ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    24,923
    לייקים שהתקבלו:
    18,512
    לגבי ג'קסון מרטינז, באמת התלהבתי ממנו מאוד פעם כשהייתי רואה יותר כדורגל מכל העולם. משחק עם 2 הרגליים שזה הדבר הראשון שאני מחפש בשחקן התקפה וגם מסיים מצויין. היו לו המון שערים ומכל הסוגים. בעיטות מרחוק, ברחבה, נגיחות, רגל ימין רגל שמאל. אבל זה נכון ללפני 3 שנים והיום אני לא רואה כדורגל בכמויות של אז.
    לגבי דז'קו, שחקן מצויין שלא ברור לי איך מנ סיטי ויתרה עליו בכזאת קלות ובשביל מי? ווילפיירד בוני?? דז'קו מתאים להם הרבה יותר וזאת טעות שעולה להם בנקודות עד היום. אם כבר נכנסים לזה אפילו המחליף שלהם הצעיר עם השם הארוך יותר מרשים ומעניין מבוני שנמצא במועדון שגדול עליו.
    לגבי בנטקה, אני חשבתי שיש בו פוטנציאל גדול מאוד כשלקחנו אותו. הוא לא סגנון החלוץ שהייתי מביא ואני אישית לא הייתי הולך עליו אבל הוא יכול להיות מפלצת עבור קבוצה שיודעת לתפעל אותו. זאת הייתה המחשבה בקיץ. היום אני חושב שמשהו רע מאוד עובר עליו, לדעתי רוג'רס בנה עליו ולכן ראינו באמת יותר ממנו באותה התקופה ואילו אצל קלופ זה מרגיש כאילו בנטקה יימכר ברגע הראשון שיתפנו להתעסק בו ולחפש הצעות לגביו. על המגרש הוא לא עושה אפילו את הריצות הכי ברורות שיש, יש לי הרבה ששני הצדדים יודעים שזה עניין של זמן לפני שהם נפרדים וזה משפיע על ההופעות שלו היום. הוא יכול לתת הרבה יותר ממה שהוא נותן. ועדיין אחרי הכל, לא הייתי הולך על העסקה הזאת גם בקיץ.

    ליברפול צריכה היום מהירות בדחיפות, יש קו קדמי איטי וזה פוגע במעבר להתקפה. חסרה גם יצירתיות כי לאלאנה מילנר אלן צ'אן אלה שחקנים מאוד צפויים. חסר גם שחקן שיכול לתת את המספרים, מי אמור לכבוש כרגע? על מי בונים? לא באמת ברור. טשיירה עונה על כל 3 הצרכים? אולי.
     
    Scouser Tommy, אלעד ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. Ori8 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/09
    הודעות:
    4,761
    לייקים שהתקבלו:
    2,681
    "Klopp: "I won't throw away money by overpaying for talent - this is not Disneyland
    אז ככה ליברפול עברה לנהל משא ומתן? עם מאמן ששולח עקיצות או איומים בשקל במסיבות עיתונאים?

    הוא גם אמר כמה דברים מעודדים ובין השאר ביקר את המחירים הפסיכים באנגליה. אמר שהעברה בגובה 20 מיליון בגרמניה נחשבת לעסקת ענק בעוד שבאנגליה זה הסטנדרט. אני מקווה שכך גם ייראו הרכישות שלנו. אם המחיר של הזהות זה לראות את מילנר ולאלאנה, אז פאק איט - שיהיו לנו 11 זרים על המגרש מצידי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/1/16
  3. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,887
    לייקים שהתקבלו:
    20,967
    לוקאס ומילנר פותחים, עוד הרכב מאכזב מאוד של קלופ.
     
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,506
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    אייב ופירמינו שחקני ההתקפה היחידים, שוב הרכב לא ברור של קלופ, אפשר לוותר בקלות לפחות על לוקאס, זה ייראה בדיוק כמו נגד יונייטד, אני לא יודע למה הוא מצפה.

