Corriere Dell'asoccer

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Aug 5, 2006.

  1. Roma מנהלים

    Joined:
    Jun 16, 2009
    Messages:
    12,439
    Likes Received:
    4,895
    אני מדבר על התקופה שהוא עלה מהנוער שלנו, חשבו שהוא הדבר הבא. לפחות אני.



    לא נשכח לו את זה :)
     
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    לא יודע, אני לא מכיר את השמות בחלק מהסגלים אבל באמת שקאמפאניה נראת חזקה מאוד ודי מאוזנת. כנראה תקח, אלא אם יפלו ברגע האמת, כמו שכולנו יודעים שקורה לקאמפאניה, במשחק חוץ מול לאציו הלא יציבה והמגרש הבייתי שלה. לשים לב גם לטוסקאנה, ה-DNA של המועדון נותן להם יתרון.
     
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    סימונה פפה במקום צ'רצ'י, בוריילו במקום אימובילה, להעיף את קטאלדי ולהוסיף חלוץ בומבר. שלא יחשבו שבלאציו לא גדלים חלוצים גדולים.

    ואני מזמין הודעה כזו לעוד שנתיים עם ריצ'י,פוליטאנו, מאציטלי וקאפרדוסי.
     
    Last edited: Mar 2, 2016
  4. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,450
    Likes Received:
    7,301
    דווקא ברטולאצ׳י בסדר כל עוד הוא הקדמי מבין השלושה (מי זה השלישי שם חוץ ממנו וDDR?). הבעיה היא שקאנדרבה וצ׳רצ׳י שניהם נוטים ימינה ואם כבר קאנדרבה באמצע אז הוא דורך לברטו על האצבעות.
     
  5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    הייתי באיטליה ארבעה פעמים, המקום היחיד שראיתי בו ילדים משחקים כדורגל ברחובות הוא נאפולי. העוני עושה את שלו, כמו שבסאו פאולו ובבואנוס איירס יש עוני ודלות, גם בנאפולי.
     
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    ולנאפולי לא יוצא מזה דבר. תראו את ההרב של קמפאניה ותגידו כמה יצאו מנאפולי וכמה הם בוגרי מחלקות נוער של קבוצות אחרות (צפוניות בכלל).

    זה די מפגר למען האמת. הם יושבים על מכרה זהב מהגדולים ביבשת ולא מנצלים את זה בשיט.
     
  7. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8,226
    Likes Received:
    2,871
    Gender:
    Male
    חכה, תן להם זמן. זה לאורנטיס בליגה הראשונה רק כמה שנים. ההתקדמות תמידית. לא רחוק היום שהאחים אינסינייה יהיו בהרכב יחדיו.

    אבל זו לא בעיה רק של נאפולי. היא עוד איכשהו קידמה את אינסינייה. השאר שולחים את השחקנים שלהם לעזאזל ולא זוכרים אותם, מלבד רומא.
     
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    רוברטו באמת מתפתח לא רע אצל השכנים מאבלינו והייתי רוצה לראות אותו בעונה הבאה בסרייה A. אבל זה עדיין לא מספיק. גם אם לא לעצמה, נאפולי אמורה להוציא הרבה יותר שחקנים מהאקדמיה שלה. אינטר למשל לא שמה על הילדים שלה, אבל אתה רואה שיש אקדמיה מתפקדת ברגע שאתה מסתכל כמה יוצאי אינטר מסתובבים בליגה. גם לשלוח את השחקנים לעזאזל משתלם לפעמים. הרבה יסתכלו על בונוצ'י ויגידו שחקן בית של אינטר, איזה פיספוס או טימטום או לא יודע מה. רק מה? ויתרתם על בונוצ'י כדי לקבל את מיליטו ומוטה. מהלך שבדיעבד הביא לכם טרבל. משתלם לדעתי.

    ודרך אגב רומא, למילאן יש כיום יותר שחקני בית בהרכב מלרומא.

    ולמרות הכל, פס היצור של אטאלנטה הכי מטורף. בטח ביחס לגודל המועדון. חצי ליגה יצאה משם.
     
