ואן בומל שחקן ברצלונה , ג'רארד מבוקש במונאקו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, May 24, 2004.

  1. נדב Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    0
    מסתדרים מסתדרים... העיקר הם 10 נק' פחות מבארסה...
     
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,299
    Likes Received:
    1,425
    כל עוד רניירי המאמן תספור כמה נקודות הם יותר ממאלגה.

    אטלטי שוב מחזרת אחרי גרונקיאר וגראבסן. אתמול טוני נפגש עם גרונקיאר שמאוד סובל בבורמינגהם והוא טוען ששיכנע את הדני לבוא. גם הדני השני רוצה לעזוב את אנגליה וגם הקבוצה שלו (אוורטון) רוצה למכור.
     
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    אלוהים יודע מה קורה לגרונקיאר העונה, הוא נראה כבוי לגמרי ולא מצליח לשחזר ולו מאית מהיכולת שהיינו רגילים לראות ממנו בהרכב של צ'לסי. כנראה שהוא ובירמינגהאם צריכים לפרק את החבילה, וטוב יעשו אתלטי אם יביאו אותו, כי הוא שחקן שעם הטכניקה שלו הוא עשוי להוות שדרוג משמעותי להתקפה האפורה של אתלטיקו מדריד.

    בקשר לגראבסן - קשר מרכזי חזק שנמצא בפורמה מעולה, אבל לא מה שאתלטיקו זקוקים כדי להתקדם בכיוון הצמרת לעניות דעתי.
     
  4. Barcik Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    6,708
    Likes Received:
    0
    ה"ספורט" בכלל מדווח שאתלטיקו כבר השלימה את הרכישה. האם הוא יבוא על חשבון נאנו?
     
  5. Yeste Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    2,695
    Likes Received:
    0
    לצערי,אתלטיקו כרגיל הלכו על האופציה הגרוע ביותר מבין כול השמות שקושרו לאתלטי.
    כסטרומן ובמיוחד אלאנו הברזילי הצעיר של סנטוס היו תורמים הרבה יותר לאתלטי,בקשר לגראבסן,אני לא אשקר,שחקן ענק! פשוט חייב לצאת מבולי העץ האלו ולהגיע לאתלטי !
    נאנו ישחק בצד שמאל( או אנטוניו לופס?)
    מי שיאבד את המקום בהרכב הוא חורחה ,עם גרבאסן ומרסלו סוסה באמצע אתלטקיו תגע רחוק,רחוק מאוד.
    לוקאסן שחקן גרוע.
     
  6. Barcik Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    6,708
    Likes Received:
    0
    פרר... שכחתי שגרונקייאר משחק בימין. אתלטיקו תגיע רחוק? לא עד שהם יקחו מאמן שקט ופעלתן, יפתחו פרופורציות של קבוצת אמצע טבלה חביבה ויבנו פרוייקט רב שנתי.
     
  7. Yeste Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    2,695
    Likes Received:
    0
    חדשות מספרד:
    *כידוע,יאספר גרונקייר הקיצוני הימני הדני של צ'לסי שמושאל השנה לברמינגהם יעבור בחודש ינואר לאתלטיקו מדריד.
    *עוד באתלטיקו,בנוסף לגרונקייר יגיע קשר אמצעי בתחילת מועד העברות,כרגע לוצו גונזלס נראה קרוב מתמיד לקבוצה,גראבסן הדני המצויין של אברטון עדיין בתמונה.
    *מקקולה,החלוץ של סביליה חזר מפציעה ארוכה.
    *טוטא מבטיס לחאטפה
    *זה לא חדש,פרננדו מוריינטס מתכונן לעזוב את ריאל בינואר, הוא יעבור למונאקו במידה וסביולה יחזור לברצלונה.
     
  8. ami1 Member

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    יש שמעות שגבריאל בטיסטוטה בדרך לבארסה במקום לארסון שפצוע
     
  9. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    הוא יכול עדיין לרוץ ?
    הוא כבר בן 40 עוד מעט.
    לליגת הותיקים הייתי מביא אותו, לא לבארסה.
     
  10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,299
    Likes Received:
    1,425
    שמועות, שמועות...
    יש פערים לא גדולים עם בירמינגהם.
    ואתה לא כ"כ טעית, גרונקיאר שיחק ביורו בשני האגפים והיה טוב בשניהם.

    אלאנו נכשל בהשגת אזרחות איטלקית.
     
  11. Barcik Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    6,708
    Likes Received:
    0
    התנאי צריך להיות הפוך.

    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
     
  12. נדב Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,730
    Likes Received:
    0
    חחחח אין הוא לאזעזל ישתלב בחבורת הצעירים הנמרצים של בארסה בדיוק... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
     
  13. Yeste Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    2,695
    Likes Received:
    0
    זה סופי,ויסנטה חזר מפציעה,עדיין יש חשש לבעיה מסויימת בקרסול,אבל אם וכאשר הוא יעשה ניתוח זה יהיה אך ורק בתום העונה,ויסנטה חוזר לסגל של ולנסיה במחזור הקרוב ביחד עם אנגולו ואלבלדה ,אז'אלה יחזור ככול הנראה לאחר הפגרה,למרות שהוא כשיר ,הצוות המקצועי מעדיף לתת לו מנוחה עד תום הפגרה.
    זהו ,נגמרו לרניירי התירוצים.
    http://www.foroche.com/FOTOS/GENERICAS/VICENTE/vicente1012.Xxx
     
    Last edited: Dec 6, 2004
  14. yakirmaimon Member

    Joined:
    Nov 12, 2004
    Messages:
    371
    Likes Received:
    0
    וואוו איזו בשורה משמחת לאוהדי ולנסיה. סוף סוף חוזר אחד השחקנים הטובים שלהם. ויסנטה יחזיר את האור לולנסיה אני בטוח. הקבוצה הזו סבלה ממשבר, ומבעיית פציעות לא קלה, כאשר גם אז'אלה היה פצוע אך כעת היא תחזור לעצמה (נקווה) ותוכל אולי לתת פייט לבארסה באליפות, הלוואי... נ"ב- ויסנטה חוזר בדיוק שבועיים לפני הקרב הגדול מול בארסה בקאמפ נואו, מעניין.
     
  15. Yeste Member

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    2,695
    Likes Received:
    0
    יאספר גרונקייר צפוי לחתום באתלטיקו מדריד בימים הקרובים.
    לוצ'ו גונזלס קרוב מאוד לקבוצה, הוא אמר בראיון לעיתון הספרדי מארקה שהוא חולם ללבוש את האדום-לבן של אתלטי ולשחק בליגה הספרדית.הליגה הארגנטינית מסתיימת בשבוע הבא וככול הנראה גונזלס יעבור לאתלטי תמורת סכום המעורך ב-10 מיליון אירו.
    עוד שחקן ארגנטיני בכיר שצפוי להצטרף לליגה הטובה בעולם בינואר הוא חאבייר מס'צרנו שצפוי לחתום בדפורטיבו לה קרוניה,נראה שהנשיא של דפורטיבו סוף סוך מוכן לפתוח את הארנק השמן שלו ולרכוש בנוסף לכוכב הארגנטיני את בלם מונאקו ונבחרת צרפת,סק'ילאצי,(עכשיו אפשר להבין את החייוכים עם נסיך מונאקו אחרי ההפסד המשפיל בריאזור).ס'זאר,הבלם המאכזב ככול הנראה יעבור ל"חזק" את ההגנה של ניוקאסל האנגלית.הנשיא של מאלגה הודיע שהקבוצה תעשה רכש רציני בחלון העברות הקרוב.