אתה לא צריך לספר לי על הפרימדונות, כתבתי עליהם כאן בפורום עוד כשהובלנו 0:2. נטע וג'אבר היו רעים היום. למה כשאנחנו שולטים במרכז המגרש אומרים שזה בזכות נטע וג'אבר, אבל כשאנחנו טיילת פתאום זה בגלל השחקנים שסביבם? מה הם טפלון ששום דבר לא נדבק אליו? הגיע הזמן להעביר גם עליהם ביקורת,גם אם הם שחקני בית צעירים. הם לא היו טובים היום וזהו.
אין דבר יותר מעצבן בכדורגל ששחקן שמחמיץ עוצר הכל פתאום בשביל 'להתבאס' ולא רץ וממשיך במשחק. איבדת את הכדור ? תילחם להחזיר אותו. יש חלוץ אחד (פלט), חוץ ממנו לא יכול להיות שכל פעם ששחקנים (בניון,עטר,וורמוט) לא יורדים, אם בשכונה זה מטריף אותך אז תאר לך מה זה במגרש בגודל מלא
תנסה לראות את המחצית השניה שוב בזמנך הפנוי. כמעט בכל התקפה שהוא יצא קדימה, הוא הגיע באיחור, בין אם זה במצבים של ארבייטמן מול שער הריק, בשער, ובהתקפה הראשונה במחצית. בכללי וליינטה ולביא היו צריכים לעבוד כפול בשבילו. תאמין לי שיש דברים שאני לא אומר סתם.
אתה מתבלבל במקרה בו יש שחקן שדה בין השוער לבין קו השער, במקרה הזה השחקן שדה מתפקד כ"שוער" מבחינת חוקי הנבדל.
לא הייתי מרים לנבדל כי הכדור לא הגיע לשחקן וטוואטחה היה עושה את אותה התנועה גם אם היה שחקן מאחוריו וגם אם לא.
אני לא חושב שטוואטחה היה גולש כך ללא השחקן מאחוריו. יש שם 3 שחקני הגנה של מכבי חיפה, הם היו מסתדרים ביניהם ללא האיום של שחקן הפועל. נבדל וודאי לטעמי.
טוואטחה עשה בדיוק מה שאמרת נגד מכבי לפני שנה (או שנתיים) כאשר בן חיים פרץ באגף. לא היה מאחוריו אף שחקן ופשוט השחיל את הכדור לשער. עם זאת, אני עדין חושב שזה נבדל ברור. דקה 2:26
בחוקה של היום זה לא נבדל, אם השחקן לא נוגע בכדור ולא מפריע לשחקן יריב. גניבת מקום באירופה תחשב בעיני שחר להישג מטורף. הצלחה אמיתית לא מעניינת אותו. איך אתה רוצה לכבוש שערים אם הבאתם את תורג'מן ובנוסף "עקרונות המשחק" של גוטמן כוללים 3 קשרים דפנסיביים?