הליגה הלאומית 2016/2017

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jun 1, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    המג"ד שלי לפני הכניסה לעזה בצוק איתן היה פחות דרמטי מהמשפט הזה
     
  2. idans Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    1,481
    Likes Received:
    27
    כל שקל ושקל...זה בדיוק הקטע שהוא שיחק אותה בתקשורת שהתפטר ולקח אחריות כשבפועל הוא סוג של התפוטר, החמיץ מספר אימונים, לא האמין בקבוצה ובגדול ברח תוך כדי שהוא דואג לכסות את עצמו מכל כוון אפשרי. לא בא אליו בטענות, אנחנו האשמים שהחתמנו אותו.
     
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    הכניסה לעזה נעשתה מתוך שיקול בטחוני. לנסוע למשחק שכזה זו טיפשות טהורה.

    לי זה לא ברור איך בכלל אנשים מעלים על דעתם לנסוע לשם אחרי מה שקרה לפני כמה שנים, אבל קטונתי מלהבין את הקהל הטיפש בארץ. מקווה שלא יקרה שום דבר, אולם כפי שכתבתי, לא אתאבל על שום דבר שהקהל של מכבי נתניה יאבד שם.

    צאן לטבח.
     
  4. HapoelRG Member

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    439
    Likes Received:
    165
    אל תחמיר מדי עם אוהדי נתניה, חרמות אצל אוהדי כדורגל זה משהו כמעט בלתי אפשרי
     
  5. amn Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    2,307
    Likes Received:
    1,239
    הכי נאיביים שיש, אתם מראים את זה כל פעם מחדש.
     
  6. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,682
    Likes Received:
    2,493
    אייל סגל כרגע במגרש פתוח בפעם השלישית בעונה הנוכחית מבלי מהעונה הקודמת ועוד לא דיברתי על הראיונות שלו בתחנות הרדיו המקומיות.
    מאוד מפריע לי העניין הזה.
     
  7. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    אייל סגל מתוך הפורום בהתייחסות לכתבה שנערכה על מכבי נתניה ב״הארץ״:

    ״מכבי נתניה במשך שנים "נלחמה" באמצעי התקשורת ולא שיתפה פעולה.
    אני בדעה שצריך לשתף פעולה כל עוד מדובר בהדדיות(ציטוטים נכונים לא חצאי דברים ואפשרות תגובה ראויה לפני פרסום).
    מכיוון שאני לא נהנה(ברמה האישית) מאור הזרקאורים,בחרתי ללכת בין הטיפות ולהגיב כשמבקשים ,לענות לשאלות כשמפרסמים כתבות ולעלות לשידור מפעם לפעם כשצריך להעביר מסר(כמו בסופ"ש האחרון בנושא עילוט).
    במקרה דנן,פנה אלי כתב(שלא הכרתי) ואחרי שהבנתי שהכתבה תצא בכל מקרה,עניתי על שאלותיו.
    לתפיסת עולמי,התוצאה הגונה למרות שכאוהד כתבות כאלו צריכות להמתין 10 מחזורים״.
     
  8. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,635
    Likes Received:
    2,448
    מבין לחלוטין כל אוהד נתניה שיוותר על נסיעה לעילוט, היינו שם לפני 3 שבועות (בתקופה שהיינו קבוצת כדורגל), אולי 20 אנשים ביציע צדדי שמתעסקים אך ורק בקבוצה שלהם, זה כמובן לא מנע זריקה של בקבוק מים מלא ליציע שלנו שבנס לא פגע לאף אחד בראש.
     
  9. henry1 Member

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    1,449
    Likes Received:
    420
    למה? לא שמעתי מה הוא אמר הוא היום במגרש פתוח, אבל בשאר הפעמים ששמעתי אותו מתראיין בתחנות המקומיות, לדעתי לפחות, הוא עושה זאת מסיבה אחת עיקרית: הכנסת ספונסרים/בקשת עזרה לשנה הבאה. הוא כמעט "מתחנן" (אני מקצין) שיעזרו לו בשנה הבאה, כי הוא יודע כמה קשה זה הולך להיות. הוא גם יודע שלהחזיק לבד את הקבוצה הזאת, שיש כאלה שיש להם ציפיות כאילו אנחנו נהיה קבוצת צמרת, או לפחות ראויים תמיד להיות בצמרת, זאת מעמסה שתהיה גדולה עליו לאורך זמן.
     
