מחזור 19 בליגת העל: באר-שבע מועדת, מכבי מנצחת. הפער - 6 נק'

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Jan 20, 2017.

  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,398
    Likes Received:
    4,947
    Gender:
    Male
    https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14183927_1091065700948557_3900481206109355325_n.Xxx?oh=d6a40c8158e47be1868a744d26db2759&oe=591562E5

    עוד מחזור של כדורגל לפנינו, עם מספר משחקים בהחלט מעניינים (באופן יחסי כן, אנחנו עדיין מדברים על הליגה הישראלית).
    אז מה מצפה לנו?

    את המחזור הנוכחי נפתח כבר ב 16:00, כשקרית שמונה תארח באיצטדיונה את מכבי חיפה. המארחים מגיעים לאחר הפסד לבני סכנין, אך בתקופה מצויינת, הירוקים עם שלל פצועים ומורחקים ובעיצומו של משבר. הקרב על הפלייאוף העליון?
    כשעתייים לאחר מכן תשחק חיפאית אחרת. הפועל. האדומים יארחו בסמי עופר מפגש בהחלט מעניין מול רעננה. הקבוצה של סילבס במגמת התדרדרות ונראה כי היא בדרך למאבקי ההשרדות עד לסיום.
    כרבע שעה מאוחר יותר תארח הפועל אשקלון בקרב לוהט את הפועל תל אביב. הקבוצה מהדרום כבר היתה ניראית כיורדת הבטוחה, אך לפתע ניצחה ובשילוב עם הורדת הנקודות לקבוצה המתפרקת מתל אביב, היא מוצאת את עצמה במרחק של 9 נקודות, שאף עשוי לגדול במידה ותנצח.
    ב 20:00 יתקיים המשחק שינעל את משחקי השבת, יש יגידו שגם היה צריך להיות המשחק המרכזי. מכבי פתח תקווה, הקבוצה הלוהטת של המחזורים האחרונים, תארח את הפועל באר שבע. מכבי מבחינתה מגיעה בעונת שיא עד כה, כשהיא ממוקמת במקום השלישי רק שתי נקודות פחות ממכבי תל אביב. מנגד, האלופה אומנם חוזרת לנצח, אך חניכיו של בכר יודעים שהפעם מחכה להם תסריט קשה בהרבה, וה 0:4 מהסיבוב הראשון כנראה שכבר לא יחזור. מאור בוזגלו יחזור לסגל לאחר שהתנצל.

    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1262153.Xxx
    האדומים חוגגים בסיבוב הראשון. יחזור בשנית?

    ביום ראשון ייתקיימו שלושה משחקים נוספים.
    הראשון יחל ב 19:00, כאשר בני יהודה תארח את מ.ס אשדוד, כאשר ניצחון של הקבוצה מעיר הנמל בהחלט עשוי להרחיק אותה מהתחתית. מנגד, הקבוצה משכונת התקווה מתקשה לנצח גם לאחר שינוי הצוות המקצועי.
    כשעה מאוחר יותר תארח הפועל כפר סבא את בית"ר ירושלים. הקבוצה מהשרון קרובה מאוד לקו האדום, וכל נקודה מבחינתה קריטית, מנגד בירושלים אומנם התחזקו במספר שחקנים במהלך השבוע, אך ספק אם זה מה שיגרום לשקט במועדון הירושלמי.

    המשחק שיינעל את המחזור יפגיש את מכבי תל אביב ובני סכנין. הצהובים אומנים עדיין ללא מאמן רשמי על הקווים, אך אם נסתמך על התוצאות מאז שג'ורדי נמצא על הקווים, לקהל הצהוב בהחלט יש תקווה שגם הפעם הצהובים יעמדו במטרה וינצחו. מנגד, יוסי אבוקסיס כבר הוכיח שהוא יודע להכין מצויין את הקבוצות שלו למשחקים כאלו, וירצה להפתיע ואולי להתברג גם בפלייאוף העליון.

    רשימת המשחקים המלאה:

    הפועל קרית שמונה - מכבי חיפה שבת , 16:00.
    הפועל חיפה - הפועל רעננה שבת, 18:00.
    הפועל אשקלון - הפועל תל אביב שבת, 18:15.
    מכבי פתח תקווה - הפועל באר שבע שבת, 20:30.
    בני יהודה - מ.ס. אשדוד ראשון, 19:00.
    הפועל כפר סבא - בית''ר ירושלים ראשון, 20:00.
    מכבי תל אביב - בני סכנין ראשון, 21:00.


