מוקדמות מונדיאל 2018 - איזור דרום אמריקה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by idans10, Sep 13, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. itay7 Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    1,596
    Likes Received:
    59
    לא צריך להיכנס לעומק, כל עוד גאלסה לא עושה טעויות כמו מול ונצואלה, יש לפרו סיכוי להעפיל. למזלנו ראמוס המושעה לא יכל לשחק, אראוחו היה טוב גם הפעם (כמו בפעם האחרונה ששיחק, מול אקוודור).
    גארקה הביא הרבה דברים טובים (אחרי שנתיים של השתפשפות שנשלם עליהן כנראה), נתינת המפתחות לקואבה, הצערה של הנבחרת וזימון רק של המחוייבים, אבל ההברקה לדעתי זה יוטון במרכז המגרש. שולט בנעשה, רץ בלי הפסקה, וכמה מסירות לגול, שאמנם רק אחת מהן תורגמה לשער אבל זה מספיק...
     
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    הנבחרת הזו הייתה אנטי כדורגל מוחלט גם לפני כמה ימים עם מסי (ועוד חצי הרכב שחסר היום) במשחק בית ולא בלה פאס. מה שאי אפשר להתווכח איתו, זה % ההצלחה שהרבה יותר גבוה עם מסי על המגרש, מבחינת "הכדורגל" אין באמת הבדל גדול בזמן האחרון.


    20 דקות טובות לאקוניה לעומת כלום ושום דבר מקון בגזרת המחליפים שבאוסה זרק למגרש...
     
    gilad16 and Don Joan Roman like this.
  3. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    7,968
    Likes Received:
    2,751
    Gender:
    Male
    השאלה כמה מייצג המשחק הזה בתנאים בלתי אפשריים בלה-פאס את המשך הקמפיין. זה נכון שגם בעבר ארגנטינה שיחקה רע ללא מסי, אבל מצד שני דיבאלה לא היה ואולי הוא יביא את השינוי.

    אני לא רואה את ארגנטינה מאבדת את המקום החמישי ולכן אין סכנה להשתתפות בגביע העולמי.
     
  4. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,565
    Likes Received:
    26,846
    Gender:
    Male
    ברזיל הנבחרת הראשונה בכל המוקדמות שמבטיחה מתמטית את מקומה במונדיאל.
     
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    לא מייצג לדעתי, גם בגלל שזה בלה פאס וגם בגלל שהיה פה הרכב טלאים* מהרגע הראשון שאף הקצין עם הפציעה של פונס מורי.

    *שחקן בהופעת בכורה (פיסארו), שחקן אחר בהופעת בכורה רשמית 7 שנים אחרי ההופעות הלא רשמיות (קארוסו) ומרקוס אקוניה בהופעה 2 אחרי בכורה של 5 דק'. אף אחד מהם לא תקווה לעתיד שמשלבים לאט עם הפנים קדימה, אלא כורח הנסיבות. זה בנוסף לכל החיסורים האחרים שציינתי טרם המשחק.

    אני מבין שלחברי הפורום האיטלקי יש משיח חדש, אבל אני לא חושב שהבעיה היא איכות של שחקן אחד ובטח לא דיבאלה שדווקא כן שיחק במקומו באחד המשחקים שמסי פיספס (פרו) ולא הרשים ואף הוחלף. נחייה ונראה מה יהיה עם דיבאלה בעתיד, אני בכל מקרה לא חושב שזהות של שחקן ספציפי זה או אחר שייכנס להרכב יכולה לשנות הכל ולראייה היכולת עם מסי על המגרש שהיא לא טובה גם אם יותר יעילה מבחינת השגת נקודות.
     
    Don Joan Roman likes this.
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    איזה תענוג היה לראות את הצ'יליאנים איזה כדורגל , אם קצת ריכוז זה נגמר ב6-1 בשקט
     
    DRORIKO likes this.
  7. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,699
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    לגמרי.
    וידאל פשוט כביר, היה מאד חסר נגד ארגנטינה.
     
