המחזור ה-26 בבונדסליגה:: תיקו בדרבי של הרוהר, באיירן וברמן מביסות

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Die Werkself, Apr 1, 2017.

  1. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    Joined:
    Aug 26, 2012
    Messages:
    2,083
    Likes Received:
    941
    מאוד מתנצל על האיחור!

    דלאייני, לבנדובסקי וטיאגו :sm_eusa_clap:
     
    AS R likes this.
  2. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,270
    Likes Received:
    7,206
    למישהו יש מושג למה אובמיאנג ראה צהוב אחרי החגיגות שלו? לא זכור לי שהוא קיבל צהוב על הבאטמן בדרבים הקודמים, אז באטמן מותר וספיידרמן אסור?

    איזה חוקים ארכאיים ומעפנים.
     
  3. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    Joined:
    Aug 26, 2012
    Messages:
    2,083
    Likes Received:
    941
    האמת היא שלא שמתי לב בכלל שהוא קיבל צהוב. הקטע עם האדום בסיום גנב את הפוקוס :)

    אגב, אם כרגיל אקח את זה לכיוון של הקבוצה שלי, זה מאוד מטריד שברמן מעליה והמקום ה-16 רחוק שתי נקודות (זמנית, בתקווה שלא נפסיד לוולפסבורג מחר). המקומות שמובילים לאירופה לא כל כך רחוקים (אלו שמובילים לליגת האלופות כן), אבל המצב עדיין רע מאוד.
     
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    ברמן נראית אחרת לגמרי מאז הפגרה, לא משנה כמה משקל אני אשים על דילייני וכמה מישהו שרואה יותר על גורמים אחרים :)

    אגב קשר הרכש, ברור שלא הביאו אותו בשביל גולים, אבל לדעתי הוא מעולם לא כבש צמד ופתאום מגיע המשחק הזה!
     
  5. נעם Member

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    56
    אגב, זה לא שאנחנו משחקים ממש טוב, אבל סופסוף יש הגנה יציבה.
    נורי הביא גישה הגנתית עם 2 מגנים 3 בלמים וקשר אחורי (שהוא גם FUSSBALLGOT רציני) כשלחלק הקדמי שלנו יש מספיק כשרון ומהירות כדי לייצר שערים ממעט מצבים. אני מרוצה מאלכסנדר אפילו יותר ממה שאני מרוצה מדלייני (ואני מאוהב בדני הזה).
    מאז ימי דה-ברויין לא ראיתי שחקן כל כך משמעותי כמו דילייני בברמן. הוא פשוט מדהים, סוג של ליברו עם אגרסיביות ודיוק מפחידים. בנוסף, קרוזה מפציץ, ברטלס מבריק והצעירים מקסי אגשטיין וגריליץ מנפיקים מניות. לחשוב שכל זה קרה בלי יונוסוביץ שהיה השחקן הטוב ביותר בכמה משחקים האחרונים. ולמרות שזה יפתיע את חלקכם, אני חושב שאנחנו מוכנים למכור על גנברי (הוא היחיד שתקע את המערך עם אגואיזם מוגזם).
    אגב, יותר מכל אני מרוצה מגברה סלאסי ובאואר שמהווים צמד מגנים שברמן כבר לא ראתה הרבה זמן (אני חושב אוליי מאז שבויינש ופריץ שיחקו ביחד)
     
    Die Werkself, VAR and Franco like this.
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    השיטה הזו גם די סגרה את הגולל על ימי ההרכב של גרסיה. אני לא מעריך את המגן יותר מדי, אבל בעוד בקו הגנה של ארבעה הוא יכול להיות סביר, במערך הנוכחי הוא הרבה פחות רלוונטי.
     
  7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    צריך להזכיר שנורי היה לא רחוק מפיטורים לא מזמן. בהתחלה חשבתי שהוא ראוי ואז באה סדרה נוראית אבל הוא באמת העמיד קבוצה שנראית לגמרי לא רע.