מכבי תל אביב 2023/24

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by idans10, Oct 22, 2014.

  1. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    3,509
    Likes Received:
    580
    באופן אירוני, מסתבר שגם חוק הסל העצמי נובע ממקרה בו הייתה מעורבת מכבי בעבר...
     
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,476
    Likes Received:
    5,687
    בורתימאו הבטיח שמה שקרה אתמול לא יעבור בשתיקה.

    רק שלא יוריד אותנו ליורוקאפ.
    אה אופס.

    טבק סירב להצעת השחקנים לקלוע סל עצמי בסוף. איזה גבר. רק על זה שיתנו לו עוד עונה. הבן אדם היחיד שמייצג משהו מהרוח המכביסטית הגיע לפני שבועיים בפעם הראשונה למועדון. אומר הכל.
     
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    לא סתרתי את עצמי בכלל. תקרא טוב יותר. מבחינה ספורטיבית, מכבי לא אשמה. היא ניסתה לעשות מה שהיתה צריכה בשביל לעלות. אבל, יש מה שנקרא גם סיבה מוסרית. ולנסות לא לנצח משחק ולהחטיא בכוונה, פוגע בכבוד של אותם אוהדים ושל אימפריה כמו מכבי הרבה יותר מאשר עוד עליה מסריחה לטופ 16. על איזו פאקינג סתירה אתה מדבר פה??
     
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,689
    Likes Received:
    6,359
    ארז, ומה בורתומיאו כבר יעשה? יעניש את שתי הקבוצות? השחקנים משני צידי המתרס עשו משהו מאד מביך, אבל לא דבר נגד החוקים. מכבי רצתה הארכה, הטורקים לא. אני מצפה שבורתומיאו פשוט ישנה את הצורה שבה קבוצות יכולות לעלות לסיבוב הבא. אין לו שום עילה להעניש את מכבי או דרושפאקה.
     
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,911
    Likes Received:
    5,286
    אתה צוחק? רק על זה שהוא פסל את האפשרות לקלוע סל עצמי אין סיכוי שישאירו אותו בעונה הבאה. */aaarofl

    אני רואה כל מיני טיעונים שמנסים להצדיק את מה שמכבי תל אביב עשתה אתמול (דרושפאקה, שיהיה ברור, רק נאלצה להיגרר, ורק ממש לקראת הסיום).

    אז קודם כל, קצת טריקים ושטיקים בספורט זה סביר, ואם דובר באיזו התקפה שבה מכבי לא רוצה לזרוק ושתי זריקות עונשין שהיא לא רוצה לקלוע בחצי דקה האחרונה, מילא. אבל זה היה הרבה יותר, ונמשך הרבה יותר זמן. וזה היה מחזה מכוער. משעשע, שלא יהיה ספק, אבל מכוער.

    אומרים, וניסו לומר שוב, שניצחון מעל הכל. ובכן, הוא כמעט מעל לכל. רק דבר אחד גדול גם מהניצחון - וזה המשחק. ואתמול, מכבי ביזתה את המשחק.
     
    DRORIKO likes this.
  6. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,506
    Likes Received:
    14,955
    Gender:
    Male
    אמיר,משך הזמן לא רלבנטי, לא היתה לי בעיה שמכבי תנסה לא לקלוע גם מחצית שלמה. אם המטרה לגיטימית.
    אני הייתי במיעוט הזה שהצדיק את מכבי באותה "חרפה" נגד ציבונה ב-99. חשבתי,ואני חושב עד היום, שהאשם היחיד בביזיון ההוא היתה פיב"א עם שיטת המשחקים ההזויה שלה,שבה עדיף לסיים מקום רביעי משלישי, מכבי פשוט שיחקה את המשחק. המקרה של אתמול שונה, כי לא באמת היתה שם מטרה, מכבי פשוט הסתערה על משהו שלא היה קיים, הפתטיות היא הביזיון פה. כמו שאמרתי, זה היה סיום הולם למדי לעונה הנוראית הזאת.
     
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,443
    Likes Received:
    4,984
    Gender:
    Male
    לא הבנתי אבל למה במצב של שיוויון גם כן שחקניה של דרושפאקה לא ניסו לקלוע.
    גם מהקו הם החטיאו בכוונה למרות שהיה ברור שעדיף להם לנצח /להפסיד העיקר לא להגיע להארכה
     
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,476
    Likes Received:
    5,687
    לא...הם דווקא מאוד ניסו לקלוע . מכבי שמרה חזק על השיוויון אבל הם ניסוו. באחת מהתקפות האחרונות הם גםלקחו אופנסיב ריבאונד ואז בוצעה עבירה של פניני והם קלעו רק אחת כדי ליצור פער של נקודה שלמכבי יהיה בעייתי לסגור.