    שיהיה לנו מחזור מהנה ורב שערים! */aaa031
     
    Blanco 7 likes this.
  2. Ajax Amsterdam Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,851
    Likes Received:
    1,898
    משחק קשה מאוד בטוח שירצו להחזיר לנו על ה5-0 ,מקווה שהשחקנים מפוקסים ולא יהיו זחוחים אחרי שתי הניצחנות.
    אבל עם קהל גדול שלנו שיגיע אני בטוח שנצליח לעמוד במשימה
     
  3. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,693
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    תהייה שהגיע הזמן להעלות. לצערי הרב יוצא לי כבר שנים לשמוע את תומר קשטן ״מפרשן״. הרושם הברור שעולה מה״פרשנות״ שלו זה שיש לו ראייה מאד שטחית של המשחק. הוא לא יספק תובנות שלא תשמעו מאבי נמני או בוני גינצבורג, והשאלה היא איך אדם כל כך חסר מושג מצליח עד עכשיו בקריה. יש שתי אופציות אפשריות, או שזה אפקט המאמן החדש או שהמאמנים היריבים אפילו יותר מטומטמים ממנו.
     
  4. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,812
    Likes Received:
    20,924
    הרמה פה כל כך נמוכה שזה בכלל לא משנה. רוב הקבוצות עולות לדשא כשאין שם כלום חוץ מהרכב שרירותי ככה שהסבירות לניצחון היא כמו הסבירות להפסד (בגדול). באותה מידה שעד עכשיו הוא הצלחה (אין לי מושג מה הוא עשה עד עכשיו, אני מסתמך על מה שאתה רושם) הוא יכול עכשיו להפוך לכישלון טוטאלי. לא חושב שיש מה לחפש פה משמעות עמוקה יותר.
     
    DRORIKO likes this.
  5. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,693
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    כמו שאומרים SAD BUT TRUE
     
    oranfu likes this.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    אני יכול להבין את דרמה שמגיע למשחק מולנו בתחושה של הפסד וודאי ואני משוכנע שזה לא מטעמי ניחוס וכדומה. מכבי פתח תקווה חוטפת מאיתנו מכה אחרי מכה אחרי מכה, אין פלא שהאוהדים שלה רואים את זה כמשחק אבוד מראש.
    מכבי פתח תקווה קבוצה מאוד מאומנת, מאוד לומדת ומשתפרת, הקבוצה הכי חמה בליגה, כנראה המשחק הכי קשה שהיה לנו מולם בשנים האחרונות.
    לא בטוח כמה נוכל לטייל מולם, לכל דבר טוב יש סוף, הכל תלוי בנו, אבל זה משחק חוץ נגד קבוצת צמרת לכל דבר, זה לא יהיה טיול.

    Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
     
  7. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    ושתיהן מתגמדות לעומת הסיכויים לתיקו 0-0.
     
    oranfu likes this.
  8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,398
    Likes Received:
    4,947
    Gender:
    Male
    הרבה זמן לא היתה לי תחושה כל כך חזקה שאין שום סיכוי שננצח את המשחק הזה.
    לראות את הסגל שאנחנו מגיעים אליו ואשכרה להיות מופתע אם נוציא תיקו.
     
    de Middenweg likes this.
  9. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,539
    Likes Received:
    26,839
    Gender:
    Male
    רנה נסע לק"ש עם המזוודות כבר?
     
    de Middenweg likes this.
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,398
    Likes Received:
    4,947
    Gender:
    Male
    עוד הפעם הוא פותח בלי קישור?
    שייתן לשחקני נוער לשחק באמצע זה יהיה עדיף מלתת לחבשי לשחק שם לבד. איזה חוסר הבנה של המשחק.
    הספסל שלנו לא רק שמורכב משחקני נוער, אין לנו אפילו מספיק כדי להשלים את כל ה 7 שאמורים להיות שם.

    בדיחה המועדון הזה.
     
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    טעות קשה של גלזר...0-1 לק"ש..לא נראה טוב עבור הירוקים
     
  12. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,693
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    טוב ששחררו את סטויקוביץ׳, אין ספק שהוא היה הבעיה של הקבוצה
     
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    כל פעם מחדש אני רואה את הספסל של חיפה ומתפוצץ מצחוק.
    על מה יוצא הכסף?
     
    de Middenweg likes this.
  14. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,647
    Likes Received:
    6,749
    הבלמים שלנו פשוט לא שמים על שחקני הקישור שלנו (ובצדק).. כל התקפה מתפתחת מכדור ארוך של איולפסון/קינן/אבו עביד.
    רוקאביצה בחצי שעה עדין לא נגע בכדור. קהת כל כך מסורבל. נהדר שהשדר (ברח לי השם שלו) לא מפסיק לדבר על הדשא החמקמק שהטעה את גלזר במקום פשוט לומר את האמת, יציאה רשלנית וגרועה לכדור.
     
  15. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,539
    Likes Received:
    26,839
    Gender:
    Male
    על חבריו של פיני זהבי