אבל אין עם זה שום בעיה. מכאן מתקדמים , לומדים , עושים כסף , נחשפים וכו' כו'. אף אחת לא באמת מצפה מאלופת ישראל לעלות לשמינית , אבל גם להמשיך ל-32 אחרונות באירופית זה יפה. וכל זה יקדם את הכדורגל - אבל בשביל זה צריך לבטל את הגבלת הזרים , אין מספיק טלנט. הנבחרת לא מדד מבחינתי. ויש כסף בכדורגל הישראלי שאמור להספיק להגיע לזה.
לא יאמן. ב"ש קיבלה פנדל שלישי ומנצחת 2:3. איזה בדיחה. אוי ואבוי לנו שככה אלופת המדינה שלנו מנצחת. שריף פייבוריטית לעבור בגומלין.
אם מחפשים את הבעיות בכדורגל הישראלי, הן מתחילות בזה שאף אחד לא מתייחס לפתיחת רגליים של מליקסון שהשאירה את בן סהר למירוץ מול המגן, שגם את זה הוא הצליח לפספס וניצל על ידי הבלם (או השופט). הדברים הקטנים הם אלו שמנצחים משחקים, לא הדריבלים עם אחוזי ההצלחה המזעריים.
אם נקבל בגומלין שופט שיהיה נגדנו אז אולי מגיע לב"ש...יש לי את הרושם שללא השריקות ההזויות האלו ב"ש היתה מפסידה היום.
איזה כיף לב"ש שהמהמרים באסיה בחרו את המשחק שלהם... הזוי. (ואני אנצל את ההזדמנות כדי להגיד שאני מאחל להפועל ב"ש עונה אירופית ארוכה ומוצלחת, רצוי בליגה האירופית, גם אם ההודעות שלי נשמעות "תומכות" בשריף)
ביכולת הזאת אתה צודק. הם לא רק שהם לא יפסידו, הם יובסו. חייבים מהפך של 180 מעלות. הדבר היחידי שב"ש מקווה לו זה לקבל את סלטיק בהגרלה ביום שישי חחחח (מפסידה בחוץ 0:1 לאלופת גיברלטר בסנסציה הגדולה בהיסטוריה של הכדורגל דקה 86)
האגדה מספרת שבשנות ה-70 וה-80 מכבי בכדורסל היתה עושה אירוח מלכותי לשופטים שבאו לשפוט אותה. כנראה שאלונה למדה את השיטה.
שבוע הבא עד דקה 30 אדום לבש ופנדל דבילי לקראץ הסיום. אוהדי בש תתכוננו לשכפול המשחק מתון אשתקד. כל התחלואות של הכדורגל הישראלי יכו שם. גיבור טראגי: גון הוגו.