כשלה-פמיליה חגגו שער שבית"ר ספגו בזמנו נגד רמה"ש ויצאו מהאיצטדיון כמה משחקים לאחר מכן כשסדאייב כבש הם זכו בתואר לעולמי עד.
מה ההישג פה? ההישג היחיד זה לכיס של שחר שהציל בין 5 ל - 10 מיליון שקל שבניהול סביר אפילו כלל לא היו תחת סכנה. ושחר קידם את מכבי חיפה אבל הוא הגיע כספונסר לקבוצה אלופה ורק כי היא הייתה כבר אלופה הוא החליט להצטרף. שלמה שרף וג'וני הרדי הם אלה שאחראים על הפיכת מכבי חיפה למועדון גדול. בלעדיהם שחר לא היה פה.
יוסי אבוקסיס נשמע נרגש מאוד (הדמעות היו זולגות עוד שניה) בריאיון שלו לאחר המשחק. הוא שיבח את חברי ההנהלה וחזר והדגיש עד כמה הוא נהנה בסכנין, ועד כמה ההנהלה נותנת לו שקט לעבוד בדרכו שלו. כשנשאל לגבי החלטתו בנוגע להישארות בסכנין בעונה הבאה, הוא אמר שהוא נהנה בסכנין וגם סכנין מרוצים ממנו, וכששני הצדדים נהנים, טבעי שהם ירצו להמשיך. אך הוא ציין שהוא לא רוצה להגיד עכשיו שהוא ממשיך, כי המשא והמתן יתחיל בתחילת השבוע הקרוב ובו יוחלט אם הוא נשאר בסכנין או לא. אני מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא ימשיך בסכנין, והלוואי שהנאום הארוך והמרגש שלו בריאיון לא יהיה נאום פרידה.
יש בזה משהו. אבל זה לא בדיוק מתאים כאן. אני חייב שתתרגם לי מה זה אומר להיות תובעני. Sent from my iPhone using Tapatalk
מצחיק לראות את התגובות של אוהדי מכבי לכך שהם במחזור האחרון מול בית"ר. הם לא יודעים שאם נעפיל לגמר ולא יהיה לנו על מה לשחק בליגה זה יגמר בשלישייה קלה במינימום.
מכבי נתניה היתה עם 2 אליפויות יותר מהם ואתה רק נהנה להרצות לי על כמה אנחנו מועדון קטן. הם לא אלה שהרגילו אותך לאליפות שנה כן שנה לא. הם אלה שגרמו למכבי חיפה בכלל להכיר איך נראית הצלחת. אלכס, אתה לא דוגמה לכלום. אני מרחם על אוהד שהגיע למצב שהוא בדכאון אחרי שהקבוצה שלו זוכה בגביע. מבחינת אוהדים שלהבדיל ממך כן מגיעים למגרש מפעם לפעם זה הרבה יותר כיף להיות בפליאוף העליון בלי עניין מבפליאוף התחתון בלי עניין. Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה גם מגביע ונצחונות כבר לא נהנה. זכותך. אל תעשה ממי שכן נהנה מטומטם. ואני עדיין מחכה שיגידו לי מה זה אומר ״להיות יותר תובעני״. אני בטוח שגם אוהדי ליברפול, מרסאיי, מילאן, ובית״ר י-ם מתים לדעת את הנוסחא. Sent from my iPhone using Tapatalk
מה זה להיות תובעני במונחים כאלה? לא לקבל בהבנה, ועוד לחגוג (!!), עונה שכזו, בה צריכים להגיע למחזור האחרון של העונה הסדירה בשביל להבטיח פלייאוף עליון, בלי אפילו להיות תלוי לגמרי בעצמך. הם אפילו לא מוחים כמו שצריך. בארסנל שלך אוהדים מחכים עם שלטים וקריאות בכל משחק.
אוהדי מילאן למשל היו עושים טוב אם היו מדירים את רגליהם מהסאן סירו על רקע הזלזול המופגן של ברלוסקוני כלפיהם. אותו דבר תקף לגבי מכבי חיפה לדעתי. כשהאוהדים נהיים משהו מובן מאליו והם מתייחסים לעצמם ככאלה, איזה סיבה תהיה להנהלה לשנות פאזה/להתפטר?
אוהדי ליברפול כבר לא יודעים מה זו הצלחה, אצלם זו כבר שגרה מתישה, במארסיי הקהל מקלל באבו אבוה. במילאן היציעים ריקים ואני לא מבין מה בית"ר קשורה.
האמת שאם היינו במצב שלהם אני גם הייתי מגיב בצורה אחרת לגמריי, כמו שהיום אני ועוד רבים אחרים מסרבים לקבל שאיפות למקום 3 וגביע, שאת זה גם קבוצה ליגה ארצית יכולה לקחת בעיקרון. בכל זאת, כבר שנים מכבי חיפה הולכת אחורה כשכל פעם מפמפמים שם על ריצה לאליפות (כמובן שזו השאיפה של המועדון) והקהל מקבל העפלה לפלייאוף העליון ברגע האחרון כאילו הם עכשיו חזק במאבק והכל עומד במבחן הציפיות. רק לעשות סדר, סכנין וק"ש ביחד מחזיקות בתקציב שהוא רבע מהתקציב של מכבי חיפה בערך. בית"ר ומכבי פ"ת ביחד מחזיקות תקציב שגם הוא נמוך בעשרות מיליונים ממכבי חיפה. נכון שבגלל שגם שחר מביא חלק נכבד מהתקציב הוא לא ראוי למחאות אלימות ומגעילות, אבל צריך לבצע זעזוע. ואוהדי מילאן גם מחו כמה פעמים נגד ברלוסקוני.
בארסנל כבר 10 שנים אוכלים את החרא הזה! ונראה לך שכמה שלטים יזיזו למישהו? הדבר היחיד שיכול להזיז זה חרם- אבל חרם גם יכול לדרדר מועדון הרבה יותר נמוך ממה שאתה מדמיין. בערך מה שהיה קורה לכם אם בושינסקי לא היה מוצא בפוקס פראייר כמו שניידר. חוגגים מה שיש לחגוג. מה אתה רוצה? אם היו שורקים בוז זה היה הופך אותם לקהל חכם? Sent from my iPhone using Tapatalk
אחרי שהבאתי להם חתיכת ניחוס בשבוע שעבר(הידד) אני עדיין לא מוריד את הפועל ליגה. פער 4 נקודות בפלייאוף תחתון זה כלום, מספיק שני משחקי בית עם אצטדיון מלא נגד אחת הקבוצות שסיימה את העונה או את היריבות המבוהלות שלה לתחתית והפער נסגר. אני עדיין חושב שהפועל תישאר עוד לפני המחזור האחרון, לרדת ליגה שאתה מתמודד עם יובל נעים ואלי כהן זה כמעט בלתי אפשרי אפילו עם מינוס 9 נקודות וקורצקי על הקווים. הניסנובים טעו בגדול שמינו את קורצקי למאמן, מעבר לכך שמדובר במאמן שנכשל העונה ברמת השרון בלאומית ראו כבר בבית"ר שהוא לא מתאים למועדון גדול וראו בהפועל פ"ת ונתניה שהוא לא מתאים לקבוצה שנלחמת נגד הירידה. היו חייבים להיות מאמן כבר לעונה הבאה, לא משנה הישארות או לא. אחד שמתאים להפועל ת"א ויוכל לבנות אותה מחדש.