הישראליות באירופה 16/17 - באר שבע מסיימת קמפיין מוצלח עם הדחה מול בשיקטש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, May 22, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    אני מרגיש אני חוזר על עצמי, ב"ש לא יכולה לנצח קבוצות שהיא לא משחקת נגדן. כשסלטיק הגיע דרוכה למשחק מול ב"ש זה נגמר ב5-2 ודומיננטיות סקוטית מוחלטת. בגומלין היא בסך הכל רצתה להעביר את הזמן, ואם נסתכל על המשחק בצורה אובייקטיבית, אז היא הצליחה למנוע מב"ש להגיע למצבים רציניים.
    עשיתם תוצאות לא רעות עד כה, אבל אינטר באופן מסורתי (וגם השנה מול קבוצות שהן לא ב"ש) לא לוקחת את המפעל ברצינות. בליגה האירופאית יש משקל גדול מאוד לכמה הקבוצה באמת לוקחת את המפעל ברצינות. יש לך קבוצות כמו סביליה שזוכות בו כל השנה ויש קבוצות (בעיקר איטלקיות) שמפסידות לקבוצות טובות בהרבה. לא סתם במפעל הקבוצות מהליגות הבינוניות מצליחות מאוד.
     
    קשר שמאלי likes this.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,109
    Likes Received:
    8,467
    גם אולימפיאקוס הגיעה דרוכה לטרנר והתבטלה לחלוטין. אינטר באה עם כל התותחים כדי לנצח וחטפה שוק בטרנר במחצית השנייה. על פי גישתך, כל קבוצה גדולה שמפסידה לקבוצה נחותה זה בגלל ש:

    היא באה לטייל
    היא זילזלה
    היא באה בתקופה רעה
    וכו'

    זה אולי נכון , אבל זה לא מעניין אף אחד. הפועל תל אביב הדיחה את צ'לסי שזילזלה בה, מנצ'סטר יונייטד באה בהרכב שני וכו'... זה לא מעניין, לא שווה אזכור בכלל כאשר קבוצות קטנות כמו הישראליות עושות הישגים כאלה. תירוצים כאלה כמו שציינתי, מעניינים רק מי שכואב לו.
    שנהיה במעמד לסייג הצלחות של קבוצות שלנו.. נגיע לזמנים טובים.


    Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
     
    Last edited: Nov 26, 2016
  3. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    למה שיכאב לי? הקבוצה שלי לא חלק מההשוואות. למען האמת, מבין הפועל ת"א, מכבי חיפה, מכבי ת"א והפועל ב"ש אני הכי פחות לא-אוהב את הפועל ב"ש.
     
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,109
    Likes Received:
    8,467
    עזוב, אל תיקח את זה אישית לכיוון שלך, תבין רק את הפואנטה שלי.

    אוהדים פה, של ליגת פח, קבוצתם מנצחת קבוצות גדולות בכל קנה מידה, יש התלהבות אדירה כי זה אור וניצוץ בתוך כדורגל שפל שיש פה, למה לעזאזל צריך לייחס איזשהי חשיבות לגישה של קבוצה כמו אינטר שאיקארדי ופרישיץ שווים יותר ממה שבאר שבע שווה? למה זה מעניין?

    מישהו פה טוען שבאר שבע טובה יותר מאינטר? כמובן שלא, יש פה התלהבות אדירה מניצחונות על קבוצות שבשנים האחרונות ניצחו את הקבוצות הכי חזקות בעולם, אני באמת לא רואה סיבה לייחס חשיבות לגישה של היריבה, זו בעיה של הגויים, אותנו זה לא מעניין.

    Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    אין בעיה עם ההתלהבות מזה, אבל אתם שטים לכם בים הסופרלטיבים המוגזמים - "אין בלתי אפשרי", "המציאה דברים" וכו', ועל הדרך חלקכם הקטין הופעות מכובדות והישגיות יותר באירופה של קבוצות ישראליות לאורך ההיסטוריה.
    אפשר להציג את זה בהמון צורות, אפשר גם לומר שהצלחתם לכבוש ולנצח רק מול הקבוצה במקום האחרון בבית, שהפסידה 4 משחקים מתוך 5 וסופגת שני שערים למשחק.

    תשמחו, תריעו, אין בעיה, אבל קצת, טיפה, תהיו פתוחים לאופוזיציה מחשבתית.
     
