בית"ר ירושלים 2015/16

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 16, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. סגול בדם Member

    Joined:
    Jan 23, 2013
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    359
    בריהון , סטייל אצילי רק פחות מוכשר לדעתי
    שחקן קו טכני ומהיר , כבר שנים מדברים עליו בראשון ורק השנה הוא באמת פרץ
    לדעתי קצת מוקדם בשבילו קפיצת המדרגה הזאת
     
    Drama2 likes this.
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    אין ספק שיש פה סוג מסויים של הימור. בקטע הזה אנע דווקא סומך על טביב. הוא לא היה מוציא כזה סכום ברגיל..
     
  3. amn Member

    Joined:
    May 28, 2004
    Messages:
    2,307
    Likes Received:
    1,239
    האמת שניהלו מו"מ (אתר ערוץ הספורט - חדשות הספורט, תוצאות, תקצירים ושידורים - Sport5.co.il : ליגת העל אבל אחרי שבדקתי, ראיתי שהייתה שנה שבה לא שיחק ואז הרישום שלו בוטל והוא עבר להוד השרון בעונה שאחרי. עוד באותה עונה חזר לכפר-סבא, אבל להערכתי הוא כבר נחשב לשחקן שעזב את קבוצת האם שלו למספיק זמן.
     
  4. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    לשמוע שחושבים על מגן שמאלי זה כבר עושה טוב.
    כל משתמש באייסוקר יתרום יותר מדושאן.

    בריהון שחקן עם רגל שמאל באגף ימין, מזכיר מאוד את אצילי טכני מאוד עם חוש לשערים, אבל בכל מה שקשור לחוכמה אצילי עושה עליו. עדיין אם אצילי עוזב זו החתמה ראויה מאוד.
     
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    אתה מזלזל יותר מדי בדושאן. הוא אחלה מגן שרוב העונה היה שקט ממנו ומבחינת חדר ההלבשה חשוב שתהיה אישיות כזו. יותר משמח שבנש, מגן ימני במקור, יחליף את אלעד גבאי המזעזע.

    אם אצילי עוזב זו לא החתמה ראויה כי אצילי היום הוא בטופ של הליגה ומחליף שלו צריך להיות בהתאם. אבל, בריהון היה סגור בבית"ר כבר מהחורף וכתבתי על זה כמה פעמים כאן. ההעברה שלו לא קשורה לאצילי ואין שום סיבה שהוא לא יהווה את הפתרון לתלות באצילי ובכך יאפשר לו יותר מנוחה ופחות נטל על הכתפיים. לאצילי העונה לא היה מחליף וזה הורגש.
     
  6. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    זה נכון, בריהון לא אצילי אבל זה לא שיש לך אפשרות להחתים את מאור בוזגלו או משהו, ככה שאני לא רואה תחליף הולם יותר.
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    שני דברים בנוגע לבית"ר:
    1. לגבי רב"ש - רוב הדיון שהיה צריך להתנהל פה הוא מדוע דראפיץ' הוחלף(אין סיבה אמיתית למען האמת, הכל עובר טביבי) ולא מדוע רב"ש עצמו נענה להצעה כי לצד המינוסים של בית"ר זה מועדון גדול, קבוצת צמרת וגם רב"ש לא יישב בבית ויחכה להצעה מקפריסין או יחזיק אצבעות שרוני לוי ימשיך להיכשל במכבי חיפה. אבל הסעיף האחרון שהוא חתם אצל טביב - אם רב"ש מפוטר הוא יפוצה רק במשכורת אחת - זו זילות מבחינתו בתור לאו דווקא מאמן אלא איש שעובד. אוחנה ממש לא יכול להיות אובייקטיבי בענייני בית"ר אבל ביציע העיתונות הוא אמר משהו נכון - תאשימו את מי שחותם על הסעיף ולא את מי שמתנה את החתימה בסעיף הזה.
    2. בריהון - לא יצא לי לראות אותו משחק הרבה אבל שמעתי על הכישרון הגדול הזה והמספרים שלו מוכיחים שיש שם משהו. לדעתי זה יכול להיות רכש מצוין של טביב שאוהב לחפש וגם למצוא בזול. וכאן אני לא ציני או מעביר ביקורת אלא יותר מקנא כביכול. אפשר וצריך להתבסס על שחקנים צעירים וגם על כאלה מליגות נמוכות אם יש לך עין טובה. מהראן לאלא גם הגיע להפועל מהליגות הנמוכות והתגלה כבינגו עצום ושחקן חשוב בדאבל. באליפות הראשונה של מכבי ת"א - מהראן ראדי שלא נחשב לעילוי גדול בכדורגל כאן - היא אחד משחקני העונה.
     
