הליגה הלאומית 2016/2017

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jun 1, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    2-4-4 יהלום- כמו שאתה אוהב.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    yakov_y likes this.
  2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    7,097
    Likes Received:
    956
    Gender:
    Male
    אתם מנצחים בקלות
    הפועל פ"ת תעלה עם הגנה מהנוער
     
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    לא משחק מדהים של מכבי נתניה, אבל לא היה צריך יותר מזה כדי לנצח. ובכל זאת, כמה נקודות:

    א. מקווה שהשוער ימשיך לקבל את האשראי. עד עכשיו הוא לגמרי סביר. מה גם שראיתי שדין גל פצוע ועם איך שהוא צלע, זה נראה כמו משהו שיקרה עם ובלי קשר ליכולת שלו.
    ב. קובי מור גרוע. אני לא חושב שזה יכול להראות רע יותר. עדיף כבר להעלות מגן מהנוער כדי שאולי יצא מזה משהו או אפילו לשחק עם קרלוס לואיזה.
    ג. עלי מוחמד שחקן על במונחי הליגה הלאומית ואני סקרן מאוד לגבי היכולת שלו לתפקד בליגת העל.
    ד. ניצחנו בזכות שלושת קבלני המספרים שלנו: דיא סבע, ערן לוי ודידייה קוגביניה.
     
  4. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    אוי לא!
    רק לא לואיזה שוב!
    קובי מור לפחות נותן אחלה מספרים בהתקפה. בהגנה יש את רובוקופ שמצליח בדרך כלל לחפות.
     
  5. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
    הסעיף הזה הוא הכי מפחיד אותי בדבר הזה שנקרא "מכבי נתניה".
    בניגוד לתחילת העונה, ההילה סביב ערן לוי נסדקה. הוא כבר לא הכל-יכול-רק-שיחזור-מהפציעה-והכל-טוב כפי שהיה מאז שהגיע. ולפי דעתי זה טוב, כי זה אמור להיות מקומו של ערן לוי, שחקן פותח בגביע ושחקן רוטציה מידי שבוע.
    אבל בניגוד אליו, כל מה שהולך סביב דיא סבע רק הולך ועולה כל הזמן. ולמען האמת, אני חושב שצפויה אכזבה קשה ממנו, כי הציפיות באמת בשמיים.
    אני מסתכל לעומת שחקנים "מאותו סגנון" כמו פיראס (שלפי דעתי רמה מעל דיא) .. מקווה מאוד שהוא יצליח יותר ממנו בגזרת המספרים.
     
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    קרלוס לואיזה לפחות מבין שהוא לובש חולצה צהובה ושהוא אמור לשחק עם הצהובים. קובי מור פעם מוסר לשחקן בצהוב ופעם לשחקן יריב. וזה מבלי להזכיר את כמות השטויות שהוא עושה כל משחק.
     
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    הכל נזיל בכדורגל, אבל השכל הישר אומר לי שגם ערן לוי וגם דיא סבע אמורים לתת סביבות ה-8|8 שערים ובישולים בעונה בליגת העל. אני סומך עליהם שגם ביכולת רעה הם יביאו את המספרים.
     
  8. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    לדעתי דיא סבע שחקן טוב יותר מפיראס מוגרבי. מבחינת כשרון בלי ספק. אני חושב שפיראס עולה עליו מבחינת אופי. הרבה פחות אגו. הרבה יותר קבוצתי. אז בגדול נכון לכרגע פיראס שחקן שלם יותר. דיא עם פוטנציאל גדול יותר. לדעתי יגיע רחוק יותר או במקרה הרע- למעמד של פיראס.
    אגיד משפט שאולי יקפיץ אותך- אבל אני רואה בדיא כוכב כדורגל. כמו שראיתי בחן עזרא ששיחק בנתניה יחד עם פיראס. בפיראס אני רואה שחקן כדורגל. אולי מכאן גם הבדלי האופי והגישה שנוטים לפיראס אל מול השניים האחרים.

    ערן לוי זו שאלת השאלות אבל מהראיונות עם סלובו זה נראה כאילו הוא יחיה עם ערן וימות עם ערן. מניח שאתה מאלה שחושבים שימות...
    אני עוד לא החלטתי. ערן לוי פשוט תופעה. קח את פדרו גלבאן בבני יהודה- תגביר ווליום- ותקבל ערן לוי בנתניה- רק בלי קונצנזוס(בעצם לא מכיר אם גלבאן קונצנזוס בקרב אוהדי בני יהודה). פצצה מתקתקת של ממש בקהל שלגמרי חצוי. גם קשה לי לראות את ערן לוי במעמד הנוכחי של גלאבן בבני יהודה.
     
    abcd likes this.
  9. HapoelRG Member

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    439
    Likes Received:
    165
    המון פעמים חזר מלובני על המשפט "ניצחון היסטורי להפועל עפולה שמעולם לא ניצחה את הפועל ר"ג", אבל האמת היא שהפסדנו להם גם בסיבוב הראשון.

