הפועל ת"א 2015/16:: ורואה עתיד וחושב תמיד - שהכוונה נותנת אמונה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏18/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Hapoel_Tel_Aviv Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/10
    הודעות:
    2,477
    לייקים שהתקבלו:
    550
    אני מאמין שיש בעיות כלכליות שדורשות מקדמה מלאן אבל לא מאמין שהמצב הוא אסון, בטח אחרי שהגרעון צומצם וכבירי טוען שהוא מביא כסף.
     
  2. Turgi Guest

  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    לפניי כחודש בדיוק כתבתי את ההודעה הזו, ועכשיו מתחילים לצוף דברים. כבירי בקצב הזה יגמור את הפועל.
     
  4. Fabio Junior Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/06
    הודעות:
    1,892
    לייקים שהתקבלו:
    76
    תגיד לי, במקרה נראה לך שכל הכתבות האלה צצו אחת אחרי השנייה? שפתאום ברגע כבירי, שלפני חודש האמנת שמוכן לחתום עם גוטמן לחמש שנים בעלות של מליוני שקלים, גילה שנגמרו המזומנים?
    יש כאן אנשים שהם לא אובייקטיבים והשנאה מעוורת אותם, או שהם התחילו לקרוא עיתונים אתמול.
    מישהו זוכר שבקהאם היה מועמד למכבי נתניה?
    חחחחחח..

    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
     
  5. Hapoel_Tel_Aviv Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/10
    הודעות:
    2,477
    לייקים שהתקבלו:
    550
    עמית גולדשטיין כבר לא פעם ראשונה יוצא נגד הנהלת המועדון.
     
  6. Turgi Guest

    אני לא אומר שהפועל מתפרקת מחר, אבל אני לא חושב שהכל בסדר.
    אני מניח שהמצב הוא איפשהו באמצע. לא מדהים כמו שמנסים לצייר בהפועל ולא קטסטרופה כמו שהתקשורת מנסה לצייר.
     
  7. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,694
    לייקים שהתקבלו:
    26,888
    מין:
    זכר
    מה זה שונה משנים עברו?
    הם יסתדרו בסוף
     
  8. Turgi Guest

    לא טענתי אחרת.
     
  9. Turgi Guest

    המשכורות שולמו. הכל בסדר.
     
  10. Hapoel_Tel_Aviv Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/10
    הודעות:
    2,477
    לייקים שהתקבלו:
    550
    "בימים האחרונים עולות ידיעות שונות לגבי מצבו הכלכלי של המועדון. חשוב לי
    להבהיר את המצב ושתשמעו את האמת ישירות ממני. כאשר לקחתי על עצמי את הבעלות על המועדון, עמד הגרעון הכולל על כ-21 מיליון ש"ח (כפי שהצגנו בפניכם במפגש הנהלה-אוהדים). היום, לאחר שנתגלו חובות עבר נוספים ולאחר שהזרמתי כספים רבים הצלחנו לצמצם את הגרעון לכ-16 מיליון ש"ח בלבד תוך פחות מחצי שנה. עד סוף העונה יצומצם הגירעון לסכום של כ-10 מיליון ש״ח בלבד, זאת בזכות התכנית הכלכלית שהתווינו שעל פיה אנו פועלים.

    בנוסף לכסף שהוצאתי על רכישת הקבוצה, תשלומים נוספים שנותרו מהעונה הקודמת, בניית הסגל העונה, כספים לשיפוץ המתחם ועוד. עד לסיום העונה הסכום יגיע לכמה עשרות מיליוני שקלים, ועל כך נדווח לכם באופן מסודר כפי שעשינו עד כה.

    יש לנו עוד דרך לעשות ואנחנו מתמודדים עם חובות רבים שנוצרו לפני הגעתי, ומן הסתם התהליך הזה מלווה בקשיים, אבל אנחנו פה כדי להתמודד ואין לי ספק שעד לסיום העונה נצליח להוביל את המועדון ליציבות כלכלית.

    ישנם גורמים אשר מנסים לערער את יציבות המועדון תוך הפעלת כלי תקשורת מסוימים והזנתם באופן קבע במידע שגוי מוטה ומעוות, אך אני מבקש מכם שלא לייחס חשיבות לדבריהם, שכן כל מטרתם היא לפגוע במועדון ובצוות המנהל ואני לא אתן לאף אחד לפגוע במועדון וביציבות שלו.

