שמינית גמר ליגת האלופות:: היסטוריה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏14/2/17.

  1. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    לא יודע מה הכנסת לפה מניפסט עם כל מיני דברים חסרי רלוונטיות.
    כשמשחקים של 1-0, 1-1, 2-2 נקבעים על טעויות שיפוט, אני יכול להבין. כשקבוצה מנצחת 6-1, זה מגוחך ופאתטי.
    עוד יותר פאתטי זה לתת להייפ שנוצר סביב זה לקבוע לך את הדעה שלך. מי שם זין בכלל על פרשנים, שדרנים או פיד בפייסבוק? באמת? כאילו שאנחנו לא יודעים שכל מה שיש להם להגיד על המשחק רשום על דף או מושפע מהרגע.

    הספורט הזה, הטורניר הזה והכדורגל מלא בבעיות שאין להם שום קשר לברצלונה או ליום הספציפי הזה, מצחיק שנזכרים בזה פתאום עכשיו. כאילו שאם בארסה היו עפים אז כל הבעיות האלה לא היו קיימות.
     
  2. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    מה זו הססמא החדשה הזו שאני שומע "כשקבוצה מנצחת 6-1 אי אפשר לדבר על שופט"?
    אף אחד לא אומר שהשופט קבע שברצלונה תנצח את המשחק הזה, הוא בהחלט אחראי לזה שזה היה 6 ולא פחות מזה (5 או 4).
    שני פנדלים שלא היו. צריך להגיד את זה.
    ערב גדול, דרנמה וכל הפסטיבל, אבל במצב של 4-1 הוא אכל התחזות של סוארז ושרק לפנדל שלא היה.
     
  3. סיונרה Member

    הצטרף ב:
    ‏20/2/16
    הודעות:
    13,141
    לייקים שהתקבלו:
    5,896
    מין:
    זכר
    השיפוט לא אשם וגם מצלמות לא יעזרו בעתיד מול הדבר הזה. הדבר היחיד שיעזור זה החלטה של אופ״א לשלוח שחקנים על כל הצגה ברורה ל3 משחקים בחוץ. סוארז וניימאר בזה הרגע כנראה היו מסיימים את הקריירה שלהם בצ׳מפיונס.
    גם השער בבעיטה חופשית של ניימאר היה אחרי ריקוד ברייקדאנס אופייני של ניימאר.

    אני זוכר שבתקופת אינטר מוריניו כולם ״פחדו״ שהכדורגל ההגנתי ישתלט כי רואים שזה עובד, מה אותם אנשים יגידו עכשיו?

    מה שיפה זה שכמובן שהמשפשפים מאתמול יציגו אותי בתור אוהד ריאל מתוסכל, כי למה לדבר כדורגל ונושאים קשורים כשאפשר לדבר לגופו של אדם, אבל כל מי שקורא את מה שאני כותב יכול להעיד שאני כותב על זה בערך כל משחק שאני צופה בו.
    וכן, שופט שמעכשיו לא שורק לדברים מול ברצלונה זה כנראה כי הם הרוויחו את זה ביושר. לא מספיק שמדובר בעבודה קשה, גם צריך להתמודד מול שחקנים שרק מנסים להכשיל אותך כל שנייה.
     
    Don Joan Roman ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    7,968
    לייקים שהתקבלו:
    2,751
    מין:
    זכר
    אם זה ינחית באינטר את מארקו וראטי מבחינתי שכל ישראל תהיה אוהדת בארסה לנצח.
     
    Mamadu אוהב/ת את זה.
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,746
    משום מה לא הצלחתי למצוא פה כלכך הרבה זעם על האדום שקיבל קוסיילני רק יום לפני. כי זה לא טרנדי לדבר על שיפוט שהוא נגד ארסנל? כי ונגר נמושה וכו וכו? שחקני ארסנל ביזו את המקצוע, והאדום בהחלט היה משמעותי במשחק(ולא מוצדק).

