מנצ'סטר יונייטד 2016/17-אימפריות נופלות לאט

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,248
    Likes Received:
    7,315
    1. היה שווה לנו להפסיד את המשחק היום, אם זה אומר שמוריניו יבין שבלינד הוא לא בלם פותח לקבוצה עם השאיפות שלנו, בטח לא מול קבוצה ברמה של מנצ'סטר סיטי.
    אני מבין שהייתה ריצה יפה בתחילת העונה ובלינד היה חלק ממנה, אבל אם מוריניו ידע להחזיר להרכב את מיקי ולינגארד דווקא היום, הוא יכול היה באותה מידה להחזיר את סמולינג להרכב דווקא היום.

    2. דווקא ההחלטה להרכיב היום את מיקי ולינגארד התבררה כטעות גדולה.
    שניהם היו בהלם קרב ואיבדו כמעט כל כדור שקיבלו, זה הרגיש שאנחנו משחקים 8 מול 11 במחצית הראשונה.

    3. ועדין, למרות ההפסד, אני מאמין גדול במוריניו ובקבוצה שלנו. סיטי כרגע היא קבוצה מחוברת הרבה יותר, ויש לנו עוד פערים להשלים, אבל לראשונה מאז פרגוסון הרגשתי שיש לנו קבוצה שמגיעה למשחק בצורה הנכונה.
     
  2. Gass12 Member

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    7,339
    Likes Received:
    468
    Gender:
    Male
    פעם נסעתי לבקר את אחי בהפתעה. כשהגעתי הוא לא היה בבית, אז הוא כעס עלי בטלפון ואמר: תגיד, למה לא הודעת שאתה מגיע?
    רציתי להפתיע אותך עניתי. תשובתו הולכת אתי לכל מקום מאז :" אל תפתיע כי קרוב לודאי שתופתע".
    השם יונייטד לבדו אינו מספיק, השם מוריניו לבדו אינו מספיק. צריך למלא את זה בתוכן , שיטה בדוקה וחיבור בין השחקנים.
    זה יגיע רק בדרך הקשה ובהרבה עבודה וטוב שכך,כי אחרי ההולנדי מרגיש שנקברנו בחניון הברזל בקומה 4-
    אני לא מאוכזב כי הדרך למעלה תהיה קשה וארוכה ,כדאי ורצוי שכולם ינחתו ויבינו שזה דורש עבודה וזמן.
     
  3. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,689
    Likes Received:
    26,884
    Gender:
    Male
    אם להראות כל כך רע אז מחזור 4 ולא 24 אבל חשוב שמוריניו יעיף את כל השחקנים שלוקחים את הקבוצה אחורה ומשום מה הפכו לבאנקרים.
     
  4. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    ההחלטה להרכיב את לינגארד היום הזכירה לי את זה שהחזרנו את פארק מהבוידעם להרכב הפותח בדרבי האומלל ההוא נגדם בעונת האליפות הראשונה שלהם.

    זה שהוא החלים מהפציעה זה אחלה, וזה שהוא התאמן כרגיל זה גם כן נחמד, אבל יש הבדל עצום בין להיות match fit לבין להיות חד.

    הם היו כל כך הרבה יותר חדים מאיתנו היום שזה היה מפחיד.

    אהבתי את האנרגיה שאיתה עלינו למחצית השנייה, אהבתי מאוד את ההופעה של אנדר הררה, אבל הטקטיקה הזאת של "לשלוח כדור ארוך לכיוון זלאטן ופלאייני ולקוות שמשהו טוב ייצא מזה...". נו, באמת.

    בשביל זה יכולנו לצרף את אנדי קארול ופיטר קראוץ' ולתרום את כל הכסף שהוצאנו על רכש למטרת צדקה.

    איך תמיד בקבוצות של גווארדיולה יש את הגמדים האלה שהדרך היחידה להוציא להם את הכדור מהרגל זה לכסח אותם..?
    בבארסה זו בערך חצי קבוצה,
    אצל סיטי אלה "רק" סילבה ודה בריינה שפשוט האכילו אותנו חצץ היום, ועשו את זה בקלות מרגיזה.

    זה בדיוק סוג השחקן שחסר בקבוצה הזאת.
    מאטה לא כזה, קגאווה לא היה כזה בתקופתו אצלנו, מקיטריאן היה כזה בדורטמונד וכרגע הוא עוד לא במקום הזה במדים שלנו...
    כבר שנים שיונייטד פשוט זועקת לקשר ההתקפי הזה שתמיד יודע איפה למקם את עצמו על המגרש, שמסירה אחת שלו שוברת קו הגנה שלם...
     