  8. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,108
    Likes Received:
    6,560
    אחמד סבע, רועי קהת, שלומי אזולאי, אצילי, שחר הירש, ועוד ועוד ועוד ואם נחזור אחורה אפשר להגיע גם עד עופר שטרית שהגיע מליגה א׳ הישר למכבי חיפה, ומשה גלאם שהתחיל כחלוץ בבית״ר נתניה, ולדעתי גם נג׳ואן גרייב הגיע מליגה נמוכה יותר ובחלק מהמקרים מדובר בשחקנים שהגיעו לנבחרת ישראל. אפילו היו כמה שחקנים נהדרים שרוב הקריירה בילו בליגה השניה כמו חיים סילבס, חיים שאבו ואביבי זוהר.
    בדרך כלל שחקנים שמתבלטים בליגה השניה, על אף שהרמה ירודה- גם ימצאו את מקומם בליגת העל.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  9. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,664
    Likes Received:
    6,762
    שכחת את ליאור פאקינג אסולין.

    אחמד סבע היה סוקרר בכל קבוצה שהיה בה, קהת שחקן בית של מכבי ת"א עם סוכנים, הירש שחקן נוער של הפועל חיפה. שלומי אזולאי (הקשר והחלוץ) זו דוגמה טובה.
     
  10. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,108
    Likes Received:
    6,560
    לא משנה מה המקור. העניין הוא שמדובר בשחקנים שהתבלטו בליגה השניה והיו מסוגלים לעשות את זה גם בליגה הראשונה.
    הרשימה ארוכה. אסולין לא היחיד שלא הזכרתי(אותו דווקא לא שכחתי פשוט לא כתבתי- לא סובל אותו[emoji6]).
    לא מקבל את זה שאומרים ״זה טוב רק לליגה שניה״ למרות שהיו גם כאלה(כמו מורד אבו ענזה שדווקא פתח בסערה את הקדנציה בליגת העל אבל דעך לדעתי לא בהכרח בגלל יכולת).


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,785
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    מעניין אם טביב יצליח לשכנע את גולסה לוותר על הכסף של מכבי תמורת מקום בהרכב של בית"ר. לדעתי אם גולסה רוצה להציל משהו מהקריירה שלו הוא חייב לבחור בבית"ר. אבל אנחנו יודעים שאצלו כסף קודם לכול...
    גם הפירסומים על אוחנה בתור נציג הבעלים יכול להיות מעניין. איך יסתדר עם רב"ש שהוא ריכוזי ודומיננטי בפני עצמו וכמה זמן יקח להם לריב עם טביב.
     
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,321
    Likes Received:
    10,485
    קלאודמיר, קלטינס ואיינבינדר זה בסדר בקישור לא הייתי נוגע לטובת שחקנים כמו גולסה, מויאל וקריאף ששמם עלה(כנראה מטעמם).
    לגבי מחליפים רב"ש יכול להסתדר עם בינוני שמשקיע כמו צעירי ו/או ילד מוכשר מהלאומית כמו שהתימני אוהב.
    שחקן כמו אזולאי אם יחזור היה משנה את דעתי אבל זה לא רלוונטי.
     
  13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    7,097
    Likes Received:
    956
    Gender:
    Male
    נראה יפה הסמל החדש של בית"ר
    יש למישהו תמונה יותר ברורה שלו ?
     
  14. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    בית"ר היא מהקבוצות הבודדות בליגה שיותר תלויה בשחקנים שיעזבו מאשר באלה שיגיעו, רוצה לומר שההרכב הראשון שלה מצוין והחשש העיקרי הוא מספסל די דל או לחילופין מכירת חיסול. אולי הייתי מחזק דווקא את הקישור הקדמי או מגן באחת הכנפיים. רב"ש לא יודע לבנות קבוצה והפעם זה לא המקרה אבל בלי קשר אני לא צופה הצלחה מיוחדת בין הצדדים. רב"ש הוצג כמאמן בית"ר ואמר "ביקשתי רק מענק אחד בחוזה - מענק אליפות". שתה מיץ אומץ. עם או בלי קשר לטביב.
     
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,785
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    אין כמו לגנוב דעת בראיון הפתיחה. האיש אומן.
     
Thread Status:
Not open for further replies.