  9. golding מנהלים

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    8,721
    Likes Received:
    3,683
  10. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8,226
    Likes Received:
    2,871
    Gender:
    Male
    יותם, מה שאתה אומר על אינטר נכון היה כאשר היה לנו ניהול טוב יותר (בדיעבד, מארקו בראנקה עשה קולפו מעולה בעסקת מיליטו ומוטה). היום לא יוצא לנו מספיק משחקני הבית והכי טוב שאנחנו מוציאים זה קריסטיג' שלא מספיק טוב בשביל בולוניה וקליארי, או לונגו שלא הבקיע יותר משני שערים בפרוסינונה. מאנצ'יני בתחילת העונה אמר שגונקורי שווה 30 מיליוני יורו ומספסל אותו (רבע שעה של משחק מאז תחילת העונה) בשביל קשר מזדקן ובינוני בשם פליפה מלו.

    אני כן אוסיף שלשלב שחקני בית כשהקבוצה במצב כל כך גרוע זה לא פשוט. עם זאת, גם בשיאנו לא שילבנו מספיק שחקני בית. בהחלט ניתן היה להפוך את אנדראולי למשל לבלם שלנו במקום לרכוש את ראנוקיה.

    עדיין, השחקנים שרומא ולאחרונה מילאן הוציאה - שנים אינטר לא הוציאה שחקן כזה. מתי היה כוכב שיצא מהאקדמיה של אינטר? האחרון שאני זוכר היה אדריאן מוטו (מלבד כמובן, בונוצ'י). אפילו הוא לא שיחק אצלנו מגיל 7. ואני לא מדבר על שחקנים היסטוריים כמו טוטי, יותר משהו כמו פלורנצי. הכי טוב שלנו מאז בונוצ'י, הוא סאנטון. שהוא שחקן לא רע, אבל לא מה שאני מצפה מקבוצת פאר. באמת לא.

    העניין המצחיק הוא שאפשר לחשוב שאנחנו איזה ריאל מדריד שיכולה לקנות כל שחקן, ואז אפשר לסלוח להם שהם לא מגדלים כמעט כלום. אנחנו מועדון דל משאבים באופן יחסי שלא מנסה אפילו לשלב שחקנים צעירים. זה מגוחך.

    משחק אצלנו די מארקו, מגן צעיר שמאנצ'יני אמר שיש לו פוטנציאל. ואז הוא נותן לנגאטומו לשחק כל משחק. זה מצחיק.

    המאמן האחרון שהיו לו ביצים באינטר לשתף שחקן צעיר היה מוריניו עם סאנטון.

    נ.ב - גם באלוטלי בערך שלנו. בנאסי של לאציו, וקנינו אותו מהם בגיל 17. כמובן שהוא יירכש על ידי קבוצה אחרת, שאינה אינטר, כי ויתרנו עליו במעטפות בשביל שקל ורבע.

    סליחה על החפירה שקשורה רק לקבוצה שלי, לא התכוונתי שייצא ככה.
     
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    דסטרו היה באותו מחזור של באלוטלי אני חושב. הוא יותר טוב מסאנטון.
     
  12. SerieA Il Capitano

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    8,226
    Likes Received:
    2,871
    Gender:
    Male
    דסטרו שחקן לא רע אבל לא כזה שהייתי רוצה בהרכב של קבוצה במעמד שאני חושב שאינטר צריכה להיות בו. איקארדי דרך אגב מתקרב להיות באותה ההגדרה.

    אגב, מדוע לדעתכם אטאלנטה לא הצליחה למנף את הצלחתה במחלקת הנוער להצלחה בבוגרים? האם מדובר על עיר קטנה מדי?
     
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    אני חושב שזה אכן הקטע עם אטאלנטה. ברגאמו לא עיר גדולה, מה גם שהיא די קרובה למילאנו ושתי המפלצות השכנות שואבות אוהדים פוטנציאלים. הקבוצה במצב מעולה ביחס לגודל הישוב שממנו באה.
     
  14. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,876
    Likes Received:
    3,893
    Gender:
    Male
    http://img.sportmediaset.mediaset.it/binary/84.$plit/C_29_articolo_1091004_upiImgPrincipaleVert.Xxx
     
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    מה הקטע עם ההטרלה של חשבון הטוויטר הרשמי של פיורנטינה? משהו נגד ראניירי?