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    גם כשלינגארד כשיר ספק גדול אם הוא לרמה הזאת. הרצון של האוהדים והתקשורת לראות שחקן בית מצליח הופך אותו לאוברייטד. בזמן המשחק שמתי לב שהיו שלטי פרסומת לסרט ב-MUTV על לינגארד, שנקרא משהו כמו "מילד לגיבור מוומבלי". זה הצחיק אותי, אנחנו לא בשנות השמונים ששער ניצחון בגמר הגביע מקנה לך תהילת עולם. שלושה חודשים אחרי ואנשים בקושי זוכרים שזה קרה.
     
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,706
    Likes Received:
    5,252
    אין לנו את החיבור של סיטי, זה ברור. זה ייקח זמן. כדי להתמודד נגדם היינו צריכים איכות אישית, ולמרות הכוונות הטובות בחלקן לפחות - מי לא רצה לראות את מחיטריאן בהרכב? לינגארד זה סיפור אחר - רק הגדלנו את הפור שיש לסיטי עלינו.

    פספסנו את זה במחצית הראשונה, האיומה. אבל לא נורא, מקווה שנלמד מזה. הייתי מעדיף את הנקודות, נתנחם בפרס הניחומים - העובדה שידענו לתקן תוך כדי תנועה. העיקר שנראה לזה המשכיות.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,643
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    לא צריך להתפורר מהפסד בודד אבל אני חושב שאין מה לדבר על נסיבות מקלות. הכדורגל היה איום ונורא במשך חלקים מהזמן(וגם בסוף - אינסוף הרמות). ליונייטד היה את יתרון הביתיות, סיטי הגיעה ללא השחקן המרכזי שלה - קון אגווארו, ומעבר לכך גם פפ של סיטי לא בידיוק אותה קבוצה - גם אם ההרכב זהה. הניסיון של סילבה ודה-ברוינה מאחור הוא חדש לחלוטין ואני חושב שסיטי ממש לא ירקה דם כדי לנצח, היה לה מאוד נוח במשחק היום. מוריניו צריך להפיק לקחים לגבי ההרכב ואלה ממש לא ה-11 הטובים ביותר העומדים לרשותו. פלאייני מיותר לטעמי וכך גם ווין רוני. ראשפורד היה מרענן אבל מדוע לא קיבל יותר כדורים במחצית השנייה? הוא הצליח לגרום לסיטי לבעיות עם המהירות.
    אגב, היו לא מעט דיונים כאן על ההגנה. זו של סיטי נראית הרבה יותר שלמה בינתיים. אני לא מדבר רק על הגול הראשון שהיה פשוט שכונתי ומביך - כל אחד משאיר לחבר שלו ואף-אחד לא קופץ לגובה.
     
  8. avdz7 Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    3,467
    Likes Received:
    437
    יש ליונייטד פוטנציאל הרבה יותר טוב. ואני מתכוון לזה נטו בבחירת השחקנים.
    אם אני בנעליו של הפורטוגלי, אני מכניס את שניידרלין ישר להרכב, בתור קשר אחורי פרופר הוא ידע לתת ערך מוסף. יש לו יכולות מצויינות.
    דבר שני, הררה. כזה שחקן אנחנו צריכים, לוחם במרכז המגרש, יודע לתקל כשצריך ולהיות יצירתי בהתקפה. שני אלו יתנו לפוגבה חופש יותר התקפי, וכך נמצה את הפוטנציאל שלנו בקישור. כך נפטרנו גם מפלאייני וגם מרוני (כן כן, אני יודע שחלקכם תגידו שפלאיני נחמד לאחרונה אבל עם כל הכבוד זה לא לרמה שאנחנו שואפים). לגבי ההגנה, סמולינג להרכב בהקדם. בלם הרבה יותר טוב מבלינד לדעתי (עם דגש על המילה בלם).
    בהתקפה זה צריך להיות מרסיאל מקיטריאן וזלטאן. כשמרסיאל לא חד, אני חושב שממפיס ברוטציה משחק פה תפקיד. אני מקווה שמוריניו לא יפסח עליו.

    הבעיה הגדולה פה במה שאמרתי היא שאני לא רואה את מוריניו עובר לשחק 4-3-3 אלא נתקע עם ה4-2-3-1 המעצבן הזה.
     
  9. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    שניידרלין עוד לא הראה אפילו פעם אחת במדים שלנו את היכולת הטובה שלו מסאות'המפטון.

    לא הפסדנן היום את המשחק בגלל איכות השחקנים. סיטי לא הרבה יותר טובה מאיתנו מבחינת חומר השחקנים, בטח בלי אגוארו.
    פפ ניצח את מוריניו היום, חד וחלק.

    סיטי נעה וחשבה מהר מאוד. אנחנו היינו הרחק מאחור בקריאה שלנו את המשחק.