    היו 2 פנדלים שלא היו, ועדיין, די מאריה היה יכול לשים לסיפור הזה סוף,אבל החליק על הרגל מהשתן של עצמו. פסז חירבנה במכנסיים,ויכלה(והייתה צריכה) לסיים את זה כמה פעמים.ההחמצה של די מאריה הייתה יותר מכרעת למשחק מהפנדל שלא היה על סוארז. אני מבין את העצבים על השיפוט,אבל עד בחייאת, כמה אפשר לחרבן את המשחק ובכל זאת לעלות
     
    Don Joan Roman, לירן ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. Ever Banega Member

    הצטרף ב:
    ‏29/9/11
    הודעות:
    2,815
    לייקים שהתקבלו:
    430
    רק לא מזמן נזכרתי שעבר הרבה מאוד זמן מהפעם האחרונה שבכיתי מכדורגל. כמה אני כועס על עצמי שנרדמתי דקה 75 מה שאף פעם לא קורה לי בליגת האלופות, ועדיין לא מנע ממני לבכות גם בשידור החוזר. המהפך הגדול בהיסטוריה.
     
    oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  7. יאן קולר Member

    הצטרף ב:
    ‏19/12/16
    הודעות:
    232
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    אין מה להשוות עם המשחק של ארסנל. למה שיהיה זעם על השופט במשחק בין קבוצה חזקה כמו באיירן וקבוצה פתטית שהייתה עפה עם ובלי האדום? אם ארסנל היו מובילים 4-0 דקה 60 ואז קוסיילני מקבל אדום ומוביל להתרסקות של ארסנל אז היה אפש לצפות לתגובות דומות.
    ואני מסכים עם הפסקה השנייה שלך, אני רק אומר שאפשר להבין למה משחק אחד מקבל את התגובות האלה ומשחק אחר לא.


    Sent from my SM-J710F using Tapatalk
     
    Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    אני בפורום הזה 15 שנה בערך, היו שנים שדיברנו על השופטים, בטח בהקשר של ברצלונה שקיבלה מתנות ולא מעט, ולחלוטין הפחתנו מההישגים שלה ולדעתי בצדק, אבל צריך לדעת איפה אפשר לדבר ואיפה אין מה.
    אז נכון שהשופט חילק מתנות, אבל כאשר קבוצה כמו פאריס סן ז'רמן נראית כמו שנראיתה אתמול, היא לא ראוייה לשלב הזה, ולא ראוייה שיעשו לה הנחות. ברצלונה רמסה אותה והצרפתים שיחקו כמו ילדות בפאניקה ולא הצליחו לייצר משחק הגנתי שהוא על סף המקצועני.
    ברצלונה עשתה ערב קסום, מהפך מדהים, שאני אישית האמנתי שיקרה כי ידעתי שפאריס סן ז'רמן לא ראוייה ליותר ממה שעשתה, אין להם את האופי הזה. לחלוטין נעשה אתמול צדק והקבוצה הטובה יותר עלתה ומגיע לה.

    אגב אפשר לדבר על הפלסטיקה של המועדון הכחול מלונדון עד מחרתיים, אבל יש רק מועדון אחד בעולם שיש לו את האופי, להיות בדקה ה-40 בפיגור 2-0 עם 10 שחקנים בקאמפ נואו ולצאת עם תיקו שכולו ניצחון. (אני לא אומר שלשאר המועדונים אין אופי, לריאל מדריד למשל יש חתיכת הילה בליגת האלופות, אבל בקאמפ נואו הם לא יהיו מסוגלים לעשות דבר כזה)
     
    oFiRzZz, Bianconeri ו-יאן קולר אוהבים את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,595
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    לא מרחם על פ.ס.ז' כי בעיניי זו גם קבוצה שחיה על הכסף הערבי. מבחינתי אין שום להתרגש ממה שקרה אתמול בקאמפ נואו. הדבר שנקרא 'ליגת האלופות' כבר מזמן הפכה לדבר מאוס. הצלילות הנהדרות של שחקני ברצלונה גם צריכים להכנס לספרי ההיסטוריה. ולא, הכעס במדריד מצחיק. גם שם לא צריכים לכעוס. הם גם חלק מהמשחק המגעיל הזה שנקרא 'פייר פליי'. אני עדיין זוכר היטב איך אייאקס עפו לפני מספר שנים מליגת האלופות בגלל שלא אישרו לנו שני שערים חוקים מול ריאל.

