מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. avdz7 Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    3,469
    Likes Received:
    437
    למנצסטר יונייטד מודל 16/17 יש תחביב.
    להגיע למשחק ביתי מול הנמושה התורנית של הפרמיירליג ולא לנצח.
    השופט היה מודע לתחביב הזה. אמר, היום אני אעשה הכל כדי שהיא תנצח! וויתר לזלטאן על אדום ישיר, ובמקום זאת הוסיף חטא על פשע כשהרחיק שחקן לבורנמות. אחר כך פרגן לנו בפנדל. אפילו הקארמה חייכה אלינו כשהוציאה את הבלם של בורנמות בפציעה והכניסה איזה אלמוני בהופעת בכורה.
    אבל אנחנו בשלנו. התחביב הזה יותר חזק מאיתנו. הרבה יותר. עד שאשכרה קיבלנו צאנס קליל לצאת מהמקום השישי, בעטנו בצאנס הזה בפעם המי יודע כמה.
    מוריניו, אין ספק שבהשוואה לשנה שעברה הקבוצה משחקת יותר טוב (כי בינינו, אי אפשר לרדת יותר נמוך מיונייטד של ואן חאל). אבל אתה צריך להבין, חביבי, שכדי לקחת שלוש נקודות צריך להבקיע גולים. מדי פעם זה נגמר באפס שערים, היום הבקענו גול אחד בלבד! כמובן שזה עדיין לא הספיק. אז כן, יש פה בעיה עמוקה וחייב לעבוד חזק מאוד על ההתקפה כי אימפוטנציה מהסוג הזה לא ראיתי המון זמן. פשוט מביך, אין לי מילה אחרת. וזאת כשאתה מוציא ערימות של כספים ומקשט את ההרכב שלך בשחקני וורלד קלאס סטייל זלטאן, פוגבה, מאטה, מקיטריאן, ועוד ועוד. אי אפשר להתקדם בטבלה כשאתה מבקיע אפס שערים בבית או גול אחד מול קבוצות כאלו. ברנלי, סטוק, האל, היום בורנמות. ואני בטוח ששכחתי עוד 2-3 קבוצות לפחות. זו פשוט בושה.
    היום אני כבר לא מדבר על למה פלאייני כן והררה לא, היום אני מדבר על התקפה. צריך להתעורר ולהתחיל להבקיע שערים.
    אז לפעמים זה נוח להגיד שהשוער תפס משחק גדול, או שאלילת המזל הייתה עם היריבה... אבל בחייאת, כמה אפשר לחזור על אותן מנטרות? זה בולשיט אחד גדול.
    אבל כל הכבוד מוריניו, התקדמנו פלאים משנה שעברה, והעיקר שיש לנו את רצף הunbeaten הארוך ביותר.
     
    Last edited: Mar 5, 2017
  2. Sir Alex Las' Killa

    Joined:
    Oct 15, 2005
    Messages:
    3,275
    Likes Received:
    515
    אתה בטוח שראית את המשחק? השופט פרגן לנו!?
    הפנדל הגיע מיד ברורה ברחבה של סמית, הוא לא הוציא לו על זה צהוב ומהיד הנוספת שלו בהגבה של מרסיאל הוא בכלל התעלם.
    אם השופט היה רוצה לעזור ליונייטד הוא גם היה מרחיק את ארטר על צהוב שני ולא מסתפק באזהרה.
    את המרפק של זלאטן הוא בכלל לא ראה, בדיוק כמו שאת הדריכה האכזרית של מינגס על הראש שלו.
    שיפוט גרוע לשני הצדדים.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  3. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,816
    Likes Received:
    26,925
    Gender:
    Male
    אם השופט היה רוצה באמת לעזור ליונייטד הוא היה מרחיק את זלאטן על המרפק.
     
    Gianzola and avdz7 like this.
  4. avdz7 Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    3,469
    Likes Received:
    437
    כל הפסקה הזו שציטטת נכתבה בציניות מוחלטת. אז כן, הפנדל הגיע לנו. לעומת זאת, הנקודה שהרווחנו היום לא באמת הגיעה לנו.
     
  5. אדום של פעם Member

    Joined:
    Jan 12, 2017
    Messages:
    164
    Likes Received:
    39
    Gender:
    Male
    הדריכה של מינגס על זלאטן לא הייתה בכוונת תחילה בניגוד למרפק. ככה זה נראה.

