דיון התקשורת לעונת 2016/17

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Jun 12, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,786
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    ברור לך שאם התוצאה הייתה הפוכה,הם היו מהללים את בארסה ודואגים להזכיר שפאריס בכלל לא בלבל הזה,ויש להם עוד דרך ארוכה.
    אתמול הם לא הפסיקו לעודד ולדחוף את בארסה,למרות התבוסה והיכולת הבאמת מרשימה של הצרפתים, כאילו הם יושבים ביציע עם חולצות של מסי.
    השיא היה זה שהם אמרו שזה לא נורא יש קבוצות שחזרו מפיגור,בהתחלה הזכירו את את ריאל שחזרה בשנה שעברה מול וולפסובוג,ואחרי זה נתפסו לעוד דוגמאות.

    לא ביקשנו אובייקטביות מוחלטת,בכול זאת לכול אחד יש העדפות שלו,אבל אתמול זה כבר היה מוגזם על גבול הפתטי.
     
    robertocarlos.m likes this.
  2. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
    בחייאת מירי רגב, כמה כבר קשה לזכור את השם "גזיאנטפ" ?
    לזלזל בעצמך זה בקטנה, לזלזל במדינה אחרת זה סיפור אחר.
     
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    במקרה יצא לי לצפות במשחק בין פריז סן ז'רמן לברצלונה ואני לא מסכים עם הטענות שהשידור היה מוטה לטובת ברצלונה. זה שהם אמרו שהסיפור לא סגור (תוך כדי שהם סייגו כל הזמן בגלל התוצאה הגבוהה), זה כי ברצלונה של השנים האחרונות עשתה דבר או שניים שבגללו היא הרוויחה את ה'כבוד' הזה. רק לפני כמה שנים, בעונה רעה למדי, היא חזרה מהפסד חוץ 2:0 מול מילן ל-4:2 בזכות נצחון ביתי של 4:0 - תוצאה שנגד הצרפתים תבטיח לה לכל הפחות להישאר בתמונה גם בתם 90 הדקות.
     
    Civil, rivaldo, oFiRzZz and 1 other person like this.
  4. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,110
    Likes Received:
    6,564
    שיקום מי שמוכן לשים 100,000 על הדחה של ברצלונה.
    לא נראה לי שיש הרבה כאלה.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    לא רציתי לדבר על הסיכויים של ברצלונה, מאחר וזו חריגה מנושא הדיון (תקשורת), אבל אני מוכרח כדי להסביר למה אני יכול להבין שדר שלא סוגר את הסיפור כשמדובר בקבוצה כמו ברצלונה, גם אם היא בפיגור של 4:0.
    תארו לכם: קאמפ-נואו, הטריו מגיעים בטירוף, הקישור דוחף קדימה, 2:0 לברצלונה כבר אחרי 25 דקות. האם זהו תסריט הגיוני? אני באמת חושב שכן. במצב כזה, אפשר להכריז על ההתמודדות הזו שהיא לכל הפחות "לא חתומה".

    וכדי למנוע אי הבנות אציין שברור שהסיכויים הם לרעת ברצלונה ואפילו אוסיף שהם בצורה קיצונית לרעת ברצלונה. ועדיין, גם אם אני הייתי משדר את המשחק, הייתי נמנע מלהכריז שפריז סן ז'רמן בשלב הבא בוודאות.
     
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    גם אם זו הייתה ריאל מדריד/באיירן מינכן במקום ברצלונה ,השדרים היו מגיבים ככה .
    יש קבוצות שגם בתוצאות גבוהות קשה להספיק אותם , רק לא מזמן דורטמונד ניצחה את ריאל 4-1 (נכון שזה פה 3 שערים הפרש) במשחק הראשון ואף אחד לא הספיד את ריאל , ובצדק .

    ההבדל היחיד במקרים התגובות לאחר המשחק של ברצלונה , של שחקנים מאמן צוות הנהלה .
     
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    המשחק מחר של באר שבע ישודר בערוץ 2.

    סחטיין על 'רשת'. מתי פעם אחרונה שידרו משחק מגביע אופ"א בערוץ ברודקאסט? יותר נכון - האם זה קרה גם בפעמים שעברו כאשר קבוצות הגיעו מעבר לשלב הבתים?
     
  8. Sturridge Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    8,872
    Likes Received:
    8,038
    Gender:
    Male
    העונה זו פעם ראשונה אחרי הרבה שנים שאני בלי צ'רלטון וצופה בפריימרליג רק באינטרנט עם שידורים אנגלים, ובחיי כמה שלא התגעגעתי לשידור ישראלי. כשהרבה זמן לא מקשיבים להם זה רק הופך להיות יותר צורם.

