בואו נראו עכשיו עד כמה גברים בבית הדין להוריד את מכבי חיפה על זה שהיא עמדה במילה שלה ולא הופיעה. Sent from my iPhone using Tapatalk
אין מה להגיד, בית"ר פשוט השפילה אותנו היום. את שלי אגיד בדיון של הקבוצה. לדעתי הירושלמים יכולים לעשות הרבה צרות לשתי המובילות.
ב 20 הדקות הראשונות כבר חשבתי שאני בחלום אבל אז הגיעו עוד 70 וחזרתי להאמין שאני רואה את הקבוצה שלי. שוב כשאנחנו צריכים להתמודד מול יריבה שלא מפורקת אנחנו מראים מה היכולת האמיתית של הקבוצה הזאת, ועד כמה היא מאומנת ומסוגלת להגיע. כמה חבר שאנחנו נסיים כנראה בפלייאוף העליון.
אחרי המשחק מול בני יהודה והמבוכה מול בית"ר אפשר לקבוע שבלי בניון אנחנו נראים כמו קבוצה של בית ספר יסודי. חוץ ממנו אין שחקן אחד שמסוגל להעיר את המשחק, שיכול לקחת את הכדור אליו ולהזיז את השחקנים שסביבו. במקום זה, עטר ועזרא נתקפים בשיגעון הזומבה.
מכבי "החלטות לא מקצועיות" חיפה המועדון הזה הוא תיאטרון אבסורד. בוא נניח שהבעלים לא יכול להתחרות מול אדם איקס על אליפות(לא נתווכח עכשיו אם זה נכון או לא), אבל הוא שם בבירור מטרה להגיע לאירופה. לא משהו שאמור להיות בשמיים עם אמצעים כלכליים שיש. עכשיו מכאן הוא נותן לבן דור להשפיע על ההרכב רק בשביל לגזור כותרות כמו אתמול למשל, ובכלל בכוונה לוקח החלטות לא מקצועיות כי הוא החליט על הבוקר שטווטחה שחקן ולא יעזור כלום או שאסור לפגוע בהתקדמות של עטא ג'אבר(ואז נביא בכוונה בינואר שחקן פח שיתחרה איתו) כי הוא החליט שזה עילוי גדול(למרות שבעונה שעברה שיחקנו יותר טוב כשהוא עזב לסכנין). הוא גם יחליט שלא משנה מה והוא לא יוותר בשום פנים ואופן על חלוץ שמשחק בקושי עשר דקות רבע שעה במשחק וגם זה לא כל פעם ולא הוכיח שום דבר. למה? ככה. האבסורד בהחלטות מקצועיות שמשך שנים זה יותר כזו אווירה וכזה מצב במועדון שגם שחקנים שכן יכולים להפיק מהם משהו פשוט נעלמים ולא מתפקדים. כלומר שחר עושה בכוונה שגם שחקנים שהוא כן משלהנם לא מעט ישחקו פחות טוב. זה היה משחק פליי אוף עליון לכל דבר! ומכבי חיפה הוכיחה שאסור לה להיות שם. מי שרוצה באמת אירופה לא יפגע בזדון בקבוצתו. אסור שהקבוצה תראה מנוי אחד בעונה הבאה. האידיוט הזקן הזה פועל בניגוד לעיקרון הכי בסיסי של בעלות - עיקרון לפעול לטובת הקבוצה עד כמה שאפשר. הוא בזדון מוכר אותכם עבור כותרת בואן כמו אתמול!
רוני לוי לקח בתשעת משחקי הליגה האחרונים שלו כמאמן מכבי חיפה מול בית"ר - 2 נקודות בלבד. הניצחון האחרון שלו היה 3:0 בדצמבר 2005 במשחק הבכורה של פרננדס שם.