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk
     
    oranfu likes this.
  6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,512
    Likes Received:
    7,865
    Ben Dinnery

    ✔@BenDinnery

    JM - Nobody ask why we miss the penalty

    Q - Why did you miss the penalty?

    JM - For 4 months we do not train because we never get penalties

    6:11 PM - 4 Mar 2017

    */aaarofl*/aaarofl
    לפחות אי אפשר להגיד שלא קיבלתם את הבידור של מוריניו.
     
    k_700 and alexshw like this.
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,654
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    אני חושב שיש גבול כמה פעמים בעונה אפשר לזרוק את המשפט 'זה לא היום שלנו' או 'הכדור לא רצה להיכנס'. נכון שיונייטד יצרה מצבים אבל שימו לב נגד מי היא שיחקה ויותר מחצי שעה היריבה הייתה בעשרה שחקנים, ומעבר לכך - חוץ מזלאטן(כנראה שגם הוא אנושי פה ושם) ולפעמים מאטה אין לה שחקנים שיודעים לעשות את הפעולה החכמה מול השער. אין להם שקט נפשי. מרסיאל הלך אחורה העונה הזו ללא ספק. ויונייטד לא ניצחה אף משחק גדול. אם העונה שעברה היא מדד למשהו אז חבל, כי ככה אפשר לשקר שיונייטד התקדמה. פוגבה עוד יבקיע ממצבים כאלה במשחקים הבאים אבל זו לא העונה שלו. גם השנה מנצ'סטר יונייטד חסרת אופי והיא לא מספיק טובה.
     
    אדום של פעם likes this.
  8. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אני חשבתי שהשיא שלו היום היה: ""Zlatan is a big man like I am. We are not the generation who goes to the media and cries.". הוא כזה מאוס לא יאמן.
     
    oranfu likes this.
  9. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,624
    Likes Received:
    7,266
    נשבע לכם שישבתי ורק צחקתי בסוף המסיבת עיתונאים הזאת.
    מה נשאר אם לא קצת הומור? הוא סאטירן רציני המוריניו הזה.

    נשבע ביקר לי שלא האמנתי שגם את המשחק הזה וההזדמנות הזאת נזרוק לפח.

    אם מישהו היה צריך חותמת רצינית
    ללמה לא נכנס לטופ 4 השנה כי אנחנו פשוט לא טובים(זה פשוט, לא השופט ולא נעליים, פשוט לא טובים) הוא קיבל אותה היום.

    הקבוצה משחקת טוב יותר מזו של ואן חאל? אולי, בקצת.
    אי אפשר לרדת לתהומות של הקבוצה של ואן חאל? אפשר, קורה ממש עכשיו עם סגל כמעט בריא במלואו ומחוזק הרבה יותר.

    בשנה שעברה בתקופה הזאת שיחקו אצלנו מדי פעם גואי ריילי, מנסה כבלם או מגן, דונאלד לאב(כמה הופעות בודדות) ראשפורד התגלה.
    בינינו? שיחקנו יותר טוב מיונייטד הנוכחית.
     
  10. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,624
    Likes Received:
    7,266
    אני מסרב להאמין שהוא יעבור לשם.
    זה הבן אדם שזרק את כל הערכי נוסטלגיה הקיימים בספר בשביל עוד כסף.
    אז לוותר על הצעות של איזה 500 אלף פאונד לשבוע בסין בשביל להרוויח 80 אלף פאונד לשבוע באברטון ? לא הייתי שפ על זה את הז׳יטונים.
     
  11. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,816
    Likes Received:
    26,925
    Gender:
    Male
    ואן חאל היה מינוי שהתברר כטעות והיה כישלון אבל הוא כן השאיר כמה דברים טובים וזה הצעירים.
    במקום לקחת את הדברים הטובים של קודמיך בתפקיד ולשלב אותם נכון ולקדם(זה לא אומר לתת להם את המושכות ישר), הוא הנחית עליהם שחקן בן 35 שידוע כאגואיסט וכזה שאונס את כל המערך והסגנון לטובתו.
    זה מוריניו קלאסי וזה לחלוטין לא באמת גם מביא תוצאות.

    אגב יכול להיות שיונייטד גם תסיים עם פחות הישגים מהעונות של ואן חאל. בסוף התוצאות זה מה שמשנה.
     
