נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama Guest

    מה עישנת
     
  2. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,953
    לייקים שהתקבלו:
    14,907
    מין:
    זכר
    לא יודע מה היתה הכותרת שנתנו למסיבת עיתונאים, אבל אתה רואה היום שהמסר שגוטמן ניסה להעביר חלחל היטב לציבור. זה שהבן אדם הוא גאון תקשורתי זה לא חדש. חבל רק שזה הדבר היחיד שהוא גאון בו.
     
  3. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/2/13
    הודעות:
    2,535
    לייקים שהתקבלו:
    852
    מין:
    זכר
    דווקא הטורניר הקרוב כן יכול לתת לגיטימציה לתת לבמה לשחקנים צעירים - לקבע את מרציאנו כשוער פותח קבוע, דנינו, אבו עביד, דור פרץ, אצילי, ניר ביטון כמובן ועוד.
    יותר גרוע מזה באמת שלא יכול להיות אז למה לא לתת לזה צ'אנס, אני לא אומר להעלות את כולם ישר בהרכב אלא להתחיל להשתמש בהם.
     
    Nigel de Jong ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,953
    לייקים שהתקבלו:
    14,907
    מין:
    זכר
    הצערת הנבחרת זה משהו שממילא היינו צריכים לעשות. הנבחרת מאד מבוגרת. ככה זה כשאין לנבחרת מנהל מקצועי.
     
    סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  5. henry1 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/7/08
    הודעות:
    1,449
    לייקים שהתקבלו:
    420
    חייב לציין שאני לא זוכר כאלה שריקות בוז כלפי קפריסין אחרי הגול שלנו. רעש מחריש אוזניים. עוד גול שלנו וזאת היתה חוויה בלתי נשכחת.
    חבל שמדובר בחבורה של סמרטוטים.
     
    oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,251
    לייקים שהתקבלו:
    7,319
    אני עדין מחכה לעובדות.
    מרציאנו הוזמן לנבחרת (וגם חיימוב מקריית שמונה ולוי מנתניה/מכבי תלוי איך מסתכלים עליו) כי למכבי תל אביב ומכבי חיפה יש שוער זר.
    אופיר דוידזאדה לא היה אמור לפתוח עד הדקה ה - 90 כמו שכתבו כאן ועוד טענו שמדובר בעובדה, זה סילוף של המציאות, כי אופיר דוידזאדה בכלל לא הוזמן לסגל של גוטמן לקראת המשחק! אופיר דוידזאדה נכנס לסגל רק לאחר שמשומר יצא מהסגל בגלל פציעה.
    ברדה ובוזגלו את הזימון הראשון והשם קיבלו במדים של מכבי תל אביב ומכבי חיפה ולאחר מכן בקבוצות שלהם באירופה. גם מליקסון לא זומן לנבחרת בקדנציה הראשונה והמצוינת שלו אישית בבאר שבע אלא רק אחרי שהוביל את הקבוצה שלו לאליפות פולין.

    בשורה התחתונה, ורמוט ממכבי שנתן משחק וחצי טוב קיבל מקום בהרכב בזמן שמליקסון מצוין מפתיחת העונה. מול בוסניה אותו ורמוט (אז גם לא היו לו אפילו משחק וחצי טוב ברזומה) הועדף על פני בוזגלו שנתן שנתיים גדולות.
    בשורה התחתונה, דנינו לא קיבל זימון, אבל פרץ כן, למרות שדנינו מרשים יותר זמן מפרץ שרק לאחרונה התחיל לקבל מקום בהרכב במכבי.
    בשורה התחתונה, דגני ומשומר החלשים ממכבי חיפה מקבלים דקות קבועות בקמפיין בזמן שבן ביטון ואופיר דוידזאדה מהפועל באר שבע לא מוזמנים בכלל.

    בשורה התחתונה, נבחרת ישראל, שממילא מייצגת מדינה קטנה עם מעט קבוצות, בוחרת מראש לוותר על קבוצות מסוימות בישראל.
    ולא, להזמין שחקן למשחק ידידות זניח או להזמין את דוידזאדה כשמשומר החלש נפצע זה לא זה. בדיוק כמו להכניס את מליקסון למגרש אחרי דקה 70 בזמן שורמוט משחק את רוב המגרש.
    הנבחרת צריכה להיות מורכבת בהרכב הראשון משחקנים מכל הקבוצות בליגה. לא בטוח שזה יספיק, אבל לדעתי ככל שהמבחר גדול יותר האיכות גדולה יותר ולכן גם האפשרות להצליח גדולה יותר.
     
  7. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,694
    לייקים שהתקבלו:
    26,888
    מין:
    זכר
    השם של מועדון מדבר גם במדינות אחרות. לה טיסיה שיחק כל הקריירה בסותון וזכה להופיע רק 10 פעמים במדי הנבחרת.
    אצל גוטמן רואים זאת ביתר שאת.
     
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,251
    לייקים שהתקבלו:
    7,319
    הבעיה היא לא רק גוטמן אלא העובדה שהמאמנים בישראל מביאים איתם את כל הקומבינות שלהם והמקורבים שלהם והשחקנים שלהם לנבחרת.
    הנבחרת צריכה מאמן זר שלא יזמין את x או y בגלל שלפני כמה שנים הייתה להם קדנציה מוצלחת ביחד או את z בגלל שהם חברים והוא נכיר אותו או את m בגלל שהוא משחק בקבוצה עם שם או לובי בתקשורת.

