בית 4 - אני רואה אדום בעיניים

Discussion in 'יורו 2016' started by Die Werkself, May 31, 2016.

  1. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,504
    Likes Received:
    2,686
    מאצ' אפ בהזמנה לאיטלקים.
     
    de Middenweg likes this.
  2. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,270
    Likes Received:
    7,206
    עד שאדר כובש שער ניצחון, כולם היו מוותרים עליו בדיעבד ופותחים לאירלנד רגליים יותר רחב מהפתח שדה חאה השאיר לפריסיץ'.
     
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,593
    Likes Received:
    6,330
    לדעתי אתה טועה:
    Euro 2016 Bracket - ESPN FC
    צרפת ואנגליה בחלק התחתון.
     
  4. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,809
    Likes Received:
    20,923
    הוא לא טועה.
     
  5. Christian Dailly Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    466
    Likes Received:
    80
    לפי החישובים של המקום שלישי,
    וולס תשחק מול צפון אירלנד בשמינית גמר.
     
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,593
    Likes Received:
    6,330
    שמע, אולי אני סנילי, אבל בצד אחד של ההגרלה יש את איטליה, ספרד, גרמניה, שווייץ, פולין, וקרואטיה (פלוס עוד שתי נבחרות). בצד השני יש את צרפת, אנגליה, וויילס ועוד 5 נבחרות שנקבעות מחר.

    יש לך לינק אחר?
     
  7. Hapoel_Tel_Aviv Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,477
    Likes Received:
    550
    צרפת,אנגליה,גרמניה,איטליה,ספרד ואיטליה - כולם בחלק התחתון. הרבע גמר צרפת - אנגליה (אם יעלו) וגרמניה (אם תעלה) נגד המנצחת בספרד -איטליה, וואו.


    רק אם טורקיה לא תעלה
     
  8. Ever Banega Member

    Joined:
    Sep 29, 2011
    Messages:
    2,815
    Likes Received:
    430
    אני חושב שראמוס לא אוברייטד (אולי קצת) מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר הרבה אוהדים שמחזיקים ממנו יותר מדי. בלם טוב, פותח בנבחרת בצדק, בריאל מדריד הוא בערך ברמה של פפה וואראן וזה מה שרוב האוהדים הנטרלים יגידו. לכן אני לא רואה סיבה לקרוא לו אוברייטד.

    דרך אגב איזה שער מבאס, לפי דעתי פריסיץ' ניסה למסור בכלל.
     
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,593
    Likes Received:
    6,330
    @Hapoel_Tel_Aviv
    @oranfu
    אתם צודקים. לצערי זה יכול לפתוח את הדרך בשביל בלגיה...
     
    oranfu likes this.
  10. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    http://estaticos.marca.com/assets/multimedia/imagenes/2016/06/21/14665426087067.Xxx

    תם הרצף.
    זה היה חייב להגיע מתישהו ועדיין, אחרי השער הקליל של מוראטה היה נראה שספרד משיגה עוד ניצחון קל, לא תיארתי לעצמי ולו לרגע אחד שנפסיד את המשחק היום. תחושה מאכזבת אין ספק אבל כמו שלא הייתי באופוריה אחרי הניצחון על תורכיה - ככה אני לא מוריד את הראש היום למרות הבעיות הדי ידועות בנבחרת ספרד. בטוח שבאיטליה לא רגועים לקראת המשחק נגדינו ואם ספרד תניף עוד גביע זו בטח לא תהיה סנסציה. היה משחק בקצב לא רע בכלל, שאפו אדיר לקרואטים שהשוו בדקה קריטית ושיחקו יפה גם ללא מודריץ'. לטעמי תיקו היה משקף יותר אבל לא מעוניין לגרוע מהמשחק היפה שלהם.
    ספרד יצאה כאן מופסדת פעמיים - ההרכב הראשון שיחק, ולא היטיב לשחק - השחקנים התעייפו. אינייסטה היה שפוך לקראת הסיום וגם היתר היו עייפים, וכל זה לא עזר לספרד להשיג את המקום הראשון. כשאינייסטה לא טוב כך גם הנבחרת. דויד סילבה לא יתן גול בחיים במשחק חשוב כנראה, למה הוא חיכה בסיום?
    אני לא מחדש דבר כשאני אומר שדל-בוסקה לא באמת שולט בנבחרת שלו והחילוף של ברונו היה הזוי, לא פחות. הוא מוותר על שחקן מסוכן כמו נוליטו - למה? ובמקומו לפחות תשחק עם שחקן אחר, נניח לוקאס ואסקס. החילוף של אדוריץ' למשל לא הצליח - הוא לא לוחץ את הבלמים בניגוד למוראטה והיה נראה קצת עייף. ספרד סובלת מבעיית מהירות. ג'ורדי אלבה המגן השמאלי הוא השחקן היחיד בסגל שלה שהוא באמת מהיר ולמרות שהשער שלנו הגיע בהתקפת מעבר - לספרד יש בעיה לצאת קדימה במתפרצות. לדעתי חואנפראן היה רע מאוד היום, ההגנה כמובן לא בשיאה ודה-חאה ספג שער אומלל. ראמוס בעט פנדל לא טוב אבל הוא שומר את הטוב שלו לגמר כנראה, וברצינות: בחיים לא היה פנדל.
     
  11. Greek Member

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    313
    Likes Received:
    102
    Gender:
    Male
    לא חסר אנשים בעולם שקוראים לו הבלם הכי טוב בעולם, אני נתקל בזה אישית המון.
     
  12. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    מעניין מה היה לחבר'ה להגיד כשראמוס נתן 'פאנקה' כאילו הוא טוטי במשחק חצי גמר היורו נגד פורטוגל ב-2012 וכל זה חודשיים אולי אחרי ההחמצה המביכה נגד באיירן מינכן. ראמוס שחקן של מאני-טיים. אולי אדוריץ' היה צריך לבעוט אבל זה לא חשוב, אסור שהנבחרת תהיה כה מושפעת מפנדל אחד נגד יריבה כמו קרואטיה מה גם שלא היה פנדל לדעתי. מה הקשר בין ביצוע הבעיטה לבין היותו אוברייטד? ראמוס לא יציב אבל הוא מגיע תמיד למשחקים הגדולים. נכון, הוא לא קנבארו או נסטה, אבל אם נכניס גם את טרי לרשימה - כמה בלמים כבר יותר טובים מהן? מעבר לכך שראמוס שייך לדור חדש של בלמים שתורמים יותר להתקפה ויש לו ערך מוסף מצוין. שני גמרים של ליגת האלופות אשכרה, צמד בחצי גמר. שחקן ההגנה הטוב ביותר של ריאל מדריד בשלוש העונות האחרונות הוא פפה, בכל-מקרה.
    וואלה יופי, יש כל-כך הרבה סיבות לאיבוד הנקודות היום ומצאו פה שעיר לעזאזל, סרחיו ראמוס. אגב, בשער של קרואטיה זה היה מחדל של כולם לדעתי. פיקה גם פספס שם כדור באוויר.
     
  13. Christian Dailly Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    466
    Likes Received:
    80
    קרואטיה-בלגיה בחצי גמר , יכול להיות אחלה משחק.
     
    de Middenweg likes this.
  14. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    די נו, זה סגור שזה יהיה ככה? איזה גועל נפש.

    יש לך או למישהו מושג באיזה צד נמצא חצי הגמר שיערך במארסיי?
     
  15. Christian Dailly Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    466
    Likes Received:
    80
    הצד החזק.

    חצי גמר של גרמניה/ספרד/איטליה-צרפת/אנגליה.
     
    JohnTerry26 likes this.