  12. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,624
    Likes Received:
    7,266
    זה מאוד פשוט,
    ליברפול חודשיים ניצחה משחק אחד, יונייטד שברצף אלוהי של 800 משחקים בלי הפסד לא עקפה את ליברפול שהבלם הפותח שלה בזמן האחרון הוא לוקאס לייבה.

    לכולנו יש עיניים, כולנו רואים כמה ההתקפה שלנו היא לחלוטין מקרית ותלויית איכויות של אינדיבידואלים.
    כולנו גם רואים כמה השיפוט עזר לנו עד כה העונה(היום היה נוראי לשני הכיוונים וזלאטאן יורחק כמובן , אם זה בהכרח רע במצבנו ?לא בטוח).
    רוצה לאמר, אם העונה תגמר כשאנחנו נראים וממוקמים כמו היום למוריניו יש שוט רציני ביותר לתואר המנג׳ר הכי גרוע במועדון לפחות בעידן המודרני(שהוא נשאר מאחוריו).

    הקבוצות מהשלוש שנים האחרונות? כמעט ולא רלוונטיות, הן לא היו השגיות וסיימו כנראה איזה מקום אחד פחות ממה שהסגל שלהן היה שווה(אולי) אבל אין יותר אנדר אצ׳יבריות ממה שהמאמן הזה מוציא השנה, בכל אירופה.
     
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,295
    Likes Received:
    7,332
    תיקו מאכזב מאוד, מזכיר את תוצאות התיקו בחלק הראשון של העונה כשאנחנו טובים יותר, מגיעים להזדמנויות מצוינות ועדין לא מצליחים לכבוש והופכים את שוער היריבה התורן למצטיין במשחק.
    ולמרות התיקו, בניגוד לאוהדי היריבות ששוב ניצלו את ההזדמנות לעקוץ ולאוהדים "שלנו" שהם למעשי אוהדי הצלחות קלאסים שמצטרפים לאוהדי היריבות בשמחה, אני מסרב להיכנס לאווירת סוף העונה.
    הטופ 4 עדין במרחק נגיעה, אנחנו גם עם הליגה האירופאית והזדמנות לקחת תואר אירופאי וכרטיס לליגת האלופות משם, יש לנו גם את הגביע האנגלי בהמשך הדרך, העונה הזאת לא קרובה להסתיים, אין מה להוריד את הראש אחרי תוצאה לא טובה, צריך להרים את הראש ולהמשיך להאמין ביכולות שלנו כי אם ניתן עוד חודשיים כמו החודשיים האחרונים שלנו מבחינת תוצאות אנחנו שווים טופ 4.
     
  14. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,816
    Likes Received:
    26,925
    Gender:
    Male
    די עם הסיפורים האלה.
    לקחת ליגה אירופית? צריך להיות שיכור כדי לא במצב העניינים הזה. בפירוש לא רוצה שזה יהיה חבל ההצלה של מוריניו.
    דרך הליגה הם מוכיחים שהם לא מסוגלים לעשות זאת.

    אני שוב קורא למנות מאמני הווה ולא מאמני עבר.
     
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,295
    Likes Received:
    7,332
    המטרה היא לחזור לליגת האלופות בשביל הכסף, המיתוג, השאיפות שלנו כמועדון. גם אני מעדיף שזה יהיה דרך טופ 4, אבל אם זה יהיה דרך אירופה, זאת גם דרך להגיע לשם.
    לא אתה דיברת על זה שמה שקובע זה בדרך כלל התוצאות? כרטיס לליגת האלופות הוא לא מטרה?
    האם מוריניו הוא האדם להחזיר אותנו לתהילת עבר? לא יודע. בקיץ חשבתי שכן, אבל לאור פתיחת העונה והמיקום שלנו ביחד עם כמה מההחלטות שמוריניו לקח אני פחות בטוח בכך.
    אני לא רק מחפש את התוצאות אלא גם מחפש את הדרך את המהות האם יכול להיות שגם אם העונה הזאת לא תהיה הצלחה ואפילו כישלון האם מוריניו הראה מספיק דברים שמצדיקים לתת לו עונה נוספת והזדמנות נוספת להביא אותנו לאן שאנחנו רוצים.
    זאת הסיבה שסוף העונה הנוכחית יהיה מבחן רציני למוריניו.
     
Thread Status:
Not open for further replies.