    דגני, משומר, שכטר, ורמוט, פרץ, אלה שחקנים שעם מאמן זר לא היו לובשים את המדים של הנבחרת בקמפיין האחרון, כל אחד מהסיבות שלו.

    להביא מאמן זר שלא מכיר את x ואת y זה הפיתרון היחידי ואז כולם יראו שאפשר להזמין שחקנים מקבוצות אחרות ושלא צריך להסיט שחקנים לעמדות לא טבעיות רק בגלל שהם ממכבי.
     
    alexshw אוהב/ת את זה.
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    אתה פשוט לא לוקח בחשבון שיקולים של גיל והתפתחות של שחקן. עזרא לא זומן בנתניה כי הוא היה ילד בעמדה שלא חסרים בה שחקנים בנבחרת, דסה גם צעיר והיה באולימפית, ברדה ערך את הבכורה בנבחרת כשהיה בהפועל, חודשיים לפני שעבר לגנק, ולא כשהיה בחיפה.
    אין שום סיבה לזמן את גורש בגילו פתאום, ובן ביטון מקבל יותר אדומים בעונה מקבוצות שלמות.
    חלאס עם זה.

    לגבי עניין הגול ומליקסון - לא יודע אם אתה צוחק או לא, אבל אף אחת מהתמונות היא לא מרגע המסירה. התמונה הראשונה היא כשהכדור באמצע הדרך, השנייה כשהיא כבר ברגלי הכובש. לא היה נבדל, אתה מוזמן לצפות בשידור חוזר.
     
    oranfu אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,694
    לייקים שהתקבלו:
    26,888
    מין:
    זכר
    למה אין טעם. היה בהולנד שוער שזומן לנבחרת פעם ראשונה בגיל 39. מגוחך שברק לוי זומן לפני גורש.
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,953
    לייקים שהתקבלו:
    14,907
    מין:
    זכר
    דנינו לא קיבל זימון אבל שיר צדק כן,וצדק משחק בקבוצה שאתה בעצמך אמרת שהיא מופלית
    ומה לגבי שלומי אזולאי שעוד בבית"ר זומן? ומה לגבי רועי קהת שעוד בק"ש זומן?

    ו-ורמוט זומן עוד כששיחק בהפועל
     
  12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    מעבר לכך שאני באמת לא מבין מה הקטע להיתפס לקטנות האלה, זה שזה קרה בהולנד לא הופך את זה למשהו ראציונלי.
    זה גם לא שגורש איזה עילוי מטורף העונה עד כה.

    הרבה יותר הגיוני לזמן את שוער הנבחרת הצעירה מאשר לזמן שוער מזדקן שלא שיחק בנבחרת מעולם.
     
    קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,694
    לייקים שהתקבלו:
    26,888
    מין:
    זכר
    לא. צריך לזמן לפי יכולת. גם אלמדון היה בנבחרת צעירה, אז מה? על סמך מה זימנו את לוי?
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  14. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    למה שגורש יוזמן? בגלל שהוא עצר פנדל של כליבאת?
    יש לו חלק ב2 השערים שבאר שבע ספגה באותו משחק
     
  15. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,984
    לייקים שהתקבלו:
    21,019
    ברק לוי גם לא צריך להיות בנבחרת. הוא בכלל לא מגלה יכולת טובה.

    מליקסון בפועל אשם בגול, דיי מגוחך לטעון אחרת. מצד שני, הטעות הגדולה היתה להעלות אותו לעמדה שהוא לא מכיר במערך לא מתורגל. נבדל? מי משחק על נבדל במערך שאין בו שום תיאום? נבדל זאת אומנות, לא משהו שפשוט מחליטים "טוב נשחק על נבדל". קצת כמו משחק לחץ (אבל יותר קריטי). להגיד "תפעילו לחץ" זה סבבה, אבל על מנת שהלחץ יהיה אפקטיבי צריך לתרגל אותו.

    שכטר מזומן כי הוא מחיפה? קצת בספק, הוא תמעד זומן תחת גוטמן בלי קשר למועדון שנמצא בו.
    משומר אכן חלש בשנה+ האחרונות אבל חוץ מדסה זה לא שהיה איזה מגן ימני שבאמת התבלט לטובה בליגה ומשומר (על כל מגרעותיו) לפחות רגיל לשחק מול הרבה אוהדים ובמשחקים גדולים. זה לא משהו להתעלם ממנו (בטח כשמדובר בשחקן הגנה).
    דגני משחק בסדר בליגה. ההגנה שלנו (כמו שנרשם) לא גרועה כמו שנוטים לחשוב. האם שיר צדק טוב ממנו? אולי. אבל דגני בעיקר על תקן מגן בנבחרת. האם דנינו יותר טוב? לא יודע, לא ראיתי מספיק.
    מזמנים מחיפה באופן אוטומטי? אז למה טאווטחה לא בנבחרת? הוא בטח יותר טוב מבן-הרוש. למה עזרא לא בנבחרת? טב"ח לא יותר טוב ממנו.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.