קיארטסון הזה מסתמן כפאקינג שחקן. כבר במשחק הראשון נגד בית"ר הוא הראה שהוא חוצפן לא קטן,בקטע החיובי, ושהוא לא פריאר בכלל. עד עכשיו הוא עם 3 שערים בליגה,כולל גול על הראש של אברם פס, ועוד שער נגד זניט. אז יזכירו את אורלנדו סה שגם פתח בקול תרועה ונעלם, אבל אני בספק אם אותו מקרה בדיוק יחזור 2 עונות ברצף.
גם אם אורלנדו סה (שחקן טוב ממה שהראה במכבי) משחק נגד קונוסים ושותה שיקוי קסמים לפני המשחק הוא לא כובש שער כמו הראשון של חייזרסון היום, וכנ"ל לטעמי גם לגבי השער נגד סכנין (שער שמזכיר מוזהב אחד). לאיסלנדי יש 4 שערים במכבי, כל אחד בסגנון שונה לגמרי - זינוק מעולה לנגיחה, שער של פוקס אין דה בוקס בימין, מבצע אישי ופצצה מסובבת מחוץ לרחבה בשמאל, והסתננות ערמומית לנגיחה. הוא קנה אותי לגמרי, נראה כמו פוטנציאל לאחד הגדולים שנחתו פה.
רק רוצה להבהיר משהו. כתבתי מקודם שהאוהדים של הפועל צריכים לזרוק את גוטמן כמו שזרקו את טביב. הכוונה שלי בפירוש לא היתה ללכת אליו הביתה ודברים כאלה. אני מצפה מהאוהדים של הפועל כן לבוא לוולפסון עם שלטים ולקרוא לגוטמן ולכבירי לעזוב, בלי אלימות חלילה, אבל בצורה מסודרת עם שלטים והכל. וכמובן גם להחרים משחקים של הקבוצה ולאיים בחרם מנויים בעונה הבאה כל עוד השניים האלה שם. זה מה שאני הייתי עושה אם זה היה קורה במכבי חיפה. יש לי הרבה ביקורת על יענקלה שחר אבל זה אפילו לא מתקרב למה שקורה בהפועל. כבירי את גוטמן פשוט מחרבים את המועדון הזה עד עפר. יצא לי לראות את גיא לוזון על הקוים ופשוט ריחמתי עליו, מעניין אם הוא כבר שם לב שהוא נפל בפח של הבלנדר.
להוציא את רבע השעה האחרונה נגד זניט - זו פתיחת העונה הכי טובה שאני זוכר ממכבי. 5-0 מהדהד, בדקה ה-65 בערך עושים "אולה" שהתחיל מאיבוד אומלל של בן רייכרט על הראש של הפועל, תענוג. ערב שאני אקח איתי לכל החיים.
דעה שבטח תהיה לא פופולארית אבל פאק איט- אני מאוד נהנה מהסיכומים של שגיא כהן העונה. כמעט כל מונולג בול. אז נכון, הוא קשקשן נוראי - אבל הוא מבין כדורגל.
דודו גורש-השוער הראשון בנבחרת קליימן-שוער שני בנבחרת הרוש-שוער שלישי בנבחרת מה חטאנו שמגיע לנו כאלו שוערים חלשים ועלובים? מכבי-הפועל ,גיא לוזון באמת הביא את הטירוף והמוטיבציה איתו רק לא לקבוצה הנכונה. Sent from my ONE E1003 using Tapatalk
שגיא היה בסדר גמור היום,ולשם שינוי גם היה שופע מחמאות למכבי,לא שהיתה לו ברירה אחרי פאקינג חמישיה. מה שכן אם היא תפסיד לאירים הוא בטח יחזור עוד פעם על המנטרה של "משהו רקוב מנטלית במועדון הזה" ועוד פעם יציג את טל בן חיים כאוייב העם.
בוא נראה את אלישע משאיר את לויטה בחוץ ואת הרוש בפנים. גם קליימן לא שוער יותר טוב משוערה של מכבי חיפה. אני בהחלט לא חושב שלויטה שוער אדיר, אבל אם אלישע בוחר את הרוש לפניו אז משהו פה לא הגיוני.
לא הייתי ממהר להכתיר את לויטה אחרי משחק אחד טוב, גם לו היו את הפאשלות שלו אצלנו. מסכים לגמרי עם @ManUnd מצב השוערים שלנו הוא בכי רע. חבל שאין מכונת זמן,היה אפשר לחזור 3 שנים אחורה ולשחד את ראיקוביץ' כדי שלא ישחק במדי סרביה. ואם כבר יש לנו מכונת זמן אז גם לחזור 35 שנה אחורה ולשכנע את אמא של קרן פלס לעשות הפלה.
מעניין אם אחרי התצוגה הערב של ידין ודגני ואחרי "קריעת הרשתות" של שכטר החכמולוגים בתקשורת ימשיכו להגיד שכשחקנים של חיפה עוזבים אותה הם מתחילים לפרוח
לא, לא שכחתי שלא היינו משכנעים מספיק, אבל אני גם חושב על זה שבכל המסגרות אנחנו עם ממוצע של למעלה מ-2 שערים למשחק, ממוצע ספיגה של פחות משער למשחק. בשורה התחתונה במבחן התוצאה אנחנו עם 16 נקודות ליגה מ-18 אפשריות, ההתקפה הפורייה בליגה בפער גדול (בהנחה שהפועל חיפה לא יכבשו 7 שערים במשחק החסר), ההגנה השלישית בטיבה (עם משחק עודף ביחס אליכם ו-2 ביחס למכבי פ"ת), ובאירופה - העפלה לשלב הבתים. היסטורית, בודדות הקבוצות שהעפילו משלב המוקדמות הראשון (כולל השנה לדעתי יש 4-5 קבוצות בסך הכל) לשלב הבתים. זה הדבר היחיד שצריך לשנות, ובעוד שנה מהיום אף אחד לא יזכור אם העפלנו בפנדלים או בהצגות. העיקר שהגענו. אני לא מכיר אוהד של קבוצה שלא היה חותם על פתיחת עונה כזו. על אחת כמה וכמה כשהכוכב הגדול והבלתי מעורער של הקבוצה עזב והותיר אחריו חור ענק.
איזה יופי. איזה יופי. איזה יופי. איזה יופי. איזה יופי. ואיזו קבוצה. ואיזה מדוניאנין. ואיזה טב"ח. ואיזה טב"ח. ואיזה וידאר. ואיזה נוסא. ואיזה גל. ואיזה כיף.