כדורסל אירופי 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏22/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,713
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    תשים לב שכתבתי בהודעה הראשונה שלי שפרנקו צריך להישאר כי נשארה עוד אליפות. ובשביל הליגה הוא מאמן מספיק טוב. בקיץ צריך לשחרר אותו.
    ארז הוא בהחלט אופציה, זה לא שמכבי עכשיו תציע לו חוזה של 3 מיליון שאי אפשר להתחרות איתו. עם כל הכבוד הוא לא סנטר עם קליעה. הייתי רוצה להגיד גם פיני,אבל הבן אדם בחוץ כבר כמה שנים ולך תדע כמה הוא החליד. מה גם שאני בספק אם בגילו הוא בכלל רוצה לאמן.
    גם אופציה של מאמן זר לא נפסלת. צריך גם מישהו עם קבלות בבניית קבוצות,זה יכול להיות מנהל מקצועי כמו ב-NBA, וזה יכול להיות המאמן עצמו(לארז אדלשטיין יש שם בבבחירת שחקנים)
     
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    צביקה שרף בלי למצמץ בכלל. עם התקציב הנוכחי של ירושלים, שרף יכול בכיף לאיים על מכבי בשנים הבאות. אומרים שהוא מיושן ועוד הרבה שטויות, אבל תראו מה הוא עושה עם אשדוד. תראו מה עשה ממכבי בינונית מודל 2008 (ותסלחו לי שאני לא סופר הפסד אליפות* בשניה האחרונה במשחק אחד). אם יש לירושלים שכל, הם מביאים אותו.
     
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/11/11
    הודעות:
    14,234
    לייקים שהתקבלו:
    10,043
    מין:
    זכר
    פרנקו לא חסין מטעיות ואני עוד רחוק מלהשתכנע לגביו, אבל הוא לא האישיו - וכאן אמיר צודק - אין באמת אלטרנטיבות. הייתה תחושה לפני כמה שנים, שהנה, סופסוף גודל דור מאמנים צעיר ומבטיח בכדורסל הישראלי. בתאכלס? כלום ושום דבר, כלומר, לא משהו שמתאים כרגע לרמות הגבוהות.

    עוד דבר שאמיר מזכיר באופן ישיר או שבעקיפין הוא הניהול וההחלטות המקצועיות מעבר לרמת האימון. אוקיי, הסיפור של גיא הראל הוא דיי מגניב ובעיקר מאוד סנטימנטלי בשביל אוהדי הקבוצה, אבל איך זה בדיוק מכשיר אותו להיות מנהל מקצועי? יש יותר מדי בחירות תמוהות של שחקנים וסימן השאלה סביב ההתאמה למה שירושלים צריכה מבחינה מקצועית. להיכשל ברמה כזו פעם שניה ברציפות באירופה לא קורה סתם.

    אגב, אין עוררין על התשוקה של שרף למשחק, אבל אני מעדיף מאמנים שיכולים להביא משהו חדש. הבעיה היא שבאמת אין מישהו כזה באופק.
     
  4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    פחות משנה לי משהו חדש כל עוד הקבוצה שלי מנצחת. יש כמה וכמה שועלי משחק וותיקים עדיין ביבשת ומאוד מצליחים, גם אם הם עדיין מיושנים בסיגנונם. שורה תחתונה - תוצאות בשטח. ועדיין אעדיף את שרף המיושן אבל כזה ששחקנים דופקים לו חשבון על פני כל מאמן צעיר ומבטיח שהשחקנים זורקים עליו זין. (לא רק גודס).
     
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,612
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    הקטע הוא לדעתי ששרף הוא גם בן אדם עם חתיכת אגו לא קטן. אני לא מכיר את אורי אלון אישית, אבל משום מה אני מרגיש שהשניים לא יצליחו להסתדר אחד עם השני. פרנקו די מריונטה כמו גודס, שרף לא.
     
  6. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    עכשיו התוכנית להחתים סנטר זר ואת מקל כנראה תיפול כי לא המשכנו לשלב הבא לפי התקשורת. איזה מטומטמים באמת חשבנו להביא סנטר אחרי שלב הבתים?

    גיא הראל הביתה.
     
  7. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,713
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    גם לוני הרציקוביץ' היה אוהד מכבי מלידה,זה אומר שהוא היה מנהל מקצועי טוב? לא

    הראל הוא איש כריזמתי ומרשים ויש לו איכויות לתרום למערכת,אבל בעיקר בצד השיווקי. לא כל סוכן טוב יכול להיות גם מנג'ר טוב. תשאל את אבי נמני.
     
    Roma אוהב/ת את זה.
  8. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    עוד משהו קטן בנושא השוואת המאמנים לבין פרנקו, התקציב גדל והמועדון מנוהל בצורה יותר מסודרת משנים קודמות(שחקנים באו והלכו, בעיית תקציבים, אי תכנון וכדומה) וברור שזה נותן למאמן הרבה יותר אשראי וביטחון וזה משפיע.