    אם אני חושב על הטווח הארוך, ועל הרצון של יונייטד באמת לחזור לקדמת הבמה של הכדורגל האירופי... זה לא הולך לקרות עם שלד שחלק ממנו מורכב מפלאייני, רוני ואיברה. זה כבד מידי, זה איטי מידי.

    זה מבאס, ואין בזה שום רומנטיקה, אבל למרות הקיץ הנהדר שעשינו, עבודת הרכש עוד רחוקה מלהסתיים.
    וצריך לקוות שמרסיאל ורשפורד באמת יגדלו להיות ה"רוני ורונאלדו" הבאים שלנו.

    אני כלל לא משוכנע שהעמדה המועדפת שלהם היא בכנף, אגב. את מרסיאל בעיקר הייתי רוצה לראות בחוד.
     
  10. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,689
    Likes Received:
    26,884
    Gender:
    Male
    שניידרלין לא קיבל צ'אנס אצל מאמן חדש.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  11. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,643
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    פוגבה לא צריך להיות זה שמחלק את המסירות האלה במרכז השדה, הוא לא הגיע כדי לנהל משחק. הררה צריך להיכנס לעמדה הזו ללא ספק וכך פוגבה שכמובן במשחקים הקשים יעזור יותר הגנתית - יוכל להצטרף לחלק הקדמי וזו המומחיות שלו, להגיע מגל שני ולכבוש את הדאבל-פיגרס בעונה ולספק אותה כמות של בישולים. אני תוהה כמה זמן מוריניו ימשיך עם פלאייני ורוני. את איקר קסיאס הוא זרק לספסל אחרי חודשיים גרועים(ומי שחושב שזה היה יותר מכך סתם לא מדייק) אז אני מתקשה להבין איך הוא נותן אשראי לרוני בכוח ובטח כשיש עוד הרבה אלטרנטיבות. הסגל באמת נראה הרבה יותר טוב אבל יש דברים לא מובנים. אם זה היה קורה אצל ואן-חאל שאיבד את זה מזמן או אצל מויס הבינוני הייתי מבין אבל מוריניו רוצה להצליח כאן ועכשיו. ואני חושב שהביטחון לגבי ההגנה היה קצת מופרז לפי חלק מהדיעות שקראתי, גם אם ביליי מרשים הוא עדיין לא פפה או קייליני, הוא תלוי בפרטנר שאיתו ובלינד הוא אלתור, הוא הגיע לקבוצה חדשה ויהיו הרבה עליות וירידות.

    לדעתי, וזה לא מבוסס - אם מוריניו לא היה מחזיק כלל מדפאיי אז הוא היה עומד למכירה הקיץ. הוא מאוד צעיר והיה אפשר לכסות חלק מההשקעה כלפיו. העונה שלו ביונייטד הלכה הפוך פחות או יותר אבל חשוב לבדוק אותו
     
  12. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,393
    Likes Received:
    7,242
    בוודאי שהפסדנו את המשחק הזה(בחצי הראשון) קודם כל בגלל בחירת השחקנים.
    לתקוע את פלאייני ופוגבה עם ה4 מטרים המשותפים שלהם מול 3 שחקני קישור התקפי זריזים שכל הזמן נכנסו בתנועה למרכז זה ליצור מיס מאץ עוד לפני שהתחלנו לשחק.
    מדהים שמוריניו לא ניסה לתת הוראות או לשים אפילו את מיקיטריאן באמצע ולהזיז את רוני הצידה כדי לחסום קצת את התנועה של דה בריינה וסילבה לאמצע.

    שניידרליין בריצה שלנו בשנה שעברה עם כל הפצועים היה מהשחקנים הטובים ביותר והאחראיים ביותר בקבוצה.
    כולנו ראינו איך חזרנו להראות כשקאריק החלים.

    ביי פאר שניידרליין עושה את עבודת הקשר האחורי יותר טוב מהשתיים וחצי הופעות האחרונות של פלאייני שרובכם מגמרים עליהם בלי סוף.
     
    Scouser Tommy and avdz7 like this.
  13. Wazza Member

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    1,405
    Likes Received:
    47
    Gender:
    Male
    חייב, פשוט חייב לעבור ל4-3-3
    הררה, שניידרלין ופוגבה בקישור כאשר פוגבה ההתקפי. בהתקפה איברהימוביץ', ראשפורד/ממפיס, מחטריאן/מרסיאל
     
    WellNeverDie likes this.
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,706
    Likes Received:
    5,252
    ואז נזכרים שכמובן, כמובן, חייבים לשמור מקום לרוני, וכל התוכניות על קישור משולש איכותי מתחרבשות.
     
    Wazza, ofirmala and Scouser Tommy like this.
  15. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,689
    Likes Received:
    26,884
    Gender:
    Male
Thread Status:
Not open for further replies.