    בעיה. אנחנו נצטרך פה לפחות 2 שערים כדי בכל זאת לנצח אחרי השער הצפוי להחריד של נייסמית'.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/1/16
    yakov_y, oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,506
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    מעורר רחמים.מה שלוקאס עשה שם בשער השני, זאת תמונה שתצרב לי בראש לעד, מסכם את השחקן בצורה מושלמת, עומד כמו קונוס ומסתכל בזמן שנייסמית' רץ לעומק לקבל את הכדור, אלה דברים שפשוט לא רואים ברמות האלה, הבנאדם זוחל על המגרש וחושב אפילו לאט יותר, פשוט שחקן מביך, ומביך גם עבורינו שהוא ממשיך לשחק.

    מזל שזה משחק מוקדם, תהיה לנו את כל השבת להוציא את זה מהמערכת. תצוגה כ"כ צפויה.
     
    Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,887
    לייקים שהתקבלו:
    20,967
    קלופ ממשיך לאכזב. אני מאבד את האמון בו מהר מאוד אם לומר את האמת. ההרכבים הגרועים, החוזה החדש לאחד השוערים הגרועים בליגה...

    מורנו פורץ עם הכדור ואף אחד לא מצטרף, משחקים מאוד הגנתי. אין בכלל הצטרפות לרחבה.

    את מילנר ולוקאס צריך לבעוט מהמועדון הזה עוד השבוע, שחקנים מבחילים. מה שלוקאס עושה שם בגול השנה זה קלאסי לוקאס הזבל הזה. אשכרה עומד ומסתכל על נייסמית'. אפס מסריח. אשכרה שונא אותו.
     
  7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,506
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    את קלופ נשפוט באמת בקיץ, אחרי שנראה מה הוא עושה עם הסגל הזה.
    אני הגנתי על הסגל הזה הרבה מול הקולות שטענו שצריך להשאיר 5 שחקנים ולהעיף את השאר, אבל גם אני איבדתי כבר את הסבלנות. יש מעט מאוד שחקנים שבלב שלם הייתי משאיר אותם בסגל הזה. צריך להיות פה ניקוי אורוות חסר תקדים מבחינתי, נראה אם קלופ מתכוון לעשות את זה.

    אני לא מייחס הרבה חשיבות לדיבורים שלו, אין לו שום אינטרס לעשות שום דבר חוץ מלהלל ולשבח את השחקנים שלו כי כרגע הוא תקוע איתם וזה מה יש, אבל אנחנו נראה בקיץ מה הוא באמת חושב.
     
  8. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,887
    לייקים שהתקבלו:
    20,967
    שופט אותו כבר עכשיו. בשביל חרא כזה היינו יכולים להשאיר את רודג'רס.
     
    אלעד אוהב/ת את זה.
  9. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    תכלס, מי צריך חרא כזה.
     
  10. noam2424 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/09
    הודעות:
    13
    לייקים שהתקבלו:
    5
    קשה לי לדעת מה לקחת מהמשחק הזה. בסופו של יום זה מתסכל לראות שאנחנו לא יותר טובים מנוריץ' ושהתיקו הזה מוצדק.
    זו לא התבטלות מוחלטת בכל מצב שבו אנחנו סופגים כמו אצל רודג'רס, אבל זה לא מרשים. קלופ מבקש אמונה והוא צודק, אבל לי קשה להאמין. בוודאי שלא בסגל הזה. אם ינואר כזה מרמז במשהו על מדיניות הרכש שלנו אז אין למה לצפות גם בעונה הבאה.

    ואז מבקיעים מכלום, המשחק הכי מוזר שיצא לי לראות בשנים האחרונות. אולי שווה להאמין בקלופ הזה.
     
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    24,923
    לייקים שהתקבלו:
    18,512
    מה ההפרש מארסנל?
     
    golding אוהב/ת את זה.
  12. Lebron Member

    הצטרף ב:
    ‏2/4/11
    הודעות:
    4,399
    לייקים שהתקבלו:
    2,908
    אז זהו? לפטר בסוף העונה?
     
  13. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608

    Jürgen Klopp: "I have a second pair of glasses, but I can't find them. It's hard to find glasses without glasses."

    מחפש תשומת לב, בשביל הפוזה...
     
  14. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,887
    לייקים שהתקבלו:
    20,967
    רשמתי לפטר? לא. אז אל תבלבל לי בשכל. אבל אין כזה דבר שלא שופטים אותו על מה שאנחנו רואים כשהוא עושה חרא. זה שזה לא הסגל שלו לא יכול לשמש תירוץ כשמשחקים רע מאוד והוא מתעקש על כמה מהעלובים הכי גדולים שיש לנו בסגל.

