העניין. וככה מבינים שאם שחקן ישב על הספסל זה לא סוף העולם. אגב היו שחקנים שהתחילו ללמוד תוך כדי. שמעון גרשון, קורנפיין, עידן טל ועוד. זה אפשרי.
    * שחקני כדורגל מקבלים דירה, מכונית ודלק ועוד ועוד ככה ששכר הבסיס שלהם הוא בעיקרון למותרות.
     
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    עצרו הכל!
    יוסי בניון, בן חיים הבלם ו... מנור סולומון זומנו לסגל הנבחרת.
    אני חושב שזה הכי מטומטם מאז אלרואי כהן
     
    DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    איזו סיבה יש לא לזמן את גיא חיימוב?
     
מצב נושא:
הנושא נעול.