    הישראלים הטובים לא הולכים ישר למכבי ויש כאלה שגם חותמים בסוף בירושלים וזה בונוס מטורף גם זרים לפעמים בוחרים בכסף הירושלמי ולא במכבי.

    בקיצור אומנם פרנקו לקח אליפות אבל אני בספק אם את האליפות הזאת גם ארז\דרוקר\פיני\שרף לא היו לוקחים במיוחד לאור העובדה שלא פגשנו את מכבי.
     
  9. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,713
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    מה גם שלפי מיטב ידיעתי פרנקו היה זה שלחץ להשאיל את גייטס
     
  10. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,646
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    אין לי ספק שפרנקו נכשל באירופה והוא נכשל בענק, ונכון שהוא בובה ולא מאמן כזה גדול ויש מאמנים בשוק שעדיפים עליו אבל בחייאת, מגיע לבנאדם לפחות לפחות לסיים את העונה הזאת, כל דיבור על מעמדו זאת או המצאה של התקשורת או כנראה שלא מעריכים אותו מספיק ושכחו מה הוא נתן למועדון הכי לוזרי בכדורסל הישראלי, אליפות ראויה ומרשימה כשלא היה לו את הסגל הכי טוב בליגה.
    אפשר להגיד שרוצים להשתדרג ולהתקדם הלאה אבל אני בעד למצות את מה שיש לך לפני שאתה זורק ולא להגזים בציפיות, מה גם פרנקו לא בנה את הסגל.

    בקשר לגיא הראל, בעונה שעברה עשה המון טעויות והעונה אם הוא בנה את הסגל אז הוא חתיכת אידיוט שעם תקציב כזה בנה סגל כל כך חלש יחסית, הסגל בעונה שעברה טוב משמעותית בפחות כסף, היה ברור שזה יהיה כישלון אבל בוא לא נישכח שמגיע לו קרדיט באליפות, על החתמת תומפסון שזה בינגו ענק, מקי - רייט - דונטה הם גם שלו כנראה, לא הייתי מפטר אותו ואפילו לא שוקל את מעמדתו.

    הפועל ירושלים צריכה חיזוק, שחקן שתיים והמצב ישתנה, השאלה למה לא הגיע חיזוק ואם יגיע מי יגיע, איזה ישראלי יכול להגיע למעט מקל? האם ירושלים מוכנים לשלם לקבוצה בליגה ביי אאוט? דוסון יכול להיות מושלם אבל קלוש מהמציאות, בטוח שאפשר למצוא ישראלי אחר ולהחתים זר נוסף, יש גם את המושאלים אריאל וג׳ייק כהן.

    מקי (לא העריכו אותו מספיק), רייט (אמרתי כבר את דעתי עליו), מעיין (היה יכול להיות אדיר כרכז מחליף, שינתי עליו את הדעה בעמק העונה) אריאל (חוק הצעירים), קיצ׳ן (אם כבר וויתרתם על מקי ורייט היה עדיף שיישאר, זה לא שג׳נגניט טוב יותר), ג׳ונס (לא העריכו אותו מספיק 2, ברור שעדיף את גייטס אבל אם לא מצאת לו תחליף ראוי למה לשחרר), תומפסון זה הוויתור היחיד שאני יכול להסכים אבל מעניין כמה הציעו לו, היו צריכים להשתגע איתו בחוזה), דבר אחרון שעלה לי לראש, אפילו יניב גרין הייתי משאיר כגבוה 5 לליגה.
     
  11. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,713
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
  12. Hapoel_Tel_Aviv Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/10
    הודעות:
    2,477
    לייקים שהתקבלו:
    550
    אוהדי מלאגה עשו מחאה בתחילת המשחק נגד היורוליג.
    הם ובאמברג שיהיו בטופ 16 לא יזכו אפילו להכנס עונה הבאה ליורוליג. בנוסף לחימקי מוסקבה וקובאן.
     
  13. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    זה חדש שזה מפעל מושחת שמנוהל ע"י מטומטמים? רוצים את הקבוצות הכי טובות באירופה? איפה גלאטסראיי לוקחת את רוב הקבוצות במפעל כיום.

    עריכה:

    ברייאנט, סנטר של באיירן מינכן, חתיכת שחקן. במשחק של באיירן נגד מכבי לפני שנה-שנתיים ראיתי אותו והתלהבתי וגם היום הוא פירק את חימקי ברוסיה עם 17 נקודות ויופי של משחק. לחשוב שהוא מחליף של דיון ת'ופסון יקירנו הירושלמי לשעבר. אחלה צבע יש לגרמנים.
     
  14. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    קובאן השפילה את ז'לגיריס עם 50:80 ועלתה לטופ 16. מה מיוחד שאני רושם את את זה? מלבד שקובאן פירקו אותם הרבע השני נגמר ב25-3 לטובת הרוסים פשוט קריסה של ז'לגיריס.
     
  15. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,713
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    קובאן אם אני לא טועה לא תהיה שנה הבאה ביורוליג. תקן אותי אם אני טועה.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.