בית 1 - צרפתים, צוענים ומה שביניהם

הנושא בפורום 'יורו 2016' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/16.

  1. איגור .פ. Member

    הצטרף ב:
    ‏21/10/06
    הודעות:
    1,698
    לייקים שהתקבלו:
    13
    אני מגיב עכשיו על המשחק , היה משחק מצוין כמו שצריך להיות משחק פתיחה עם הרבה פיזיות במיוחד מהצד של הרומנים .
    הרומנים שיחקו מצוין ואת האמתי הפתיעו אותי לטובה ואני חושב שאם טיפה מזל המשחק היה מסתיים בתיקו שיותר שיקף את מה שראינו במגרש.

    לגבי השער של הצרפתים זה שער באשמתו הישירה של שוער רומניה. הפנדל היה מוצדק . והשער איך לא השער של דמיטרי פאייה כבר עכשיו בקליפ השערים של סיום הטורניר זה יהיה שער ב5 השערים היפים והחשובים בטורניר.
     
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    תודה @רודמן ו @Die Werkself . מוזר לי שאופ"א עצמם לא משחררים את הנתונים האלה לקהל. בפיד שלהם, אחרי המשחק, רצות סטיסטיקות בנוגע למרחקים ששחקנים רצו. מטורניר בסדר גודל כזה ציפיתי שהנתונים האלה גם יהיו זמינים לכולם..
     
  3. סיונרה Member

    הצטרף ב:
    ‏20/2/16
    הודעות:
    13,141
    לייקים שהתקבלו:
    5,896
    מין:
    זכר
    לדעתי הייתה עבירה של ג'ירו על השוער, הוא העיף לו את הידיים מהכדור.
    בכל פעם שראיתי את פוגבה, לא הבנתי על מה ההייפ, הוא לא שולט במשחק ומעדיף לשחק כסוג של שחקן אמצע-אגף במקום לעמוד באמצע ולקבוע את הקצב. אין לו דומיננטיות שהייתי מצפה משחקן בסכומים שרוצים לשלם עליו.
     
  4. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    מספרי היום הראשון של היורו:
    - ג'ירוד הוא זה שכבש את שער הפתיחה של יורו 2016. קדמו לו: לבאנדובסקי(2012), סברקוס- צ'כיה(2008), קראגוניס(2004), גור-בלגיה(2000), אלן שירר(1996), אריקסון-שבדיה(1992), מנצ'יני(1988), פלאטיני(1984) ורומינגהה(1980).
    - קינסלי קומאן הוא השחקן הצעיר ביותר בתולדות צרפת שמשחק ביורו - בגיל 19 ו-362 ימים. קדמו לו: בנזמה(20 ו-173 ימים), מרסיאל(20 ו-178 יום), סמיר נאסרי(20 ו-349 ימים), אנלקה(21 ו-89 יום), הרבין(21 ו-98 יום) ובראבו(21 ו-131 ימים).
    - פאייט הוא השחקן השלישי של ווסטהאם שכובש ביורו והראשון מאז 1980.
    - עוד פאייט: השחקן הצרפתי הראשון שכובש ומבשל במשחק אחד ביורו מאז דויד טרזגה בגמר היורו נגד איטליה בשנת 2000.
    - צרפת היא המארחת הראשונה שמנצחת במשחק הפתיחה ביורו מאז עשתה זאת בלגיה בשנת 2000. פורטוגל למשל הפסידה במשחק הפתיחה ליוון ב-2004 למי שזוכר.
    - צרפת, כמו גרמניה - היא הנבחרת נגדה נשרקו הכי הרבה פנדלים ביורו - 9. אנגליה שנייה עם 6 פנדלים נגדה, איטליה שלישית עם 5 פנדלים נגדה; נגד הולנד, פורטוגל ודנמרק נשרקו 4 פנדלים ומול בלגיה ורוסיה - 3.
    - משחקים נוספים שפתחו את אליפות אירופה ובהם נשרקו פנדלים: אנגליה-שוויץ(1996)| פורטוגל-יוון(2004)| פולין-יוון(2012)|
     
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    היום בבית 1:
    11.06.2016, 16:00, אלבניה – שווייץ (פליקס בולאר, לאנס) – ספורט1
     
  6. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,143
    לייקים שהתקבלו:
    7,211
    הוא ניסה לרמוז לך את זה באלגנטיות, אבל כרגיל איתך, אתה תעמוד על משהו ותצטרך שנביא לך עוד 7,8 דוגמאות דומות כדי שתשנה את דעתך.
    הוא קילר כבר היום, כמות השערים החשובים ממהלכים שלו ורק שלו שהוא עשה עבור ההתקפה הבינונית של יונייטד העונה-קשה לספור, אתה מוזמן לחפש, זה הרבה יותר משער מול ליברפול במשחק הבכורה שלו באנגליה.
    לא בושה לטעון שהתקפה שלמה בסיר הלחץ שנקרא יונייטד, נישאה על כתפיו של שחקן צרפתי צעיר בן 20 בעונת בכורה.
    **אגב, ה17 שערים שלו, ממקמים אותו בטבלת כל הזמנים של יונייטד במקום הראשון עם רוני ובראיין קיד כשחקן שהגיע כטינאייג'ר ונתן את עונת הבכורה הטובה ביותר, לפני שמות כמו רונאלדו, גיגס,סקולס(ששיחק בהתחלה כחלוץ לכל דבר), בובי צ'רלטון ועוד...