    הפסד שכל כולו ליאור זדה, לא מובן למה עוז פרץ לא שיחק דקה היום, ואם כבר השחקן הכי יצירתי על הספסל אז למה לא לתת לאיתמר כהן לשחק? היה הרכב אפור שלא יכול לנצח.
    סליס לא בעמדה שלו.
    לא יכול להיות שבמשחק אחד כל כך הרבה שינויים פנימיים בהגנה, שיחקו היום 4 שחקנים בעמדת המגן הימני, 3 בתפקיד הבלם, ו2 מגן שמאלי.
    כל שינוי עשה בלאגן יותר גדול וההפסד מוצדק.

    אם לא ננצח ברביעי את נצרת עילית בחוץ, אפשר יהיה להגיד כמעט בודאות שהעונה שלנו בליגה גמורה.
     
  10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    7,097
    Likes Received:
    956
    Gender:
    Male
    מדהים איך זדה תמיד מחרבן לעצמו את העונות באיזור פבואר-מרץ.

    הוא מתחרה עם תומר קשטן מי המאמן הכי טוב בארץ בחודשים אוגוסט-פבואר ומי הכי גרוע במרץ-מאי.
     
  11. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,645
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    לא מזמן דירגו ב-'ידיעות אחרונות' את השחקנים הטובים ביותר בליגה הלאומית. אני חושב שלגבי שלושה אין ויכוח: דיא סבע, ערן לוי וג'ורדן פושה.
    אני חושב שהדיון על ערן לוי מעולם לא היה הוגן, או.קיי, לא שחקן בלבל של מכבי חיפה באותו הזמן אבל הוא לא 'שמן' עם בעיטה וזהו. יש לו חוכמת משחק, הוא יודע למסור, הוא השאיר מאחור את הטמפרמנט החם שלו והוא פורח. גם בבית"ר ירושלים והפועל חיפה הוא היה בסדר גמור. הגולים שלו בשישי היו נפלאים, איזו בעיטה הוא משחרר מהמקום. יחד עם דיא סבע שהוא מלך הבישולים נדמה לי וגם כובש המון - מכבי נתניה מסודרת בהתקפה בעונה הבאה. לגבי פושה, תוהה איפה הרצליה הייתה בלעדיו. אם גם בעונת שיא שלו היא לא קרובה אפילו למאבקי העליה - מה יהיה כשיעזוב? ממש מרגיש שהוא מבזבז את הזמן שם.
    למרות הרצף של תוצאות התיקו אני חושב שהעלייה הזו של מכבי נתניה אפילו מרשימה יותר מזו שלפני שנתיים. היא מחקה בקלות את המינוס, קיימת שם עבודה יסודית בלי טרמפיסטים. וכל זה אחרי עונה מהגיהנום בליגת העל.

    ניר ברקוביץ' התחיל כמאמן לא רע ולאט-לאט התוצאות מתאזנות והוא מתגלה כקפריזי לא פחות מאחיו, שלפחות היה לו קייס לחשוב שהוא כזה גדול.
     
    עידן444 likes this.
  12. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
    אם היית רואה אותו בנוער היית מבין שהוא סה"כ עוד מאמן ליגה לאומית בינוני שיותר מתאים לליגה א' צפון מאשר ליגת העל.
     
  13. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    ניצחון שלישי ברציפות לראובן עטר. מרשים.
     
    עידן444 likes this.
  14. abcd Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    2,668
    Likes Received:
    2,192
    ובחצי תקציב..

    התוצאה של ר"ג אתמול נהדרת בשבילנו ופתחנו פער שיא מהמקום השלישי (9 וחצי נקודות אם מתחשבים בהפרש שערים). מצד שני, עפולה ששיחקו מצוין והתקפי מגיעים מחרתיים וההגנה שלנו של התקופה האחרונה לא נותנת הרבה מקום לשקט מול קבוצות עם כלים התקפיים שמשחקות בלי פחד.
    אגב עפולה מחזיקה בנתון מרשים של שני נצחונות, 3 תיקו ו-0 הפסדים בחמשת המשחקים שלה מול נתניה, עכו ור"ג.

    דין גל, בנוסף לאיבוד המקום בהרכב, גם כנראה גמר את העונה אז אני מקווה ששושן יישאר בריא (אצלנו הפציעות בדרך כלל באות בקבוצות) ולא ניתקע פתאום עם שוער מהנוער. עוד פוש קטן והפלייאוף יהיה ברובו לפרוטוקול.
     
    Last edited: Mar 6, 2017
  15. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
Thread Status:
Not open for further replies.