    Last edited: Mar 29, 2017
  8. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,699
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    מי שכן משפיע גם מבחינת % וגם מבחינת יכולת זה ניימאר. בלעדיו הנבחרת לא עוברת את שלב הבתים בקופה, איתו היא אחת הנבחרות הטובות בעולם. אם לפני כמה חודשים העלתי את זה בתור סימן שאלה עכשיו זה הפך לסימן קריאה-ניימאר השחקן הכי טוב בעולם כיום, נבחרת ברזיל והרמונטדה רק חיזקו את זה.
     
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    אני לא אומר שאתה לא צודק, אבל אני כן מפנה את הזרקור לסיבה אחרת - ברזיל איבדה נקודות עם ניימאר במוקדמות האלו (תוצאות התיקו מול אורוגוואי וארגנטינה אני בטוח, לא יודע לגבי מקרים אחרים), אבל ברזיל לא איבדה אפילו נקודה אחת במוקדמות האלו עם צ'יצ'ה כולל ניצחון או שניים (ונסואלה חוץ אני בטוח, אולי היה עוד) בלי ניימאר בתקופה שלו.

    מי שהפך את המצב בברזיל הוא צ'יצ'ה, שמונה לתפקיד באיחור אחרי שכבר היה עם רגל וחצי בתפקיד לפני שהחזירו את דונגה.
     
    Don Joan Roman likes this.
  10. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,699
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    אי אפשר גם לקחת את הקרדיט מצ'יצ'ה כמובן. כדורגל בסופו של דבר הוא משחק קבוצתי,ולא משנה כמה גדול הכוכב הראשי שלך. וניימאר היה בכל הנצחונות האלה,להוציא את הנצחון על ונצואלה החלשה
     
    Last edited: Mar 29, 2017
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,699
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    אגב למרות העונה הנהדרת שלו בצ'לסי דוד לואיז עדיין מוצא עצמו מחוץ לסגל הסלסאו. במידה מסויימת של צדק, לצ'יצ'ה יש את ההגנה שהוא רץ איתה עם מירנדה ומרקיניוס ולא צריך לתקן את מה שלא שבור. עם זאת צ'יצ'ה לא מזמין את לואיז אפילו בתור מחליף, אולי כי הוא לא רוצה מתיחות בחדר הלבשה ואולי הוא סתם לא מחזיק ממנו(שזה לגיטימי לגמרי, בטח לאור כל הנקודות שהוא עלה לנבחרת)
     
  12. nanana Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    25
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Male
    ואולי פשוט ג'יל הוא בלם טוב יותר ממנו? אם אני לוקח את הקדנציה שלו בקורינתיאנס אני שם סימן קריאה. אני גם חושב שאירופה פספסה אותו ולמרות שהיה תקופה קצרה בצרפת הוא יכל לעשות קריירה טובה יותר.
     
  13. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,699
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    לא מכיר את ג'יל,יכול להיות שהוא יותר טוב מלואיז ויכול להיות שלא, אבל אי אפשר להשוות פרמייר ליג לליגה הברזילאית
     
  14. nanana Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    25
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Male
    את זה שמעתי גם שגבריאל ג'סוס שיחק בפאלמייראס ואיך יכול להיות ששחקן פריימרליג כמו רוברטו פרמינו מועדף על פניו.
     
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    רק עכשיו ראיתי את הדיון הזה, דרוריקו, אי אפשר להשוות בין הליגות אולי אבל זה לא הופך כל שחקן בליגה האנגלית לטוב יותר מהמקביל לו בליגה הדרום אמריקאית בהכרח. מגדיל את הסיכוי ברוב המקרים, אבל זה לא מוחלט. לצורך העניין פונס מורי לא היה הבלם היותר טוב בריבר פלייט כשעבר לפרמיירליג.

    ולסיבה בגללה נכנסתי, נשיא ההתאחדות החדש בארגנטינה משחרר רמזים עבים לגבי עתידו של באוסה בנבחרת. או במילים שלו, לא בטוח שבאוסה יעמוד על הקווים במשחק המוקדמות הקרוב... זה במקביל להתמודדות עם תביעת הענק של מרטינו והצוות המקצועי שעבד איתו להם לא שילמו במשך חודשים. כיף כיף כיף ב-AFA.
     
Thread Status:
Not open for further replies.