    אני איכשהו עוד יכול להתרגש מה'ליגה האירופאית' כי שם הפוליטיקה פחות מורגשת. על הנייר הרמה שם פחות, אבל לפחות לי יש ההרגשה שהתחרות שם יותר הוגנת.

    אני מבין השמחה של אוהדי ברצלונה, אבל לשמחתי עוד זוכר תקופה אחרת. אני לא נאיבי לחשוב שבעבר הפוליטיקה לא היתה מעורבת במשחק שכולנו כה אוהבים, אבל לפחות קיבלנו תחרות עם הפתעות. היום 'ליגת העשירות' צפויה בצורה מאוסה.
     
  10. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    7,968
    לייקים שהתקבלו:
    2,751
    מין:
    זכר
    הליגה האירופאית היא מפעל נפלא שאיכשהו אופ"א לא הצליחו עדיין להרוס אותו. הרבה רומנטיקה, קבוצות שמשחקות בצורה התקפית ולא מרגישים שהפערים כאלה עצומים.
     
    Don Joan Roman ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    לעולם יהיה הקופה ליברטאדורס מפעל, מרגש וטוב הרבה יותר על כל היתרונות והחסרונות שלו מהמקביל האירופאי המשעמם שלו. מזל מזל מזל שהוא לא מקבל מספיק חשיפה בארץ וחוסך ממני את הפסטיבל המביך של הישראלים גם בו.

    ליבי עם פאריס. אני מסכים עם לירן שאין הצדקה לקבל 6 במעמד כזה ועוד 3 שערים ב-6 הדקות האחרונות, אבל פה השיפוט פשוט שבר שיאים של הפקרות. והמעצבן הוא שיש ככל הנראה 2-3 קבוצות שבכזה מעמד ומצב היו מקבלות את השריקה הזו (והכי מצחיק שאלו הקבוצות שהאוהדים שלהם תמיד בטוחים שהשיפוט נגדם). עם כל הכבוד לבארסה, אותי ה"מהפך" הזה ממש לא הרשים (וגם לא טרחתי לראות את המשחק), פשוט חבל לי על הצרפתים ועל הניגון שעוד יגיעו מכיוון "מביני הכדורגל" שיודו על כך שהם זכו לראות את המהפך הגדול בהיסטוריה.
     
    קשר שמאלי ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  12. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    את ההודעות האמוציונליות כתבתי במקומות אחרים. אני לא אתן לאנשים פה את התענוג לקלקל את השמחה.

    אבל לראות הודעות כמו "לא ראיתי שיפוט שערוריתי מאז צ'לסי 2009" זה קלאסי לאנשים שיעצמו עיניים כשאותה קבוצה נדפקת מי יודע כמה פעמים במשך כל השנים מ2009 (כולל ב2009, וכולל בשנה שאחרי) כולל העונה, אבל יצאו מהחורים שלהם כשיהיה פנדל גבולי כמו ניימאר (מה אני ראיתי? את ניימאר נופל אחרי הכשלה עם הראש, תחליטו אתם אם ראש יכול לעצור שחקן או שרק צריך לפרק אותו עם הרגליים כדי להחשיב את זה לעבירה).