    אני אחראי על המועדון ואני זה שדואג לפתרונות ולהזרמת כסף נוסף, ואני אהיה גם זה שאדאג שהפועל תל אביב תהיה חזקה ויציבה לעוד הרבה שנים.
     
  11. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,645
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    כל הנושא הזה של 'לייפות את המציאות' קיים בכל קבוצת כדורגל לדעתי, בעצם בכל עסק. הוא ממש לא ייחודי להפועל ת"א, פשוט יש הרבה 'טרמפיסטים' שמחכים בפינה, וגם זה בסדר. התמונה לא כזו ורודה כפי שמצטייר מפיו של כבירי וגם לא כזו שחורה כפי שכתוב בעיתונים השונים, זה מאוד פשוט. כבירי בעלים עם כוונות מאוד טובות, הוא חסר ניסיון וגם אם טעה קצת יותר מהרגיל בפתיחת העונה - הכל בסדר. הוא העמיד את האמצעים כדי לבנות קבוצה טובה יותר. הוא נפל בגדול עם המאמן וחסר לנו חלוץ, אבל גם בסגל הנוכחי אנחנו שווים יותר, הליגה פה פח אשפה.
    - בקרוב צפויה להתקבל החלטה לגבי אריאל הרוש ואני מאוד מקווה שנראה את אופיר מרציאנו מצטרף בינואר, הפועל ת"א לא יכולה להרשות לעצמה את הגנון הזה בין הקורות.
     
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,407
    לייקים שהתקבלו:
    4,956
    מין:
    זכר
    אחת הבעיות בשנים האחרונות בניהול התקציב של המועדון זאת הסתמכות על סכום כסף מסויים שיגיע על פי היכולת המקצועית של הקבוצה וזאת טעות, בטח כשזה לא מועדון שכבר שנים רץ חזק בצמרת שנשאר עם מרבית הסגל עונה אחר עונה. זה התחיל עם הבנייה על כך שהמועדון יגיע לאירופה, אחר כך יעלה שלב בליגה האירופאית ולבסוף שהוא יעלה בוודאות לפלייאוף העליון. כשאתה מתכנן תקציב שכחלק ממנו מחושבים גם הכספים על ההצלחות המקצועיות האלו, זה סיכון במקרה הטוב והתאבדות במקרה הרע. לא במקרה דמארי שכטר וורמוט נמכרו פתאום.
     
  13. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,645
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/947892/PHW53_wa.Xxx

    היום לפני 9 שנים: הפועל מנצחת 4:2 בפריס. אחד מנצחונות החוץ הגדולים ביותר של הפועל ת"א באירופה הגיע בשלב הבתים בעונת 2006/07. הפועל פתחה את שלב הבתים עם הפסד 2:0 ביוון לפנאתינייקוס ואח"כ סיימה בתיקו 2:2 מול ראפיד בוקרשט. במחזור השלישי היא התארחה אצל פריס סן-ז'רמן וזה היה הערב של סלים טועמה. הקשר כבש צמד שערים מבריק, בישל שער נוסף לאליניב ברדה והפועל חזרה מהסטאר דה-פראנס עם 4:2 ענק. טועמה כבש שער בזק בדקה השלישית אחרי בישול של אוגבונה ובהמשך הכפיל בעזרתו האדיבה של השוער. פריס חזרה למשחק אבל על סף ההפסקה וואליד באדיר נגח לרשת אחרי כדור קרן. על הקווים באותו הערב - יצחק שום. הנה הוידאו

    ההרכב היה: אלימלך; חליבה, פאהס, באדיר, אנטבי; דגו(ורמוט, 80'), אבוקסיס, אבוטבול, טועמה(נאתכו, 89'), ברדה; אוגבונה(טל חן, 74').

    היו ימים..
     
    Fabio Junior ו-Hapoel_Tel_Aviv אוהבים את זה.
  14. Hapoel_Tel_Aviv Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/10
    הודעות:
    2,477
    לייקים שהתקבלו:
    550
    אחרי מה שהיה היום בנתניה אסור להפועל לשחק בנתניה.
    זה חתיכת ביזיון שהגעתי עכשיו ב1:30 הביתה לנסיעה שאמורה לקחת 30-40 דקות.
    בלי לדבר שיצאתי ב19:00 והגענו חמש דקות לפני השריקה.
     
  15. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,953
    לייקים שהתקבלו:
    14,907
    מין:
    זכר
    יעקבי ברגע לפנתיאון

     
מצב נושא:
הנושא נעול.