    Sent from my LG-H815 using Tapatalk
     
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,911
    Likes Received:
    5,286
    בדיוק, רק 20 שניות לסיום דרושפאקה התחילה "לשחק את המשחק". קודם לכן פשוט קרה לה מה שקרה לה ברבע השני, כשהיא לא היתה מסוגלת לקנות סל. זה שמכבי מודחת מול קבוצה כזו, רק מדגיש את גודל הכישלון.
     
  10. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,668
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    למרות שחברה ממש טובה שלי הייתה במשחק וריחמתי עליה, אני לא ממש מאוכזב ממה שקרה אתמול. אני חושב שהזכייה ההיא ביורוליג שהייתה אלמנט של מזל ואוסף של דברים שהתחברו על הצד הטוב ביותר - גרמה לשיכרון חושים, מהמעט שאני מבין בכדורסל מכבי שנה שנייה ברציפות בונה קבוצה מאוד-מאוד-מאוד בינונית. יותר טוב עבורה שהיא לא גירדה את הטופ 16 איכשהו אחרת היו ממשיכים לשקר לעצמם שם 'פתיחת עונה גרועה, 'חוסר מזל' וכל מיני כאלה, עבודה בעיניים. מכבי צריכה חריש עמוק בסגל. אני חושב שבצורה שהיא שיחקה בדקות האחרונות, גם אם המטרה הייתה מושגת - הכבוד הלך לפח, וממזמן.
     
  11. owen11111 Member

    Joined:
    Oct 23, 2014
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    2,497
    Gender:
    Male
    מכבי צריכה בעיקר חריש עמוק בדרך בה היא מתנהלת כמועדון כדורסל.
    הדבר הראשון הוא להפריד בין הגורמים המנהלים (ההנהלה) לבגין הגורמים שעוסקים בניהול השוטף, אבל זה קצת כמו לבקש מרוצ'סטי לשמור - הגיוני, אך לא יקרה.

    כשדיוויד בלאט אימן, תמיד הייתה את התחושה שהוא הגורם היחיד שמצליח לשמור את מכבי ככוח הרלוונטי שהיא הייתה בתקופתו (זכייה וגמר נוסף). הוא שימש כ-GM לכל דבר ועניין, למרות שבהנהלה התערבו לא פעם ולא פעמיים. אז נכון שבדיעבד הם צדקו עם ההתעקשות בלהשאיר את טייריס רייס - אבל מאז אותו הימור מוצדק לגביי רייס, התחושה היא שההנהלה, ואין לי מושג למי להפנות אצבע מאשימה, דני פרדמן? דיוויד פדרמן? רקנאטי? - מתנהלת כאילו היא הגוף היחיד שמבין כדורסל. ברגע שדיוויד בלאט הלך, קשה לראות מי יצליח להחזיר את הסדר למכבי.
    כשהמאמן מושך לכיוון אחד, וויצ'יץ לכיוון שני וההנהלה לעוד 3 כיוונים אחרים - מקבלים קבוצה עם 2 גארדים ב-2.5 מיליון דולר שלא מסוגלים לשמור, ו-3 גבוהים שלא מסוגלים לקלוע סל בפוסט גם אם החיים שלהם היו תלויים בכך.
     
  12. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,506
    Likes Received:
    14,955
    Gender:
    Male
    דיויד לא ממש היה GM. בהנהלה עשו לו הרבה קטעים שלא מצאו חן בעיניו. למשל שלא הביאו סנטר במקום שון ג'יימס שנפצע, או שעד שהביאו אז זה היה ז'יז'יץ'(לפי האות האחרונה בשם אתה יכול לנחש מי הביא אותו...)
     
    Last edited: Dec 18, 2015
  13. Hapoel_Tel_Aviv Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,477
    Likes Received:
    550
    יש שיאמרו שמדובר בצדק פואטי
    @הרצליה עד המוות שבעונה שלא הייתם אמורים לשחק ביורוליג והפסדתם בסדרה הודחתם ליורוקאפ.


    לא מאשים את מכבי בביזיון אתמול בניגוד לרבים, זה החוק הבזוי וזה מה שמכבי הייתה צריכה לעשות, אם מכבי הייתה גוררת להארכה ומנצחת ב11 כולם היו מתעלמים מזה.
    תומך בפתרון של @Heroball
     
  14. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,744
    Likes Received:
    2,507
    אייק אופייבו וארינזה אונואקו, מתי מסיימים את דרכם בדיוק במכבי ת״א והם החוזה יחודש ?
     
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,476
    Likes Received:
    5,687
    וקבוצה כמו דראושפקה שהפסידה בסידרה ברבע גמר היא כן.... עזוב נו. גם ככה שיטה הזו מאחורינו ודשנו על השיטה החדשה לטוב (ובעיקר לדעת הרוב, לרע).

    מכבי צריכה לנוח מאירופה איזה שנה שנתיים. האסון הכי גדול הוא לא הדחה, אלה השתתפות ביורוקאפ. אם צריך עוד משחק בשבוע שירשמו לבלקנית.