הטופי-בויז

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Julian Joachim, Dec 4, 2004.

  1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    0
    הם הוא.
     
  2. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    לא צריכים להיות קיצוניים לכאן או לכאן. מצד אחד אין לי שום ספק שאברטון לא תהיה בצ'מפיונס ליג בעונה הבאה (יונייטד כמובן תעבור אותה במוקדם או במאוחר, וליברפול תסיים רביעית), אבל היא לא בלוף, פשוט קבוצה (דגש על המילה קבוצה) קשוחה ומאוד ממושמעת טקטית.

    בשבוע שעבר צפיתי במשחק הטופי בויז נגד ניוקאסל ומאוד התרשמתי משני דברים- הראשון הייתה היכולת היוצאת דופן עבור קבוצה בקליבר שלה להתמודד עם לחצים- ניוקאסל פשוט שכבה על השער של אברטון והמרסיסיידרס לא התרגשו, ידעו לנצל את הכלים העומדים לרשותם על מנת לקרר את ההתלהבות של המגפייז ולשנות את קצב המשחק. במחצית השנייה אברטון בנתה מומנטום משלה שהוביל לשער שיוויון די מוצדק כשחושבים על זה בדיעבד. כשמוסיפים את התכונה הזו ליעילות של אברטון (כבר שבוע שני ברצף שהטופי בוייז מנצלים מצבים נייחים כדי להפוך משחקים) אז מקבלים משהו שיחד עם הרבה אמונה יכול להצמד לארסנל וצ'לסי.

    הדבר השני היה קו ההגנה הנהדר שמוייס גיבש. פיסטונה, ווייר, סטאבס ויובו/ווטסון נראים כל כך מתואמים, כל כך רגועים וכל כך בשליטה שלא פלא שמנצ'סטר לא הצליחה להכניע אותם באולד טראפורד ושצ'לסי הבקיעה שער בודד במפגש בברידג'. תוסיפו לכל זה את תומס גראבסן ולי קרסלי והנוכחות שלהם בקישור ותקבלו קבוצה שהנעת כדור וקצת טכניקה פשוט לא יספיקו כדי להכניע אותה.

    אברטון לא בונקריסטית, היא פשוט מין רנסאנס של הכדורגל האנגלי המסורתי משנים עברו, קונטרה לכל המתייפיפות כמו ארסנל וצ'לסי. אם זה חיובי או שלילי תחליטו אתם, אבל זה עובד, ולמוייס יש את הקבלות בכיס.
     
  3. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    לדעתי השאלה הגדולה היא מה מוייס הולך להוציא בינואר משוק ההעברות. כבר כמעט שנתיים שמוייס מבקש תקציב רכש ונענה בשלילה. אחרי גל ההצלחות המפתיע סוף סוף נראה שהוא עומד לקבל קצת דמי כיס...

    אז אומנם תקציב שמגרד את ה-10 מיליון פאונד מלמטה זה לא מה שיביא לטופי בוייז כוכב גדול, אבל זה בהחלט צריך להספיק לשני פועלים נוספים מסוג השחקנים שמוייס אוהב. על מי אתם הייתם הולכים?

    אם אני מוייס, אני יושב על המדרכה מחוץ לגשר ומחכה לראות מי הראשון שמחליט לעזוב את צ'לסי. בין אם זה יהיה ג'רמי, סקוטי פארקר או ג'ואי קול - הם בדיוק מה שמוייס צריך. עוד קצת עומק במרכז השדה.
     
    Last edited: Dec 5, 2004
  4. Hammers Fan Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    2,451
    Likes Received:
    0
    אני דווקא חושב שהדבר האחרון שמוייס צריך זה לערער את מאזן האגו והיציבות בסגל שלו.

    רכש איכותי תמיד מבורך, אבל למה לתקן משהו שלא שבור?
     
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,188
    Likes Received:
    7,306
    אני מניח שזה לא יהיה ג'ו קול, מכיוון שהוא מקבל דקות השנה בצ'לסי.
    גם פארקר זה לא יהיה, גם כי לטעמי אברטון לא תוכל לעמוד בסכומים שצ'לסי תדרוש, וגם כי אם פארקר יעזוב בסכום נמוך, זה לדעתי יהיה חזרה לצ'רלטון.
    זה משאיר לנו את ג'רמי, שאני אישית חושב שהוא מתאים כמו כפפה ליד לאברטון.
    הוא מעולם לא היה סופרסטאר, הוא מקסימום בלט בקבוצות קטנות יחסית כמו בורו בזמנו.

    מה יהיה בנוגע לאברטון?
    אסור לשכוח שכבר בשלב זה יש לה יתרון של 8 נקודות על הקבוצות שאמורים להתמודד מולה על הכרטיס לליגת האלופות(על ליברפול שלדעתי תהיה האיום הכי גדול שלה, יש לה 9 יתרון, לפני הדרבי במחזור הקרוב ).
    כמו כן, לפחות על הנייר, יש לאברטון משחקים נוחים לפניה.
    אחרי הדרבי של ליברפול יש לה משחק חוץ מול בלקבורן, משחק בית מול הסיטי, ולאחר מכן משחק חוץ מול צ'רלטון, ככה שלדעתי לפחות היא תעבור את הלחץ של הכריסימס בשלום.