    לא הייתה לי כל כך בעיה עם זה שפאייה פתח בסוף, הייתי קצת מופתע מזה כי בכל זאת הוא ערך את הבכורה שלו לא מזמן. זו לא הייתה בחירה שמרנית של דשאן שהוא מאמן די שמרן.
    אני ציפיתי שבמשחק הזה הוא יפתח דווקא במקום גריזמן שסיים את העונה שלו לפני בערך 12 ימים ושיחק כמות לא נורמאלית של משחקים.
    למשחק הבא אני כבר כן הייתי מרכיב את פאייה בימין ואת מארסיאל בשמאל בגלל היכולת של שניהם להכנס למרכז מתחת לחלוץ ולעשות פשוט דברים אדירים(כמו גם לשחק נהדר על הקו).
    גריזמן נראה סחוט ובכלל לא נראה מתאים כל כך למשחק על הקו כשהחלוץ מטרה שלך זה ג'ירו.
    אופציה אחרת זה לנסות שילוב בחוד של מארסיאל וגריזמן ביחד כשפאייה וקומאן באגפים, אבל אני ממש ספקן שמאמן שמרן מאוד כמו דשאן בכלל יחשוב על משהו כל כך אטרקטיבי כמו זה.

    אחרי פירסום הסגל כתבתי ממש פה שזו טעות שעוד יכולה לעלות להם ביורו לוותר על לאקאזט(כזה אנדרייטד בצרפת) וחאתם בן עארפה אחרי עונה גדולה ולהשאיר כל מיני ז'יזניאק, קאביי(מה הקשר שלו בכלל?) או מוסא סיסוקו אחרי עונה מסוייטת.
    צרפת לא הייתה צריכה אף אחד מהשלושה האלה בסגל, בטח לא במחיר של לוותר על שחקנים שהיו יכולים לתרום לה הרבה יותר.

    מעניין אותי אם דשאן היה מתעלם גם מנאביל פאקיר אם זה לא היה נפצע כמעט לעונה שלמה והיה ממשיך בגרף ההתקדמות שלו מהשנתיים האחרונות, הרגשה שלי שכן, גם הוא לא היה עושה את הסגל הסופי.
     
  7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    המשחק ישודר בערוץ 11 ובספורט 1HD (למרות שגם בערוץ 11 זה בHD)
     
  8. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
  9. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    15,654
    לייקים שהתקבלו:
    6,755
    @k_700

    קודם כל אני מופתע מרמת ההיכרות שלך איתי, אל תעלב, אבל לא זוכר שיחות מרתקות איתך או עם אחרים על דוגמאות או השוואות של שחקנים.
    (ואם באמת היית עוקב אחרי, היית רואה שאני לא פעם ולא פעמיים מודה, מפנים ואם צריך - גם מכיר בטעויות שלי).

    עכשיו לנושא, תמשיך קצת לדפדף אחרי אותה תגובה שלי, ותראה למה התכוונתי, אולי תפנים. כשטוענים בפני שמרסיאל קילר, ולאחר מכן טוענים שגריזמן קילר, אז כמו בגרף לינארי, אני נאלץ להשוות קודם כל בינהם. אז גריזמן הקילר נעלם מהמשחק, וחוץ מ-2 כדורי רוחב נהדרים של פאייה לעברו, לא הצלחתי לראות ממנו כלום. מרסיאל נכנס כמחליף ולכן אמנע מלדבר עליו. לכן אני חוזר ואומר, מקווה שמרסיאל יהיה מה שהיה הנרי, במהלך 10 השנים הקרובות, אבל נכון להיום, הוא עדין לא כזה. אבל עזוב, כרגיל איתי, אני צריך 7,8 דוגמאות כדי לשנות את דעתי, ולא נגיד שהוא יסחוף את צרפת קדימה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/6/16
  10. All_Hale_Conradinho Member

    הצטרף ב:
    ‏24/12/14
    הודעות:
    801
    לייקים שהתקבלו:
    184
    מין:
    זכר
    שוויץ: זומר, ליכטשטיינר, ג'ורו, שאר, רודריגס, ג. דז'אקה, דז'מיילי, ברהמי, שאקירי, מהמדי, ספרוביץ'
     
  11. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    הצטרף ב:
    ‏26/8/12
    הודעות:
    2,083
    לייקים שהתקבלו:
    941
    אלבניה (4-3-3):
    ברישה - הוסאי, צאנה, מבראיי, אגולי - אבראשי, קוקלי, ג׳אקה - רושי, סאדיקו, לניאני

    למה גאשי לא בהרכב? פצוע?
     
  12. All_Hale_Conradinho Member

    הצטרף ב:
    ‏24/12/14
    הודעות:
    801
    לייקים שהתקבלו:
    184
    מין:
    זכר
    כנראה שכן.
     
  13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    אל תהיו כל כך בטוחים, הוא על הספסל בסך הכל.
     
  14. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    15,654
    לייקים שהתקבלו:
    6,755
    האלבנים לא פראיירים בכלל. יש להם הרכב של סוסים אחד אחד. אני ממש לא אופתע אם כלל לא יפסידו היום.
    שווה כמובן לתת תשומת לב להוסאי ואבראשי (לצד גאשי, שהבנתי שלא בהרכב).
     
  15. All_Hale_Conradinho Member

    הצטרף ב:
    ‏24/12/14
    הודעות:
    801
    לייקים שהתקבלו:
    184
    מין:
    זכר
    אני מאמין שיהיה תיקו אבל לא 0-0. אם גאשי אכן לא פצוע אני אפילו לא אתפלא אם הוא זה שיכבוש שער מהספסל.