    הכי משגע אותי אצל שגיא (מקווה שאני לא היחיד שמבין על מה אני מדבר) זה הכותרות הענקיות האלו שהוא חייב לתת במהלך המשחק. לרוב זה מתחיל ב- "אתה יודע מה?" ואז משהו על ראיין גיגס או אינייסטה. אתמול החביבה עלי הייתה "עכשיו התחיל הגומלין!" אחרי שברצלונה בעטה למסגרת פעם ראשונה דקה 80+. טרחן.
     
    ייא, Drama2, oranfu and 1 other person like this.
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    וכשהוא ננעל על משהו , וואווו כמה זה מעצבן.

    אתמול לפחות 5 פעמים "דרקסלר הגיע בינואר בעיקר בגלל המשחק מול ברצלונה שאין להם מגן ימני"
    כאילו אין עו ד משחקים בדרך , אין ליגה בדרך , דרקסלר בא לשחק נגד ברצלונה ולהתקפל . די כבר , חופר !!
     
    Drama2, oranfu and Nigel de Jong like this.
  10. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    מסתבר שהשלב הזה מגיע תוך ימים ספורים רבותיי. מעתה נשמע רבות כנראה על "ליטו".

    הכוורת של "ליטו",שמצטרף כמובן לבייבי שלנו "ג'ורדי" ולגביר "מיטש".
    כתבה מרתקת של רז אמיר.
    ONE - מספר 1 בספורט
     
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    אם אני זוכר טוב, בעונה של הפועל תל אביב עם אלי גוטמן כשהגיעה לשמינית הגמר מול קאזאן היא הייתה סוג של קבוצת הבית בערוץ 10 ששידר את המשחקים.
     
  12. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,829
    Likes Received:
    14,897
    Gender:
    Male
    לא יודע אם הביאו אותו לבארסה או לא, אבל זה לא סוד שהמשחק הזה חשוב בכמה רמות מכל המשחק של פסז העונה. לפסז יש מטרה אחת ויחידה-לעשות צעד קדימה בצ׳מפיונס, בגלל זה גם הביאו את אמרי שהוא מומחה לנוק אאוט. לפסז אין בעיה להפסיד אליפות אם היא תעשה לפחות חצי גמר צ׳מפיונס. מונאקו הרי לא באמת מאיימת על ההגמוניה שלה בליגה, אין לה את הכסף לזה.
     
  13. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,418
    Likes Received:
    1,357
    רתה באמת מאמין שכאשר ראשי פ.ס.ז באו לבנות תוכנית רכש לינואר הם אמרו "וואלה אנחנו חייבים להביא שחקן בשביל צמד המפגשים מול ברצלונה" זה לא הגיוני בעליל, דראקסלר עונה עלך הרבה צרכים של פ.ס.ז והוא יעזור לה הרבה בהמשך הדרך, לא הביאו אותו רק בשביל ברצלונה, לא מוצאיאים 50 מיליון יורו בשביל שני משחקים שלא בטוח שתעבור.
     
    oranfu and rivaldo like this.
  14. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,829
    Likes Received:
    14,897
    Gender:
    Male
    לא מתאים לך לקרוא רק משפט אחד שלי מתוך הודעה שלמה. כתבתי שם בבירור לפסז העונה יש מטרה אחת ויחידה-לעשות צעד קדימה בצ׳מפיונס. כלומר הביאו את דרקסלר בשביל הזירה האירופית בכלל,לא רק לבארסה אבל מה לעשות שהקטלונים זאת המשוכה הקרובה אז ברור שעל זה כולם חושבים עכשיו.
    יכול להיות ששגיא הגזים כשירד לרוזלוציות של "פסז בנו על זה שרוברטו יהיה מגן ימני אז הביאו אותו" אבל ברמת המאקרו הוא צודק, דרקסלר הובא ככדי לנצח את בארסה ודומותיה, לא בשביל לנצח את נאנט(שזה גם חשוב אבל מגיע אחרי בסדר העדיפויות)
     
    Last edited: Feb 15, 2017
  15. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,418
    Likes Received:
    1,357
    אבל שגיא כהן בבירור חזר על זה שפאריז הביאו אותו רק בשביל צמד המשחקים האלה

    Sent from my m3 note using Tapatalk
     
Thread Status:
Not open for further replies.