    amn and קשר שמאלי like this.
  6. Love Is Red Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    5,822
    Likes Received:
    721
    סליחה?
    סלטיק ניצחה לא באיזה משחק גדול אלא נטו משחק נרפה של השחקנים שלנו שהיו בשוק טוטאלי מהאצטדיון.
    לראייה אותה סלטיק בבית הצליחה להוציא תיקו מול מנצ'סטר סיטי ומול ברצלונה הפסידה רק 2-0 אחריי שחטפו בחוץ שביעייה...
    ככה שלבוא ולהגיד שקבוצות לא בוא לשחק נגדנו זה הזוי.
    אינטר באה לשחקנ נגדנו בשני המשחקים והפסידה, אם הייתה מנצחת אותנו בשני המשחקים הללו הם היו עם 9 נקודות ועמדה מצוינת לעבור שלב.
    שלא נדבר על אולימפיאקוס.
    ומול ספרטה פראג אומנם הפסדנו אבל שלטנו בצורה אבסולוטית בטרנר.
    בחוץ לא ראיתי את המשחק ככה שאני לא יכול להגיד מה קרה שם, אבל הזלזול של חקלכם בקמפיין שעושה הפועל באר שבע עד כה זה מטורף.
    קמפיין שעד כה הוא לדעתי בין 5-10 הקמפיינים הכי טובים של קבוצות ישראליות ואם נעלה לשלב הבא ולשלב שמינית הגמר אז בכלל זה יהיה קמפיין ענקי.
    ד"א במצב של 2-0 בדקה 50 סלטיק נראתה אומללה מולנו והכניסו עוד בלם אשכרה בשביל לעבור שלב, אם הם באמת היו משחקים מולנו גם בטרנר הם היו נראים כמו שהם נראו בסקוטלנד, אבל כפי שכבר אמרתי המשחק בסקוטלנד זה היה בעיקר אשמת השחקנים שלנו שנבהלו מהמעמד באצטדיון שהקהל בו הוא קהל מהכי טובים באירופה לדעתי האישית.
     
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,109
    Likes Received:
    8,467
    בטרנר אין בלתי אפשרי.
    המציאה דברים- רשמתי מה אני חושב שהבאנו חדש מבחינת ההצלחות של הישראליות באירופה, זה לא רק "אתם", ראיתי פה אוהד או יותר של קבוצות אחרות שהסכימו עם הביטוי הזה- אפשר לא להסכים עם זה, הכל בסדר.

    את העונה האירופית שלנו אי אפשר להציג בשום צורה אחרת- הצלחה היסטרית ופנומנלית (לא רק הבית, כל הקמפיין האירופאי, ובאמת לא משנה אם נעלה או לא). וזה מבלי לגרוע משום הישג אחר שעם זה אני כמובן לא מסכים, היו קמפיינים אחרים, לא פחות מוצלחים.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,203
    Likes Received:
    7,307
    תחזרו לתחילת הקיץ, לעובדה שחשבו ששריף פייבוריטית מולנו ושחלק מהכותבים כתבו שנודח בסיבוב הראשון.
    לפני אולמפיאקוס אמרו שביום חלש שלהם הם נותנים לנו 5 חתיכות.
    את הגומלין מול סלטיק הפכו לפרוטוקול בלבד.
    לאחר ההגרלה של הליגה האירופאית כתבו שנקודה אחת שלנו תהיה הישג גדול.
    במחצית המשחק מול אינטר בפיגור של שני שערים כולם דיברו על חשש לתבוסה ועל פערים עצומים ביננו לבין אינטר.
    והנה אנחנו במחזור הסיום של הבית, במצב שתיקו עם שערים באנגליה שולח אותו לשלב הבא על חשבון קבוצות כמו אינטר וסאות׳המפטון.
    המסע שלנו הוא מדהים, גם אם נפסיד באנגליה, עשינו מסע קסום, וזה כשלאורך כל הדרך אנחנו לא מדורגים ומקבלים קבוצות שעשירות מאיתנו ומנוסות מאיתנו פי כמה וכמה.
     
  9. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    רק אוהדים שלכם חשבו ששריף פייבוריטית
     
    ManUnd, סיונרה and Drama2 like this.
  10. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
    מי שחשב ששריף פייבורטית כנראה יותר חסר הבנה בכדורגל מהאוהדים שלכם ואוהדים מהפורום שזילזלו בספרטה פראג. שריף קבוצה שהחתימה את דינו שקוורבץ, שחקן שאפילו למכבי פ"ת לא התאים.
     
  11. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    תמיד טוב להפוך את היריבות ששיחקתם נגדם לריאל מדריד, אם הפסדתם אז הפסדתם לקבוצה אדירה, ואם ניצחתם אז ניצחתם קבוצה אדירה.
    יש לי הצעה חדשה, להסתכל על הקבוצות שמשחקים נגדם בקונטקסט הנכון ואשכרה להעריך אותן בצורה מדוייקת.
     
  12. Melikson24 Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    5,317
    Likes Received:
    2,713
    Gender:
    Male
    שריף היו קבוצה טובה, מהיריבות הקשות שנתקלנו בטרנר. היה משחק יותר קשה ממכבי השנה, לצורך העניין.
    אגב, אנדלובו המושמץ משחק בקרבאח. זה בטח אומר שהם קבוצה פח, נכון? הסתכלות שטחית מאוד מצדכם.
     
  13. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
    אל תשווה את אנדלובו לדינו שקוורץ.
     
  14. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,603
    Likes Received:
    26,860
    Gender:
    Male
    היה משחק קשה כי זה היה רק משחק רשמי ראשון בעונה ולוקח זמן קצת להתחבר.
    היום ב"ש תפרק את שריף ללא שום בעיה ובקלות.
     
    DRORIKO likes this.
  15. Melikson24 Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    5,317
    Likes Received:
    2,713
    Gender:
    Male
    זמן להתחבר? פתחנו עם אותו הרכב מעונת האליפות בלי שום שינוי. הם פשוט היו קבוצה טובה וממושמעת טקטית, כזאת שישראליות תמיד נופלות נגדם. מאוד התרשמתי מהם.
    לשפוט אותם כי דינו שקבורץ שיחק שם זה לא רציני.
     
Thread Status:
Not open for further replies.