גדל כחלוץ והעונה הוסט יותר ימינה ושיחק ברוב המשחקים שם בבאזל. בחצי שעה ששיחק היה הרבה יותר מסוכן מספברוביץ' ובסהכ הכללי שוויץ בינוניים מדי.
אה?! מארסיאל אם כבר הוא השחקן לשים על שטחים קטנים וצפופים. גריזמן וםוגבה היו אולי החלשים ביותר במשחק האחרון(גריזמן חלש כל השנה בנבחרת הצרפתית). ספסול נכון לטעמי, בוא נראה איך זה יראה על הדשא. אני מהמר על נצחון משכנע.
אני חושב שהנבחרות הגדולות נגררות אחרי השיטה הזאת ואחרי הקטנות, מבחינת ריגוש אפילו שהקטנות לא נופלות מהגדולות זה מרגיש שזה נטו בגלל עליבות ולא בגלל איזה רמה שמוצגת. מבחינת ריגוש או משהו שאזכור אין פה כלום בהשוואה למונדיאל, גם אם פה ושם יש משחקים עם קצב טוב או שהכל צמוד. יש רק שתי משחקים עד עכשיו שעניינו אותי לאורך כל המשחק: קרואטיה-טורקיה ואיטליה-בלגיה. בטורניר של 24 נבחרות ציפתי שנראה פערים ושיהיו נבחרות שלא שייכות, אבל כמו שאתה אומר הגדולות פשוט לא באו וחוץ מצפון אירלנד לא ראיתי נבחרות שאפשר להגיד עליהן שהן לא שייכות ופתאום נבחרות כמו רומניה ואלבניה נראות נבחרת לגיטימיות.
אם אלבניה הייתה איטליה היא הייתה יורדת מכאן עם מחמאות על איזה גברים הם. משחק הגנה מצוין מבחינתם. היסאיי הזה סוס מפחיד. מחסל כל מה שבא לעברו וממשיך לדהור קדימה.
מאמן איטלקי + 4 שחקנים פותחים שמשחקים באיטליה = אלבניה סופר מאורגנת ואגרסיבית. מחמאות גדולות לדה ביאסי על ההכנה למשחק הזה ובאופן כללי ליורו הזה.
ואחרי כל מה שרשמת שיש בו הרבה מין ההיגיון תבוא מדינה קטנה עם 8 מיליון תושבים ששמה ישראל ותנצח את אלבניה בבית בהפרש של 3 שערים. אחחח אך האופטימיות.
כרגע זה נראה רע, אבל הברקה אחת של שחקן זה או אחר והמארחת כבר עם 6 נק'. אני מהמר שזה מה שיקרה, 1-0 קטן ולא מרשים לצרפת.
וואי ניחסתי להם את האמא, מחצית מזעזעת של צרפת. הייתי חושב לוותר על ג'ירו במשחק כזה ולהכניס מישהו מהיר יותר לאמצע, גריזמן או מארסיאל. רמי בלם חלש, איזה משחק רגל זוועתי יש לו ג'ון אושה סטייל.
\לא אמרתי כלום בקשר לישראל. למרות הרמה הנמוכה ביורו אנחנו עדיין לא ברמה של אף אחת מהנבחרות הקטנות שעלו והשוו אותנו אליהן אולי למעט צפון אירלנד וגם זה לא בטוח. ישראל רחוקה הרבה מאוד מאלבניה,איסלנד,רומניה, אירלנד.
חס וחלילה, אתה תעיר פה אנשים. הוא קילר! ג'ירו נוראי. צריך 10 הזדמנויות בשביל להגיע למסגרת, ובעיקר עם נגיחות. האלבנים חזקים (פיזית), מת על הנבחרת הזו.
לפי התקשורת ההולנדית יש אפשרות שפוגבה לא פתח בגלל בעיה משמעת. דיברו על זה גם בארץ? בנתיים קורה לאלבניה, אבל יש גם אקשן בצד השני. זה לא ייגמר 0-0... נ.ב - ישראל בצדק לא בטורניר. כל הנבחרות טובות מאיתנו. אם הולנד בצדק לא שם אז לישראל כן יש מה לחפש בצרפת?