    הניחוש שלי?
    אני לא מסכים עם דאייר בשום מצב, אני לא רואה את אברטון מסיימת במקומות 7-8, התחזית שלי, אברטון מסיימת במקומות 4-6, לא אחד פחות, כלומר באירופה היא תהיה בשנה הבאה(בצורה זו או אחרת).
     
  6. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    משה, חבל שאתה לא עוקב אחרי העונה של צ'לסי... עוד כמה שנים ישאלו אותך "איפה אתה היית כשצ'לסי לקחו אליפות?" חבל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

    בקיצור, ג'ואי קול, לא ממש רואה מגרש מאז החזרה של רובן מהפציעה. אפילו בגביע הליגה הוא פתח על הספסל.
     
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,188
    Likes Received:
    7,306
    תתפלא, אני מודע לעובדה שג'ו קול לא שיחק ב4 המחזורים האחרונים בליגה.
    אבל אני גם מודע לעובדה שהוא מקבל לא מעט דקות השנה(בטח בהשוואה לשנה שעברה).
    471 דקות ליתר דיוק, כשלזכותו 2 שערים, ובישול 1.

    בכל מקרה, מאז תחילת השנה לא שמעתי רעשים מכיוונו של ג'ו קול, ולדעתי לפחות, הוא מאמין(בעקבות הדקות שהוא קיבל בתחילת השנה) שהוא עוד יקבל את הצאנס להוכיח את עצמו בהמשך העונה.

     
  8. BOSS Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    אני מקווה בשבילו אבל בינתיים הוא מקבל דקות (וגם זה בקושי) רק בגלל שחייבים לתת לשחקנים מנוחה, לא בגלל היכולת שלו וחבל. אני הייתי רוצה לראות אותו משחק יותר.
     
  9. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    0
    לטובת הכדורגל האנגלי אני גם מקווה שהוא ישתחרר, וישחק בקבוצה בה מקומו ב11 הפותחים בטוח.
     
  10. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    אני מקווה בשביל ג'ו קול שסוף סוף יהיה מנג'ר בליגה שיגאל אותו מתפקיד הקיצוני שמאלי בו הוא פשוט שחקן רע.

    הוא לא מקבל דקות בצ'לסי, אפילו לא בגביע. בחודש האחרון הוא לא ראה כמעט דשא, כשהדבר היחידי שהשתנה מאז הוא החזרה של דידי שרק תדחוק אותו עמוק יותר לספסל.

    אם הוא לא עוזב בינואר הוא סתם עוד שחקן מפונק שמעדיף כסף קל על עבודה קשה.
     
  11. BOSS Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    בצ'לסי בגלל שאין קיצוני ימני טבעי אלא שני קיצוניים שמאליים (שזה קצת יוצר בעיה) הוא משחק קיצוני ימני... אני בכל מקרה מעדיף אותו קשר התקפי במרכז.
     
  12. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    לא שיחק אף פעם כקיצוני ימני... כשהוא היה משובץ עם דאף באותו הרכב דאמיין היה משחק בימין. את רוב הדקות שלו הוא עשה בחודש הראשון של העונה כשגם דאף וגם רובן היו פצועים, ואז הוא שיחק רק בשמאל (למרות שתמיד העדיף לברוח למרכז).
     
  13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    ועכשיו, אחרי מכירתו הדי מפתיעה של תומאס גראבסן לריאל מדריד, יהיה מעניין לראות איך הקישור של הטופי בויז יתארגן ויסתדר בלעדיו. כבר מחרתיים מצפה לטופי-בויז מבחן אופי גדול, מול מתחרה רצינית על המקום הרביעי, מידלסברו. האם לדעתכם המכירה של גראבסן תמוטט את הטופי בויז? או שמא לי קארסלי יצליח להיכנס לנעליים הגדולות של הדני ואברטון תמשיך לשמור על מקומה בצמרת הנמוכה? או אולי אברטון תנחית איזה רכש בזק בימים הקרובים כדי לחזק את הקבוצה?
     
  14. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    תומס גראבסן היה החוט שחיבר בין ההגנה להתקפה,כל הכדורים עברו דרכו.
    והלחימה-אני מסופק גם אם ילד מהנוער ירצה להלחם כמו הדני הקרח.
    לכל רכש או חיזוק שיביאו במקומו(טוב ככל שיהיה) יקח זמן רב למלא את החור שגראבסן פער בעזיבתו.
    אני מסופק אם אברטון תצליח לגרד תיקו מול בורו(עשיתי 1 באנקר בווינר).
    תנו להם את הזמן.השאלה כמה זמן יקח להם להתאושש.
     
    Last edited: Jan 15, 2005
  15. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    אפילו אם קארסלי מספיק טוב כדי להחליף את גראבסן, יקח לו זמן להשתלב עם הקבוצה (מבחינת התאום בינו לבין הקשרים האחרים, מתי לעלות ומתי להישאר למטה וכו'), לכן לדעתי במחזורים הקרובים יהיה לאברטון קשה לנצח, בייחוד את מידלסברו שהיא קבוצה מצויינת.