יש לי שאלה. קראתי בכמה מקומות ולא הצלחתי להבין למה הורידו לרקסהאם מהליגה ה1 (יעני אחרי הקוקה קולה) 10 נקודות, הבנתי משהו מנהלה, משהו כסף, אבל לא הבנתי ממש ממה קרה שם, מישהו יודע?
בכל הליגות זה ככה? וקראתי שהיו"ר שלהם אומר שיצאו מזה גם דברים טובים. אתה יודע אולי מה קרה ספציפית ברקסהאם? לא משנה כבר, דיברתי עם מישהו מרקסהאם.
ובהמשך לדיון על הודל בת'רד החדשות- תוצאה סופית מהמוליניו: וולבס 1 - מילוול 2. סקוט דובי ודני דיקיו מונעים ממאמן נבחרת אנגליה לשעבר אפילו את נצחון הסיפתח המסורתי של מנג'ר חדש. אני מהמר שהודל לא יצליח אפילו לסיים ב12 הראשונות ובטח שלא יעלה ליגה.
אין לא פרימיירשיפ ולא סרייה A ביום שישי בערב. שידור המשחק לא היה בא על חשבון אף שידור מעניין אחר. לדעתי זה פשוט זילזול באינטילגנציה של הצופים. כאילו שאנחנו לא יודעים שהם יכלו להעביר את השידור מאנגליה בקלות ושזכויות השידור כבר נרכשו בקיץ.
המחזור ה23 בצ'מפיונשיפ: שישי (21:45): ווסט האם - לידס שבת (15:00): דרבי - נוטינגהאם פורסט (17:00): ברנלי - פרסטון קארדיף - סנדרלנד קרו - פלימות' לסטר - רדינג מילוול - ברייטון ק.פ.ר - איפסוויץ' סטוק - קובנטרי ווטפורד - וולבס וויגאן - ג'ילינגהאם (19:30): רות'רהאם - שפילד יונייטד שלושה משחקים מעניינם בסופה"ש בצ'מפיונשיפ. היום בערב מפגש שלפני שנתיים אף אחד לא היה חולם לראות בליגת המשנה- ווסט האם מארחת את לידס יונייטד. הפטישים לאחר שני נצחונות רצופים חייבים לבנות רצף שיגביר את הבטחון בתקווה להדחף לאיזור העלייה האוטומטית. לידס חייבת להשמר מהמרחק השביר שלה מהקו האדום, שהצטמצם ל5 נקודות לאחר ההפסד הביתי ללסטר. בשבת שני משחקים מסקרנים לא פחות, לסטר ורדניג, שנמצאות בכושר מצויין, תפגשנה לקרב ראש בראש על מיקום בפלייאוף. קרב צמרת נוסף יתקיים בלופטוס רואוד בין ק.פ.ר לאיפסוויץ', שהורידה במעט את הרגל מהגז נגד קרו בשבוע שעבר ולא רוצה לאבד את מיקום העלייה האוטומטית שלה. http://skysports.planetfootball.com/images/playerpics04_05/football/england/westham/sheringham_turn.Xxx טדי שרינגהאם- חזר מפציעה בטיימינג מושלם עבור הפטישים.
הסתיים 1-1 באפטון פארק . לידס שלטה במחצית הראשונה ולא הפסיקה להחמיץ בעיקר בריאן דין כולל משקוף. ווסטהאם פתחה טוב את החצי השני ו"השלד" לוק צאדוויק הבקיע(50)אחרי עבודה טובה של מאתיו אתרינגטון. ווסטהאם לא הגדילה את התוצאה ושילמה בזמן פציעות אחרי שלומאס הכשיל את הילי והצפון אירי הבקיע בעצמו.
מסכנים כל האנשים ששמו סכומי כסף גדולים במיוחד על הפטישים... בכל מקרה התוצאה טובה כמובן ללידס למרות ההחמצות ומתסכלת את ווסטהאם אבל מה אני אגיד לכם, לידס מתפוררים.
המחצית הראשונה הייתה שקולה, לידס לא שלטה בשום חלק של המשחק. במחצית השנייה פשוט טרפנו אותם, בזכות שני חילופים חכמים של פארדו, שהכניס את טדי וריאו-קוקר למשחק. רק מי שראה את הפנדל יבין כמה שהמשחק הזה אכזרי עבורנו, השופט פשוט חיפש פאול ברחבה- לא היה שום דבר, דייויד הילי נפל כמו שק בטטות בלי שום סיבה, השופט קרס תחת הלחץ ונתן פנדל. נמאס כבר שכל ההחלטות השגויות של שופטים עובדות לרעתנו. אבל בכל זאת, 7 נקודות (שהיו אמורות להיות 9) מתוך 9 אפשריות משלושה משחקים מאוד קשים. דרך לא רעה בכלל לסיים את הסיבוב הראשון.
ידעתי שלידס מסוגלת להשיג תוצאה בווסט הם הבעייה שהנקודה לא תעוזר להם הרבה אם ימשיכו להפסיד בבית לקבוצות האפורות