  10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    7,097
    Likes Received:
    956
    Gender:
    Male
    ערוץ הספורט בחר לשדר במחזור 29 את המשחק בין הרצליה לשעריים

    כשיש את נתניה נגד קטמון שהיה חייב להיות משודר וגם אם לא אז הפועל פ"ת נגד רמלה עדיין יותר מעניין ממה שמשדרים באותו מחזור.
    בחירה די הזויה
     
  11. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    טעות.
    ממש לא האיש שיתחנן למישהו.
    סך הכל מביע אכזבה מכל הקשקשנים שטענו שכשהמועדון ״יתנקה״ הם ירתמו.
    כל עוד הוא לבד הוא יתמודד עפי רמת היכולות שלו שזה אומר תקציב של סביב ה 20 מיליון ש״ח.
    מכובד לכל הדעות ולטעמי ההבדל בין 20 ל 30 ואפילו 40 לא תמיד עושה את ההבדל. ממש לא תמיד קבוצה עם 30 או 40 מיליון מקדימה את זו עם ה 20.
    ובכל מקרה סיכוי טוב שבקיץ הוא לא ישאר לבד.
     
  12. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,635
    Likes Received:
    2,448
    הזויה? פעם ראית את גיל יצחק מבקיע ארבעה שערים ב-25 דקות?
     
    oFiRzZz likes this.
  13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    7,097
    Likes Received:
    956
    Gender:
    Male
    האמת....פוטנציאל ל4-4 מרתק.
    חוזר בי.
     
    oFiRzZz likes this.
  14. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    שמעתי את הטינופת אחמד חילו מספר על כמה הם קבוצה הוגנת ועל כך שנצרת קולטת אלפי מבקרים יהודים מידי יום אז למה שתהיה בעיה עם כמה מאות שמגיעים למשחק?
    את זה גם אני שואל.
    מה שמצחיק הוא שנצרת שומרים לנו טינה על משהו שאני באופן אישי, ולדעתי עוד רבים מהאוהדים שלנו- בכלל לא זוכרים- שהגענו למשחק בעילוט שלא משנה שלנו כלום והורדנו אותם ליגה...
    האמת שאני מבין אותם- הם מצבים כאלה מנצלים בשביל לעשות אחלה כסף ולכן זה היה להם מוזר שהעזנו לבוא למשחק לא חשוב ולתת להם 3 בראש.
     
  15. henry1 Member

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    1,449
    Likes Received:
    420

    שמתי מרכאות וכתבתי בסוגריים שאני מקצין את המילה מתחנן. אני יודע שהוא לא "מתחנן" לאף אחד. השנה גם הלך נגד (בצדק) אלה שחשבו שהם יכולים לתרום וגם לקבוע, אבל אם אתה לא קורא בין השורות את בקשתו התמידית לעזרה בתמיכה בקבוצה, בין אם זה ע"י אנשי עסקים, או דרך הקמת קבוצת אוהדים, הטעות היא שלך.

    הוא חוזר על זה שוב ושוב, ולדעתי, גם אמר לא פעם שהוא לא יוכל להחזיק את הקבוצה לעד. הוא לא טייקון ואני מבין לחלוטין מאיפה זה בא.
    עם תקציב של 20 מיליון ש"ח אתה יכול לעשות עונה יפה, אבל אתה גם יכול להיות בתחתית. אם תהיה בתחתית, ההכנסות ירדו, תצטרך להביא חיזוק ובקלות תמצא את עצמך (יותר נכון אייל סגל) עם הוצאה נוספת מהבית. אז לאלונה, שחר ומיץ אין בעיה. לו יש.

    ובקשר לכך שהוא לא ישאר לבד בקיץ, נחיה ונראה. אחרי מה שעברנו בשנה שעברה עם הנוכל, לא מאמין לכלום.
     
Thread Status:
Not open for further replies.