    אני בעננים ואני אמשיך להיות בעננים כי תגובות כאלה רק עושות את זה יותר שמח. ביזיון אמיתי של שיפוט זה לפסול שער שמהבית רואים שהוא עבר את הקו, או לתת לשחקנים לשחק כדוריד ברחבה. לא עבירות גבוליות ברחבה.

    השפלה זה מה שהרגשתי שמהשער של קבאני עד השער של ניימאר השחקנים וויתרו, התחזו ובעטו ברגליים מתסכול. מזל שניימאר יודע לבעוט חופשיות.

    ומילה אחרונה, אני שמח לקרוא את ההודעות נגד ניימאר וסוארס. אני עוד יותר שמח לקרוא את זה מכאלה שהכוכב הראשי של הקבוצה שלהם הרגיל אותם בכל משחק ליפול ולבכות לשופט, שאף אחד כבר לא מתייחס לזה. אז תזכרו את זה בפעם הבאה שתראו התחזות. לא אכפת לי שהם לא ישחקו במשחק הבא בגלל השעיה שאופ"א תתן להם.
     
    oFiRzZz ו-Civil אוהבים את זה.
  13. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,107
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    בול!
    מפעל מאוס עם קבוצות מאוסות.
     
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    ריאל זכתה בטראבל אי פעם? יכול להיות שהוא התכוון רק לספרד.
     
  15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/5/05
    הודעות:
    9,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,746
    להגיד שליגת האלופות משעממת אחרי ערב כמו אתמול זה נסיון קלאסי להיות היפסטר בכוח, אתם יכולים לדבר עד מחר על התשוקה הנהדרת במשחקי ליגה א דרום, ועל האותנטיות והקסם בליגת האלופות האפריקאית ועל השיפוט הנוראי באופ"א(כאיל בדרום אמריקה הפייר פליי הוא מעל הכל).

    משעמם אתכם NBA? סופרבול? ליגת האלופות? מה אתם רוצים בעצם? הרי אם פריז הייתה מנצחת הייתם אומרים שהכסף הרס את הרומנטיקה והשיחים השתלטו לנו על הענף,כשבארסה מנצחת אז השיפוט נוראי וכולם צוללנים וגם פה הלכה הרומנטיקה,אילו היינו מקבלים גמר של סביליה-בנפיקה הייתם אומרים כולם שאיזה עונה גרועה שאף קבוצה גדולה לא הצליחה להדיח את הקבוצות הקטנות(רפרנס ל2004 למי שמתקשה), כשעולות כל הגדולות אז המפעל הוא "ליגת העשירות" ושוב - אין בו רומנטיקה.
    הערב של אתמול(כמו זה של דורטמונד מול מאלגה,כמו זה של ליברפול באיסנטבול,כמו זה של לה-קורוניה,כמו זה של היונייטד וגם כמו אלה של קיירי אירווינג או טום בריידי) הוא קודם כל סיפור,סרט,הצגה עם תסריט מעולה,שיש בו נבלים,גיבורים,דמויות טראגיות והמון אקשן - והכל נכתב מולכם בזמן אמת. כל אחד לוקח את זה למקום אחר - לחלקכם ניימאר הוא גיבור ולחלקכם הוא הנבל, חלקכם חושבים שהשופט הוא הנבל, איך שלא תסובבו את זה. זה היה ערב גדול,זה היה בידור ברמה הגבוהה ביותר, זה היה נהדר.

    לא אוהבים את זה? לא גורם לכם להתרגש?(בין אם רגש כזה או אחר) אז כנראה שספורט זה לא בשבלכם.

    מבחינה מקצועית,אחרי שראיתי שוב את התקציר אני עוד יותר משוכנע שפריז הפסידה את זה יותר משבארסה נצחה, כל גול נוצר ממחדל הגנתי זועק לשמיים,רמת הארגון,המנטליות וההכנה היו לא מתאימים לרמה וגם התגובות של אנשי פריז היום בבוקר ואתמול בערב מוכירות בזה. הם יודעים שהם אלו שזרקו את זה לפח.