    לשחק עם לוקאס זה חרא (מה לעזאזל הוא עושה בגולים שלהם? הוא פשוט מסתכל עליהם). לוקאס זה פשוט זבל, צר לי. לא יכול להיות שהוא ממשיך לשחק, פשוט לא יכול להיות.

    עוד משחק שבעיטה ראשונה לשער שלנו מסתיימת ברשת ובכלל - 4 בעיטות 4 גולים. מיניולה ליצן, פשוט ככה. אם הוא נשאר גם באותה הבאה אפשר לוותר עליה מראש.

    שנאתי את ההרכב, לא אהבתי את ניהול המשחק אבל לשם שינוי לאלאנה היה טוב. מילנר עדיין גרוע וזה שהוא הצליח פעם אחת מתוך פעמיים לבד מול שוער להבקיע לא עושה עליי רושם.

    פירמינו מצוין, צריך לשחק מאחורי חלוץ.

    משחק רע מאוד שלנו, הניצחון נחמד אבל זה לא באמת מקדם אותנו לשום מקום לדעתי. פשוט אי אפשר להמשיך עם השחקנים האלה וצורת המשחק הזאת.

    אפילו לא איכפת לי מרכש עכשיו, אני רק רוצה לראות אותנו נפטרים מהעלובים האלה שיש לנו בסגל.
     
    yakov_y אוהב/ת את זה.
  15. Rushie Member

    הצטרף ב:
    ‏7/11/08
    הודעות:
    3,172
    לייקים שהתקבלו:
    2,592
    זה היה הניצחון הדרמטי שהכי לא עשה לי את זה אבר. זה מרגיש כאילו בקלות הבדיחה כאן הייתה יכולה להיות על חשבוננו אבל כנראה שלנוריץ' באמת מגיע הביזיון הזה אם במשחק שבו לא עשינו כלום- לא החזקנו בכדור, לא התגוננו כמו שצריך, רק תקפנו 5 פעמים- יצאנו עם 5 שערים.
    סאקו: אני סופית לא סומך עליו. הוא לא הבלם הכי טוב שיש לנו אלא הכי פחות רע מכולם וזה לא מספיק. עם כל הגודל שלו ברגע שיבוא לידו חלוץ כבד שגם יודע לנתר הוא לא לוקח שום כדור באוויר. הוא לא לוקח פיקוד, הוא לא מעיף כדורים כמו שצריך. הוא חלק אינטגרלי מהבעיה ואני כבר מאבד תקווה כי נראה שבלם אחד בקיץ לא יספיק בשביל לעצור את הבלאגן שיש לנו בהגנה.
    הנדרסון ואמרה: אני אוהב מאוד כל אחד מהם בנפרד. בעיניי כל אחד מהם מספק לנו אופציה טובה ושונה של שחקן 50-50. כשהם משחקים ביחד זה לא מספיק טוב לא התקפית ולא הגנתית. לשים אותם יחד ואת לוקאס גם זה בכלל להוסיף חטא על פשע ולגמור לנו את ההתקפה. זו הייתה ה-בעיה שלנו היום בהרכב. אני לא מחזיק מאלן וכנראה שהכל עדיף על לוקאס אז אולי אין ברירה שהם ימשיכו לשחק יחד עד לקיץ אבל זה חייב להיות עם מישהו בסגנון קוטיניו או אפילו לאלאנה מעליהם כי כשאנחנו עולים ככה זה מרגיש שאין קישור.
    אייב: עדיין רחוק בקילומטרים מאיפה שאנחנו רוצים שיהיה אבל עדיין לא מצאתי דרך אחרת "לבשל" שחקן צעיר מאשר לתת לו לשחק. זו גם ככה עונה גמורה בליגה אז הייתי נותן לו לפתוח בכל המשחקים בתקווה שילמד כבר לשחרר כדור בזמן.
    פירמינו: נוגע בכדור פחות כשהוא משחק למעלה ונראה שזה עוזר לו לשמור על הריכוז והרגליים לרגעים החשובים. מעניין לראות איך הוא ייראה כשיהיה לו עם מי לשחק.
     
    Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.